Седмичен хороскоп 12-18 март 2012 г.

Меркурий ретрограден от понеделник

Голям планетен тригон

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои неспокойна работна седмица. От понеделник Меркурий навлиза в ретроградната си фаза, като се движи през вашия знак, внасяйки някои промени в графика за седмицата. Бъдете внимателни при работа с документи, особено ако се налага да подписвате договор за работа. Големият тригон в земните знаци, който се сключва между съвпада Венера-Юпитер в Телец, Марс в Дева и Плутон в Козирог става точен в следващите дни. На мнозина той ще донесе не само възможности, но и конкретни изгодни предложения за работа. Силните ви дни са вторник, сряда и четвъртък.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица носи противоречиви тенденции. Там, където насочвате енергия, желание и амбиция, може да срещнете неразбиране или да изпаднете в недоразумения. В някакъв момент може да си дадете сметка,че изпадате в изолация, че не ви подкрепят и не зачитат мнението ви. Но същевременно в друга сфера от живота ви, нещата се нареждат от самосебе си, всичко върви гладко и без да среща препятствия. Ретроградният Меркурий ви връща към стара идея, към предишна връзка, към отношения, в които ще се чувствате по-добре и по-уверени. Вторник и сряда са успешни дни за вас.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои богата на преживявания седмица. Настройте се за много ангажименти, за интерес на околните към вашата личност или към това, с което се занимавате. Успехът ви ще бъде пропорционален на енергията, която сте готови да вложите в делата си. Затова бъдете активни, не се жалете. В личния ви живот също настъпва интересна промяна. Възможно е да проявите интерес към някой, който ви е направил впечатление преди време или да приложите стар прийом, който в миналото е дал резултат. Във вторник и в сряда разчитайте на себе си, бъдете инициативни, планирайте добре действията си, но също така отчитайте фактора „ретрограден Меркурий“.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои забележителна седмица. Както ви казах в предишния седмичен хороскоп, през тази седмица ще се случи срещата на Венера и Юпитер в един и същи градус на еклиптиката. Ако времето позволява, във вечерното небе ще се радваме, с просто око, да наблюдаваме сближаването на двете космични тела. На всеки от вас Венера и Юпитер ще донесат подарък, дали и как ще го оцените, това е отделен въпрос. Не пропускайте шанса си да отбележите точки в своя полза. Ретроградният Меркурий може да обърка някои планове,но тенденцията за успех е силна, а и съвпадът на Меркурий с Уран ще ви подскаже най-удачното решение за момента.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои резултатна седмица. Големият тригон в земната стихия, образуван от съвпада на Венера и Юпитер в аспект с Марс и Плутон, ще изпълни дните с много страст и удовлетворение от добре свършена работа. Разбира се, ще трябва да вложите всичко от себе си, за да се случат нещата по най-добрия начин. Ретроградният Меркурий ще ви пречи и ще ви помага едновременно. Ще ви се налага да преработвате недобре свършена работа, но пък ще ви хрумват отлични идеи, ще намерите точното решение за даден проблем. Важните си дела насрочвайте за петък.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои успешна седмица. Големият тригон в земните знаци е ориентиран изцяло в посока на вашите планове и намерения. Яхвайте „гребена на вълната“ и не жалете усилия за постигане на желаното. Можете да разчитате както на ума си, така и на своята харизма, и умение да се представяте добре там, където е необходимо. В дома си може да имате някои изненади, да намерите нещо изгубено, или да попаднете на полезна информация, която да ви „отвори очите“ за нещо, станало преди време. Четвъртък, и още повече петък, са силните ви дни.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои седмица на предизвикателствата. Астрологичната обстановка подкрепя усилията ви да стъпите на здрава основа, да имате сигурност в хората, с които живеете и тези,с които споделяте едно работно място. Моментът обаче не е подходящ да се нагърбвате с всичката работа и да поемате цялата отговорност. Ретроградният Меркурий ще ви подтиква да направите някои важни промени в подхода си, дори ако трябва да се обърнете на 180 градуса, за да видите нещата от друг ъгъл. Принос за това ще има нова информация или такава, на която преди не сте обърнали внимание.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица обещава добро развитие на личните дела. Големият тригон в земните знаци включва съвпада на Венера, управителката на знака ви, с Юпитер. Моментът е добър за практическо приложение на уменията ви. Можете да решите някои материални въпроси в полза на близките си. Ако взимате кредит, бъдете много внимателни какви условия приемате. Ретроградният Меркурий може да ви подведе да подпишете неизгоден договор. Вторник и сряда са благоприятни дни за вас.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица носи позитивни емоции. Мнозина ще имат добри доходи, които ще вложат в създаване на повече комфорт в домашната среда. Можете да зарадвате близките си с вещи, но също така с внимание и романтичен жест, или с почивка на приятно място. Каквото и да бъде, направете си разчетите добре, защото ретроградният Меркурий може да обърка плановете ви. За тези, които учат и имат да полагат изпити в следващите три седмици, препоръката е за добра подготовка и почтеност. Силен ден през тази седмица-сряда.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои динамична седмица. До сряда астрологичната обстановка е подкрепяща и това развързва ръцете ви да приведете в изпълнение набелязаното. Единствено, не трябва да изпускате от внимание ретроградността на Меркурий, която може да ви подведе в някои единични, но не и маловажни ситуации. Бъдете гъвкави, находчиви и прагматични, не подценявайте дребните неща и ситния шрифт в документите, към които имате отношение. Имайте готовност да реагирате бързо, да пътувате или да се отзовете на спешно повикване.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои страстна седмица. Много емоции ще влагате в работата си, ще привлечете на своя страна когото трябва и това ще ви осигури нужната подкрепа. Шансът сега е на ваша страна. Разчитайте на стари приятели. С партньорите си можете да постигнете съгласие да започнете работа по нов проект. Ретроградният Меркурий предупреждава да обърнете внимание на техниката, с която работите, за да не бъдете подведени във важен момент. Делови срещи планирайте за петък.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои чудесна седмица. Още в понеделник ще усетите влиянието на хармоничните аспекти в настоящата астрологична обстановка. Динамиката на следващите дни няма да ви остави време за много размишления и анализи, а вниманието, или претенциите, на околните, може да ви дойдат в повече. Моментът е добър за реклама. Бъдете внимателни при боравене с пари, бройте добре, когато взимате и когато давате. Пазете си обаче вещите и дома от крадци. Понеделник и сряда са силните ви дни.

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 12.03.2012 г., в 9:48 ч., Меркурий става ретрограден от 6°Овен.

На 13,14 и 15 март 2012 г., Голям тригон между Венера-Юпитер, Марс и Плутон.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Везни и Водолей, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

12.03.2012 г., в 20:30 ч. – 13.03.2012 г., в 8:53 ч.

15.03.2012 г., в 9:34 ч. – 15.03.2012 г., в 12:24 ч.

17.03.2012 г., в 15:00 ч. – 17.03.2012 г., в 18:11 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. Никола Шопов каза,

    Писа на март 16, 2012 @ 8:56

    Муси, тъй като си официален говорител на планетите, се оплаквам на тебе! Тази седмица планетите ми “разказаха играта”! Един Стрелец протестира! :)
    PS Благодаря за труда, който влагаш в изчерпателните публикации!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на март 16, 2012 @ 9:29

    Никола Шопов,
    и на други Стрелци им се “разказа играта” тая седмица. Земеделският министър Найденов е един от тях. :)

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии