Седмичен хороскоп 10-16 май 2010 г.

В сряда – директен

В петък – в

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен в началото на седмицата ще трябва да си наложат, макар и с неохота, да завършват неща, в който са вложили време и усилия в последните седмици. До вторник,включително, влияят два фактора в тази посока- последната фаза на Луната и все още ретроградният Меркурий. Към края на тази седмица се подобряват възможностите да увеличите доходите си, да получите полагащо ви се възнаграждение, както и да сключите нови договори.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица ще трябва да положат повече усилия да намерят верния тон в полето на професионалната изява. Понеделник и вторник са дните преди тръгването на Меркурий в права посока, когато най-силно ще бъде изразено намерението за скъсване с нещо старо и отживяло. А новолунието в петък от своя страна ще ви мотивира за нови ангажименти, нови подходи, нови отношения с колеги, партньори или приятели.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои натоварена с работа и грижи седмица. В старанието си да не разочаровате някого, ще пренебрегнете собствените си правила за лична безопасност. Новолунието в Телец ще даде при някои от зодията добри шансове в професионалната сфера, ще има предложения за работа, за ангажиране в нови доходоносни проекти. За тази цел обаче предварително трябва да сте приключили със старите дела.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица е забележителна с новолунието в петък. Съвпадът на Слънцето и Луната ще се състои в 23-я градус на Телец. За родените в първите две декади краят на седмицата може да стане отправна точка за позитивна и съществена житейска промяна. Венера от Близнаци ще ви помага да постигнете нещо намислено и да се сдобиете с нещо желано,било то в материалната или в духовната сфера.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица ще мине под знака на доброто настроение. Повод е приключването на ретроградното движение на господаря на знака- Меркурий. Лекота в отношенията, отърсване от ограничения, с които е трябвало да се съобразявате в последните седмици. Появяват се възможности за пътуване надалеч, някои от родените в първата декада ще получат новини от чужбина, а други интересни предложения за работа.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка през тази седмица изисква по-голямо внимание към близките. За свободните Козирози от последната декада настъпва подходящ момент за решителни стъпки в полето на личните емоционални взаимоотношения. Вслушайте се в това, което ви казва отсрещната страна. Новолунието в Телец може да бъде начало на силен творчески период, в който търпението и постоянството ви да бъдат богато възнаградени.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица е забележителна с приключването на втората за тази година ретроградност на Меркурий. Планетата, господар на вашия знак, ще излезе от ретроградната си фаза в първите часове на сряда, 12-ти май. По тази причина в понеделник и вторник е добре да съсредоточите вниманието си предимно в завършването и приключването на стари неща,в изчистването на задължения и освобождаване от неприятни ангажименти. Новини от хора надалеч- в четвъртък и петък. Нови проекти планирайте за следващата работна седмица.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица обещава динамика във взаимоотношенията. Активна подкрепа ще ви дават приятели и съмишленици. Промени ви очакват в материалната сфера. Ако продавате имот, то вероятно ще се появи надежден клиент. Сключвайте договор обаче в края на седмицата или отложете за следващата, когато ще имате подкрепата на Нова Луна и директен Меркурий в Телец.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица не бива да остават пасивни при никакви обстоятелства. До сряда се постарайте да си изясните позицията на близките по важен да вас въпрос. Всякакви неясноти и тайни уговорки, трябва да излязат на светло. Това е необходимо условие, за да можете да продължите напред уверени и с вдъхновение. За родените в първите градуси на Водолей, дните от сряда нататък са добър момент за договаряне на покупка на жилище или на семеен автомобил.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица ще трябва да вложат много енергия в решаването на финансови въпроси. До новолунието в петък се постарайте да вкарате в ред документацията,за която носите отговорност. От сряда нататък, когато Меркурий вече се движи в права посока в Телец, а Венера е все още в Близнаци, се откриват нови възможности там, където досега е имало застой. Разчистете старите неща около себе си, овехтелите дрехи, неугледната прическа, ниското самочувствие. Подгответе се за значими промени в живота си, особено ако Слънцето ви е в първата половина на Рак.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата носи раздвижване в социалните контакти. Новолунието в петък дава подкрепа за начало на нова или за разгръщането на вече започнала дейност, което ще изисква много енергия и целенасочени усилия в следващите дни. Ще се докоснете до истина, която ще представи в нова светлина партньора ви. Общият емоционален фон е позитивен и благоприятства интимните отношения.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои динамична седмица. Сега е момента да си съставите нов списък с планове и краткосрочни цели. Новолунието в Телец прокарва вододелна времева линия между стар начин на мислене и нов, коренно различен подход към проблемите на деня. Отнасяйте се предпазливо към външни намеси в това отношение, особено ако рожденото ви Слънце се намира в последните градуси на Риби.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  12 май 2010 година, сряда, в 1:26 часа, Меркурий излиза от ретроградната си фаза.
На  14 май 2010 година, петък, в   2:08 часа, е Новолуние, Слънцето и Луната са в съвпад в 23 Телец.

Луната през тази седмица се движи между знаците Овен и Рак, през четвърта и първа четвърт (фаза).

Етикети: , , , ,

2 коментара so far »

  1. злати каза,

    Писа на май 16, 2010 @ 22:42

    Искам да благодаря на Муси Дачева! С хороскопите за седмицата и с номерологичния хороскоп се чувствам предупредена за предстоящи събития и някак по-сигурна.
    Имам и въпрос. В номерологичния календар за някои дни ми се появяват само въпросителни. Как да го разбирам?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на май 17, 2010 @ 9:53

    злати,
    много ви благодаря, чувствам се полезна и това ми носи голяма радост :)
    Проблемът с въпросителните в програмата “Номерологичен календар” вероятно се появява от разминаване в шрифтовете, заложени в нея и тези на компютъра, в който я отваряте,поне така ми е обяснено от техническия администратор.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии