Седмичен хороскоп 15-21 февруари 2010 г.

в съвпад с в Риби

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои седмица на добрите нови идеи и на сериозните начинания.  Господарят на вашия знак – Марс прави хармоничен аспект със сериозния Сатурн, което на фона на новата Луна може да ви отвори вратите за влагане на енергията ви в проекти, развиващи се в дългосрочен план и със стабилни партньори. Имате много ангажименти през следващите дни. Разчитайте на подкрепата на приятели и на хора, които не обичат да афишират доброто, което правят. В личния живот настъпват позитивни промени,не се пилейте в празни приказки, а действайте.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица носи висока оценка за свършена работа, похвали и вероятна награда,която може да има освен морална стойности  така също и добро материално изражение. Във финансовата сфера ви очакват добри резултати, а в сряда можете да направите пробив или да постигнете относителен връх с който да се гордеете. В любовните дела, трябва да бъдете по-активни, а не да чакате нещата да се случат. Втората половина на месец февруари е подходящо време за нова връзка.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица обещава много неща. Съвпадът на господарят на знака- Юпитер с планетата на любовта Венера създава емоционален и подкрепящ фон за всякакви начинания и проекти. Очакват ви срещи и запознанства с нови хора, забавления с приятели и най-важното приятни мигове с любимия човек. Времето е подходящо за пътуване и премествания. В любовната сфера има стабилност, която позволява планиране на бъдещи стъпки по благоустрояване на обитаемото жилище.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица може да се окаже за вас изключително успешна. Господарката на вашия знак-Венера прави съвпад с другата, още по-благодатна планета Юпитер в подкрепящия ги знак Риби и то на фона на нова Луна. Това астрологично съчетание е уникално и не бива да пропилявате шанса си. Моментът е подходящ за начало на нов сериозен проект, с добро финансово обезпечаване, за подписване на взаимноизгодни сделки, за оформяне на съдружие, за предлагане и приемане на предложение за брак. Шансът е много по-голям за родените в първите градуси на знака, през април.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои продуктивна работна седмица. В служебните отношения настъпват промени, които ви дават шанс да приведете в изпълнение ваша идея, да реализирате ваш проект или да започнете нещо съвършено ново. Можете да създадете нови и много полезни контакти, да подпишете нов или допълнителен трудов договор, да си намерите подходящ човек за съвместна работа. В личните взаимоотношения, дори да има дребни неразбирателства, общият фон е благоприятен и обещава стабилност.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог следващите дни са изключително благоприятни. Жизненият ви тонус е относително висок и с право можете да гледате напред и да кроите планове за разширение на дейността си. Финансовият интерес, както се подразбира, е много важен и през тази седмица ще можете да го защитите в пълна мяра. Очаква ви много работа, добри приходи, успешни преговори с партньори и сключване на изгодни договори.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои изключителна седмица, в която нови неща и нови хора могат да навлязат в живота им и да внесат сериозни промени. Ако нямате работа, отваряйте си очите и ушите, за да не пропуснете нужната ви информация и подходящото предложение.  За тези, които имат собствен бизнес, седмицата носи добри възможности за изгодни поръчки, за нови професионални контакти и сключване на работни договори. В личния живот настъпва време на сериозен анализ на взаимоотношенията и взимане на важни решения за общото ви бъдеще.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица е забележителна заради съвпадът на управителката на знака – Венера с “голямото щастие”, както наричаме – Юпитер. В В професионалната сфера можете да стъпите на стабилни опори и да градите планове за бъдещето като разчитате на поне един стабилен партньор. В личния живот имате нужда от определеност и яснота, затова не отказвайте покани за срещи и разговори. Едно ново запознанство може да се окаже обещаващо.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица може да донесе разрешаване на важен административен въпрос, който е бил повод за притеснения в последно време. Може да се усещате пренапрегнати, да сънувате повече и то ярки сънища, и по-важното  да ги помните. Моментът е подходящ за начало на личен проект, за рекламиране на своята дейност и привличане на привърженици. За тези, които нямат работа, през тази седмица късметът може да се усмихне. Не отказвайте предложение,дори на пръв поглед да ви изглежда не особено привлекателно.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои наситена с емоции и събития седмица. Благоприятен фон създават няколко хармонични аспекта между планетите. Новата Луна е онзи допълнителен и много важен елемент, който гарантира успех на начинанията, на новите връзки и дългосрочните  договори. Не се занимавайте с дреболии, гледайте в перспектива и планирайте мащабни проекти. Можете да разчитате на моралната и материална подкрепа на имащ и можещ човек или от финансова институция. В личния ви живот също идват нови неща- среща с някой, който може да се окаже точният човек.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица носи възможности за успех в много сфери от живота им. Най-благоприятно е активиран личния живот, където са налице условия за изясняване на недоразуменията и задълбочаване на отношенията. Откритото поведение и искрените думи са вашите помощници. Можете да разчитате на добри доходи и на материална подкрепа от хора, които ви разбират и ценят. В петък бъдете снизходителни към претенциите на колеги.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби  седмицата е много важна. Тя започва със съвпада на Слънцето с Нептун- господарят на Риби. Искате или не, ще привличате вниманието на повече хора върху вашата личност, което може да напрегне нервната ви система,но същевременно ще погали в значителна степен самолюбието ви. Сега е момента да представите своите идеи и виждания за дейността ви и бъдете сигурни, че ще бъдете чути и добре приети. Водете здравословен начин на живот, за да бъдете в добра физическа и психическа форма, за големите дела, които ви предстоят.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  15 февруари.2010 година, понеделник, в  1:21:часа сф.вр., Слънцето е в точен съвпад с Нептун.
На  15 февруари.2010 година, понеделник, в  8:56 часа сф.вр., Венера е в точен секстил с Плутон.
На  15 февруари.2010 година, понеделник, в  17:17:часа сф.вр., Марс е в точен секстил със Сатурн.
На  17 февруари.2010 година, сряда, в 4:12 часа сф.вр., Венера е в точен съвпад с Юпитер в Риби.
Луната през тази седмица се движи между знаците Риби и Близнаци,в първа четвърт (фаза).

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии