Седмичен хороскоп 13-19 декември 2010 г.

Марс и Плутон в съвпад

Слънцето в квадрат с Юпитер и Уран

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Към родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица предявява изисквания за голяма мобилизация на физическо и психическо ниво. Вашата воля, умения и енергия могат да ви изведат на челна позиция, да ви дадат в ръцете инструменти, с които да въздействате на случващото се около вас. По пътя към целта е възможно да имате пречки, за които не си давате ясна сметка. Импулсивността и честолюбието са лоши съветници, а и ретроградният Меркурий ще ви пречи да изпълните всичко, планирано в графика си за тази седмица. В понеделник и вторник бъдете внимателни за подводни камъни и некоректно отношение към вас. Възможни са кражби или въвличане в криминална ситуация. В сряда бъдете инициативни, а за четвъртък насочете очакванията си за добри приходи.

Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв в следващите дни ще трябва да бъдат много организирани и целенасочени в намеренията си, и най-важното да бъдат разумни в начинанията. Нелогични действия и неадекватни реакции у околните ще ви провокират и дразнят, но и вие самите не сте застраховани от такива. Негативното влияние на квадратурата на Слънцето към Юпитер и Уран в края на седмицата най-силно ще усетят родените в дните 3-5 август, но и за останалите препоръката е за контрол над емоциите, и избягване на рискови ситуации. Не предприемайте пътуване по въздуха, планински преход или ремонт на електрическата инсталация. Относително благоприятен за вас е четвъртък, до обяд.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои забележителна седмица. За някои тя може да остане в спомените с екстремни изживявания, а за други с взимането на важни решения, касаещи бъдещето им. Квадратът на Слънцето към Юпитер, управителят на вашия знак, е последният напрегнат аспект преди последния му точен съвпад с Уран, в началото на месец януари на следващата календарна година. Сега, когато Меркурий е ретрограден, е подходящият момент да подложите на преоценка някои от приоритетите си, да вземете трудни решения и да си наложите да ги следвате с постоянство, което не ви е много присъщо. Седмицата на квадрата на Слънцето и Юпитер-Уран, е опасна времева зона, в която могат да се случат неочаквани неща. Препоръката ми е да следвате хода на събитията, но да не прибързвате и да бъдете много внимателни какво, и как го правите. Благоприятен ден е сряда.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец се намират в един много динамичен период на личната си слънчева година. Жизненият ви тонус е на високо ниво, можете да се справите с всичко, с което се захванете, а също така да пръскате зареждаща с позитивизъм енергия и към околните. Общуването с меркуриев тип хора ще ви носи удовлетворение и ще бъде полезно за професионалното ви развитие. Във вторник бъдете внимателни към предложения, които изискват финансово участие от ваша страна. Понеделник е добър за любовни обяснения, но в петък не се поддавайте на такива импулси, защото рискувате да бъдете неприятно изненадани.

На родените под знака на Дева или с асцендент в Дева ретроградният Меркурий,който в края на седмицата ще смени знака си, предлага възможност да ревизират някои страни на живота си. В голяма степен на преоценка ще бъдат подложени работните взаимоотношения. Ако в последните три години не сте сменяли работата си, натрупали сте отегчение и негативизъм към някои хора от работната ви среда, то сега е момента да потърсите други възможности. Разбира се всичко трябва да бъде обмислено и добре планирано, а най-важното изчакайте Меркурий да тръгне в права посока,в Козирог, и тогава действайте. В петък и събота избягвайте конфликти с родственици.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата е наситена с ярки, запомнящи се изживявания. Съвпадът на Марс и Плутон в марсовия ден от седмицата, вторник, в началото на вашия знак, е енергийна инжекция за външно спокойната ви природа. Някои може да изпитат импулс да направят нещо, което отдавна са планирали, но отлагали по различни причини. Бъдете внимателни къде прилагате силата си, защото всяко действие поражда противодействие. Понеделник е най-благоприятният ви ден от тази седмица, обяснете се в любов, направете предложение, сключете примирие. В почивните дни избягвайте рискови места и дейности.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои неспокойна седмица. Причината от една страна е в ретроградността на Меркурий, но към това се добавя и сравнително напрегнатата астрологична обстановка в следващите дни, в която планетата е въвлечена, и когато ще усещате провокации към вас от различни страни. Подкрепа повече ще имате от жените, с които работите. Още в понеделник от вас ще се иска определено мнение, вземане на страна, изказване на становище, бърза реакция на нещо, което се е случило. Добри резултати при преговори, касаещи работата ви, можете да имате във вторник по обяд, и в петък в следобедните часове. В почивните дни бъдете внимателни, избягвайте конфликтните ситуации, пазете се от кражби, аварии и инциденти.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица е наситена с интересни събития. Настроението е приповдигнато не само заради предстоящите празници. Очаквате нещо да се случи в следващите дни, някой да си спази обещанието и да ви даде подкрепата си. Възможно е да останете малко или много разочаровани. Следващите дни не са благоприятни за важни дела. Ако се настроите на една по-позитивна вълна, можете да извлечете полза от създалата се ситуация, и да видите в нея нови възможности. Каквото можете, отложете за следващия понеделник.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей цялата предстояща седмица може да бъде определена като провокативна заради квадрата на Слънцето към управителя Уран в събота. Градусът на емоциите се покачва още във вторник, когато Марс и Плутон са в космична прегръдка. Енергията на тези аспекти може да доведе до пренапрягане на нервната ви система, до недооценка на обстоятелствата и взимане на недобре обмислени решения. Здравето ви е уязвимо през следващите дни, затова ако имате високо кръвно налягане или сърдечни проблеми, функционални, а не любовни, то пазете се от прекомерно силни емоции.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица може да внесе напрежение в много аспекти на живота им. Преминаването на Луната през квадратура със Слънцето се съчетава с напрегнат аспект на Юпитер и Уран към него, и това се случва още в понеделник. Вторник също е неблагоприятен за постигане на набелязаното, но в четвъртък,, преди обяд, може да ви бъде дадена подкрепа, и в някакъв аспект компенсация за претърпяни неудобства. Петък не е добър за изясняване на отношения, или ако държите да го направите, изберете вечерните часове. В почивните дни не се поддавайте на внушения от „приятели“, особено ако са намесени финансови взаимоотношения.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица задава богата гама от емоции, провокирани от съвпада на двамата управители на знака – Марс и Плутон. Мотивирани сте за успех на всяка цена, дори и да пристъпите някои етични норми. Ретроградният Меркурий също ви подтиква към нарушаване на правилата. Каквито и да са причините,отговорността си остава ваша. Седмицата е много добра за тези, които имат творческа професия, отлични идеи и дори просветление ще имате в понеделник и вторник. Ако сте решили обаче да си купувате превозно средство или офис оборудване,бъдете много внимателни както за цената, така и за техническите характеристики. Не взимайте насериозно предложения, отправени ви в петък, има риск от загуба на имидж, а и на средства.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица е изпълнена с красиви очаквания. В емоционалния ви живот настъпват промени, вярно всичко е съвсем в началото, в платоничната фаза, но основите са положени, и въпрос на време нещата да тръгнат в определена посока. Можете да разчитате на подкрепата на приятел(и). Меркурий вероятно ще обърка част от плановете ви, но не се отказвайте да мечтаете, а в подходящия момент и да действате. За част от вас, четвъртък и петък са добри за постъпления в семейния бюджет. В почивните дни нещо или някой ще ви върне към останала назад във времето ситуация. В полза на здравето ви е да избягвате неприятните емоции, или ако не можете, то поне се постарайте бързо да се освобождавате от тях.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 14.12.2010 г , вторник, в 06:35 часа, Марс и Плутон  са в точен съвпад в 4 гр. Козирог.

На 16.12.2010 г , четвъртък, в 23:46 часа, Слънцето и Юпитер  в точен квадрат.

На 18.12.2010 г , събота, в 12:26 часа, Слънцето и Нептун са  в секстил.

На 18.12.2010 г , събота,  в 14:05 ч., Меркурий ретрограден преминава от Козирог в Стрелец.

На 18.12.2010 г , събота, в 20:46 часа, Слънцето и Уран са  в точен квадрат.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Риби и Близнаци, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

14.12.2010 г. в  2:35  ч. – 14.12.2010 г. в  9:15 ч.
16.12.2010 г. в 13:41 ч. – 16.12.2010г. в 20:49 ч.
18.12.2010 г. в 23:37  ч. – 19.12.2010  г. в 5:37 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. Limko каза,

    Писа на декември 19, 2010 @ 22:08

    Божидар Димитров е Стрелец доколкото знам и наистина му се наложи да вземе трудно решение като си подаде оставката…а пък ББ му я прие. Много точен хороскоп, браво.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 20, 2010 @ 11:46

    Limko,
    да, Божидар Димитров е роден на 3 декември 1945 г, слънце в 10Стрелец. И към този момент направи разумен избор, в своя полза и в полза на правителството.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии