Седмичен хороскоп 17-23 септември 2018

klept18Марс и Уран в квадрат

Меркурий във Везни

Слънце във Везни

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Акцент на астрологичната седмица е квадратът на Марс и Уран, който протича от дълго време, от месец май насам, но сега става точен. Това се случва в първите часове на 19-ти, сряда, когато планетите ще кръстосат шпаги в 1-я градус на Водолей-Телец. Влиянието на аспекта е силно както на личностно ниво, така и в социалните взаимоотношения. За войната по пътищата квадратът Марс-Уран е жесток катализатор. Подтиква към безразсъдност, арогантност, незачитане правата на другите, самонадеяност в критични ситуации и недооценяване степента на риска както за себе си, така и за околните. И тъй като е в неподвижните знаци неотстъпчивостта играе основан роля за разгръщане на конфликтите. Марс е в съвпад с ЮЛВ и Лилит, което придава на случващото се силно кармична окраска.

Донякъде омекотяващо противоречията е тригонът на светилата, който ще бъде в сряда. Както предишната седмица премина в една лунна фаза- първата четвърт, така ще бъде и през тази. Седемте дни се разполагат във втората фаза на лунната орбита, като пълнолунието ще бъде на 25-ти, вторник през следващата седмица.

В четвъртък Луната е вече във Водолей и добавя своята емоционалност към съвпада Марс- ЮЛВ-Лилит в квадрат с Уран, и съответно към всяка породена от тях ситуация. Лилит изкарва лошото на показ, като дава достатъчно основания на любителите на мантрата за лошите черти на българина.

В събота Меркурий преминава във Везни, а в неделя Слънцето. В знака на хармонията и баланса двете космични тела ще ни подтикват към уравновесяване на противоречията, към повече толерантност и дипломация. Но, очакванията не са големи, тъй като те навлизат в зоната на квадрат със Сатурн. Активността в зоната на въздушните знаци се увеличава, което само по себе си е обнадеждаващ знак за влизане в обръщение на добри идеи, последвани от решения, които касаят много хора.

Весели празнични дни!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, тенденциите от предходната седмица продължават и през тази. Планетният управител е много активен, като ви кара да постъпвате по не особено приятен за околните начин. Уран от зоната на личните доходи ви прави по- безразсъдни по отношение личните финанси, което в очите на околните може да изглежда като „придърпване на чергата към себе си“, и дори да ви посочат като алчни. Влиянието е значимо по-силно за родените в първата декада на знака, на които Хирон и Сатурн преподават сега трудни уроци. В средата на седмицата са възможни щети. В края на седмицата Меркурий, а после и Слънцето влизат в срещуположния ви знак Везни. От зоната на партньорството двете космични тела ще ви ангажират повече с проблемите на околните, особено с човека до вас.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник,вторник, сряда, петък и събота.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, седмицата започва с Луна в другия огнен знак – Стрелец. Квадратът и със Слънцето ще поддържа висок градуса на емоциите от предходната седмица. Освен това предстоят точни напрегнати аспекти между Марс-ЮЛВ-Лилит от срещуположния знак Водолей и неговият управител Уран, движещ се в другия неподвижен знак Телец. Ще ви се налага да сдържате огнената си природа, ако искате да запазите добри отношения с партньора, с шефа, с работодателя, с някой колега или съперник. Сряда и четвъртък са с „червен флаг“, бъдете внимателни и макар да сте от лъвско коляно не влизайте „на лъва в устата“. В края на седмицата задухват други ветрове, става по-лесно за общуване и разбирателство.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник,вторник, сряда, петък и събота.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, седмицата започва с Луна в Стрелец. Което сте планирали да понеделник,не го отлагайте. Във вторник и сряда ще ви занимават финансови въпроси. Има много разсейващи моменти, затова бъдете максимално фокусирани върху това какво искате, с точни и измерими параметри. Седмицата не е добра за купуване на офис техника, телефони, средства за придвижване. Възможно е да имате проблеми с автомобил, с навигация, със спазване на график за придвижване от едно място на друго. Подобрения в тази посока ще имате в неделя, когато Слънцето и Меркурий ще са вече във въздушните Везни. Навлизате в добър период да сбъднете някое свое съкровено желание.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник,вторник, сряда, петък и събота.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои ангажирана седмица. Уран, който ви дойде на дълго гости през май, сега е на път да внесе много безпокойство в живота ви. Квадратурата му с Марс става точна в следващите дни и това ви прави напрегнати и безпардонни, готови да кажете „право куме в очи“ всичко, на всеки. Имайте готовност да понесете последствията от речено и сторено. Използвайте денят сряда за помирение. В края на седмицата Слънцето и Меркурий навлизат в зоната на работните отношения. Предстои ви динамичен период с много ангажименти и с голям разход на енергия, затова в празничните дни намерете начин да „заредите батериите“.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник,вторник, сряда, събота и неделя.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои последната седмица от гостуването на Слънцето и Меркурий във вашия знак. Вдъхновението, което получавате от тях ще ви помага в следващите дни да посрещнете с лекота предизвикателствата на напрегнатите аспекти между „лошите момчета“ Марс и Уран. Пазете се от травми в работната среда, или ако сте на есенна почивка с планирани екстремни преживявания, особено в четвъртък. В края на седмицата Слънцето и планетният управител навлизат в зоната на личните доходи. Така седмици напред ще имате тяхната подкрепа да постигнете стабилност във финансовата сфера.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник,вторник, сряда, събота и неделя.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои натоварена седмица. Имате поети ангажименти, които ви притискат с време и необходимост от прецизна организация в детайлите. Във вторник и сряда Луната е във вашия знак,което ви прави диригент на събитията. Бъдете взискателни, дръжте под око финансовата сфера, защото тя е засегната от напрегнатите аспекти за седмицата. Възможно е да имате добри приходи, но и повече канали, през които те да изтекат. В края на седмицата Слънцето, заедно с Меркурий зареждат с енергия професионалната сфера,в която ще настъпят някои промени.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник,вторник, сряда, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои подвижна седмица. Активността във въздушните знаци ви поставя в центъра на събитията, или като главно действащо лице в ситуации, които изискват голяма ангажираност. Напрегнатите аспекти на Марс, Уран и други, засилват безпокойството, но водят до изясняване, макар и по труден начин, на някои обстоятелства, които ви касаят. В най-близката среда има хармония и подкрепа, на която ще се радвате поне до края на седмицата, когато огряващите я Слънце и Меркурий се прехвърлят в сродния по стихия знак Везни. Навлизате в най-активния период от личната си година – марсовият, в който ви очакват лични и професионални предизвикателства.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, четвъртък и петък.

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои седмица на семейните ангажименти. Важни обстоятелства ще ви карат да търсите съвет, съдействие или конкретна помощ от семейната среда, но също така и да давате такава. За някои начинания ще са ви нужни повече средства. Седмицата не е подходяща за взимане на решения в тази област. Напрегнатите аспекти на Марс и Уран могат да ви подтикнат към безразсъдни постъпки, неуместни разходи и инвестиции. В края на седмицата ви очаква радостно събитие, Слънцето и Меркурий ви идват на гости. Двете космични тела ще ви зареждат с енергия, на физическо и на умствено ниво седмици напред.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък и петък.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои запомняща се седмица. Акцентът в астрологичната картина се намира на ваша територия. Марс с неговите аспекти ви прави главно действащо лице в астрологичния театър. Възможно е да бъдете най-хваленият, или най-битият актьор, но при всички случаи забелязан. Като неподвижен знак търпите някои негативи в средата на седмицата. Но като въздушен знак получавате подкрепа в края и, когато Слънцето и Меркурий навлязат във Везни. Ще бъдете в юпитеровия период на личната година и това води до добри професионални възможности, които се разгръщат през следващите седмици.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, четвъртък и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Ra12За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, седмицата започва с Луна в срещуположния знак. Луната влиза в Козирог след обяд като придърпва вниманието върху проблемите на другите и ви ангажира с тяхното решаване. Възможно е да имате разминаване в поръчки на стоки и услуги, както и в очакванията към някой, с когото сте финансово ангажирани. Вторник е ден,в който могат да се появят интересни предложения за нова работа, нов ангажимент, или за промяна в договорни условия. В края на седмицата Слънцето и Меркурий навлизат в зоната на дома и семейните отношения. Двете космични тела ще зареждат с енергия всички планове за подобряване на жилищните условия, ще внесат много разнообразие и взаимна ангажираност в близкия кръг от хора.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, събота и неделя.

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои още една напрегната седмица. Причината отново е вашият съуправител на знака – Марс. Съвпадът,който прави и квадратът към Уран са поотделно и заедно провокатори на конфликти и неразбирателства както в домашната среда, така също с партньора, работодателя и колегите. Възможно е да има разминаване в очакванията за нещо, което силно желаете. Сряда е добър ден за поправяне на разваленото. В четвъртък обаче дайте всичко от себе си, за да запазите хладен ума си, за да постъпите по най-добрия начин. В края на седмицата получавате подкрепа, без да сте наясно точно откъде. В сатурновия период на личната си година сте, време за анализи и оценки.

Благоприятни дни през седмицата понеделник,вторник, сряда, събота и неделя.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои неспокойна седмица. Напрежението в неподвижния кръст не ви засяга пряко, но въпреки това раздвижва дълбоки пластове на скрити истини, тайни намерения, може би добри, или не. Имате избор дали да се включите в междуособни войни, или да останете просто наблюдател. Ако искате да засвидетелствате приятелски чувства към някого и да му дадете подкрепа, направете го в сряда. В края на седмицата Слънцето и Меркурий сменят знака. Активността им във Везни е повод да обърнете внимание на задълженията си, тези които подлежат на контрол и санкции.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, вторник, сряда, събота и неделя.

Дати на някои астрологични събития

Марс в квадрат с Уран на 19.09.2018 / 2:01

На 22.09.2018 / 6:39/Меркурий навлиза във Везни

На 23.09.2018 / 4:54/ Слънцето навлиза във Везни

През тази седмица Луната се движи между зодиакалните знаци Стрелец и Риби, през втора четвърт.

Луната е без курс на:

17.09.2018 / 2:15 – 17.09.2018 /14:07

19.09.2018 /20:10 – 20.09.2018 /2:52

21.09.2018 /20:13 – 22.09.2018/ 15:27

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени. Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени.

2. Посочен Автор: Муси Дачева.
3. Даден е активен линк с Източник: 
www.temura.net

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии