Седмичен хороскоп 1-7 март 2010 г.

martenica-31Честита Баба Марта!

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен първата седмица на месец март е изпълнена с богата гама от емоции. Вторник е вашият ден от седмицата и сега той обещава много контакти, част от които ще предизвикат остри реакции от ваша страна. Поводът може да са тайни обстоятелства, които внезапно се разкриват пред вас, разбиране за некоректно поведение от страна на хора, на които сте гласували доверие. В неделя Венера навлиза във вашия знак и дава шанс на плановете ви с любимия човек.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица изисква повече мисловна и емоционална енергия, отколкото физическа. Наближава обръщане на Марс в права посока в Лъва, но дотогава вътрешното напрежение ще натяга до крайност пружината на вашето недоволство от това, което се случва в домашната среда и на работното място. Използвайте празничния ден за разтоварване, не прибързвайте, и от четвъртък нататък се захващайте с текущите дела.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец началото на първата седмица на месец март може да бъде твърде напрегнато и да подтиква към импулсивни непремислени постъпки. Причината за това са натрупани неясноти в отношенията с близките или неочаквани спешни ситуации, в които ви поставят родители или деца. Ще се запознаете с нови хора, вероятно и гости ще имате, така че около вас през тази седмица ще е доста оживено.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица обещава подкрепа в начинанията, която може да дойде от неочаквано място, по някакъв тайнствен и необясним начин. Дава ви се шанс да си отговорите на някои въпроси, да преоцените отношенията си с хора, които наричате свои приятели и на които сте разчитали. Четвъртък е ден,в който трябва “да сложите картите на масата” и да изясните позициите си, за да продължите напред с изяснени отношения и ангажименти.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева първата седмица на март започва с летящ старт. Спешно ще трябва да решавате важен въпрос. Вашият господар на знака – Меркурий навлиза в дълбоките и потайни води на Риби, затова бъдете внимателни към това, което ви се предлага. Много добре знаете, че няма “безплатен обяд”, но пък от друга страна понякога Съдбата поднася дарове, които просто трябва да се приемат с благодарност.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмица започва с новини отдалече. Среща, разговор с подходящ човек ще помогне да решаването на наболял проблем. Пътуване със семейството ще разведри атмосферата и ще обогати емоционалните ви взаимоотношения. Четвъртък и петък носят очаквания за придобивки, разплащане на извършена работа и преводи по сметката ви.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци  в първата седмица на месец март най-важната промяна идва от смяната на знака, в който се движи Меркурий. Преминаването от въздушния Водолей във водните Риби, ще се отрази както на начина на мислене,така и в общуването и отношенията с най-близките. В сряда ви очаква запознанство с интересен човек, който може да окаже голямо влияние в бъдещите ви проекти.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои интересна седмица. Пролетното настроение постепенно ще овладее вдъхновената ви природа и ще ви подтикне да търсите яснота както в служебните, така и в личните си взаимоотношения. В дните от четвъртък нататък търсете по-голяма определеност, в това което се случва около вас.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица може да бъде определена като важна за финансовото им състояние. Неочакван източник на доходи или ангажимент с такъв потенциал за в бъдеще може да се появи на хоризонта. Настройте сетивата си за новото, което навлиза в живота ви. След празничния ден в средата на работната седмица, настъпете педала на газта и пълен напред. Отлагането не е във ваша полза.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак началото на първия пролетен месец е забележително с повечето професионални възможности и с новите хора, които навлизат в живота ви. Ще ви е нужна обаче добра интуиция и прозорливост, за да се ориентирате в замислите и ходовете на някои хора, които искат да се сближат с вас. Четвъртък и петък са подходящи за пътуване и полагане начало на нови социални взаимоотношения.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион първата седмица на месец март е заредена с много емоции и най-важното с късмет, който ще съпровожда повечето от начинанията ви. Оставете интуицията да ви води, бъдете ангажирани и предприемчиви, не отлагайте за следващата седмица това, което можете да свършите сега. Четвъртък и петък са подходящи за изчистване на недоразумения с партньора.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби  месец март започва с ангажименти по собственото здраве или по това на близък човек. Колкото по-решителни и бързи сте, толкова по-леко ще минете през този участък от личната ви жизнена година. Някаква много ценна ваша идея ще се окаже разковничето на проблема.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  1 март 2010 година, понеделник, в 15:27 Меркурий преминава от Водолей в Риби.
На  7 март 2010 година, неделя, в 4:33 Венера преминава от Риби в Овен.

Луната през тази седмица се движи между знаците Дева до Стрелец, в трета четвърт (фаза).

Етикети: ,

2 коментара so far »

  1. Йорданка каза,

    Писа на март 2, 2010 @ 14:32

    ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МИЛА г-жа ДАЧЕВА БЪДЕТЕ ЗДРАВА БЯЛА И ЦЕРВЕНА И ВИНАГИ УСМИХНАТА

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на март 5, 2010 @ 14:14

    Йорданка,
    благодаря ви :) Нека женският месец ви радва с хубаво настроение!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии