Седмичен хороскоп 10-16 септември 2012 г.

Слънце в съвпад с Меркурий в понеделник

Новолуние в неделя

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои много ангажирана седмица. За известна част от групата в центъра на вниманието ще бъдат жилищните условия, уреждането на собственост върху имот, приключване на сделки, които са били спирани досега от административни неуредици или други подобни проблеми, касаещи дома и най-близките хора. Венера от Лъв ви прави романтични и изпълнени с очаквания за хубави преживявания и на мнозина те ще се случат в следващите дни. В сряда ви очакват интересни запознанства. Ще се чувствате отлично в компанията на деца и млади хора, а доброто ви настроение ще се предава на всички наоколо. В тази седмица, в дните преди новолунието, разчистете дълговете си,направете го с отворено сърце и с благодарност. В петък не се доверявайте на непознати, внимавайте с храната и напитките.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои динамична седмица. Дните преди новолунието поставят пред вас важни въпроси за разрешаване. Някои от тях са в сферата на личните отношения, но по-голяма тежест имат тези,които са от финансово естество. Новата Луна през следващата седмица ще ви подкрепя в усилията да увеличите доходите си. Но, едно от условията е, сега да разчистите задълженията си, за да не бъдат те камъчето, което може „да преобърне колата“. Общувайте активно, очакват ви интересни и полезни запознанства. Но в петък бъдете много внимателни и не вземайте на вяра всичко казано от съмнителни лица. Благоприятни дни-сряда и четвъртък.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстоящата седмица, поне до средата, е все още под влияние на квадрата на Слънцето и Юпитер. В понеделник ще трябва да се справяте със ситуации, в които старите уговорки не важат и трябва да вземете предвид нови обстоятелства. Съвпадът на Слънцето и Меркурий ще ви помогне да стигате по най-бързият начин до удачното решение, дори то да е в разрез с интересите на някой друг. В сряда ви очаква среща със стари приятели. Четвъртък е благоприятен ден, но петък може да ви донесе някои разочарования. Събота и неделя са хармонични и удовлетворяващи.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои една мистична седмица. Помнете сънищата си от първите часове на понеделник, в тях има заложен особен смисъл. Някои добри идеи,хрумнали ви ей така, спонтанно,  могат да ви помогнат да намерите пряк път за решаване на важен въпрос. Вторник е хармоничен ден, в който общуването с околните ще ви зарежда с оптимизъм и очакване за приятни изживявания. В сряда и четвъртък очаквайте гости. В петък и събота ще бъдете провокирани да харчите повече или да плащате отгоре за недобре свършена работа. В неделя късметът е на ваша страна.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои успешна седмица. Забележителното в нея е новолунието в 23-я градус на Дева, което предстои да се случи в неделя, но то слага отпечатък и върху дните преди него. В началото на седмицата Меркурий,управителят на знака ви, прави съвпад със Слънцето. Това е чудесен момент на обединяване енергиите на двете космични тела, което ще повлияе мисленето, говоренето, общуването, генерирането на нови идеи и т.н., при всички хора, но още повече родените в третата декада на Дева, след 12-13 септември, или с асцендент там. Постарайте се да приключите делата, които са във финална фаза, и си разчистете задълженията. Новата Луна от следващата седмица ще ви помогне да стартирате нещо съвсем ново и да тръгнете към важни промени в живота си.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, продължава активният и резултатен период от предходната седмица. В понеделник, за известен период от време, нито хората, нито техниката ще работят, както би ви се искало. Във вторник ще срещате повече съдействие, особено ако имате работа с държавната администрация. В сряда и четвъртък на преден план ще излязат за решаване финансови въпроси, особено такива, които касаят партньора ви и негови задължения. В петък не рискувайте с хора, които не познавате, разчитайте на стари приятели или на колеги. В събота и неделя си дайте време за почивка, защото ви очаква една много активна седмица при Нова Луна.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои седмица на стриктното изпълнение на ангажиментите. Задължителната програма, в която сте включени, ви кара да се чувствате притиснати и безпомощни в някакъв аспект. Ако успеете да се вместите в кратките срокове, които са ви зададени, в края на седмицата ще можете да си „поемете въздух“ и да се насладите на радостта от общуването с близките. Новолунието в Дева ви обещава добри промени в домашната среда, нов член на семейството или приятни гости. Благоприятни дни-вторник и сряда.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои една относително спокойна седмица. Макар че понеделник може да бъде доста изнервящ за част от вас, особено за тези от първата декада на знака,родените през септември. Във вторник една „случайно“ научена тайна, може да се окаже много полезна за вас. В сряда и четвъртък имате шанс да се запознаете с интересни хора, да се включите в група с по-специални интереси, в нещо, което е важно за вас. В петък една случка ще ви накара да си направите някои изводи и съответно оценки за хора и обстоятелства, които са били скрити от вас.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, седмицата започва не особено приятно. Някои служебни неуредици или здравословен проблем на близък човек могат да ви ангажират изцяло. Дните преди новолунието изискват разчистване на старите ангажименти, за да се отвори място за разгръщане на Новата Луна. А при вас тя ще активира зоната на професионалната реализация. Във вторник имате да уреждате финансов въпрос със съдружници или с партньори. В сряда и в четвъртък бъдете мобилизирани, защото ще ви оценяват, а имате шанс да се преборите с конкуренцията. В петък бъдете пестеливи, а в събота и неделя щедри, не толкова в парично изражение, колкото на емоции и хубаво отношение към околните.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои резултатна седмица. В понеделник Луната е във вашия знак и задава успешен старт на плановете ви. Личната ви инициатива ще бъде решаваща за успеха на начинанията,вашите лични и тези на екипа ви. Повечето от нещата, с които ще бъдете заети, са във фаза на приключване. Умението ви да общувате и да бъдете гъвкави в конфликтни ситуации, ще бъдат решаващи за успешния финал на някои от тях. Моментът е отличен за начало на обучение, за включване в школи, в курсове, в организационна дейност, свързана с образованието.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, продължава благоприятната тенденция от предходната седмица. Това, което сте започнали на предишното новолуние, сега в дните преди новата среща на Слънцето и Луната, трябва да отива към финал, ако не изцяло, то поне някаква част или етап от него. Стартирате успешно в понеделник, Луната в Рак ви кара да бъдете по-категорични и решителни във важен момент. Контактите ви с хора отдалеч придобиват голяма значение и могат да бъдат в основата на взаимноизгодно сътрудничество в следващите месеци. Неблагоприятни дни-петък и неделя.


За родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои резултатна седмица. В понеделник и вторник шансът а на ваша страна. Активното участие в общо дело ще ви постави в много добра стартова позиция за дните на Новата Луна. До края на тази седмица работете съсредоточено и целенасочено, изчистете пропуските и грешките в работата си и отдайте заслуженото на тези, които ви помагат. Някои от групата ще получат предложение за съдружие. Благоприятни дни -понеделник, вторник, сряда, събота и неделя.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 10.09.2012 г., в 15:44 ч. Слънце в съвпад с Меркурий. Това е така нареченият Горен съвпад, когато Меркурий застава приблизително върху оста, свързваща Земята и Слънцето, но отвъд него. Затова не наблюдаваме ефекта на „ретроградност“, който се случва при Долен съвпад на Меркурий и Слънцето.

Но при този Горен съвпад, особено сега, когато оста Земя-Слънце се е насочила към центъра на Галактиката, имаме възможност с посредничеството на Меркурий да получим информация и подкрепа от високо ниво. Настройвайте се на по-високи честоти, изчистете мислите си от негативизми и отрицания, поддържайте в себе си ведро настроение, и станете проводници на всичко позитивно, което ни изпраща Вселената.

На 16.09.2012 г., в 5:10 ч. Новолуние в 23°Дева

Луната през тази седмица се движи между знаците Рак и Везни, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

12.09.2012 г., в 0:58 ч. – 12.09.2012 г., в 6:01 ч.

14.09.2012 г., в 8:14 ч. – 14.09.2012 г., в 12:30 ч.

16.09.2012 г., в 14:26 ч. – 16.09.2012 г., в 15:55 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии