Седмичен хороскоп 10-16 март 2014 година

Слънце в тригон със Сатурн

Пълнолуние в неделя

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

В понеделник по обяд Луната прави съвпад с директния Юпитер, който се намира в 10 градуса Рак. Тя активира тао- квадрата на Юпитер-Уран-Плутон, което ще предизвика конфликти и напрежение, ще постави някои хора в рискова среда и ще ги провокира към неадекватни действия. Най-остра реакция може да има у хора, родени в средната третина на кардинален знак, и/или с рождени асцендент и Марс там.

Астрологичната обстановка през тази седмица е доминирана от аспекта тригон на Слънцето и Сатурн. Тригонът, както знаете, е най-хармоничният астрологичен аспект. В тази позиция Слънцето и Сатурн застават два пъти в годината. Тъй като Сатурн от есента на 2012 година се движи във водния знак Скорпион, то тригоните му със Слънцето през 2013 и 2014 година се случват през март и през юли, когато дневното светило се движи през Риби или през Рак.

Тригонът Слънце-Сатурн може да внесе стабилност в много сфери от живота на отделния човек и на обществото като цяло. Ретроградността на Сатурн в Скорпион в случая изисква връщане към спорни теми и тяхното преразглеждане съобразно променените условия. В някои случаи е уместно да се направят отстъпки, да се отстранят проблемните зони, да се изрежат „язвите“, за да се даде шанс на здравото и жизнеспособното да продължи напред. Необходимо е много търпение и мъдрост, но още повече далновидност и отчитане на реалностите като такива.

В подкрепа на водния тригон Слънце-Сатурн,през втората половина на седмицата, идва още един тригон – въздушен, този между Меркурий от Водолей и ретроградния Марс от Везни. Той подобрява умствената дейност, прави възможно концентрирането върху важните неща, внася практичност и реализъм в начинанията.

Пълнолунието в Дева допълва астрологичната картина с възможностите за реализация на добре планираните и обезпечени с ресурси дейности.

Успешна, удовлетворителна седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои седмица на придобивките. Всичко онова към което сте се стремили в последните месеци, което виждате като фактор за вашата стабилност през тази седмица има шанс за напредък. В понеделник, когато Луната и Юпитер са в съвпад, някои от групата ще попаднат на добра находка, от която да се възползват, по начина по който го умеят. Избягвайте обещания и ангажименти, които не можете да изпълните, също така конфликтни и рискови ситуации. По-неблагоприятно е влиянието в понеделник по обяд върху родените във втората декада. Юпитер се движи, вече директен, през дъното на слънчевия ви , а това е указание за добро стечение на обстоятелствата, ако имате намерение да подобрите жизнените си условия, и тези на семейството си- да закупите ново жилище, или да направите съществени подобрения в това, което обитавате към момента. В това число попада и покупко-продажбата на автомобил. За доброто развитие на преговорите и стигане до взаимноизгодно положение, спомага тригона на Меркурий и Сатурн, който става точен в края на седмицата.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, четвъртък и събота.

Родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, в началото на седмицата могат да останат с усещането, че някой или нещо работи усърдно „зад гърба“ им. Да, в голяма степен това е вярно, в известен смисъл ви убягва цялата картина и това ви поставя в сложна ситуация, която напряга нервната ви система. Темата за задължения към партньора и още повече за общите финанси, за инвестиции или взимане на кредити през следващите дни ще заема голяма част от вниманието и още повече от времето ви. В понеделник и вторник ще трябва да играете „поддържаща роля“, оставете инициативата и основната функция на партньора си. Проявявайте повече лична инициатива от сряда нататък. Тригонът на Слънцето и Сатурн е много важен стабилизиращ фактор за вас през тази седмица, и ще повлияе благоприятно онези сфери от живота ви, които са били предмет на промяна и все още несбъднати очаквания.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък, събота и неделя.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои позитивна седмица. Съвпадът на Луната с Юпитер, управителят на знака, може да ви вкара в тема, от която да имате прекалено големи очаквания, особено що се отнася до инвестиции, доходи от съдружие, печалби от хазартни игри или от щастливо стечение на обстоятелствата. При някои това може да се случи, но не и в понеделник, когато деструктивният тао квадрат Уран-Плутон-Юпитер е в силата си. Вторник е много по-благоприятен в това отношение, затова насрочвайте за него важни разговори, срещи, сключване на сделки, предприемане на важни финансови стъпки. Втората половина на седмицата бележи успокоение в домашната среда, добри новини,свързани с родственици, и нареждане на обстоятелствата, според личните ви очаквания.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, четвъртък и петък.

ЗИМНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ !

Комплект

НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

+ ПОДАРЪК Лични календари за 5 години

+ НОМЕРОЛОГИЧЕН ИМЕННИК в електронен вариант

на цена 15 лв.

+доставната такса до удобен за вас офис на ЕКОНТ

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката, и обезателно ваш телефон за връзка.

Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес. Отново, необходим е телефон за връзка.

Заявка направете във формата за поръчка  on line.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, астрологичната обстановка през тази седмица склонява към разпиляване. Ще искате да направите много повече отколкото обстоятелствата позволяват към момента. Някои ще дават обещания и ще искат хората да им вярват, но други знаци ще подсказват неискреност и нестабилност, което ще дистанцира хора и ще проваля планове. Затова е важно да се съсредоточите в по-малко на брой, но важни за вас, дългосрочни цели. Тригонът на Слънцето и Сатурн ще ви помага да намерите верния път., да срещнете нужните ви хора и да получите тяхната помощ. Моментът е подходящ да приведете в действие свой проект,за който досега не сте имали нужната ви подкрепа. Пълнолунието в сродния ви по стихия знак Дева извежда на преден план необходимостта от разтоварване от прекомерни задължения и отговорности. Не отказвайте покани и предложения за купон в края на седмицата.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, петък, събота и неделя.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои специална седмица. Пълнолунието е във вашия знак и това е указание за реализация на нещо важно, което сте планирали, а може би не, да се случи в този период. В понеделник участие в общи мероприятия може да ви даде някои идеи и посоки, но препоръката е да говорите само това, което добре сте премислили. Във вторник по обяд някои ще попаднат на точното място в точния момент, когато ситуацията е най-добра и обстоятелствата най-подкрепящи. Намирате се в меркуриевия период на годината – време за промени, за нови начинания, за местене, преместване, размествания както в местообитаване и месторабота, така и в средата на общуване. Два тригона ви дават сили и ви правят по-смели, този на Слънцето и Сатурн, и този на Меркурий Марс, обединяващи влиянието си с това на пълнолунието през втората половина на седмицата.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, четвъртък, събота и неделя.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, началото на седмицата е заредено с изненади и напрежение. Луната преминава през позицията на Юпитер и „включва“ за пореден път напрегнатите аспекти между него и продължителния квадрат Уран-Плутон. Затова в понеделник избягвайте места, където се събират много хора, и не се включвайте в конфликтни ситуации. По-неблагоприятно е влиянието върху родените във втората декада. Във вторник ситуацията е значително по-добра, можете да разчитате на подкрепа и мъдри съвети при решаване на важен за вас проблем. Втората половина на седмицата е много по-позитивна,заради чудесния тригон на Сатурн, управителят на знака ви и Слънцето. Това е космично обещание за благополучие и стабилизиране на обстановката, добра вътрешна кондиция, организираност и яснота на целите.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, петък и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, седмицата може да се окаже късметлийска. Директният вече Юпитер в понеделник се среща с Луната в зоната на вашите придобивки и това е указание да бъдете готови за тях. Късметът може да се изрази по различен начин, зависи какво сте си пожелавали, какви стъпки сте предприели, какви цели сте си поставяли и дали сте били последователни в тяхното постигане. В последното имате подкрепата на тригона на Слънцето и Сатурн, който при вас се простира като влияние в работната среда, в отношенията с колегите, и в резултатността на общите ви усилия. За последното отново сте в добра позиция, защото в края на седмицата е пълнолуние, което е съпроводено реализация на ваши лични намерения или на човек от семейството, а тя може да се прояви както в края на тази, така и през следващата седмица.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник и събота.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, седмицата започва повече от успешно. Съвпадът на Луната и Юпитер ви прави въодушевени и амбициозни за всичко, касаещо професионалната реализация. Директният Юпитер ще ви помага да разширите влиянието си, да станете по-популярни и да постигате по-лесно целите си. Има едно немалко но, което идва от поредното „включване“ на тао квадрата Юпитер-Уран-Плутон, което може да внесе изненади, и напрежение от недобре разчетени знаци на Съдбата, особено що се касае до финансовата страна на живота. Всичко зависи от индивидуалната реакция на тази сложна астрологична картина. Там, където сте превишили правата си, или сте дали повече обещания, отколкото позицията и правомощията ви позволяват, може да се получи остра реакция. По-неблагоприятно е влиянието върху родените във втората декада. Картината се прояснява във вторник. През втората половина на седмицата тригоните Слънце-Сатурн- и Меркурий-Марс ще ви правят по-организирани и постоянни в намерения и действия.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник и четвъртък.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, седмицата започва с някои проблеми в комуникациите. Може да ви бъдат отправени упреци от шеф,родител или настойник, да се налага да си размените остри реплики, защитавайки собственото мнение. Това което ви се отказва в понеделник, можете да си го отвоювате във вторник, когато астрологичната картина е много по-благоприятна. Денят е добър за договаряне на заплащане, и също така за подготовка и сключване на сделки с дългосрочен характер. В това отношение имате подкрепата на тригона Сатурн-Слънце. Едно от условията,за да имате видими резултати сега и за в близко бъдеще, е да бъдете умерени, търпеливи и последователни в намеренията си. Влагайте повече разум и интелект, отколкото емоции и въодушевление. Тях оставете за следващите седмици.

Благоприятни през тази седмица – вторник, четвъртък, петък и събота.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, седмицата започва интересно. Луната прави съвпад с директния Юпитер, който се намира в 10 градуса Рак, по обяд. Тя активира тао- квадрата на Юпитер-Уран-Плутон и това в голяма степен предизвиква напрежение, дисхармония, конфликтност, известен риск, затова влиянието не е еднозначно. По-неблагоприятно е при родените във втората декада. При някои има вероятност от неприятни ситуации, опасност от инциденти и аварии, при други обаче повишаването на адреналина може да доведе до взимане на важни решения, до справяне с трудни, но знакови ситуации, които имат важно значение за бъдещето. Сега можете да смените посоката, да тръгнете с „голямата кошница“, да отправите очаквания, за които имате основания. И доброто и лошото ще се прояви осезаемо в края на седмицата, посредством намесата и участието на хора от средата на близките роднини- братя, сестри, братовчеди и племенници, или от съседите. Тригонът на Слънцето и Сатурн влияе стабилизиращо на връзките, в личния ви живот настъпват сериозни и предимно благоприятни промени.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник, петък и събота.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои седмица на важните промени. „Сигналната ракета“ пуска съвпадът на Луната и Юпитер в понеделник по обяд, като с това се задейства двойният квадрат с Уран и Плутон в кардиналните знаци. При вас ехото от нечии битки за надмощие, може да доведе добри възможности за изява, високи оценки и похвали за нещо, което сте казали или направили, а също така отлични перспективи за работа и всякакви професионални ангажименти. Много е важно да имате личната нагласа за промяна и да посрещате новото с отворени обятия, особено във вторник. Сатурн, който се движи през знака ви и следи всяка ваша крачка, макар и ретрограден, е добре разположен през тази седмица, защото Слънцето го огрява от един тригон разстояние. По този начин ще получите нужното ви усещане за правота и подкрепа, както и смелостта да направите важна стъпка в живота си.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и събота

.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои силна седмица. В понеделник съвпадът на Луната и Юпитер ще бъдат катализатор на вашите намерения да се справите бързо с възникнала ситуация, като извлечете максимална полза от нея. „Задръжте топката“ и проведете намисленото във вторник,тогава имате шанс за по-добри и по-трайни резултати. Цялата седмица обещава за вас успеваемост в начинанията, но по-силна е тенденцията през втората половина. Слънцето, движещо се през знака ви, е в тригон със Сатурн, което внася разум и стабилност във сферите, където досега сте изпитвали безпокойство и напрежение. Пълнолунието в края на седмицата съсредоточава вниманието ви в област, в която имате потребност от яснота и хармонизиране, с прякото участие на партньора. Балансът между вашите преживявания и потребности с тези на отсрещната страна, ще ви даде онова чувство за сигурност, към което се стремите.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и събота

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Меркурий в квадрат със Сатурн на 11.03.2014 г.

Слънце в тригон със Сатурн на 13.03.2014 г.

Меркурий в тригон с Марс на 14.03.2014 г.

На 16.03.2014 г., в 19:08 ч.,в 26°Дева – Пълнолуние

Луната през тази седмица се движи между знаците Рак и Дева, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

11.03.2014 г., в 19:50 ч. – 12.03.2014 г., в 2:09 ч.

14.03.2014 г., в 7:24 ч. – 14.03.2014 г., в 14:17 ч.

16.03.2014 г., в 17:08 ч. – 17.03.2014 г., в 0:46 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

4 коментара so far »

  1. Муси Дачева каза,

    Писа на март 12, 2014 @ 16:07

    Сервираха отровно “синьо” мляко в детска градина в Асеновград
    На децата, които са пили от млякото, са направени промивки. Състоянието им е добро, но остават под наблюдение
    България
    Инциденти 11 март 2014, 16:39, oбновена в 16:40
    Отровно “синьо” мляко е било сервирано за закуска на 127 деца в детска градина “Слънце” в Асеновград. Инцидентът станал тази сутрин, предаде DarikNews.bg.

    На децата, които са пили от млякото, се извършват промивки. Това било наложително, след като в съдовете с мляко са открити таблетки отрова за мишки, предаде БНР.

    За реакцията на здравните власти съобщи началникът на отдел Епидемиология към районния център по здравеопазване в Пловдив Моника Троянчева.

    “Тъй като децата са много на брой – 127, направих консултация със специалисти токсиколози в Пловдив. Беше решено, че най-уместно е на местна почва – в самата градина, да започнат профилактичните мерки от колегите на територията на Асеновград, което означава промивки, медицински въглен и антидот, който се препоръчва при конкретната отрова. Събрани са консултанти на място. В момента вървят тези профилактични мерки. От там насетне другите институции имат ангажимента да обяснят дали наистина се касае за интоксикация с отрова за мишки, защо и как е станала, това не е мой ангажимент. Децата са добре и се надявам като бъдат под наблюдение на тези консултанти да няма никакви проблеми”, заяви Троянчева.

    “Здравословното състояние на децата е добро, но те остават под наблюдение, предприети са и необходимите изследвания”, съобщи токсикологът проф. Тоньо Шмилев.

    “В съда за разливане (на млякото) е открито синьо кубче, което се използва за борба с гризачите“,

    съобщи д-р Иван Шиков от пловдивската Агенция по безопасност на храните.

    Проверяват се документите за произход на млякото и обработката срещу гризачи – както в детската градина, така и в производственото предприятие в Домлян.

    За случая са уведомени полицията и прокуратурата.
    Източник: DarikNews.bg, БНР
    http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/serviraha-otrovno-mliako-v-detska-gradina-v-asenovgrad-6007248

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на март 15, 2014 @ 21:55

    В контекста на седмицата, която започна с напрегнати аспекти и при ретрограден Марс,се разигра драмата в Лясковец.
    http://www.vesti.bg/dejstviiata-na-vlastite-sreshtu-streleca-ot-liaskovec-6007500

    Хронология на действията на властите срещу стрелеца от Лясковец
    От няколко години властите разполагат с информация, че Петков е опасен за себе си и околните, става ясно от досегашните действия на органите на реда спрямо убиеца от Лясковец
    14 март 2014, 16:19, oбновена в 16:29
    Окръжна прокуратура – Велико Търново е започнала досъдебно производство срещу стрелеца от Лясковец Петко Петков за убийство на полицейски служител, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата.

    В момента се провеждат интензивни следствени действия, разпитват се свидетели, извършват се огледи на местопроизшествието, назначени са експертизи.

    Делото е взето на специален надзор от отдел „Специализиран“ във ВКП, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата. От прокуратурата представиха хронология на случая с Петко Петков.

    На 10 февруари 2012 г. Районна прокуратура – Горна Оряховица, на основание чл. 155 от Закона за здравето, е отправила искане до съда за задължително настаняване в лечебно заведение на Петко Савов Петков. Мотивите на прокуратурата са постъпили множество жалби от Петков срещу негови съседи.

    При извършените проверки обаче са събрани данни, че вероятно той страда от психично заболяване и се нуждае от лечение, тъй като е опасен за себе си и околните.

    Съдът е постановил принудително довеждане на Петков.

    На 15 март 2012 г. е планирана специална операция с участието на СОБТ и Института по психология на МВР за задържането и довеждането му в съдебно заседание. По разпореждане на тогавашния главен секретар на МВР операцията не е реализирана.

    Образуваното в Районен съд – Горна Оряховица производство за настаняване и лечение е прекратено от съда на 30 март 2012 г., след двукратни опити Петков да бъде принудително доведен и изслушан от съдебен състав.

    На 16 октомври 2013 г. Районна прокуратура – Горна Оряховица, е образувала досъдебно производство срещу Петко Савов Петков за това, че от 18 юни 2012 г. до настоящия момент в дома си в гр. Лясковец е държал огнестрелни оръжия – един ловен автомат, една ловна пушка и две ловни карабини, без да има надлежно разрешение(престъпление по чл. 339 от НК).

    В хода на разследването е установено, че Петков е имал разрешително за носене на ловно оръжие, чийто срок е изтекъл на 17 юни 2012 г. След тази дата, разрешителното не е било подновено и Петков е отказал предаването на оръжията в МВР.

    На 13 март 2014 г. Районна прокуратура – Горна Оряховица е уведомена за подаден сигнал в РУП – Горна Оряховица, от Николай Кожухаров, директор в СОУ „М. Райкович“, гр. Лясковец. В сигнала е посочено, че Петко Петков е отправил заплахи и закани за физическа саморазправа с ученици от гореспоменатото училище, и със самия директор, като е подчертал, че е ловец от 10 г. Дворът на училището граничи с двора на имота на самия Петков.

    Районна прокуратура – Горна Оряховица незабавно е поискала даване на разрешение от Районен съд – Горна Оряховица за извършване на претърсване и изземване в дома на Петков – за откриване и изземване на огнестрелните оръжия и други предмети със значение за досъдебното производство.

    В хода на разследването са събрани доказателства за емоционалната нестабилност на Петко Петков (враждебни нагласи и неадекватни междуличностни отношения). На 13 март 2014 г. Районен съд – Горна Оряховица е дал разрешение за исканото претърсване и изземване, което е изпратено на разследващия орган за изпълнение. Случаят е докладван във Върховна касационна прокуратура (ВКП).

    Предвид емоционалното и психическото състояние на Петков – отправените от него заплахи за саморазправа с ученици, както и доказателствата за държани от него огнестрелни оръжия, е оценена високата степен на риск и необходимостта от провеждане на спешни действия. Създадена е организация за подпомагане на разследващите с допълнителен брой служители на МВР, като по разпореждане на ръководството на министерството на място са изпратени и служители на СОБТ.

    На 14 март 2014 г., при опит да се започне разрешеното претърсване в дома на Петков, той е оказал съпротива, като е произвел изстрели срещу полицейските служители, дошли на място. При операцията загина един полицай, а трима други бяха ранени.
    Източник: Прокуратура на Република България

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на март 21, 2014 @ 16:10

    Откриха отрова за мишки в “синьото” мляко в Асеновград
    Това показват резултатите от експертизата, която имаше за цел да установи опасно ли е било за здравето млякото, което раздадоха на 127 деца в детска градина в Асеновград
    България 21 март 2014, 15:59, oбновена в 16:01
    Препарат за борба с гризачи е попаднал в млякото, сервирано за закуска в детска градина в Асеновград.

    Това показват резултатите от експертизата, която имаше за цел да установи опасно ли е било за здравето “синьото” мляко, раздадено на децата, съобщи наблюдаващият случая прокурор Илко Сивкин, предаде DarikNews.bg.

    Вредното вещество е куматетралил и се съдържа в почти всички отрови за мишки.

    Наличие е установено само в тези проби, които са били вече преработени в детската градина. В неразпечатаните и доставени от производителя кофички не е установено такова съдържание.

    Без отговор на този етап обаче остава въпросът каква е концентрацията на веществото в млякото и за целта ще бъде назначена нова експертиза. Очаква се тя да бъде извършена от токсиколог, но все още не е ясно коя ще бъде институцията, ангажирана с това.

    На 11 март в детската градина бе сервирано “синьо” мляко на 127 деца. Те бяха прегледани още същия ден. Малчуганите са в добро здраве. Последваха редица проверки от прокуратурата, общината, Регионалната здравна инспекция и Агенцията по безопасност на храните.

    Проверка на общината установи, че персоналът в кухнята на детската градина е знаел за замърсяването. Въпреки това служителките се опитали да го прецедят и го сервирали за закуска на децата.

    Директорката на градината Лидия Захариева подаде оставка и на нейно място е назначена като временно изпълняваща длъжността Златка Тоскова. Тя ръководи и друга детска градина.

    Общинският съвет в Асеновград реши да слее двете детски заведения. Очаква се това да стане до 1-ви април. Междувременно прокуратурата в Асеновград се самосезира и за установени финансови нарушения в детската градина, сервирала “синьото” мляко на децата.
    http://www.vesti.bg/bulgaria/otkriha-otrova-za-mishki-v-sinioto-mliako-v-asenovgrad-6008107

  4. Кели каза,

    Писа на март 24, 2014 @ 9:40

    За случая в Лясковец интересно е още, че планирането на операцията през 2012 г. също е било при ретрограден Марс. Но сега ретроградният марс е диспозитор на транзитен сатурн в скорпион, Савов е слънчев скорпион.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии