Седмичен хороскоп 11-17 юни 2018

НЛ 13 6 2018Меркурий в Рак от вторник

Новолуние в Близнаци в сряда

Венера в Лъв от четвъртък

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Астрологичната картина на предстоящата седмица е пъстра. В нея има новолуние, планети сменят зодиакалните знаци, интересни аспекти.

Във вторник Меркурий напуска удобството на своя въздушен знак Близнаци и преминава в тайнствените водни полета на Рак. Рационалното мислене отстъпва на заден план. Емоционално оцветеното мислене при Меркурий в Рак придава голямо значение на чувствата и спонтанността на реакциите.

Ако придвижвайки се през Близнаци, Меркурий ни караше да общуваме повече, да говорим и споделяме информация за себе си и за други хора,то сега нещата се променят. Меркурий в Рак обича скритото, загадъчното, задържане на информацията само за себе си, или споделяне в много тесен кръг. Дискретността е предимство в някои обстоятелства, и помага за успешния завършек на начинанията.

Сатурн от Козирог ще бъде включен в меркурианските маневри. В дните, когато планетата на комуникациите преминава през опозиция със Сатурн в срещуположния знак Козирог, в края на седмицата, общуването при някои хора ще бъде усложнено, вкарано в рамките на предразсъдъци и консервативни схващания на средата. Меркурий ще се движи през Рак до 29 юни.

В сряда, на 13 юни, е новолунието в Близнаци. Светилата се срещат в 22 градуса Близнаци. Новолунието в Близнаци ни прави ентусиазирани, отворени към новото, готови за експерименти и бърза обработка на информацията, която преминава през нас. Лекотата, с която се захващаме с нови проекти е обратно пропорционална на тяхната успеваемост. Склонни сме да разпиляваме по-често и в повече знания, енергия и ресурси.

Планетата на любовта също сменя знака. От водния Рак Венера прехвърля своята харизма в прегръдките на огнения знак Лъв за близо месец, до 10 юли. През тази седмица тя се придвижва към СЛВ, с който ще направи съвпад в началото на следващата седмица, едновременно с това противопоставяйки се на Марс от Водолей. Венера в Лъв предлага душевни вълнения за много хора, изразяването на чувствата става по-драматично и показно. Още със стъпването си на огнената територия планетата прави квадрат с Уран от Телец. И той е в силата си през втората половина на седмицата. В личния живот на някои хора могат да се намесят странни обстоятелства. Започваме да свикваме с нестандартното, каквото и да значи това, и малко неща могат да ни учудят. Но във всеки от нас живее оптимистичното очакване:“още може, още може“.

През втората половина на седмицата е и опозицията на другата вътрешна планета с господарят на кармата. Опозицията Меркурий Сатурн е в събота и в съчетание с квадрата Венера-Уран увеличава недоверието, подозрителността, усещането за нереалност в ежедневието.

Ще продължаваме да се уповаваме на хармоничната връзка между Юпитер и Нептун във водните знаци, която ни подтиква към повече разбиране, приемане и опрощение. За това можем да говорим с най-близкия кръг от хора, и с тези които чувстваме като сродни души.

Успешна седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои комуникативна седмица. Новолунието в Близнаци ви поставя в центъра на информационния поток. Обменът на знания придобива голямо значение за вас. Попълвате празнини в своите и/или помагате на други да научат нещо повече по дадена тема. Можете да бъдете консултант или просто приятел-съветник, който идва на помощ в подходящия момент. Времето няма да ви стига, затова планирайте добре ангажиментите си и следвайте стриктно графика си. За да вървите напред, ще трябва да се откажете от някои ваши стари схващания, към които сте се придържали досега. Новата Луна ви дава нова посока и по-ясна перспектива. Моментът е добър за започване на обучение- в школа, в курс, в колеж или във висше училище. Подобряването на мобилността е също важна тема за периода на влияние на новолунието в Близнаци. Купуването на нова кола, или обучение в шофьорски курс, е уместно начинание за тази, от сряда нататък, и за следващата седмица.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, петък, събота и неделя.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои романтична седмица. Венера навлиза във вашия знак в четвъртък. До 10 юли планетата на любовта ще ви радва с присъствието си, правейки ви привлекателни за околните и чувствителни към жестове на внимание и подкрепа. Новолунието в Близнаци, в сряда, създава съответния фон като ви поставя в средата на хора, които се интересуват от вас, от вашите интереси, работа, хобита, и най-вече мнение. Кръгът от познати ще се разширява в следващите дни, седмици и месеци, както в социалните мрежи, така и чрез лични контакти и срещи. Това от своя страна ви кара да се интересувате повече за мнението на околните, за техните предпочитания, особено там където имате допирни точки или общ път – професионален или личен. Венера във вашия знак ще предизвиква чувството ви за ред, хармония, и справедливост посредством аспектите с Уран и Марс. Квадратурата с Уран е в четвъртък и петък в силата си,носейки изненади и промени касаещи професията. Опозицията с Марс от срещуположния знак Водолей предстои да се случи през следващата седмица,активирайки оста на лунните възли. Предстоят ви дни изпълнени с много емоции и ярки преживявания.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и петък.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, седмицата е забележителна с новолунието в срещуположния знак. Срещата на светилата в зоната на партньорството е указание за важни промени, дори за ново начало, или скок на по-високо ниво на взаимоотношения. Намирате се в меркуриевия период на личната ви година, когато нищо не е статично, когато промените следват една след друга. Ще се наложи да взимате предвид мнението, вижданията, преценките и изискванията на другите. Моментът е подходящ, ако имате нужда от нова работа, бъдете активни и търсете. Астрологичната обстановка в рамките на тази и следващата седмица е благоприятна за устройване на ново работно място, за подписване на нов трудов договор и поемане на дългосрочен работен ангажимент. В това отношение ще ви помагат двете вътрешни планети – Меркурий и Венера, които сменят знаците си през тази седмица. Но те както помагат, така и отправят предизвикателства с напрегнатите аспекти, които сключват в следващите дни с „лошите момчета“ Сатурн и Уран. Затова бъдете вътре в ситуацията, адекватни на изискванията на момента и гъвкави, за да намерите удачните решения.

Благоприятни дни през седмицата –понеделник, вторник, петък, събота и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, седмицата започва с Луна в Телец. Начело сте, можете да водите обстоятелствата в желаната от вас посока, стига да имате достатъчно увереност в себе си. Новолунието в Близнаци поставя в центъра на вниманието финансови въпроси. Личните доходи, собствените притежания са основата, върху която градите самочувствието си. В слънчевия период на личната си година сте, време за себереклама, за изтъкване на добрите лични качества и уменията, които притежавате. И за подобряване на доходите. Квадратурата на Венера и Уран, от вашия знак, може да ви представи в особена светлина пред някои хора и да навреди на имиджа ви. Затова бъдете дискретни, внимавайте какво и с кого споделяте. Нараненото чувство за справедливост може да ви вкара в словесни битки през втората половина на седмицата.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои динамична седмица. Новолунието в другия меркуриев знак, в сряда, зарежда с позитивизъм и очаквания вашия професионален живот. Дали ще направите голямата крачка, или тепърва ще засявате семената на бъдещите си успехи зависи от вас самите. Това новолуние е много важно за социалната ви реализация, като неговото разгръщане може да обхване период от няколко месеца напред. Планетният управител сменя знак като съответно може да ви подскаже и нови подходи. От вторник Меркурий е в Рак, в зоната на колективния труд. Ще се появят помощници, ще имате възможност да се разтоварите, да делегирате права на някой друг. Но тука има препъни камък, заради опозицията със Сатурн от Козирог, която предупреждава за повече внимание какво и на каква цена ще получите. Смяната на знака на Венера също ви носи забележими промени. През втората половина на седмицата новини от чужбина могат да ви накарат да промените плановете си.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник и петък.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои активна работна седмица. Преминаването на Меркурий във вторник в зоната на партньорството засилва потребността от промени, от подобряване на комуникацията с околните и повишаване степента на взаимно разбиране. Новолунието в Близнаци в сряда, и нарастващата Луна в следващите дни, ще ви отворят очите за някои промени,които можете да направите в работната си среда. За да приведете в изпълнение мерките за повишаване на ефективността – вашата и на хората, които работят за вас, ще трябва да бъдете по-критични и взискателни, да направите съответните проучвания, и да намерите подходящите стимули. По различен начин е необходимо да подходите и към здравето си. Профилактиката, редуването на работа и почивка, както и здравословното хранене, са част от начините да се чувствате балансирани и работоспособни. Не се претоварвайте с ангажименти, намерете начин да починете сред природата и с приятна компания. В четвъртък Венера е в Лъв и отправя предизвикателства с неочаквани разходи, които не са по джоба ви, или не са уместни към настоящия момент.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и петък.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои забележителна седмица. Във вторник Луната е във вашия знак и това ви дава много предимства в трите дни през които ви е на гости. От вторник вечерта Меркурий ви напуска, за да премине в следващия знак Рак. Оттук планетният управител ще влияе върху паричните дела, собственостите, върху това което цените и уважавате. През тази седмица той ще се изправи срещу строгия Сатурн и това може да се отрази на някои страни от живота ви. Възможно е да се изправите срещу сериозни предизвикателства, да вземете, или не, житейски изпит. В сряда е новолунието във вашия знак. То се случва веднъж в годината, като сега съвпадът на светилата ще бъде в 22-я градус. Новата Луна във вашия знак ви подканя да се съсредоточите върху себе си, върху своя идея или намерение. Обърнете внимание на това как изглеждате в очите на околните. Моментът е добър да направите промени във външния си вид, в облеклото, в маниерите си. Всички усилия, вложени сега, в подобряване на имиджа ви ще дадат съвсем скоро резултати. Венера преминава в Лъв и ще разнообразява социалния ви живот през следващите няколко седмици. Квадратът и с Уран през тази седмица може да бъде сериозно предизвикателство за връзката ви.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

 

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои професионално ангажирана седмица. Меркурий навлиза в зоната на кариерата,добавяйки своята енергия там почти до края на този месец, до 29 юни. На неговия фон се развива новолунието в меркуриевия знак Близнаци. Отворени към всичко ново, готови за промени, задействали целия творчески потенциал, който притежавате, можете да направите голям скок в професионалното си израстване през тази седмица, този месец, и в следващите няколко. От вас се иска обаче готовност за поемане на повече отговорности, показване на повече ангажираност с общата цел, много разум и търпение. Условности и предизвикателства идват от двете вътрешни планети, които силно влияят върху изборите и предпочитанията през тази седмица. Меркурий от зоната на професионалната изява застава срещу строгия и взискателен Сатурн, а Венера прави квадрат с непредсказуемия Уран. Напрегнатият аспект на планетния управител с Уран отправя претенции към вашата компетентност, както и към умението ви да работите в колектив,съобразявайки се с другите и с целите на групата.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, четвъртък и неделя.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, седмицата е забележителна с новолунието в другия въздушен знак Близнаци. Искате,или не, заставате под светлината на прожекторите. Това,което казвате, или правите, ще бъде обект на особено внимание. Романтиката присъства в живота ви, като ви помага да преминете през важни промени. Меркурий напуска зоната на любовта и преминава в по-практичната сфера на обезпечаване на ресурсите за устройване на лично или семейно пространство. Ще ви е нужно да се преборите с някои лични страхове и предубеждения, да се дистанцирате от някои обстоятелства или хора, които ви ограничават, слагат рамки на вашето вдъхновение и идеалистични пориви. Венера се настанява за около месец в противоположната зона, в знака Лъв. Тя изпълва партньорските взаимоотношения с много романтика и свежест,но преминавайки през някои аспекти е в състояние да ви отправи предизвикателства през тази седмица,за да провери вашата устойчивост и себеувереност.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, четвъртък и петък.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

Ra12За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, предстои седмица на промените. Една планета ви напуска, друга ви идва на гости. Във вторник Меркурий навлиза във вашия знак за две седмици и половина. Божественият вестоносец ще ви кара по-често да излизате от черупката си, да бъдете по-комуникативни и гъвкави в общуването си с околните, при това запазвайки дискретност и тайната по отношение някои свои планове. Новолунието в предходния знак Близнаци в сряда идва с препоръката да не се включвате активно в проблемни ситуации, които не ви касаят пряко. Намирате се в сатурновия период на личната си година, когато ви е трудно да възприемете пълната картина. Промяната е във въздуха. В четвъртък, когато Луната виза във вашия знак, Венера преминава в следващия. Венера в Лъв внася много романтика в личния живот, и в не толкова романтичната зона на личните доходи. Възможно е да има причини те да нараснат, което внася позитивни емоции в живота ви за около месец. През тази седмица обаче Венера е в конфликт с Уран. Аспектът е предизвикателен за личните взаимоотношения, може да ви постави в конфликтна ситуация и да изисква заемане на категорична позиция по определен въпрос.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

 

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои емоционална седмица. Повече от обикновено, защото двете вътрешни планети правят крачка в нови области и задействат важни житейски сфери. Меркурий преминава в другия воден знак Рак. Пътуванията и новите възможности в професионалната сфера излизат на преден план. Важно е да бъдете максимално дискретни за намеренията си, но много трудно ще ви бъде да запазите информацията само за себе си. Новолунието в Близнаци, в сряда, в не по-малко емоционалната зона на споделената интимност, отваря нова страница за връзката ви. А Венера, която навлиза в огнения знак Лъв,в четвъртък, е катализатор на емоции в професионалната среда. Тук може да се появят изненади и предизвикателства, които не сте очаквали. През втората половина на седмицата напрегнатите аспекти на Меркурий със Сатурн и на Венера с Уран действат обединено и силата им се умножава. Щадете себе си и близките си, търсете начини за изливане на натрупаните емоции в безопасна посока, или тяхното трансформиране в полезни дейности.

Благоприятни дни през седмицата вторник, четвъртък, петък и събота.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои семейно ангажирана седмица. Меркурий преминава в зоната на романтиката, любовта и децата във вторник като близо месец ще предизвиква промени в тази зона, държейки ви в постоянна готовност да се отзовете на нечий зов за помощ. Новолунието в Близнаци затвърждава темата дом и семейство като най-важни в този период на годината. Всичко онова, което ви прави здраво стъпили на земята, стабилни и уверени, сега има възможност да се прояви. Дръжте се за корените си, черпете живителна енергия от връзките с рода, с родителите, с родната среда. Направете дома си по-сигурно и защитено място за живеене. Венера от Лъв, от четвъртък нататък, ще ви подтиква да правите същото и в работната среда, да имате по-комфортни условия на работа, но също така по-хармонични взаимоотношения с хората в нея. Здравето ви ще изисква специално внимание, отделете време и ресурси да укрепите жизнената си енергия.

Благоприятни дни през седмицата вторник, четвъртък, петък и неделя.

 

Дати на някои астрологични събития

На 12.06.2018/22:59/Меркурий преминава в Рак

На 13.06.2018/22:43/ Новолуние в 22°Близнаци

На 14.06.2018/0:53/Венера преминава в Лъв

Венера в квадрат с Уран на 15.06.2018 / 6:33

Меркурий в опозиция на Сатурн на 16.06.2018 / 4:47

През тази седмица Луната се движи между зодиакалните знаци Телец и Лъв, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

12.06.2019/18:15 – 13.06.2019/ 7:02

14.06.2019/22:46 – 15.06.2019/12:03

17.06.2019/11:31 – 17.06.2019/19:13

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: 
www.temura.net

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии