Седмичен хороскоп 12-18 юли 2010 г.

Kanion vodopadi OrfeiВенера в тригон с Плутон

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои творческа седмица. Независимо дали сте на работа или в летен отпуск, умът и въображението ви са стимулирани и можете да генерирате идеи, които да реализирате възможно най скоро. Част от вас приключват важен семеен ангажимент. Влагате много енергия в това, с което сте се захванали. Добре е обаче да отделяте достатъчно време за предварително обмисляне на ходовете си, за да бъдете по-ефективни на финала. Можете да разчитате на силна подкрепа от близките си и от тези, чийто интереси защитавате. Родените в третата декада на знака да бъдат внимателни и да взимат бързи мерки при ухапвания от насекоми и кърлежи.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица е заредена с големи очаквания. За част от вас високите амбиции и упоритият труд сега ще дадат обилен урожай. Новините от чужбина са обещаващи. Периодът е добър за уреждане на пътуване с цел обучение, а също така и за организиране на лятната почивка. Вторник е силен ден и може да ви донесе много удовлетворение, ако успеете добре да се възползвате по подходящ начин от информация, която други нямат. Вашата предвидливост преди време, сега може да ви донесе дивиденти.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка през втората половина на месец юли е в значителна степен подкрепяща. Родените във втората половина на знака може да изпитват известна отпадналост и понижен жизнен тонус. За тези, които са на работните си места, периодът е добър във финансово отношение. При партньора ви също има обещание за добри доходи. Разширение на контактите с хора отдалеч, нови запознанства с потенциал за партньорство. Ако имате възможност, излизайте в отпуска и тръгвайте на път, сега му е времето за почивка и зареждане на “емоционалните ви батерии”.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец продължава благоприятната тенденция от миналата седмица. Венера внася хармония в личните ви взаимоотношения и това е добра основа за загърбване на разногласията и обединяване около нови (за някои стари) семейни цели, каквато например е създаването на дете. Ако сте на почивка, не се заседявайте на едно място, използвайте всяка възможност за движение. В сряда и четвъртък може да пазарувате на много изгодни цени, но бъдете внимателни, защото понякога “евтиното излиза по-скъпо”.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои страстна седмица. Силни емоции на работното място очакват част от вас. С цената на повече физически усилия и такт можете да постигнете напредък кариерата си, защото точно сега имате и нужната ви подкрепа от влиятелен човек. Подгответе се добре,със силни аргументи и факти, а когато настъпи момента, предявете претенции за по-добро заплащане или за подписване на нов договор за работа. В личния живот има от всичко по малко, доказателства за любов и привързаност, ревност и … прошка. Родените в третата декада на знака през втората половина на седмицата, от четвъртък нататък да бъдат внимателни при изкачване на височини и плуване в необезопасени водни басейни.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка  през тази седмица препоръчва следване инициативите на други хора, било то служебно или пък семейно свързани. Имате относително висок жизнен тонус и амбиция да се доказвате всячески. Някои ще погледнат по друг начин на работните взаимоотношения, връщайки се към стара идея или намерение, на което да се придаде ново значение. Петък е ден, в който е добре да мърморите по-малко и да не показвате явно несъгласието си с някой, на когото държите. В почивните дни предстоят срещи с хора отдалеч и са подходящи за начало на летния отпуск.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои благоприятна във финансово отношение седмица. Можете да увеличите собствените си доходи, а с находчивост и навременна реакция да спестите разходи на тези, за които работите. В четвъртък и в петък бъдете внимателни към информация, подадена по служебен канал, която може да  ви подведе, и да ви отправи в погрешна посока.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои период на важни промени както в професионалната сфера, така и в личния живот. Доколко позитивни ще бъдат, зависи от конкретните обстоятелства и личната нагласа. Старайте се да бъдете наясно с това какво искате. Определете си реални и достижими цели и ги следвайте методично, и всеотдайно. В личните взаимоотношения може да се натъкнете на неяснота и неискреност, но не бързайте да правите заключения и да реагирате остро.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица предлага много възможности за професионална реализация. Колкото по-целенасочени и отговорни към поетите ангажименти сте, толкова по-големи ще са успехите ви. В сряда не позволявайте да ви подведат с лъжлива информация, с фалшиви документи или банкноти. В края на седмицата се постарайте да бъдете далеч от мръсотията на града, някъде сред природата. Ако планирате пътуване в чужбина, бъдете стриктни при подготовката на нужните документи.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои силна в емоционално отношение седмица. Колкото по-целенасочени и настойчиви сте, толкова по-ярки резултати ще имате. Вторник е ден за получаване на заработено или обещано. В сряда обаче не прибързвайте с покупките, оставете това за четвъртък. И пак “с едно на ум”, защото има вероятност привлечени от ниска цена на стока или услуга, да бъдете измамени. Предстои ви запознанство със силна и може би влиятелна личност.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион астрологичната обстановка през тази седмица подкрепя всяко усилие насочено към стабилизация и по-сериозно отношение към живота. Имате шанс да разширите дейността си, да започнете нова работа, да създадете нещо стойностно. Периодът е добър и за почивка, за пътуване надалеч, за среща с близки по възгледи и нагласи хора. Може да постигнете цели, които сте си поставили като семейна двойка- да се отделите в самостоятелно домакинство, да си обзаведете жилището, да подпишете брачен договор или да си направите бебе. Е,не непременно в този ред, и не всичко накуп, но поне да започнете отнякъде.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби астрологичната ситуация дава възможност за реализация на лична инициатива, за привеждане в действие на отдавна планирана дейност, за организиране на весело семейно тържество по определен повод. В четвъртък и петък ще трябва да преодолеете съпротива или да изглаждане недоразумения с брачен партньор или негови близки по кръвна линия. В почивните дни някои от вас ще посрещат гости отдалеч.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 13 юли 2010 година, вторник,  в 20:54 часа, Венера и Плутон са в точен тригон в 3 градуса Дева-Козирог.
Луната през тази седмица се движи между знаците Рак и Скорпион, през първа четвърт (фаза).

Етикети:

4 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на юли 13, 2010 @ 14:17

    Здравей Муси,
    Точният тригон на венера и плутон какъв заряд носи?Как действа на хората?

    Мерси:)

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 15, 2010 @ 22:56

    moon_in_taurus,
    предполагам сте го усетили като по-активно отношение към емоционалните проблеми в една партньорска двойка. Има материален отенък, заради средата на земния елемент, в който се развива.Повлиява придобивките, интереса и решението да се купи това или онова за дома, търсенето на най-изгодната цена… и т.н.

  3. libra каза,

    Писа на юли 16, 2010 @ 23:09

    Здравейте!
    Аз все се каня да питам, понеже всеки хороскоп започва с думите “За родените в зодиакалния знак или асцендент в…”, кое има по-голяма тежест в прогнозата, там където е слънчевият знак или където е асцендентът, или от двете прочетени неща, когато слънцето и асцендентът са в различен знак, както е при мене везни-дева, всеки си прави заключения какво да очаква в предстоящата седмица?

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 26, 2010 @ 12:07

    libra,
    отговорили сте си сама на въпроса :), трябва да се четат и двата хороскопа- за слънчевия и за асцендентния зодиакален знак. Затова започват с „За родените в зодиакалния знак или асцендент в…“

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии