Седмичен хороскоп 11-17 май 2015 година

OLYMPUS DIGITAL CAMERAМарс в Близнаци от вторник

Марс в опозиция със Сатурн в петък

Венера в тригон с Нептун в събота

Муси Дачева

 

 

 

 

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои напрегната седмица. Намирате се все още в слънчевия период на личната си година. Използвайте „последните слънчеви лъчи“, за да си направите реклама, да се представите в позитивна светлина, да привличате внимание към себе си и към това, което правите. В четвъртък и петък Луната е във вашия знак -време за лични инициативи и налагане на собственото мнение. Марс, планетният управител, във вторник преминава от земния Телец във въздушния знак Близнаци. Енергията на въздушния знак ще ви прави по-въодушевени и припряни, нещо което може да ви въвлече в предизвикателно начинание, в поемане на ангажименти,които не са по силите ви. За мнозина то ще бъде свързано с автомобили и други превозни средства. Някои ще искат да си купят нова машина. Периодът е добър, с една уговорка. В петък Марс прави опозиция със Сатурн във 2-я градус на Близнаци-Стрелец. Шофирайте внимателно, избягвайте рискова скорост и поведение, пазете си превозното средство.

Благоприятни дни през тази седмица – четвъртък, петък и събота.

 

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои вълнуваща седмица. В понеделник ще бъдете подтикнати да вземете важно решение, като едва ли ще имате много време на претегляте плюсовете и минусите. Тенденцията за бързане и припряност ще се усили през следващите дни с навлизането на Марс във въздушните Близнаци. За близо месец и половина напред,докато се движи през Близнаци, Марс ще активира най-вече полето на мисленето и идеите. Това е период, в който ще успявате с лекота да печелите доверие, да убеждавате, но и да увличате хора около вас, обединявайки ги около една идея, проект, кауза, дългосрочна цел. През тази седмица обаче, когато Марс е в опозиция на Сатурн, ще трябва да бъдете максимално искрени и честни, за да преминете ситото на истината, което тази опозиция поставя като изпитание. В края на седмицата тригонът на Венера и Нептун ще ви правят по-сензитивни, състрадателни и отзивчиви. Моментът е подходящ да споделите красиви мигове с любим човек.

Благоприятни дни през тази седмица – четвъртък, петък и събота.

 

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои забележителна седмица. Акцентът е в комуникацията. В понеделник Луната във Водолей ще ви кара да бъдете отворени към нуждите на познати и близки, с които се движите в една компания или живеете в съседство. Истинското предизвикателство към способността ви да общувате с околните е преминаването на Марс в срещуположния знак Близнаци. Придвижването на огнената планета през въздушния знак ще трае около месец и половина, за което време Меркурий ще премине през ретроградната си фаза в Близнаци, веднага след което Марс ще направи съвпад със Слънцето. Всичко това ще поддържа висок тонус на комуникация,ще ви донесе предложения са партньорство или нова работа, както и активно участие в делата на съпруга(та). През тази седмица обаче опозицията Марс-Сатурн може да ви донесе известно разочарование от нещо казано или направено от партньора ви. Но паралелното включване на тригона Венера-Нептун ще омекоти всеки конфликт, ще ви накара да простите и забравите.

Благоприятни дни през тази седмица – четвъртък, петък и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои седмица на предизвикателствата. В понеделник квадратурата на светилата ще ви изправи пред взимане на важно решение. Най-напред трябва да убедите себе си, да сте стабилни в своята правота, и тогава ще ви повярват и околните. В сряда търсете подкрепата на приятел(и), тя може да не е според очакванията толкова в материално изражение, колкото в морално. Венера,планетният управител, придвижвайки се през Рак ви прави по-социални, готови за разбирателство и работа в екип. Може да ви потърсят съученици, или вие да се ангажирате с организацията на среща на випуска,сряда и четвъртък са подходящи дни. За някои от групата основната тема на седмицата се задава от опозицията на Марс и Сатурн,която раздвижва финансовите ви дела. Моментът не е подходящ за рискови инвестиции,поне до края на седмицата.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда,четвъртък и неделя.

 

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои силна седмица. Понеделник е ден за равносметка на изпълненото от предварителния график. Това е важна предварителна стъпка за посрещането на ингресията (навлизането в знака) на Марс в Близнаци. Транзитът на Марс през въздушния знак се случва веднъж на две години. С него е свързан важен период от живота ви, когато се засилват професионалните амбиции. Марс в Близнаци ще ви прави по-въодушевени относно перспективите на работното място, но също така ще ви помогне да уточните целите си и да се фокусирате в най-важната. Това може да стане по време на ретроградния Меркурий от следващата седмица, когато да направите стъпка назад, преди да се втурнете смело напред. През втората половина на тази седмица обаче опозицията Марс-Сатурн ще извади на показ проблемите произтичащи от съвместяването на професионалните ангажименти и семейните такива. Имате нужда от баланс, от разбирането и подкрепата на партньора си, за да отговорите на предизвикателствата, а също и заради новите тенденции, които идват с новолунието в Телец в следващия понеделник.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, четвъртък, събота и неделя.

 

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, седмица започва с равносметка. За мнозина тя е свързана с финансовата сфера, търсене на баланс между разходи и приходи, погасяване на някои задължения. Във вторник обаче с навлизането на Марс в Близнаци настъпва период около месец и половина, когато ще работите повече със себе си. Може би трябва да се освободите от вреден навик, или да придобиете умения, които са ви необходими занапред. За да имате успех ще трябва да формулирате добре целта си, да бъдете постоянни и настойчиви, и да не разпилявате енергията си. Тъй като Марс застава в опозиция на планетния ви управител – Сатурн, задачата ви съвсем не е лесна. Възможно е да изпитвате колебание и съмнения дали изобщо да се захващате с важната задача. Венера от срещуположния знак -Рак обещава пълна подкрепа на партньора,затова не губете време в дълги размисли, а действайте.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда,събота и неделя.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои напрегната седмица. Основен катализатор за него е Марс, който във вторник – 12 май, ви идва на гости. Марс преминава през знака ви веднъж на около две години. За последно ви е гостувал между 31 май и 13 юли 2013 година. Сега Марс ще се движи на ваша територия до 24 юни,през което време ще направи съвпад със Слънцето. Така месеците май и юни минават под силното марсово влияние, което ви носи амбиция и воля за постигане на целите. Марс по всяка вероятност ще ви прави по-самонадеяни отколкото сте, а през тази седмица това може да ви вкара в конфликти с околните. Последното е заради опозицията му със Сатурн, която става точна в петък, но влияе върху цялата седмица. Някои ваши намерения могат да срещнат сериозна критика, неразбиране и дори откровено противопоставяне. Риск има за връзките, възможни са раздели.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, сряда петък и неделя.

 

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои въодушевена седмица. В понеделник Луната от Водолей ще ви прави чувствителни по теми като забавления и запомнящи се емоционални преживявания. От вторник Марс е в сродния по стихия знак Близнаци, което активира въздушната ви природа и жаждата за разнообразие и авантюристични забежки. Транзитът на Марс през Близнаци е веднъж на две години, затова и силата на влиянието му е забележимо, оставящо трайни спомени. Сега обаче, Марс с навлизането в Близнаци прави опозиция със строгия Сатурн,което през тази седмица ви поставя в особена ситуация. Бъдете внимателни в общуването с околните, не хвърляйте в пространството думи, които не сте обмислили добре. Ако трябва да пътувате, обърнете внимание на колата си, проверете каквото трябва, за да сте сигурни и спокойни. Тригонът на Венера и Нептун в края на седмицата ви прави креативни и забавни, състрадателни и отзивчиви.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, петък и неделя.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои забележителна седмица. В понеделник Луната е във вашия знак, в квадрат със Слънцето от Телец, и в опозиция с Юпитер от срещуположния знак -Лъв. В такава напрегната среда ще ви трябва сила и кураж да заявите своето мнение и личната си позиция,дори с риск да влошите отношенията си с член на семейството. Във вторник Марс преминава в сродния по стихия знак Близнаци. Събитието е важно от астрологична гледна точка. Марс преминава през Близнаци през около две години. Зоната,която активира е свързана с личния живот, връзките, любовта, забавленията,страстта и творчеството. Включването на Марс задава енергия и воля за достигане на целите, за постижения и трайни успехи. Първата му крачка в дома на емоциите, през тази седмица, обаче е съпроводена с опозиция към Сатурн от Стрелец, нещо което може да окаже влияние върху някои ваши приятелства. Повече критичност и упрек, непремерени думи, или некоректна постъпка могат да ви раздалечат от приятел(и). Затова пък другият аспект, между Венера и Нептун, който е хармоничен, в носи шанс за повече приходи и печалби под някаква форма.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък, събота и неделя.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, седмицата започва напрегнато. В понеделник е квадратът на Луната и Слънцето, което е причина за раздразнителност и остра реактивност. Вторник обаче е вашият любовен ден. Венера, която от миналия петък е при вас на гости, застава в хармоничен аспект с Нептун, намиращ се в компанията на Луната. Хармоничната връзка между трите космични тела, най-силно свързани с емоциите, ще повлияе чувствата, симпатиите, спонтанното привличане към определен човек, или към група хора. Време за любовни признания отблизо и далеч. Във вторник Марс сменя знака и за месец и половина ще ви бъде „в гръб“, придвижвайки се през предходния знак – Близнаци. Войнствената планета може да „разчопли“ стари рани, да активира нехаресващи ви хора, или да ви противопостави на хора от вашия бранш, с които имате обща работа. В почивните дни отделете време за приятелите си.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, събота и неделя.
Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои емоционална седмица. Тонът се задава от Венера, която се движи през сродния по стихия воден знак Рак и отива към хармоничен аспект с Нептун от Риби. Зоната на влияние обхваща родените в първата, и в началото на втората декада. Този изключително сензитивен аспект мнозина ще усетят още във вторник, когато Луната премине в Риби и засили водното влияние. Много емоции около вас ще искат приемане и отразяване. Вашата чувствителност и отзивчивост ще бъдат подложени на изпитание както от близки, така също от приятели и познати.. Възможно е да се усетите като използвани и употребени от хора, които злоупотребяват с положението си. Вашето чувство за справедливост ще бъде провокирано през втората половина на седмицата. Мислете за промени в работните условия, както и за нови възможности свързани с инвестиции и разширяване на партньорството.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, събота и неделя.
Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои противоречива седмица. Навлизането на Марс в Близнаци, ще ви прави по-активни и налагащи се в домашните дела. Вашите изисквания към членовете на семейството може да не се приемат с въодушевление, още повече ако отделяте твърде много време на професионалните си ангажименти, за сметка на домашните. „Мерете с еднакъв аршин“, ако искате да получавате внимание и подкрепа. В домашната среда предстоят благоприятни промени с навлизането на Марс в тази зона. В средата на юни той прави съвпад със Слънцето там, внасяйки позитивна огнена енергия. Важен за вашата зодия е другият аспект на седмицата – тригонът на Нептун от Риби и Венера от Рак. Той има силата да тушира противоречията, да изглади недоразуменията и да внесе спокойствие и разбирателство между хората, които са във връзка,била тя формална (брак) или не.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, четвъртък и неделя.

 

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии