Седмичен хороскоп 11-17 февруари 2013 г.

Св.Валентин /Трифон Зарезан/ в четвъртък

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

И през тази седмица ни очакват много аспекти между планетите, които от своя страна ще провокират различни страни на нашия личен и социален живот. Много от това, което се случва в следващите дни ще бъде продължение на нещо вече породено и започнато в предходната седмица.

Квадратурата между стелиума от три планети и един планетоид, Нептун-Марс-Меркурий-Хирон, от една страна и Юпитер от друга ще продължи да действа почти до края на седмицата. В понеделник към нея се добавя квадратът на Венера със Сатурн – в неподвижните и много инертни знаци Водолей-Скорпион, което ще внесе нов импулс на недоволство у много хора. Приличието, моралът, етиката, справедливостта са в основата на този аспект. С повече гняв и драматизъм ще бъдат отправени претенции към властта, към монополистите, към съдебната система, с изискване за спазването на законите от всички. Разширяване кръга на протестиращите може да бъде провокирано от конкретни случаи на пренебрегване правата на хората. Новата Луна от своя страна ще подаде нужната за това енергия и мотивация. Опитите да бъдат замазвани проблемите, с обещания или с лъжи, няма да имат успех.

Единствено прилагането на закона, определянето на границите и правилата могат да балансират общественото недоволство. За това ще способства тригонът на Марс и Меркурий към Сатурн, който се включва във вторник и ще се разгърне до края на седмицата. Той е базата за чудесната астрологична конфигурация -бисекстила с фокус Плутон, който прави секстили със Сатурн и Меркурий-Марс. В резултат на това влияние може да се очаква даване на ясни отговори по важни въпроси, привеждане на сериозни доказателства по обвинения и прилагане на предвиденото по закон. В сряда могат да излязат наяве нови истини, неочаквани обстоятелства и промени в цялостната картина.

На личностно ниво до средата на седмицата при неподвижните знаци Лъв, Скорпион, Водолей и Телец, особено от средната декада на зодиите, са възможни конфликти,скандали, напрежение и разваляне на отношенията.

При водните знаци,особено първата половина на Рак и Риби, се очаква изясняване на ситуация, постигане на удовлетворение от изчистване на сметки, задължения и недоразумения, най-вече през втората половина на седмицата.

Усмихната седмица!

Хубаво настроение и много целувки на св. Валентин!

Весел Трифон Зарезан!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, седмицата започва с някои предизвикателства. За пореден път ще ви бъде напомнено, че правилата трябва да се спазват от всички и пренебрегването им носи някои неудобства. Бъдете изрядни шофьори, спазвайте правилата за движение, проверете изправността на колата си и преди всичко на документите. Вторник също не е вашият ден, колкото и енергия да сте готови да вложите. Проблемите с чиновници могат да се задълбочат, ако не проявите гъвкавост. Но от сряда картината се променя. Вземете инициативата в свои ръце, мислете по нов начин, бъдете оригинални, планирайте изненади за близките си и предвкусвайте техните реакции. Дано отсреща ви разберат по най-добрия начин, ако насочите предпочитанията си към единия от двата празника в четвъртък. Петък е отличен ден за договаряне, сключване на сделки и придобивки от всякакво естество.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои напрегната седмица. Една от важните теми в нея е тази за правата, реда, закона, справедливостта. Някои ще се интересуват от семейния кодекс и какви прави и задължения ни вменява той. Други ще ги вълнува наказателният кодекс и неговото прилагане. Трети ще дават правни съвети, ще искат прилагане на закона в неговата строгост към определени хора. Вашата огнена природа е провокирана от ситуации, които са в разрез с вижданията ви за етика и морал. Търсете специалисти по темите,които ви вълнуват, но също така не пренебрегвайте съветите на хора с опит. „Не питай старило, ами патило“ казва поговорката. Във вторник ще ви е лесно да намерите подкрепа и още повече някой, готов да инвестира в идеите ви. В сряда обръщайте внимание на чуждите идеи и предложения, а петък е добър за договаряне.

На родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои относително спокойна седмица. Облаците над главата ви се разсейват и постепенно влизате в ритъм. Напрегнатите аспекти към управителят на знака ви – Юпитер ще продължат да влияят, но с отслабена интензивност. Бъдете внимателни към това, което ви се поднася от непознати хора. Чувството ви за справедливост отново ще бъде провокирано, премисляйте добре преди да говорите или да предприемате важни стъпки. Вниманието основно ще бъде съсредоточено върху семейните дела. Това може да са отношенията с най-близките, или имуществени въпроси, които са били забавяни по различни причини. Периодът е добър за сключване на договор за покупко-продажба на имот или за влизане във владение на вече придобит такъв. Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстоящата седмица носи някои предизвикателства. Много е важно да си подсигурите подкрепата на хората, с които работите, или от които зависите по един или друг начин. Обръщайте повече внимание на жените, бъдете любезни и дипломатични. Новата Луна ви отваря нужните врати, седмицата е добра за старт на нова идея, за начало на проект, за вливане на силен импулс от енергия в разработването на нещо мащабно и значимо. Придържайте се към истината, и към това, което е добре прието във вашата среда. В сряда ви очакват сюрпризи. В четвъртък е св. Валентин и много обожатели (обожателки) ще ви зарадват с внимание. В петък и събота силата е във вашите ръце, бъдете инициативни и активни, не отлагайте и не оставяйте работата си в чужди ръце. В неделя не се претоварвайте, починете си добре, защото ви очаква динамична нова седмица.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои успешна седмица. В понеделник е възможно да имате някои противоречия, с хората от екипа си. Усилията ви да бъдете справедливи, да разпределяте работата равномерно и според възможностите на всеки,няма да бъдат оценени. Дори напротив възможно е да ви натоварят с вина неоснователно и преднамерено, и да ви отправят още по-големи изисквания. В сряда си правете добре сметката, не позволявайте да ви използват и да ви искат повече, отколкото сте се договорили. В четвъртък си създайте добро настроение като зарадвате някого по оригинален начин. Петък е силен делови ден, в който от вас се очаква много. Подгответе се добре за важна делова среща и резултатът ще надмине очакванията ви.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои натоварена седмица. В понеделник може да бъде много напрегнато около вас и да ви е трудно да отделите и минутка за почивка. Някои обстоятелства свързани със закони, правила, спазване на нормативни изисквания, ще ви карат да постъпвате по един или друг начин, съобразно собствената си ценностна система. Важни делови разговори и взимане на решения отложете за вторник или дните след това. Можете да постигнете своето, да наложите мнението си, да прокарате вашата идея и да постигнете вашата цена. Преди да сложите точка обаче проверявайте коректността на документите, които подписвате. В средата на седмицата предстоят изненади. Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и събота.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои въодушевена седмица. Растящата Луна ви зарежда с много енергия и желание за изява. В професионалната среда ви очакват новости и промени, които могат да предизвикат напрежение между вас и колегите ви. Някои въпроси от правно естество са приоритетни, изискват бърза и компетентна намеса. Периодът е добър да помислите за ново оборудване, за подмяна на софтуера, за подобряване на имиджа си и намирането на подкрепа сред повече хора. На дневен ред е повишаване нивото на собствената компетентност и тази на хората, с които работите, и на които задавате работа. Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои емоционално оцветена седмица. В понеделник ще ви се иска да имате нещо, на всяка цена, независимо от цената и това може да ви вкара в непредвиден разход. Но очакването да зарадвате някого в средата на седмицата, си струва труда. Вторник е ден за делови срещи, преговори, и макар да не се стигне до окончателно договаряне, бъдете подготвени за сериозни разговори. В сряда капризите и претенциите на някого могат да ви развалят настроението, но за кратко. Обръщайте внимание на мнението на другите, особено на партньора си. В четвъртък ви предстоят работа и забавления в компанията на много хора. Можете да блеснете с външност и добри маниери, да си създадете нови приятелства и служебни запознанства с перспектива. Нови интересни запознанства очакват свободните Везни. В петък някои ще дават отчет за направени разходи, а други ще се готвят за пътуване през следващата седмица.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, началото на седмицата е напрегнато. В понеделник ще се наложи да давате отговор на въпроси, на претенции отправени към вас за изпълнение на ангажимент, за резултати от вашата работа. Възможно е да ви бъде трудно да намерите нужните ви аргументи. Излишно е да демонстрирате самонадеяност и накърнено честолюбие. Не прибягвайте и до хитрости, а отложете сериозният разговор за вторник, или в някой от следващите дни, когато ситуацията е по-благоприятна за постигане на споразумение. Добри идеи ще ви хрумнат в сряда. Ако не можете да ги използвате сега, „складирайте“ ги някъде за по-подходящ момент. В четвъртък с добри маниери и подходящо замислени жестове на внимание можете да постигнете много и да си освободите пътя към нечие сърце.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои емоционална седмица. Още в понеделник потокът на живота ви носи и върти по бързеите. От многото ангажименти може да се чувствате превъзбудени и напрегнати. Дайте си време да успокоите страстите, да си прегледате критично графика и да се съсредоточите върху най-важното, за да не разпилявате времето си напразно. Планирайте неща,които можете да си позволите, и такива които можете да обезпечите безпроблемно с общи средства. Във финансово отношение седмицата е леко неблагоприятна, особено в понеделник. Вторник не е благоприятен за нови начинания, Луната е без курс през целия ден. В сряда ви очакват изненади, странни предложения или такива от непознати хора. Четвъртък и петък са най-благоприятните ви дни през седмицата. В събота ще разнищвате нещо старо.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои успешна седмица. Астрологичната обстановка в първите дни има някои особености, с които трябва да се съобразите. Ще ви е необходима повече търпимост към близък човек, родител или дете, може би ще трябва да проявите строгост или сдържаност в реакциите, да разберете и помогнете по подходящ начин. Седмицата предполага много движение, общуване, срещи, разговори по служебни и лични дела. Растящата Луна ви подканя да се захващате с нови неща, да направите първи стъпки по проекти, или да изпълните с живот стар проект. Обърнете внимание на техниката, там можете да направите някои стратегически нововъведения. Сега сте в подемен творчески период. В личния живот имате възможност да внесете разнообразие и нови нотки, да заздравите отношенията си, да набележите общи планове.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, през следващите дни, макар и по-слабо продължава тенденцията от предходната седмица. В понеделник ще ви бъде трудно да вземете решение, което касае близки жени, сестра, майка, дъщеря, племенници, да намерите точните думи, да преодолеете вътрешната си съпротива и да „платите данък обществено мнение“. От вторник нататък астрологичната обстановка е подкрепяща, съсредоточете се върху важни за вас начинания, търсете ресурси, подкрепа, разбиране и ще го получите. Сега е момента и за някои ваши стари идеи да им бъде вдъхнато живот и да се развият. Можете да отхвърлите от плещите си задължения и ангажименти, които ви бавят или ви дърпат назад. В период сте на приключване и изчистване. Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда, четвъртък и петък.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Венера в квадрат със Сатурн на 11.02.2013 г.

Меркурий в секстил с Плутон на 12.02.2013 г.

Меркурий в тригон със Сатурн на 12.02.2013 г.

Марс в секстил с Плутон на 15.02.2013 г.

Марс в тригон със Сатурн на 16.02.2013 г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей и Телец, през първа четвърт.

Луната е без курс на:

11.02.2013 г., в 19:03 ч. – 13.02.2013 г., в 3:51 ч.

15.02.2013 г., в 5:35 ч. – 15.02.2013 г., в 12:08 ч.

17.02.2013 г., в 22:31 ч. – 17.02.2013 г., в 23:50 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

 

Етикети:

2 коментара so far »

  1. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 17, 2013 @ 18:17

    17.02.2013 09:29 | Обновена в 17:56|
    Много от протестите в страната прераснаха в гражданско неподчинение
    Десетки хиляди хора в цялата страна протестираха срещу високите сметки за ток, като на много места протестните шествия прераснаха в гражданско неподчинение. В София се стигна до сблъсъци между полиция и протестиращите
    Новини Видео: БГНЕС
    Протести под надслов “Да запалим монополите”, в които участваха десетки хиляди хора, се проведоха в над 30 града в страната.

    В няколко града, включително София, Варна, Благоевград и Дупница, шествията и демонстрациите прераснаха в гражданско неподчинение…

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 17, 2013 @ 18:19

    17.02.2013 15:17|
    Борисов уволни и новата шефка на ДКЕВР
    Иванова получи поста преди четири дни, а още на следващия ден стана ясно, че тя има фирма, която незаконно е продавала цигари онлайн
    Юлияна Иванова на заседание на Министерския съвет Юлияна Иванова на заседание на Министерския съвет

    Премиерът Бойко Борисов поиска днес оставката на председателя на ДКЕВР Юлиана Иванова, съобщи пресслужбата на кабинета.

    Искането на министър-председателя е във връзка с това, че при предварителните разговори, преди да поеме поста, Иванова не е информирала премиера Борисов за участието си във фирма, за която впоследствие се установи, че е развивала незаконна търговска дейност.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии