Седмичен хороскоп 17-23 януари 2011 г.

Пълнолуние в сряда

Слънце във Водолей в четвъртък

Юпитер в Овен в събота

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои динамична работна седмица. Ситуации с доста неизвестни ще изискват от вас адекватна, добре премислена реакция. Пълнолунието в средата на седмицата ще ви прави напрегнати и импулсивни в действията, затова препоръката ми е да бъдете поне малко предпазливи и себесъхранителни в тези дни. За повечето от вас, това е време за изпълнение на набелязаното, и прилагане на сила там, където насреща се оказва съпротива. За родените в последните градуси на знака, на 18-20 април, има риск от влошаване на здравето. В четвъртък, петък и събота шансът е на ваша страна и можете да се похвалите с успех. От петък Юпитер тръгва по вашия знак, през който ще се движи до 4 юни. Очакват ви месеци на напрегната работа и големи, постигнати с труд,  успехи.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв началото на седмицата изисква успокояване на страстите и повече дискретност в намеренията. Тепърва ви предстоят битки, за които, за да сте победители, трябва да сте в добра физическа форма, и в позитивна психическа кондиция. По пълнолуние съдбата ви среща с подходящите хора. Настройте сетивата си на високи честоти, за да уловите тенденциите и да яхнете „гребена на вълната“. Вашите амбиции могат да срещнат подкрепа като в следващите седмици бъде даден ход на ваша идея, конкретен проект или на дълго обмислян план. Четвъртък е най-силният ви ден през тази седмица.

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец започват седмицата с неприятното тягостно усещане, че са поели твърде много задължения. Но както обикновено ще се разтоварите бързо, и в дните на пълнолунието, във вторник и сряда, резултатите ще ви удовлетворят, а трудът ви ще бъде възнаграден според очакванията. В четвъртък и петък жизненият тонус се покачва, отново сте във отлична форма и готови за битки. А възможности за това ще имате след като в петък вечерта Юпитер навлезе в Овен. През следващите няколко месеца късметът ще е на ваша страна, това може да става на приливи и отливи, но като цяло тенденцията е позитивна.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата започва обещаващо. За много от вас очакванията да си получат възнаграждение за труда, могат да се сбъднат. До сряда къде повече къде по-малко джобовете и сметките ви ще се понапълнят. По пълнолуние може да се наложи спешно да пътувате, по свои работи, или заради нуждите на близки хора. Четвъртък е неспокоен ден. Родените в началото на зодията, между 21-24 април вероятно ще се чувстват отпаднали и с главоболие. В края на седмицата някои ги очакват добри новини за уреждане на документи за бизнес, за пътуване, за обучение или за лечение.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева началото на седмицата изисква повече внимание и себеконтрол, особено на работното място. Избягвайте публичността в понеделник и вторник, освен ако това не е изключително належащо. В такъв случай бъдете умерени в разсъждения и изявления. В сряда и още повече в четвъртък, увереността ви се възвръща. Има причини за това, някой ви дава знаци за подкрепа, особено в материалната сфера. В петък за някои може да бъде разрешен важен служебен проблем,други да получат добро предложение за работа, а трети да видят възможности за развитие, които досега са били скрити от погледа или подценявани по някаква причина. В почивните дни, за да си прекарате приятно, вземете инициативата в свои ръце.

Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог навлизат в седмица, когато решаваща роля за успеха на начинанията е добрата организация и точното изпълняване на планираните задачи. Разполагането с достоверна информация е също много важно, но в първите дни на седмицата, на нея не можете да разчитате на сто процента. Във вторник ще трябва да се въоръжите с голямо търпение, за да отговорите както подобава на всичките претенции, отправени към вас. Пълнолунието ще създава напрежение както в работните ви взаимоотношения, така и в семейните дела. В почивните дни обаче спокойствието се завръща в дома ви и ще успеете да се разтоварите от напрежението на изтеклата работна седмица.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои успешна седмица. Резултатите ще бъдат толкова по-големи и значими, колкото по-бързо успеете да си разчистите старите задължения, да се освободите от нещо, което ви дърпа назад. Пълнолунието в сряда може да отвори нова страница в живота ви и да положи началото на забележителен и плодоносен период. Меркурий в Козирог ви дава сила и мотивация за успех, към него се добавя и подкрепата на Юпитер, който в края на седмицата преминава в Овен, управителят на който – Марс, е в сродния ви по стихия Водолей. А същевременно Сатурн дава рамо от Везни. От цялата тази, на пръв поглед сложна астрологична комбинация,в рамките на един месец напред, можете да извлечете големи дивиденти.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата започва с приповдигнато настроение и амбиции за себедоказване. Към повечето от вас валят предложения, но дори само едно да е, обърнете му внимание,защото не се знае „от кой храст ще излезе заекът“, а нали сме в годината,подвластна на това животно от китайския зодиак. Пълнолунието в сряда е много обещаващо и може да донесе късмет на родените в началото на зодията, около 23-25 септември. От петък нататък, когато Юпитер е вече в Овен, амбициите и апетитът ви за власт, и популярност ще нарастват, нещо което има позитивна и негативна страна. От вас зависи дали доброто ще бъде в повече във вашата кошница.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей се очертава една много успешна седмица. От неделя Марс е във Водолей, а в четвъртък и Слънцето навлиза във вашия знак. В понеделник до обяд умът и тялото ви са в отлична форма и можете да разчитате на трезвата си преценка. Във вторник някой ще се опита да ви подаде невярна информация и да насочи действията ви в определена посока. В сряда пълнолунието се развива на границата на вашата зодиакална територия,и искате или не, ще ви направи съпричастни към грижите на околните. От четвъртък до събота шансът е на ваша страна,бъдете активни и предприемчиви. В неделя обаче си дайте почивка и разтоварете напрежението по начин, който най-много ви допада.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица обещава много емоции и приятна, подкрепяща работна среда. Пълнолунието в сряда носи реализация на очаквания, заложени около новогодишните празници, и в първата седмица на месец януари. При всички случаи от ваша страна е нужна активност и добро разположение на духа, а също така добронамереност и отзивчивост към нуждите на околните. Ще намерите морална и финансова подкрепа, за да постигнете своя цел. Предстоят ви срещи, нови контакти, активно участие в нещо, което засяга повече хора. Засилва се влиянието, което искате или не искате, упражнявате върху дадена група от хора.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата започва малко объркващо, заради липсваща или недостатъчно ясна информация по важен въпрос. До края на деня тайната е разкрита, или поне част от нея, като това дава възможност да се действа по определен начин. Дните на поредното пълнолуние, което се случва в последния градус на Рак, вторник и сряда, за мнозина от вас могат да бъдат изпълнени с доста работа и напрежение, но същевременно много плодотворни. Периодът е добър за сключване на договор за покупка на жилище. А тези, които искат да продадат имот, могат да разчитат на подкрепа от планетите в следващите две седмици.

За част родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата започва с интересен сън, в който може да има пророчески моменти. Дано сте си го записали, или поне да помните основните ключови ситуации в него, защото някои от нещата, които ви предстоят през следващите дни, се случват просто „като на магия“. Вторник и сряда, дните на пълнолунието, са успешни, и ако проявите достатъчно практицизъм, ще можете да задържите за по-дълго време добрите си позиции. От петък нататък Юпитер, който навлиза в Овен, ви обещава повече работа и съответно по-големи доходи.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 19.01.2011г., сряда, в 23:21 ч., Пълнолуние в 29°27′ Козирог-Рак

На 20.01.2011г., четвъртък, в 12:18 ч., Слънцето преминава във Водолей.

На 22.01.2011 г., събота, в 19:11:24 ч., Юпитер преминава в Овен.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Близнаци и Дева, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

17.01.2011 г. в 19:57ч. – 17.01.2011 г. В 21:29 ч.

19.01.2011 г. в 23:26 ч. – 20.01.2011 г. В 0:16 ч.

21.01.2011 г. в 20:57 ч. – 22.01.2011 г. В 1:10 ч.

23.01.2011 г. в 22:08 ч. – 24.01.2011 г. В 1:59 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

4 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на януари 17, 2011 @ 9:39

    Здравей Муси:)
    Странното е,че си спомням какво сънувах тази нощ.
    Жаба!

    Погледнах в съновниците си,но има доста противоречиви неща.

    Пълнолунието ще ми попадне в 12тия дом,което не ме радва….

  2. Р-Роси каза,

    Писа на януари 18, 2011 @ 8:17

    Муси, всъщност кой хороскоп следва да отнасяме към себе си- на зодията или на асцендента? При мен, например слънчевият знак и АС са в знаци,които образуват квадрат, често прогнозите са много различни, чета и двете, но се замислих, въпрос на собствено усещане ли е или?

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 18, 2011 @ 23:05

    moon_in_taurus,
    жабата като сън може да даде някакви дребни грижи. Пълнолунието по линия на 12-6 дом трябва да донесе изясняване на ситуация, разбиране за някакъв скрит механизъм, който движи част от събитията около вас.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 18, 2011 @ 23:29

    Р-Роси,
    в текста на хороскопите е указано,че са за рождено слънце и асцендент. Трудно могат да се отделят влиянията, едни са според аспекти към слънцето, други са според присъствие в дом.Да, при квадрат може да има противоречие,но така е с общите хороскопи.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии