Седмичен хороскоп 10-16 февруари 2014 година

Пълнолуние в събота

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

За разлика от предходната, астрологичната обстановка в предстоящата седмица е наситена с интересни космични събития.

Седмицата ще премине под влияние на квадрата на Слънцето и Сатурн, който става точен във вторник. Доколкото аспектът се развива в неподвижните знаци Водолей и Скорпион, то първата половина на седмицата може да премине в сериозни конфликти на политическата сцена. Криза в отношенията между президентство и парламент, в средите на управляващите, на контролните и правораздаващите органи. Ретроградният Меркурий ще предложи стари теми за обсъждане и повод за напрежение между институциите.

В международен план е възможно да има стресови ситуации от провокации към правото и сигурността на хората.

В четвъртък Меркурий преминава на заден ход от дълбоките води на Риби в свободните територии на въздушния Водолей. Това в голяма степен ще прави хората по-сприхави и избухливи. Февруари отново ще бъде месец на протестите. Отново ще бъдат повдигани въпроси, поставяни и преди. Докато Меркурий не тръгне в права посока, енергията на възмущението обаче ще се върти в омагьосан кръг.

Ретрограден Меркурий във Водолей може да окаже неблагоприятно влияние върху електронните измервателни прибори, офис техника, електрически уреди от бита. Възможни са всякакви смущения в интернет и други обществени комуникационни системи в дните на пълнолунието.

В петък празнуваме Трифон Зарезан и св. Валентин, заедно и поотделно.

Краят на седмицата е обнадеждаващ. С позитивизъм и съзидателна мисловна енергия ще ни зареди тригонът на Слънце-Меркурий и Марс във въздушните знаци. На много проблеми ще бъде възможно да се намери разумно решение през следващата седмица.

Весело настроение през цялата седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, седмицата започва с приятно внимание от страна на близките. До сряда семейните ангажименти ще бъдат на преден план. Повече тревоги ще имат родените в третата декада на знака. Ретроградният Меркурий ще ви връща към „заметени под килима“ задължения, към забравени ангажименти. Ще ви се налага отново да преглеждате стари оферти, да премисляте за пореден път необходимостта от едно или друго, да правите повторни разчети за предстоящи разходи по обзавеждане, предстоящ ремонт, или закупуване на жилище. Във фокуса на вниманието през втората половина на седмицата ще бъдат ангажименти с деца. Тук отново ретроградният Меркурий може да връща лентата назад. Бъдете скептични към информация, дадена набързо, искайте уточнения, разяснения, подробности. Особено взискателни бъдете към лекарско мнение, основаващо се на данни от апаратура. В бизнес делата Моментът е подходящ да приведете в действие стар проект,за който досега не сте имали нужната подкрепа. Сега вашите оригинални идеи ще намерят радушен прием.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, четвъртък и неделя.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои много емоционална седмица. Предстоящото пълнолуние във вашия знак е една от причините. То може да ви постави в позицията на победител, да ви накара да се чувствате поласкани и горди от нечии похвали и суперлативи по ваш адрес. Не че това вече не се е случвало, но все пак е приятно отново и отново да ви галят егото. Във вторник обаче е възможно някой стар приятел да ви смъкне „розовите очила“ и отново да ви провокира да постъпвате по начин, който не харесвате. От четвъртък нататък Меркурий ще се движи назад в противоположната зона на рожденото ви Слънце (асцендент). Връщането на старото работно място може да се окаже добро временно решение, ако нямате друга алтернативна идея. Но внимавайте при подписването на обвързващи ви документи. Връщане към приключила вече връзка обаче не е добра идея, поне до края на месеца.

Благоприятни дни през тази седмица – четвъртък и неделя.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои емоционално приповдигната седмица. С приближаването към пълнолунието емоциите ще се покачват. Причината може да бъде и в това как общувате с околните. Вашият директен подход не винаги се приема добре. Сега, по време на ретроградността на Меркурий, вероятността от неразбиране и недоразумения нараства. Избягвайте посредниците. Каквото имате да казвате някому, кажете му го „очи в очи“, защото така поне ще имате контрол над комуникацията и ще избегнете „разваления телефон“, който е много вероятно да се получи с неадекватното включване на желаещите да помогнат. Някои ваши принципи, твърди убеждения, собствени рамки и ценностна система могат да бъдат подложени на изпитание, отново. Пълнолунието в Лъв ви предлага възможности за пътуване и опознаване на нови места и хора, но този път ситуацията е по-ретро и насочва към стари и познати вече територии.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и неделя.

ЗИМНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ !

Комплект

НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

+ ПОДАРЪК Лични календари за 5 години

+ НОМЕРОЛОГИЧЕН ИМЕННИК в електронен вариант

на цена 15 лв.

+доставната такса до удобен за вас офис на ЕКОНТ

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката, и обезателно ваш телефон за връзка.

Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес. Отново, необходим е телефон за връзка.

Заявка направете във формата за поръчка  on line.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои противоречива седмица. Астрологичната обстановка е все още изпълнена с предизвикателства. Радвайте се на внимание и подкрепа в понеделник. От вторник нататък обаче се въоръжете с търпение, защото не всичко, каквото искате и както го искате, ще се случва. Ретроградният Меркурий в четвъртък преминава във Водолей и заедно с останалите планети, движещи се през неподвижния кръст ще ви вкарва в объркани ситуации, в недоразумения с колеги и шефове, ще изопачава думите и постъпките ви. Конфронтацията между професионалните и личните дела може за пореден път да ви накара да се чувствате виновни. Родените през втората половина на знака (и/или с асцендент там) са подложени и на неблагоприятното влияние на квадрата на Слънцето и Сатурн, подсилен от пълнолунието в Лъв в събота. По този начин втората половина на седмицата може да се окаже твърде напрегната. Периодът не е добър за бизнесначинания, нито за смяна на работата, още по-малко за сериозни разговори с партньори, съдружници, с чиновници и с хора, от които очаквате съгласие и подкрепа.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, събота и неделя.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, понеделник е ден на ангажиментите с близък човек. Което е изпитание за отзивчивата ви природа, защото ви предстои сериозна и делова седмица. Някои до сряда ще получат поредното предложение за нова работа или съдружие. Периодът не е добър нито за едното, нито за другото. Меркурий, управителят, е не само ретрограден, но и сменя знака. От четвъртък нататък, до средата на месец март ще се движи през Водолей, ретроградно до края на февруари и директно след това. Темата здраве е много важна сега, обръщайте внимание на профилактиката, която е най-ефективното лечение. Посещенията при лекар могат да се окажат по-чести, отколкото сте предвидили. Някои изследвания ще трябва да се повторят, някои диагнози ще бъдат променени, така също и лечебни терапии ще трябва да бъдат повторени в дадена тяхна част. Търсете второ мнение и страничен поглед, не се доверявайте на категорични мнения не търпящи възражения.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, събота и неделя.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, началото на седмицата е обещаващо. В понеделник може да имате интересни предложения за съвместна работа или за уреждане на финансови взаимоотношения. В друг момент това би било чудесно, но сега при ретрограден Меркурий в Риби, премислете добре, преди да поемете нов ангажимент. До средата на седмицата ще влияе напрегнатият аспект на управителя на знака – Сатурн и Слънцето, който ще ви подтиква към упражняване на по-голям контрол върху разходите, строго планиране и твърдо спазване на предварителния график. Пълнолунието в Лъв в събота също поставя ребром темата за задълженията и средствата за тяхното погасяване. Някои от групата ще погледнат и на празника на св. Валентин като на неособено приятно задължение, но затова си имаме Трифон Зарезан.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, астрологичната картина предлага много поводи за нервност и прибързаност както в думите, така и в делата. Меркурий, управителят на знака, плува назад през дълбоките води на Риби до сряда, след което литва във въздушното пространство на Водолей и там ще бъде до края на месеца. Смяната на знака води до промяна в поведението. Във вторник отново ще трябва да преразглеждате семейния бюджет. Работите ли с финансите на други хора, бъдете внимателни при съставяне на документи, Ако до сряда все още се опитвате да бъдете отстъпчиви и състрадателни, то от четвъртък нататък, това няма да ви бъде необходимо, защото ще имате съвсем друг поглед върху обстоятелствата. Може би ще трябва да се свържете отново с необходимите ви хора, да поставите въпросите си повторно, да преразгледате някои свои планове от нов ъгъл.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, сряда и четвъртък.

 

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни,седмицата започва успешно. В понеделник с лекота ще се справяте със задълженията си. Вторник обаче е съвсем различен, някои обстоятелства от личен характер могат да отклонят вниманието от служебните дела. В конфликтни ситуации могат да бъдат въвлечени родените в третата декада на знака. В средата на седмицата движещият се назад Меркурий навлиза в зоната на любовта във вашата слънчева карта и това дава време за „втори шанс“ на стара връзка. В дните на предстоящото пълнолуние със Слънце в сродния по стихия знак Водолей попада празника на влюбените – св. Валентин , когато ще ви радват „валентинки“ и други прекрасни жестове на внимание от настоящи и бивши обожатели(ки). Избягвайте новите запознанства, а надеждите и плановете за нова връзка отложете за месец март.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, сряда и събота.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои въодушевена седмица. До средата силно влияние ще оказва квадратът на Слънцето и Сатурн, съуправител на знака. Този аспект провокира известно количество гняв, който замъглява разума и дава воля на емоциите. Не е препоръчително до сряда да се конфронтирате с хора на властта, чиновници, служители в администрация, органи на реда, на съда и прокуратурата. Спазвайте обществения ред, доколкото е по силите ви. От четвъртък нататък, до средата на месец март Меркурий ви е на гости. Макар и ретрограден в част от това време, до края на месец февруари, планетата на комуникацията и словото ще ви бъде полезна там, където трябва да постъпите по правилен, но и гъвкав начин, където можете да приложите някои стари и надеждни похвати.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, четвъртък и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, предстои седмица на разкриване на тайни. Колкото и да искате да запазите нещо за себе си, скрито от очите на околните, още повече от тези, с които имате близки лични или професионални взаимоотношения, в следващите дни това ще се окаже все по-трудна задача. В понеделник астрологичната обстановка е подкрепяща. Луната се движи през вашата територия като ви дава много предимства да насочвате събитията в желаната посока. Но също така ви прави привлекателен обект за хора, които не харесвате, или такива, чието внимание, или приятелство сте отхвърлили преди време. До средата на седмицата някой стар приятел отново ще иска да поплаче на рамото ви, ще търси внимание и съчувствие,без да се съобразява с вас. Пълнолунието в Лъв ще ви подтикне към някои решения касаещи финансовата сфера.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, сряда и неделя.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, седмицата започва относително спокойно. Но това е измамно впечатление,защото под повърхността е натрупано напрежение, което ще намери път да се излее във вторник. Неразбиране от страна на шеф, упражнен психологичен натиск, демонстративно незачитане на правата, или безцеремонно навлизане в личното пространство може да бъде някоя от причините довели до бунт, до категорично заявено мнение и дори до скъсване на взаимоотношения. В средата на седмицата, в дните на пълнолунието, се отваря добра възможност да покажете своята компетентност и да съберете овации за личното си представяне или за това, което сте направили до момента. Подгответе се в дома ви да влезе някой, който преди е бил, или е щял преди време да бъде там.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, четвъртък, събота и неделя.

.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, началото на седмицата е измамно спокойно. В следващите няколко дни ще имате много поводи да се сърдите на някого, да се тревожите за чужди грешки и простъпки, да „намирате кусури“ на свършена работа от друг. Усещането че не сте на точното място и в точното време ще се засилва с придвижването на Меркурий назад през вашия знак, та дори и след като премине в предходния – Водолей. Опитайте, за пореден път, да се откажете от някой вреден навик. Радостни моменти ви очакват около празника св. Валентин/Трифон Зарезан, получаване на поздравления от неизвестен номер, покани от стари приятели за среща в почивните дни.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, четвъртък и неделя.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Слънце в квадрат със Сатурн на 11.02.2014 г.

На 15.02.2014 г., в 1:53 ч Пълнолуние в 26° Лъв

Слънце в тригон с Марс на 15.02.2014 г.

Слънце в съвпад са Меркурий на 15.02.2014 г.

Меркурий в тригон с Марс на 16.02.2014 г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Близнаци и Дева, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

9.02.2014 г., в 23:08 ч. – 10.02.2014 г., в 8:33 ч.

12.02.2014 г., в 12:51 ч. – 12.02.2014 г., в 21:15 ч.

15.02.2014 г., в 5:13 ч. – 15.02.2014 г., в 9:26 ч.

 

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии