Седмичен хороскоп 15-21 март 2010 г.

Новолуние в понеделник, в Риби

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен седмицата, която започва с новолунието в Риби, предлага богата гама от възможности за изява на динамичната ви природа.  В понеделник имате да свършите нещо, което сте смятали за приключено и изчистено като ангажимент. “Да, да, ама не!” Хващайте се здраво за работа и не отлагайте за друг ден. Във времето до настъпването на новолунието, трябва да се освободите от старото и да отворите път за новото, което идва в следващите дни. От сряда нататък ще имате куп ангажименти, съпроводени с потупване по рамото и предлагане на подкрепа, която сега ще ви дойде добре. В сряда ще бъдете ангажирани с близък човек, на когото дължите внимание.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои седмица на изненадите. В началото ще трябва да се освободите от някакво обвързване, а по-късно ще ви се стовари ново. Някой може да бъде много настоятелен, в желанието си да ви предложи или уговори за нещо. Финансовата страна е от голямо значение. Бъдете твърди в отстояване на гледната си точка. Някои от вас могат да имат късмет в паричните дела, да направят добра сделка, да продадат или купят изгодно недвижим имот.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата носи очакването за нещо ново и необичайно. Новолунието в понеделник в Риби, е съпроводено със спад на тонуса, но веднага, още на другия ден, Новата Луна ще ви мотивира за активен социален живот. Ще ви се налага да се срещате и разговаряте с много хора, ще пътувате при необходимост и ще разчитате на съдействието на близки хора. Най-голяма подкрепа за своите инициативи и проекти ще имат родените в първите градуси на знака, и то във втората половина на седмицата.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица предлага приятни изживявания в средата на приятели и колеги.  Можете да насочите в по-добра посока взаимотношенията си с някои от тях, да изгладите ръбовете, да излъскате до блясък имиджа си и всичко това да стане по един лек, почти неуловим начин. От вторник нататък обръщайте внимание на новите хора, които пресичат пътя ви, житейския имам предвид, с някого от тях може би ще създадете перспективни взаимоотношения. Не отказвайте пътувания, покани за срещи и забавления.

ДЕВА
Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева новолунието в Риби, в началото на седмицата, може да направи разконцентрирани и  с понижен жизнен тонус. Много неща ще ви разсейват, хора ще ви губят времето, спешни задачи ще искат бърза реакция. В сряда Меркурий преминава в Овен и полага началото на период,в който важни сфери от живота ви ще зависят от вашата лична инициатива и активност, от способността ви да отстоявате позицията си. Събота е неблагоприятен ден,в който бъдете внимателни във взаимоотношенията ви с близките.

КОЗИРОГ
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през  тази седмица ще трябва да вложат усилия, за да привлекат вниманието на когото трябва към свой проект или начинание,в което имат важно участие. Успехът е на ваша страна, стига да не подценявате дребните наглед неща, които “могат да обърнат колата”. Петък е добър ден за начало на дейност, за сключване на дългосрочен договор за съвместна работа, за полагане”първа копка” на обект.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци  предстои динамична и съвсем нелека седмица. В сферата на вашата социална активност и обществена изява, ако има такава, настъпват драматични промени. Новолунието в понеделник може да създаде доста главоболия на родените в третата декада на знака, карайки ги да се ангажират с това, което други не са свършили както трябва. А в сряда съвпадът на Слънцето и Уран може да нажежи работната атмосфера “до червено” като изисква много бързи реакции и адекватни действия. Четвъртък и петък са подходящи за даване ход на нови проекти.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни новолунието в понеделник задава тонът на цялата седмица. А той е по-оптимистичен и тонизиращ в края на седмицата. Постепенно неясни моменти се разкриват и можете да излезете от трудна ситуация по един почти мистичен начин. Може да са свързани с вашето собствено здраве или със здравето на близки хора. На работното ви място предстои промяна, при която очакването е да доведе до затвърждаване на позицията ви и откриване на добри възможности за растеж. Избягвайте прекомерно големите разходи в почивните дни.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей  новолунието през тази седмица влияе благоприятно върху работните взаимоотношения. Възможно е да ви бъде изплатено възнаграждение, което не сте очаквали и то с бонус. Очакват ви интересни срещи, неочаквани предложения, които да изиграят важна роля в следващите месеци. Въодушевлението ви ще стигне високи нива в последните дни на работната седмица и през уикенда. Бъдете внимателни към здравето си, пазете се от травми и наранявания у дома, на улицата или на работното място

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои натоварена в емоционално отношение седмица. Новолунието  в Риби, изисква да се отърсите от стар ангажимент. И това е добре да направите в понеделник, за да може в следващите дни да сте свободни и с отворено сърце да приемете промените,които  предстоят. При някои от вас източник може да са нови идеи, планове и намерения, на които сега е дошло времето да бъдат реализирани. Други спешно ще пътуват. При трети неочаквано развитие може да има претенция на висшестоящ или дело, на което вече е даден ход. Родените в първите градуси на знака трябва да бъдат много внимателни в професионалните си взаимоотношения през тази седмица.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица е забележителна поради възможностите, които дава за развитие на емоционалните ви взаимоотношения. Бъдете настоятелни и защитавайте позицията си. До вас ще стигне информация, която може да изиграе важна роля в плановете ви за бъдещето. Опитайте късмета си в тото, лотария или друга подобна игра, но не прекалявайте със залозите. Някои от вас ще се отправят на далечно пътешествие, прелитайки над море или океан.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои динамична седмица. Новолунието в понеделник във вашия знак е повод да бъдете активни, целенасочени и постоянни в намеренията си. Сега е момента да си намислите “три желания” и да се помолите искрено. Молитвите ви ще бъдат чути и резултатът няма да закъснее. Новата Луна ви подкрепя във всички начинания, при търсене на нова, по-добре платена работа, за полагане началото на собствен бизнес или за предприемане на далечно пътешествие.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  15 март 2010 година, понеделник, в  23:00 часа,е Новолуние, Слънцето и Луната са в съвпад в 25-я градус на Риби.
На  17 март 2010 година, сряда, в 8:49 часа, Слънцето прави точен съвпад с Уран в 26-я градус на Риби.
На  17 март 2010 година, сряда, в 18:15 часа, Меркурий преминава от Риби в Овен.
На  20 март 2010 година, събота, в 10:16 часа, Меркурий прави точен квадрат с Плутон в 5-я градус на Овен и Козирог.
На  20 март 2010 година, събота, в19:35 часа,Слънцето преминава от Риби в Овен.
На  21 март 2010 година, неделя, в 19:53 часа, Слънцето прави точен тригон с Марс в 1-я градус на Овен и Лъв.
Луната през тази седмица се движи между знаците Риби и Близнаци,предимно в първа четвърт (фаза).

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии