Седмичен хороскоп 16-22 януари 2012 г.

Слънцето влиза във Водолей в четвъртък

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен в следващите дни погледът ще бъде обърнат към потребностите на другите. Партньор по брак или по служба, има нужда от вашата активна намеса, за да бъде изведено едно начинание от точката на замръзване и да му бъде вдъхнат живот. Предстои ви среща със стар приятел, с някой, който ви връща къмминали събития и към общи преживявания. Финансови въпроси решавайте до сряда, в четвъртък има известен риск от погрешни преценки и загуби.

 

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица носи добри резултати от вложени усилия, макар и очакванията да са за нещо повече. Не прилагайте сила там, където можете с чар и казана на място приказка да постигнете повече. До сряда ситуацията е хармонична и можете да разчитате на подкрепата на хора, с които имате извървян дълъг път. Четвъртък не е подходящ ден за решаване на финансови проблеми, освен ако не ви хрумне някоя наистина гениална идея. В събота и неделя си дайте почивка, предноволунието изисква покой на тялото и душата.

 

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои оживена седмица. Предстои да намери реализация ваша идея, желание, мечта. Това може да стане на по-висока цена от тази, която сте предвидили, но в крайна сметка по-важен е резултата. Добрата преценка на ситуацията е много важна, за да бъдете удовлетворени, а не разочаровани. По-важните дела за седмицата, планирайте за понеделник, вторник и сряда. В четвъртък и петък бъдете сдържани и премерени в изявите, защото може да срещнете остра реакция и неодобрение, независимо колко правилна да смятате позицията си.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоят много ангажименти. Част от тях ще бъдат приятни и свързани с хора, които харесвате. Но ще трябва да поемете и допълнително натоварване, за което вече имате уговорка и няма как да се измъкнете. Успехът ви през тази седмица зависи не само от физическата ви кондиция, която сега е на високо ниво, особено за родените в третата декада. Нужно е да включите на бърза скорост ума и съобразителността си. Моментът е добър да пуснете в ход своя идея или разработка.

 

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева астрологичната обстановка е много подкрепяща. Ако сте се надявали да получите права върху нещо, което да разработвате в бъдеще, то сега е вероятния момент. Ще имате възможност да избирате от различни варианти, но не и много време да мислите. По въпроси отнасящи се до възнаграждение бъдете смели и настоятелни, ще постигнете това, което искате, разбира се стига да е в рамките на възможното. Понеделник след обяд е подходящ за преговори,но не отлагайте за следващите дни, особено за четвъртък,когато ситуацията е доста напрегната.

 

 

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои седмица на добрите резултати. В слънчевия период на личната си година сте и това е времето, подходящо за реклама на собствената личност, и на това, с което се занимавате. В тази посока ви очакват добри попадения в първата половина на седмицата. Разчитайте на заслугите си, на това, което очакват околните от вас и на подкрепата на стари приятели. Позволете си някои оригиналности, вложете нови идеи. В домашната среда има благоприятни промени и радостни новини. В четвъртък и петък бъдете много внимателни с разходите.

ВЪЗДУШНИ

 

Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през следващите дни ще се радват на разбиране и подкрепа от страна на приятелите. Тя може да бъде изразена по различни начини и по различни поводи, но общата тенденция е, че можете да разчитате на паричен заем, на съвет или на отделено време за успокоителен разговор. Използвайте времето на намаляващата Луна, за да приключите някои ангажименти, още повече ако са свързани с материални задължения. Още в първите дни на следващата седмица, след новолунието във Водолей, при вас се отварят отлични възможности.

 

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои седмица на изчистването от натрупани емоции. Намерете начин да общувате с повече хора или си уговорете среща с някой стар приятел-душеприказчик. От следващата седмица навлизате в емоционално активен период и трябва да сте готови за нови преживявания, затова се разтоварете и освободете от старото. Дайте прошка там, където сте се почувствали обидени от нечия приказка или постъпка. В материален план ситуацията е подходяща да обсъждате възнаграждение в дните до сряда, включително.

 

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои много интересна и активна седмица. Някои ваши стари заслуги сега ще ви донесат дивиденти. Част от това, което получите, ще вложите в дома си, но оставете и неща за себе си, защото скоро ще ви потрябва. Слънцето влиза във вашия знак и ще ви постави в центъра на събития, в които ще се оценява най-напред външността, а след това ума ви. За второто има много специално астрологично подкрепление, а това е секстила на Слънцето и управителя на знака ви -Уран. Затова през следващите дни хващайте всяка добра идея и оригинална мисъл и ги складирайте за бъдещо ползване. В четвъртък някой ще ви покани за арбитър на спор.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак понеделник може да се стори доста напрегнат, защото по обяд е квадрата на Слънцето и Луната, но като цяло седмицата е хармонична и много от това, което сте планирали ще намери радушен прием у околните. Ако се чудите дали да отложите някои дела за следващата седмица, то нека те да са достатъчно важни и нови. По-добре до края на тази седмица да приключвате това, на което му изтича срока или което е вече обмислено и решено. Не губете ценно време, бъдете активни и предприемчиви.

 

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои седмица, в която могат да направят много неща за другите и поне едно нещо за себе си. Вашата всеотдайност ще ви направи герой в очите на някой, който има остра нужда от подкрепа. В желанието си да бъдете навсякъде може да пропуснете важна подробност или да стъпите накриво, бъдете внимателни, ако ви се налага да пътувате в четвъртък и петък. В почивните дни ви очакват много срещи с приятели от детинство и с близки родственици.

 

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата започва предизвикателно. Някой ще отправи към вас претенции за изпълнение на поето задължение, нещо към което трябва да подходите по-малко емоционално и с повече ум. Сега е момента да покажете вашето невероятно умение да „изплувате от дълбоката вода“ и да се справите с натрапник, конкурент или съперник. Вторник е много удачен ден за тази цел. В почивните дни отделете повече време на приятелите си, оттам можете да се захраните с много интересни идеи, част от които да осребрите през следващите две седмици.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 19.01.2012 г., Слънце в квадрат със Сатурн
На 19.02.2012  г., в  8:17 ч., Слънцето влиза във Водолей
На 22.01.2012  г., Слънце в квадрат с Юпитер
Луната през тази седмица се движи между знацитe Везни и Козирог, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:
20.01.2012 г., в   23:49 ч.  – 21.01.2012  г., в   0:40 ч.
23.01.2012 г., в    3:38  ч. – 23.01.2012  г., в   4:53 ч.
25.01.2012 г., в   10:33 ч.  – 25.01.2012  г., в  11:11 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.
********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии