Седмичен хороскоп 16-22 април 2012 г.

Новолуние в Телец в събота

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои интересна седмица. На прага сте на важна промяна, която през следващите седмици ще изисква от вас наличието на значително количество физическа и психическа енергия. От понеделник Меркурий се връща в Овен и ще ви провокира да се обърнете към неща, които вървят към приключване и изискват внимание точно сега. Но, ако не сте успели да се разтоварите добре в празничните дни, поне до сряда на обяд ще ви бъде трудно да завъртите делата си на бързи обороти. Марс, управителят на знака, излезе от ретроградната си фаза и сега бавно напредва в Дева. Подкрепа имате в сделки, в които вашето лично участие е значимо, и които в дните на новолунието могат да бъдат финализирани. Съвпадът на Слънцето и Луната в събота обещава доходи, придобивки и добри печалби.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв началото на седмицата минава под неблагоприятното влияние на опозицията на Слънцето и Сатурн. Това в голяма степен има отношение към връзките с роднините, и може да сложи отпечатък върху останалите дни, ако не успеете навреме да се отърсите от грижите. Подкрепа имате от изобретателния Меркурий, който в понеделник отново влиза в сродния ви по стихия знак Овен. Така че при добра воля от ваша страна, лесно ще намирате решение и на най-сложната житейска задача. До петък се постарайте да изчистите задълженията си, особено тези, които са свързани пряко с работата ви. Новолунието в Телец ще се окаже много важно за мнозина от вашата група. В тази работна събота имате шанс да положите началото на важна промяна в професионалната сфера, да направите отлично впечатление, където и на когото трябва, което да ви отвори врати за професионален растеж в бъдеще.

На родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои седмица на изненадите. Много от това, което сте си наумили няма да се случи по очаквания начин. Ще ви ангажират нови, изникнали незнайно откъде, задачи за решаване. В по-голямата си част те идват от близките, децата, брачния партньор, родителите. Опитите ви да упражните контрол могат и да дадат някакъв резултат. В сряда това ще ви се удава много трудно, затова ще трябва да действате твърдо и непреклонно. В края на седмицата Меркурий и Уран отново са в съвпад и обещават изненади. Те могат да бъдат в личния живот, с появата на нов човек, привлекателен за сърцето ви. В професионално отношение периодът е благоприятен за оригинални идеи, нестандартни решения, за нов подход към решаване на стар проблем. Новолунието в Телец може да отвори нова страница в отношението ви към собственост, да ви накара да си потърсите правата и да работите по-активно на материално ниво.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец тази седмица не предполага голяма активност на физическо ниво. Поради наслагването на различни влияния като сатурнов период на личната година, намаляваща Луна с предноволуние и пролетна умора, някои могат да се чувстват отпаднали и без мотивация за действие. В понеделник дали интуицията, дали „случайно“ попаднала ви информация, а вероятно и двете, ще ви насочат към тема, която е важна за вас в този момент. Важно е да подхождате повече с разум, отколкото с емоция, както и да пестите силите, и да цените здравето си. Предстои новолуние във вашия знак. В събота сутринта Слънцето и Луната са в съвпад в първия градус на Телец. Денят е работен, затова не пропускайте шанса си да придвижите свои планове и намерения, и то не само в професионалната сфера, но и в личния живот.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои натоварена седмица. До сряда ще ви се налага да вършите неща, които не са ви по вкуса, или в които се чувствате притиснати от независещи от вас обстоятелства. Но това е добро време за съставяне на планове, още повече, че скоро навлизате в юпитеровия период на личната си година. От сряда до петък ще трябва да проявите по-голяма твърдост по някои въпроси, но също така да изчистите старите ангажименти. Не оставяйте неразплатени сметки, непогасени заеми и финансови задължения към други хора. Новолунието в събота е в хармонична за вас астрологична обстановка. Ще получите силен импулс мотивация и заредени с планове и амбиция, ще навлезете в благоприятен и удовлетворителен житейски период.

Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през следващите дни ще трябва да бъдат възможно най-организирани и методични, за да успяват навсякъде. В дните преди новолунието имате да свършите много работа, а и домашните грижи няма да ви оставят на мира. Но умението ви да се съсредоточавате върху най-важното, ще ви бъде ориентир и ще ви насочва в правилната посока. Съвпадът на Слънцето и Луната в първия градус на Телец се случва в един ден с поредния съвпад на Меркурий и Уран в Овен. Това е чудесен момент, в който една ваша оригинална идея, или такава на близък човек, може да намери своето практическо приложение. Слънцето навлиза в сродния ви по стихия земен знак, и новият лунен цикъл е благодатен период за нови начинания през следващите две седмици.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои резултатна седмица. Значителна част от това, което планирате, ще успеете да свършите навреме и без досегашните условности и задръжки. Една ваша идея може да се окаже доста печеливша и да ви донесе добър доход или пък дивиденти под друга форма. В сряда ще бъдете много ангажирани и част от работата, ще се наложи да прехвърлите на някой друг. Венера е във вашия знак и в емоционалния живот настъпват някои трансформации, които изискват спокоен ум, балансираност между желания и потребности и отзивчивост към отсрещната страна. Новолунието в събота ще помогне в голяма степен за хармонизиране на отношенията с близките.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през първата половина на седмицата има известна доза предизвикателства към търпението и благоразумието. Избягвайте конфронтация, ако можете отлагайте спорните въпроси за разрешаване в началото на следващата седмица. До новолунието се постарайте да изчистите задълженията си, да приключите това, което отива към финал. Отнасяйте се сериозно към здравословни неразположения, особено ако имате проблеми със зъбите, не отлагайте посещение при стоматолог. В работната среда предстои промяна, която може да ви изненада. На ваша идея, предложение, иновация, е много вероятно да бъде обърнато необходимото внимание. Новолунието в събота ще ви помогне да намерите нужната подкрепа и да я изпълните с конкретно съдържание. Периодът след новолунието е добър за влизане в съдружие.

На родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои забележителна седмица. До сряда бъдете внимателни по финансовите въпроси. Избягвайте поемането на ангажимент за влагане на повече средства в несигурно начинание. Купуване на стоки по интернет в този период носи рискове. Обърнете внимание на доходите си. Преди новолунието потърсете си това, което ви дължат, изисквайте разплащане на вече приключеното, и едва след това се договаряйте за нови проекти. В дните на новолунието се развива съвпадът на Меркурий и Уран,който е много креативен в областта на новите технологии. Ловете всяка нова идея, която мозъкът ви генерира, и я слагайте на склад, откъдето по-късно можете да си я изтеглите и развиете. Новолунието в Телец в събота още сега дава шанс на нещо ново и оригинално да бъде приложено в практиката.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата започва без голям ентусиазъм за активна работа. Предстои да преминете през последната фаза на Луната, управителката на знака, и това обикновено е свързано с понижен жизнен тонус. Но динамика в ежедневието ви няма да липсва. Марс се движи в права посока и ще ви подтиква към повече движение и разнообразие в контактите. А Меркурий още от понеделник влиза в Овен, което от своя страна създава раздвижване в служебната сфера- нови хора, нови ангажименти. В сряда и четвъртък ви очаква много работа с документи, а също така справяне с технически проблеми. Новолунието в събота за някои от вас вероятно ще отвори нова страница в листата на запознанствата. Ваше съкровено желания може да е на път да се сбъдне. Обръщайте внимание на знаците, които ви дава съдбата.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои емоционална седмица. До сряда, включително, напрежението ще идва най-вече от децата и от близки на сърцето ви хора. Ще са ви нужни много волеви усилия, за да реагирате спокойно на отправените предизвикателства. В останалите дни до новолунието центъра на тежестта се премества върху служебните дела. Някои проблеми с техниката могат да ви поставят пред необходимостта да подмените старото оборудване с ново. Моментът е добър за реорганизация на работното място, промяна на офис, размествания вътре в екипа, наемане на нови хора. За целта обаче ще трябва да се освободите от всичко старо и амортизирано. Новолунието, което попада в тази работна събота е удачен момент за сключване на нов договор за работа, за смяна на работодател, на фирмен партньор или съдружник.


Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби в началото на седмицата може да се чувстват ограничавани в опитите си да направят нещо по свое усмотрение. Във вторник жизненият ви тонус може да не е на високо ниво, да имате замайване или да се чувствате уморени без основание. В сряда и в четвъртък финансови въпроси ще ангажират вниманието ви. Ще трябва да се справяте с формалности и да преодолявате бюрократични пречки. Имате шанс да намерите много удачно решение на важен проблем от парично естество. Добре е да се справите със задачата до новолунието,защото изчиствайки стар проблем, отваряте вратата за нещо ново и добро да навлезе в живота ви. За тези, които учат, събота и неделя са чудесни дни за явяване на изпити.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 16.04.2012 г., в 22:42 ч. Меркурий отново влиза в Овен.

На 19.04.2012 г., в 16:12 ч. Слънцето навлиза в Телец.

На 21.04.2012 г., в 7:18 ч. Новолуние в 1° Телец.

На 21.04.2012 г.,- съвпад на Меркурий и Уран.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Водолей и Телец, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

18.04.2013 г., в 15:31 ч. – 18.04.2013 г., в 18:13 ч.

20.04.2013 г., в 0:06 ч.- 21.04.2013 г., в 4:08 ч.

22.04.2013 г., в 9:02 ч. – 23.04.2013 г., в 10:25 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии