Седмичен хороскоп 16-22 август 2010 г.

от петък

Муси Дачева


ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица предлага възможности за отприщване на емоционалната енергия. Тя може да изригне като вулкан или да се изсипе като благодатен летен дъжд в зависимост от начина, по който управлявате емоциите си. Господарят на знака ви Марс е на гости при планетата на любовта Венера и е напълно под нейното чувствено влияние. Бъдете деликатни, толерантни и любезни, колкото и непривично да е за вас, и през тази седмица ще постигате много както в личните, така и в служебните взаимоотношения. Четвъртък и петък са критични за здравето на родените в първите градуси на Овен.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв в предстоящата седмица се дава шанс на личи идеи, планове и намерения, в които са намесени емоционални взаимоотношения. Ако нещо трябва да уточнявате, изяснявате, избирате благоприятните дни са до четвъртък. С опонентите си, с хора които имат претенции към вас, бъдете внимателни и търпеливи, това ще ви донесе повече позитиви и добро благоразположение на отсрещната страна. В петък може да бъдете подведени от приятел или колега. В почивните дни някой разчита на вашата физическа и морална помощ. Бъдете внимателни при плуване в лошо време и в опасни водни басейни.

СТРЕЛЕЦ
Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец през тази седмица ще трябва да положат много усилия, за да се задържат на нивото, което са постигнали досега. Ситуацията трудно може да се определи като подкрепяща, но при разумен подход можете да избегнете много от подводните камъни, заложени по пътя ви. В сряда и четвъртък сте натоварени, може чувството за умора да е в повече, но усилията ви ще дадат добри резултати. Не планирайте за петък решаване на финансови въпроси, разплащания кеш или по сметка, купуване на стоки за дома.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица изисква по-голяма организираност и концентрация, за да могат да бъдат отхвърлени по-голям брой планирани задачи. За сряда насрочете важна среща, особено ако участва чуждестранен партньор. От петък нататък следва триседмичен неблагоприятен период за сключване на сделки, заради ретроградността на Меркурий. В емоционален план обаче имате значителни преимущества,тъй като господарката на знака ви е в много добра астрологична позиция и ще ви подкрепя навсякъде, където имате нужда.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица предлага много възможности за изява на разностранната им природа. Ще се наложи да се занимавате с различни по характер неща, някои от които са ви прехвърлени като отговорност от други хора. Препоръката е да работите усърдно, защото сега можете да натрупате позитиви в сметката си и при служебни размествания да бъдете в добра изходна позиция. От петък нататък, когато Меркурий тръгва назад във вашия знак, ще имате около три седмици, в които по собствено желание или под натиск отвън ще се връщате към стари, недовършени , или недобре свършени работи, в по-голямата част на други хора.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои натоварена в професионално отношение седмица. Доброволна или наложителна промяна ще внесе смут в равномерното ви ежедневие. Възможна е появата на нови партньори, с които перспективата за обща работа да е обещаваща. Петък е неблагоприятен ден, може да доведе до напрежение в отношенията с партньор, колега или съдружник. Тези, които са планирали отпуск за следващата седмица, да си проверят резервациите, екипировката и документите, защото ретроградният Меркурий може да ги сюрпризира в неподходящ момент.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица е забележителна с навлизането на Меркурий в поредната ретроградна фаза. През следващите три седмици той ще се движи назад през Дева в полетно на вашите домашни ангажименти. До четвъртък включително можете да договаряте и подписвате ангажименти, от петък нататък това не е препоръчително, ако става дума за сериозни и дългосрочни обвързаности. Планове за отпуск през следващата седмица могат да претърпят промяна. В сферата на емоциите при вас настъпва видима и за околните промяна в позитивна посока.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои много емоционална седмица. Господарката на вашия знак, Венера е в силна позиция и ви дава от обаянието и умението си да властва над чувствата, с пълни шепи. В понеделник и вторник при вас идват средства, които е препоръчително да  използвате за себе си, за подобряване на външния си вид и повишаване на самочувствието. В петък не вярвайте на това, в което “приятел” се опитва да ви убеди, особено ако става дума за инвестиции или едри покупки.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей началото на седмицата е обещаващо, заредено с очаквания за промяна. Някаква интрига може да завърти колелото на събитията в неочаквана посока и това да доведе до съществени размествания на работното място. Вероятно повечето от вас са на почивка, но може да получите не особено добри новини за здравето на близък човек в четвъртък. Ако разчитате на финансова подкрепа, то можете да я получите в края на седмицата.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица е заредена с голяма доза сантименталност. Някой или нещо ще ви трогне дълбоко и може би ще ви оплете в емоционална мрежа за дълъг период от време. Предстоящата ретроградност на Меркурий може допълнително да обърка ситуацията и да ви подведе в погрешна посока. Важни срещи и разговори насрочвайте до четвъртък. Петък е критичен ден за родените в първите градуси на знака, които е препоръчително да избягват физическо и емоционално претоварване

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион началото на седмицата може да бъде много обещаващо.  Вероятно ще се придвижат напред някои ваши планове и намерения, и добре е ако това се случи до четвъртък. От петък нататък под влияние на ретроградния Меркурий някои ваши желания могат да претърпят промяна. В емоционалната сфера може да настъпи нов, чувствено по-интензивен период, но претенциите към вас са високи и трябва да бъдете готови да им отговорите.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби престоящата седмица носи много емоции. Част от тях са свързани с отношенията с брачния партньор. Назрял е момента за сериозен и задълбочен разговор, в който главна тема са личните ви взаимоотношения  и тяхното бъдеще. На работното място ви очаква промяна, която може да не е точно според очакванията ви. Тревогите ви за здравето на близък човек, се основават на диагноза, която вероятно не е точна.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 16 август 2010 година, понеделник, към  23:46 часа, Юпитер и Сатурн в точна опозиция в 2 гр. Овен-Везни.
На 20 август 2010 година, петък, към 22:58 часа, Меркурий навлиза в ретроградна фаза.

На 21 август 2010 година, събота, в 13:15 часа, Сатурн и Плутон са в точна квадратура в 2 гр. Везни-Плутон.

Луната през тази седмица се движи между знаците Скорпион и Водолей, през първа и втора четвърт (фаза).

Етикети: , ,

2 коментара so far »

  1. Ния каза,

    Писа на август 19, 2010 @ 19:18

    Г-жо Дачева, предстои ми да избера момента за важна делова среща. Чела съм, че не се препоръчва такива стъпки да се предприемат при ретрограден Меркурий. Вие казвате същото.
    Какво бихте ме посъветвали от гледна точка на вашия опит и наблюдения – по-добре ли е да отложа за след 11 септември? Какво рискувам, ако предприема важната стъпка сега?Боя се, че ще закъснея много, ако изчакам. Моля ви за съвет. Нямам други позитивни или напрегнати транзити в близко бъдеще.
    Благодаря.
    Поздрав: Ния

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на август 20, 2010 @ 15:08

    Ния,
    избор на подходящ ден за важна делова среща се прави според цялостната астрологична обстановка и съобразно вашата натална карта. По принцип ретроградният Меркурий е неблагоприятен за поемане на дългосрочни ангажименти, за подписване на договор за покупко-продажба на жилище, за сключване на брак, за подписване на трудов договор… Ако ангажиментът е с краткотраен характер, то Меркурий не би оказал неблагоприятно влияние.
    Зависи от конкретната ситуация, от характера на деловата среща … и т.н.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии