Седмичен хороскоп 13-19 септември 2010 г.

Меркурий директен, Марс в Скорпион,

Юпитер и Уран отново в съвпад

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои седмица, в която приоритет ще бъде отстояване правото да изразяват собствено мнение и да застават твърдо зад него. Искреността и идеалистичните ви подбуди може би няма да бъдат разбрани като такива, но това няма да ви спре, а напротив, ще ви мотивира още по-настойчиво и със страст да защитавате позицията си. Подкрепа за това ще имате от Марс, вашият покровител, който в сряда преминава от спокойното ложе на Венера- Везните, в страстния и борбен собствен знак – Скорпион. Ако проявите достатъчно марсова воля и амбиция, можете до края на октомври да постигнете много победи – по-добро отношение към вас, по-висока позиция в работната среда, по-добро заплащане и в крайна сметка по-високо самочувствие.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв астрологичната обстановка през тази седмица предполага повече съобразяване с нуждите и потребностите на тези около вас, отколкото с вашите собствени. Повече енергия ще бъдете принудени да влагате в решаването на проблеми от битово естество. Във вторник и в сряда ще се налага да се ангажирате по-активно с въпроси около дете (деца), собствени или не. Възможно е, защитавайки правата си или тези на друг човек, да попаднете в конфликтна ситуация. Четвъртък и петък са благоприятни за служебните ви дела, може да имате успех във финансовата сфера, както и да създадете лични полезни връзки.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица носи очаквания за нови неща и промени, които да се отразят стабилизиращо на някои сфери от живота. До сряда Луната се движи в Стрелец и ще ви подкрепя в реализация на лични планове и благородни намерения. В сряда, в първия учебен ден, някои от третата декада на знака, е добре да бъдат внимателни при изяви пред повече хора, да премерват добре думи и поведение, за да не навредят на имиджа си. В четвъртък и петък ви очакват добри приходи, разбира се, ако сте положили усилия за това. В почивните дни предстоят интересни събития, които ще повлияят на живота ви по един или друг начин. За родените в последните градуси на знака не е препоръчително претоварване.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои период на постепенно увеличаване на натоварването. Венера се движи през Скорпион и това ви създава усещане за известно ограничаване на свободата на изразяване и действие, на поставяне в зависимост и притискане от външни обстоятелства. Марс, който в сряда също влиза в Скорпион, ще допринесе за това, но същевременно ще ви подкрепи в усилията ви да бъдете на ниво и да се справите с нападателни съперници и конкуренти. Делови срещи и решаване на важни въпроси насрочвайте за четвъртък и петък. Родените в последните градуси на знака имат силна подкрепа, в края на седмицата, от съвпада на Юпитер и Уран, който може да внесе нови теми в живота на тези, които се занимават с обществена дейност.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева астрологичната обстановка през тази седмица предлага редица нови възможности. Излизането на Меркурий от ретроградната фаза в понеделник е начало на благоприятен период за родените в първите две декади на знака. Енергетиката на седмицата е по-силно изразена в интелектуалната и в емоционалната сфера. Вторник е добър за обмисляне на идея или проект, за анализи и разглеждане на всички възможни варианти. В сряда обаче бъдете премерени в заключения и публични изказвания. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица. В събота някой може да ви направи приятна изненада. Родените в последните градуси на знака да бъдат внимателни при физическо претоварване.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои благоприятна седмица. Директният Меркурий в Дева ви дава подкрепа за разширяване на контактите и преминаване към по-гладък и по-ефективен начин на работа. За четвъртък и петък, когато Луната се движи през Козирог, а наред с това има и позитивни астрологични връзки между останалите планети, планирайте най-важните си дела за тази седмица. Подкрепа от приятели и вести от чужбинаще имате вероятно в петък. В почивните дни ви очакват придобивки под някаква форма, а също и интересни събития свързани с роднини.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица носи предизвикателства. През следващите дни умението ви да мислите и реагирате бързо, да намирате най-правилният път за решение на сложни въпроси, ще бъде от важно значение както за работните взаимоотношения, така и за семейните дела. До сряда ще ви бъде трудно да постигате съгласие там, където мнението ви е коренно противоположно от това на отсрещната страна. Затова делови разговори, срещи, сключване на сделки, насрочвайте за четвъртък, петък или събота преди обяд. Неделята е неблагоприятна за родените в последните градуси на Близнаци. Избягвайте физическо и емоционално претоварване през почивните дни.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица носи позитивни очаквания. Във вторник приемайте съвети от по-възрастни, по-опитни и улегнали хора, но бъдете внимателни към внушения отправени от млади и неуравновесени лица, представящи се за компетентни по определен въпрос. Разговори за по-високо заплащане планирайте за четвъртък, а за да имате успех бъдете обективни и премерени в претенциите си. Съдбовна среща очаква някои от вас в почивните дни, но по-ясна представа за ситуацията, в която попадате, ще имате в последната седмица на септември. Сега, в Сатурновия период на личната жизнена година, могат да настъпят промени в договорни условия, преподписване на трудови договори,съсредоточаване на вниманието върху нови възможности, които предлага настоящето.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица отправя предизвикателство към практичната страна на личността им. Меркурий тръгна в права посока и дава път на идеи свързани с проекти от материалната сфера- покупка или продажба на недвижима собственост, водене на дела в защита на авторско или вещно право, взимане на кредит, или инвестиране в нов обект. В четвъртък и петък ваши близки може да имат нужда от подкрепата ви за търсене на помощ в решаване на здравословен проблем. В почивните дни не се заседявайте у дома, бъдете инициатори на почивка сред природата с приятели или със семейството.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои в много отношения противоречива седмица. До сряда астрологичната обстановка предполага задръжки и ограничения в реализацията на лични планове. В сряда могат да ви притиснат за неспазени срокове и неизпълнени ангажименти. В този ден обаче Марс влиза в Скорпион и полага началото на силен период, изпълнен с много енергия и страст в сферата на личния живот и най-вече емоционалните взаимоотношения. Присъствието и на Венера в тази зона обещава романтика и сърдечни трепети за мнозина. Втората половина на седмицата, от четвъртък нататък, предполага активност в контактите, общуване с приятни и интересни хора, резултати от положените усилия и подкрепа в начинанията, особено за тези от последните градуси на Рака.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои забележителна работна седмица. От понеделник отпадат задръжките, провокирани от ретроградността на Меркурий, а в сряда Марс, вашият покровител, навлиза в знака ви, където ще се движи до края на октомври, и ви дава пълната си подкрепа. В сряда ще ви е трудно да сте в печеливша позиция по финансови въпроси, но затова пък в четвъртък можете да осребрите своя идея или да се възползвате по подходящ начин от специализирана информация. В почивните дни имате подкрепата и на двамата управители на знака- Марс и Плутон, а и съвпада на Юпитер и Уран работи във ваша полза, затова вслушайте се в интуицията си по какъв начин да се възползвате от благоприятната за вас астрологична обстановка.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи промени в работната среда. За някои предстои сключване на нов трудов договор, за други продължаване на стария, но с променени условия. Първата половина на седмицата може да ви донесе известни притеснения в това отношение, до сряда обстановката е неясна. В четвъртък обаче ситуацията е много по-определена и можете да си отдъхнете. Петък и събота са благоприятни дни за вас. След Венера и Марс, който преминава в Скорпион ви зарежда с голяма доза енергия, укрепва мотивацията, и ви подтиква към действие.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 13 година, понеделник, в 02:06 часа, Меркурий излиза от ретроградната си фаза.
На 15 септември 2010 година, сряда, в 01:38 часа, Марс преминава от Везни в Скорпион.
На 19 септември 2010 година, неделя, в 04:02 часа, ретроградните Юпитер и Уран в точен съвпад в 28 градуса на Риби
Луната през тази седмица се движи между знаците Скорпион и Водолей, през първа и втора четвърт (фаза).

Етикети: ,

14 коментара so far »

  1. mina каза,

    Писа на септември 16, 2010 @ 1:54

    zdraveite!vinagi horoskopa mi tyk izliza mnogo to`en.buhte li obqsnili kakwo imate predwud za moqta zodiq strelec tazi sedmica,za]oto kraq na teksta mi zvu4i malko pritesnitelen.:(
    В почивните дни предстоят интересни събития, които ще повлияят на живота ви по един или друг начин
    bihte li razsqnili?
    blagidarq wi.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 16, 2010 @ 12:20

    mina,
    да, препоръката е към родените в последните градуси на Стрелец. В почивните дни Слънцето навлиза в последните 5 градуса на знака Дева и задейства Тау квадрат с участието на Юпитер-Уран, Сатурн и Плутон,който ще се развие през следващата седмица. Заради участието на Юпитер, който управлява Стрелеца, и трите малфактора Уран, Сатурн и Плутон, са възможни неприятни ситуации при родените под знака на Стрелеца- от 17 декември нататък, или при тези с хоризонт в последните градуси на Стрелец- Близнаци.

  3. mina каза,

    Писа на септември 17, 2010 @ 1:29

    обезпокоихте ме с това твърдение :(.
    аз съм на 17 декември.какво мога да направя за да предодвратя ситуацията?
    има риск точно тогава да се случи нещо обезпокояващо за мен,.
    какво бихте ме посъветвала/
    УМИРАМ ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 17, 2010 @ 7:53

    mina,
    “на страха очите са големи” , бих ви посъветвала да не се притеснявате толкова много, защото това само по себе си би ви създало проблеми.
    Как би се отразила астрологичната обстановка към даден момент не може да се коментира само по слънчевата позиция.
    Всеки човек реагира по собствен начин на транзитите на планетите. Като родена под знака на Стрелец би трябвало да имате куража и мъдростта да преминавате през това, което предлага живота … и да продължавате напред с усмивка :)

  5. Anelia каза,

    Писа на септември 17, 2010 @ 11:56

    Здравейте Муси Дачева!!! Родена съм на 3 12 1961 година. От 19.01 2010 съм във страхотна криза. Не върви нито във делови нито във личен план.Има ли някаква светлина поне за работа, на кръстопъг съм.Интересуваме ако замина за чужбина нещата ще потръгнат ли там.Имам ли шанс да си остана тук.Данните са ми 3.12.1961 год.София.20.30 часа София.Честита Вяра,Надежда и Любов!!!! Да сте ми жива и здрава.Радвам се че Ви има. С поздрав Анелия.

  6. libra каза,

    Писа на септември 20, 2010 @ 1:12

    Анелия, на пръв поглед, може сатурн да е повлиял с ретроградното си движение зимата и пролетта в дева, освен това плутон се е задвижил ретроградно май месец през вашия шести дом- здравето и работата. Сатурн от юни се движи напред и през октомври ще излезе от вашия трети дом и ще влезе в четвърти, а този преход е подходящ за поставяне на ново начало, като нова работа, която ще се развива успешно във времето, с вероятност това да е в чужбина, тъй като юпитер управлява вашия шести дом на работата и е съуправител на девети дом- чужбина. Тогава и плутон ще се движи напред през шести дом и ще чисти пътя за нужните промени в работата и здравето, а ако промените са болезнени на моменти си повтаряйте “Всяко зло за добро!” Например кризата в личен план, за която споменавате, може да се тълкува като предпоставка за откъсване от сегашната среда и заминаване в чужбина, затова не се натоварвайте емоционално, а гледайте философски на нещата, като избягвате да превръщате в идея фикс печеленето на пари и материални придобивки, за да потръгнат нещата и в личен план!
    И нека Муси Дачева да е жива и здрава и за нас останалите! :)

  7. vanesa каза,

    Писа на септември 21, 2010 @ 1:58

    здравейте!ще се ,,възползвам от учтивостта на знаещите и компетентните ,които могат да ми помогнат тук,в единствения добър сайт за хороскопи.
    родена съм на 17-12-1986.18-30-град софия,
    от 8 години има известен обрат в моя живот.случиха ми се редица неприятности.в момента се чувствам обезверена.имам връзка,която е някак си трудна и не се развива.
    ще се промени ли нещо в жиота ми?
    въртя се в непрекъснат омагьосан кръг,а годините минават.

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 21, 2010 @ 8:40

    Anelia,
    благодаря ви за милите думи и пожелания :)
    Според данните, които давате, асцендентът ви е граничен, т.е. може да е в Лъв или в Рак, а това е важно за преценка на много обстоятелства в един астрологичен анализ. Затова всяко генерално заключение би било прибързано и повърхностно. Но, това което може да се каже със сигурност е, че сте на път да излезете от поредната си сатурнова криза и светлината в тунела за вас ще свети все по силно :)
    Либра е посочила някои тенденции в транзитната картина, за което и благодаря.
    Разглеждайки и другите прогностични карти бих ви препоръчала да прецените добре възможностите за работа в чужбина. Да, те са реални, но вероятността да се чувствате добре далеч от корените си е малка. Имате силно свързани с родното място указания в наталната карта, много “котви”, които ще ви дърпат насам. Затова приемайте предложение за кратко пребиваване навън. А работа през следващата лична година, от рождения ден нататък, ще имате. Дори може да работите на две места.
    С този добре изразен пети дом, вие сте кративен човек, с идеи,въображение и сръчност, а и прогресивната Луна от началото на тази година при вас се движи през Лъв в първи натален дом. Затова бих ви препоръчала да мислите за нещо,в което да вложите този потенциал, защото сатурновата криза насочва и към това да оценим реалните си възможности, и на тази основа да градим живота си.
    От 3 октомври навлизате във важен период на тази силна Лична година 8,който ще продължи до рождения ви ден. Възползвайте се от него по възможно най-добрия за вас начин. Желая ви успех!

  9. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 24, 2010 @ 13:48

    vanesa,
    има силно влияние на Сатурн при вас, както в номерологията, управлявайки календарния ден на раждане и рождената ви пътека, вибрация 8, така и в астрологията, където Сатурн управлява 7 дом- дългите връзки. Управителят на асцендента ви – Луната е в 12 дом, а има и други фактори, които дават указания за склонност към депресия. Бих ви препоръчала като огнен знак да си дадете сила и кураж, и съзнателно да избягвате такива състояния. Действително преживявате труден период в момента,но много е важно как човек преживява трудните си периоди, до колко им придава тежест и какви уроци научава в тях. Ако прекарвате дълго време във възпроизвеждане и отново, и отново преживяване на това какво ви се е случило и колко зле сте се чувствали, влизате и дълго ще си останете в омагьосания кръг на себесъжалението.
    Подобряване на личната астрологична обстановка при вас ще настъпи през втората половина на месец ноември 2010г, а следващата ви лична година е силна, с повече възможности да промените себе си и живота си в позитивна посока.

  10. mina каза,

    Писа на септември 28, 2010 @ 3:43

    здравейте отново!бих искала да ви благодаря за изчерпателния отговор и да ви попитам,ако може за последно,
    как виждате личната ми връзка тази година>
    добре ли ще се развие?със съшия човек ли ще остана?

  11. vanessa каза,

    Писа на септември 28, 2010 @ 3:46

    здравейте отново!бих искала да ви благодаря за изчерпателния отговор и да ви попитам,ако може за последно,
    как виждате личната ми връзка тази година>
    добре ли ще се развие?със съшия човек ли ще остана?

    пиша ви от същия ник
    благодаря много

  12. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 28, 2010 @ 10:18

    vanessa,
    На въпроси от рода на
    “как виждате личната ми връзка тази година>
    добре ли ще се развие?със съшия човек ли ще остана?”
    се търси отговор в поръчана, на някой от имейлите ми, лична астроконсултация.

  13. vanessa каза,

    Писа на септември 29, 2010 @ 2:17

    ами позволих си да попитам,тъй като виждам че отговаряте на някои от запитванията на хората.
    а как стоят нещата с личната ви астроконсултация?
    с какви цени работите-ако можете да разясните? :)

  14. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 29, 2010 @ 8:43

    vanessa,
    да, точно така, отговарям “на някои от запитванията на хората”, както съм отговорила и на ваши запитвания.
    Само че за отговор на някои въпроси, са нужни пълни рождени данни, включая и пълното име, както и името на другия човек, нужно е повече време и по-задълбочен анализ. Затова е личната астроконсултация, а като отидете на Контакти ще намерите и пътя за връзка с мен по ел.поща.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии