Седмичен хороскоп 1-7 ноември 2010 г.

в събота

Нептун тръгва директен

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през следващите дни ще трябва да се справят с поредица от предизвикателства. Силата и умението са на ваша страна. Марс,вашият покровител, се движи с близка до максималната си скорост през Стрелец и ви подтиква да бъдете експедитивни във всяка ситуация. Вероятността да повтаряте стари грешки обаче е голяма. Каквото можете да поправите, закърпите или изчистите, направете го в тази работна седмица, преди новолунието. Новото планирайте за следващата седмица.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои динамична седмица. Вниманието ви ще бъде ангажирано в голяма степен с домашни дела, грижи по недовършен или недобре направен ремонт, нужда от повече средства за посрещане на належащите разходи. До новолунието в събота имате шанс да отхвърлите голяма част от товара, с който сте се нагърбили. В емоционалния ви живот настъпва раздвижване, което изисква повече лична активност. Не пропускайте циганското лято и в почивните дни бъдете в движение и по възможност сред природата.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец началото на седмицата изисква повече премереност и разум в действията. Ще трябва бързо и „в движение“ да преценявате плюсовете и минусите на дадена ситуация. Дошло е време за разчистване на стари задължения. Бъдете коректни и приключете каквото можете до новолунието в събота. За четвъртък е добре да планирате вашите претенции към длъжници. Не подценявайте знаците, които ви дава тялото, направете си профилактични прегледи. В почивните дни бъдете в компанията на добронамерени и обичащи ви хора.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои забележителна в много отношения седмица. Тя ще мине под знака на хармоничната връзка (секстил) на вашата покровителка Венера с Плутон. Енергията на този аспект може да даде тласък на реализацията на ваши намерения, да насочи вниманието на подходящите хора към вас и да ви подкрепи при взимането на важно решение. Понеделник и четвъртък са силните ви дни. Не правете първа стъпка, не полагайте основи и не започвайте нови неща до новолунието в събота.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата носи придобивки. Те могат да бъдат както материални, така също изцяло в нематериалната сфера. В понеделник и вторник Луната забързана ще мине през вашия знак и това е времето, в което ще трябва да се определите в нещо важно от вашия личен живот – премерено, методично и прагматично. Силен ден ви е четвъртък, тогава Меркурий прави хармоничен аспект с Юпитер и ще ви бъде в помощ при бизнес разговори, срещи и договаряне. Новолунието в може да даде старт на нови запознанства и контакти, особено ако се занимавате с посредническа дейност.

КОЗИРОГ
На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои успешна работна седмица. В понеделник и вторник вниманието ви ще бъде насочено към някого,когото много държите да наставлявате. В сряда бъдете внимателни, избягвайте излишното напрежение на работното място. Четвъртък е хармоничен ден за бизнес делата ви, още повече ако сте готови да изпълните ангажиментите си в поетите срокове. До новолунието е добре да приключите това, което е на дневен ред, а новите начинания да планирате за средата на следващата седмица. Новолунието в събота може да внесе промени в живота ви, донасяйки ви нещо желано.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои противоречива седмица. Започвате с ентусиазъм и очакване,че нещата ще вървят според вашия план. Разчитате на подкрепа, за което имате достатъчно основания и това ще е така в първите дни, в понеделник и вторник. В сряда обаче може да останете разочаровани от некоректното отношение на някои хора. В четвъртък и петък шансът отново е на ваша страна. Разтоварвайте се от ангажименти, приключвайте това което е вече на финала, затваряйте страница до новолунието в събота.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни началото на седмицата е изпълнено с леко напрежение от необходимостта да се поправят или довършат разни неща, което ви поставя в пасивна позиция. Някои ще очакват резултати от изследвания, на други ще бъде искано обяснение за това или онова. В четвъртък ви предстоят сериозни срещи и разговори, които ще имат отражение върху бъдещото ви професионално развитие. Бъдете внимателни какви ангажименти поемате и срещу какво възнаграждение. Не бързайте да подписвате договор, по-добре отложете за края на следващата седмица.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през следващите дни ще трябва да мислят бързо и да действат адекватно на ситуацията, без да нарушават установените правила. Сряда и четвъртък са силните ви дни през тази седмица. Към повече рационализъм и намиране на най-ефективния подход, в тези дни, ви насочва хармоничния аспект на вашия управител Уран с Меркурий. Новолунието в Скорпион ви носи нови възможности в кариерата,чийто контури по-ясно ще се очертаят през декември, когато Уран тръгне в права посока.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица трябва да бъдат много организирани и действени. Събитията ще ви застигат едно след друго, околните ще ви притискат с исканията си и претенции да им обърнете повече внимание. Подобно на Марс, Луната,вашата покровителка, е в зона от своята орбита, в която се движи с голяма скорост, което се отразява както на средата около вас, така и на функционирането на тялото ви. В дните около новолунието може да се чувствате отпаднали и изтощени физически и емоционално. В почивните дни ви очаква нещо ново и забавно, не отказвайте покани или вие си организирайте купон.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата започва устремно. Имате да свършите много неща до новолунието в събота. Можете да разчитате на подкрепа както на колеги, така и на приятели, но е нужно да бъдете по-малко емоционални и по-организирани и делови, за да не пропуснете точния момент. Действайте по правилата и бъдете далновидни. Новолунието във вашия знак дава шанс на личните ви планове, особено на тези, които могат да бъдат реализирани до края на годината.

РИБИ
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби в началото на седмицата ще се наложи да преодоляват поредното препятствие по пътя към своя цел. Не се отказвайте, просто се движете по правилата и избягвайте подводните камъни и непочтените хора, поне до края на тази седмица. Намирате се в един от най-хубавите периоди на личната си година- юпитеровият, когато късметът ви трябва да проработи. А и Нептун в края на седмицата излиза от ретроградната си фаза и ще ви подаде ръка.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 6 ноември 2010 година, събота, в 6:51 часа, Новолуние – Слънцето и Луната са в съвпад в 13 гр .Скорпион

На 7 ноември 2010 година, неделя,сутринта, Нептун излиза от ретроградната си фаза.

Луната през тази седмица се движи между знаците Лъв и Стрелец, през четвърта и първа четвърт

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: , ,

1 коментар so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на ноември 1, 2010 @ 10:26

    Благодаря Муси:)
    Наистина съм в юпитеров период,а тази седмица ми е слънчева.
    Последното пълнолуние ми се случи в 10ти дом, и срещнах важна авторитетна фигура,от която зависи дали ще започна в бъдеще ,работа в желана от мен институция.
    Това новолуние ще ми се случи в 4ти дом опозиция натална венера.
    Наистина до края на годината се надявам на раздвижване в тези сфери на кариера и професия.
    Дано и нептун ми помогне.
    Транзитните уран и юпитер са ми в съвпад със слънцето.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии