Седмичен хороскоп 13-19 януари 2014 година

Пълнолуние в Рак в четвъртък

Венера и Марс в квадрат

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Предстои да преминем през една много емоционална седмица с предстоящото пълнолуние в Рак. В четвъртък светилата застават едно срещу друго по оста 25 градуса Рак-Козирог. Пълната Луна в Рак насочва общественото внимание към социални въпроси,свързани най-вече със семейството. Храната, социалните грижи за нуждаещи се, родителските задължения, застраховането, детските заведения и качеството на обслужване в тях и всичко свързано с ежедневието и бита ще вълнува хората в следващите дни.

Астрологичната обстановка в кардиналния кръст в началото на седмицата е все още напрегната от присъствието на Слънцето, ретроградната Венера и Плутон в Козирог, на Марс във Везни, на Юпитер в Рак, и на Уран в Овен. В дните на пълнолунието Луната запалва фитила на напрегнатите аспекти с преминаването си през кардиналния Рак.

Така средата на седмицата вторник, сряда и четвъртък се очертава да бъде за много хора емоционална от една страна, но също така и време за уточняване на позиции и намиране на решение от друга. Последното заради добрата позиция на Сатурн към оста на напрежение. Сатурн като гръмоотвод може да отведе отрицателната енергия настрани и да предложи конструктивни решения за излизане от сложна ситуация при много хора.

На Сатурн ще му бъде трудно и дори невъзможно да задържи разгарянето на огъня на страстта в сряда и четвъртък, не само заради опозицията на светилата, но и от квадрата на ретроградната Венера и Марс. Много гняв ще се излее както в домовете, така и на улицата в средата на седмицата. Неспособността на управляващите да се справят със социалните проблеми, и най-вече с това хората да се чувстват сигурни и защитени, да разчитат на закона и това, че той ще се спазва от всички, ще предизвика остра обществена реакция в следващите дни, особено в сряда и четвъртък.

В петък добри предложения могат да бъдат пуснати в обръщение, тогава Меркурий и Уран са в секстил, а това стимулира интелектуалната дейност.

През втората половина на седмицата успокоение носи и хармоничната връзка на Нептун с лунните възли. Активирането на водната енергия може да внесе известна доза успокоение за почивните дни.

Желая ви приятно емоционална седмица на пълнолуние!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, неспокойствието от предходната седмица се прехвърля и в тази. Пълнолунието в кардиналния знак Рак отново поставя пред вас важни семейни въпроси за разрешаване. При развиваща се квадратура на Венера и Марс в кардиналните Козирог и Везни няма да ви е лесно да постигате разбирателство, освен ако не положите изключителни усилия за това. Проблемите могат да бъдат както в най-близките отношения, така и в тези от служебно естество, особено ако имате семеен бизнес. Ще се наложи да пренастроите графика си така, че да успеете да се справите добре с професионалните ангажименти и с домашните такива. Грижите по някой близък могат да отнемат повече време. Сряда е най-напрегнатият ден от седмицата. В петък ще се радвате на подкрепа и добри новини.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, четвъртък и петък.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, седмицата не предполага голяма активност. Дори напротив, ако си наложите да стоите настрана от събитията около вас, не се включвате активно и повече размишлявате за това,което се случва, ще бъдете в по-добра позиция. Пълнолунието в Рак може да изкара на повърхността неизвестни на вас истини, да ви срещне с хора, носители на тайна, или просто да ви постави в необичайна ситуация. Проявявайте разбиране към хората, с които работите, там са възможни конфликти между колеги, в които можете да бъдете въвлечени в сряда и четвъртък. В петък Луната е във вашия знак и това ви прави важни в очите на всички. От вас вероятно ще зависят някои предстоящи служебни активности, проекти, срещи, договори. В петък ще намерите най-правилното решение, ще дадете най-смисления и аргументиран отговор и ще получите нужната ви подкрепа.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и петък.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои вълнуваща седмица. Пълнолунието в Рак изкарва на преден план важни житейски въпроси, на които да обърнете внимание. Единият е свързан с интимните взаимоотношения, където има какво да се желае и много неща зависят от вас. Опозицията на ретроградните Венера, планетата на любовта и Юпитер, планетният ви управител, дава ясен знак за промяна. Научаването на важния урок даване-получаване, с препоръката в този ред, е дневен ред. Друга важна тема на седмицата, „зачекната“ от пълнолунието в Рак, е финансовото обезпечаване на идеите, на проектите, на желанията дори. Не всичко е пари, но живеем в свят, все още движен от парите. В тази сфера също се прилага законът на даване-получаване, и в следващите дни мнозина ще се убедят в това. Във вторник, сряда и четвъртък до обяд бъдете внимателни при уреждане на финансови задължения.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник и петък.

ЗИМНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ !

Комплект

НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

+ ПОДАРЪК Лични календари за 5 години

+ НОМЕРОЛОГИЧЕН ИМЕННИК в електронен вариант

на цена 15 лв.

+доставната такса до удобен за вас офис на ЕКОНТ

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката, и обезателно ваш телефон за връзка.

Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес. Отново, необходим е телефон за връзка.

Заявка направете във формата за поръчка  on line.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, седмицата предлага много движение. Внезапно пътуване може да ви изкара от обичайния ежедневен ритъм. Среща с приятели ще ви разтовари от грижите. Ако се ангажирате с организиране на мероприятие, междусъседско събиране, с обсъждане на проблемите на блока,в който живеете, за вас ще бъде наградата, че сте били полезни някому. Възможно е добрите ви намерения да бъдат криво разбрани и да си навлечете неприятности, при опит да бъдете арбитър в спор, или решите сами да раздавате правосъдие. Седмицата не е добра за пътуване, особено в дните по пълнолуние вторник, сряда и четвъртък.

Благоприятни дни през тази седмица – Понеделник, събота и неделя.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои активна седмица. Може да се чувствате по-специални в приятелската среда, обект на внимание, търсени за разговор и споделяне. Това може да окупира голяма част от времето ви и да ви кара да нервничите заради недостига му за това, което сте си планирали. Но вашата посредническа роля може да се окаже много важен момент в живота на някого. Особено съдбовни са срещите до пълнолунието в четвъртък. Отношенията с децата изискват повече внимание, за да не се стига до конфликти. Бъдете внимателни и във финансовите дела, особено в сряда. В четвъртък и петък разумът е на ваша страна и ви дава добри позиции,заради Меркурий и Уран в секстил, аспект активиращ интелекта.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, четвъртък и петък.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, седмицата е специална. Пълнолунието включва вашия знак, като Луната е разположена в срещуположния -Рак. То съсредоточава вниманието ви в област, в която имате потребност от яснота и хармонизиране, за мнозина това са партньорските взаимоотношения, било то лични или професионални. Балансът между вашите преживявания и потребности с тези на отсрещната страна, ще ви даде онова чувство за сигурност, към което се стремите. Напрегнатата астрологична картина в кардиналния кръст обаче може да промени някои от първоначалните ви намерения. Двете ретроградни планети, разположени по оста на светилата, са указание за неразбиране и дисхармония, на които е нужно време, за да се изяснят, или разсеят. А точният квадрат на Венера и Марс, в центъра на пълнолунието, допълнително усложняват ситуацията в средата на седмицата.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои противоречива седмица. В понеделник Луната е във вашия знак като това ви изпълва с енергия и ентусиазъм. Предстоящото пълнолуние в Рак поставя на първо място въпросът за вашите лични доходи, приходите от собствен бизнес, заплатата и нейното запазване или растеж. На последното не разчитайте особено, заради напрегнатата астрологична обстановка, в която се развива пълнолунието от една страна и трудната икономическа ситуация в страната. Моментът обаче е добър за планиране в сферата на финансите. До сряда, до когато Меркурий прави квадрат към лунните възли, това ще ви се удава по-трудно. Истинско мисловно откровение и гениални идеи могат да ви споходят през втората половина на седмицата, когато Меркурий направи секстил с Уран.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък и петък.

 

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои напрегната седмица. Позицията на Венера, управителката на знака, която се движи назад, продължава да е сложна. Напрегнатите аспекти с Марс, който се движи през вашия знак и с Уран от противоположния, както и опозицията на Юпитер в Рак, задават висока степен на емоционален дискомфорт. Причините могат да са различни, но те ще се откроят по-отчетливо в дните на пълнолунието. При някои ще има поводи за радост, или за разочарование, от събитие в професионалната сфера, което засяга и домашната среда и отношенията с най-близките. При други обратно, обстоятелства в семейството, могат да повлияят кариерните условия. Зависи в каква посока и по какъв начин сте влагали усилията си в предишен период. Сряда е неблагоприятен ден за делови разговори.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, четвъртък и петък.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои интересна седмица. Първите дни на седмицата са вдъхновяващи, могат да ви се случат странни и запомнящи се събития. Пълнолунието в Рак ви подтиква да правите някои промени в ежедневието, да подобрите организацията си на работа, или да оптимизирате графика си. Доколко е ефективен вашият труд и този на колегите ви, ще бъде обсъждана тема с отворен край. Диетите, ползата и вредата от тях също ще бъде в полезрението ви, особено ако сте качили килца по празниците, като повечето хора. В сряда не поставяйте неудобни въпроси на шефа за остарялата техника, с която работите. Направете го в петък, тогава имате по-голям шанс той да откликне на питането, и да получите утвърдителен отговор.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, четвъртък и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, предстои специална седмица. През всяка календарна година ви се полага по едно новолуние и едно пълнолуние, и тогава светът се обръща към вас. Пълнолунието в собствения знак е нож с две остриета. От една страна това е подходящото време да предявите своите претенции, да заявите желанията си и да искате от другите да ви засвидетелстват внимание. Но в прекаления стремеж да обезпечите себе си, може би ще засегнете нечии интереси. Ако не го направите по безболезнен начин, всичко ще се върне като бумеранг към вас в най-неподходящия момент. Напрегнатата астрологична картина в кардиналния кръст сега не обещава голяма подкрепа,затова редуцирайте желанията си, за да бъдете удовлетворени.

Благоприятни през тази седмица – вторник, сряда и четвъртък.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои подвижна седмица. Пълнолунието в Рак ви призовава към пътуване, при това с най-сериозни намерения. Пътешествия наяве или на сън ще ви разнообразяват в следващите дни. На вашите стремежи за разширяване на хоризонта и обогатяване на знанията, за смяна на средата, сега се дава „зелена светлина“. Контактите с хора на умствения труд ще бъдат динамични и ползотворни при условие, че изключите някои негативни емоции и се оставите разумът да ви води. Това ще ви се удава по-трудно в дните около пълнолунието, особено в сряда, най-неспокойният ден на седмицата. Срещи с роднини и приятели оставете за петък и почивните дни.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, четвъртък и петък.

.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои емоционална седмица. Пълнолунието в Рак задава темата, а тя е любов, в нейния пряк и имагинерен смисъл. Пълната Луна активира зоната на емоционалните вълнения, децата и творчеството, нещо което ще бъде в центъра на вниманието ви в следващите дни. На кое от тези неща ще се радвате, зависи от конкретните условия, но градусът на емоциите е висок, заради напрегнатите отношения между Венера,планетата на любовта и Марс, подтикващият към действие и настъпление. За да имате успех, препоръката е да не пренапрягате струните на чувствата, както вашите, така и на околните.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник и четвъртък.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Меркурий в квадрат със СЛВ и ЮЛВ на 14.01.2014 г. в 13:14ч.

На 16.01.2014 г.,в 6:52 ч.,Пълнолуние в 25°Рак.

Венера в квадрат с Марс на 16.01.2014 г.

Меркурий в секстил с Уран на 17.01.2014 г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Близнаци до Дева, втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

12.01.2014 г., в 23:33 ч. – 14.01.2014 г., в 2:25 ч.

16.01.2014 г., в 6:52 ч. – 16.01.2014 г., в 15:00 ч.

18.01.2014 г., в 10:51 ч. – 19.01.2014 г., в 3:23 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

1 коментар so far »

  1. сервизно обслужване на пожарогасители каза,

    Писа на февруари 14, 2014 @ 15:34

    Благодаря ви за тези подробни хороскопи които ни предоставяте тук, понеже знам че е трудно да се направят и има доста хора,които си изкарват прехраната като им плащаш за да ти направят хороскоп,а тук си имаме безплатен. Това, че има случаи когато при някои ще има поводи за радост, или за разочарование, от събитие в професионалната сфера, което засяга и домашната среда и отношенията с най-близките е съвсем нормално няма как всичко винаги да бъде на шест и да е розово, важното е как ще приемем поледиците.Продължавайте да ни пишете.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии