Седмичен хороскоп 18-24 януари 2010 г.

навлиза в

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен тази седмица ще трябва да се справят с много и изискващи бърза реакция дела. Нужна ви е подкрепата на ваши партньори, съмишленици или покровители, за да се справите както подобава. Марс е все още ретрограден, а през следващата седмица предстои да застане срещу Слънцето и Венера, затова ще ви трябват много добри идеи, гъвкавост и дипломатичност, за да запазите добри взаимоотношения и висок авторитет. Четвъртък от тази седмица е ден, в който можете да получите справедливост, но това ще ви коства много емоции и физическа енергия.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица имат да решават важни въпроси, които засягат предимно работните условия и взаимоотношенията с хората, с които работят заедно. Ще се наложи да отговаряте на по-големи изисквания, да се справяте с конкуренция,която не играе точно по правилата. Обръщайте внимание на това, което идва от страна на партньора ви. Възможно е да възникне напрежение във взаимоотношенията ви,заради ревност, с или без основания. Седмицата е благоприятна за решаване на финансови проблеми, като можете да разчитате на подкрепа и от родственици.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец през тази седмица настъпва много важна промяна. Юпитер, управителят на вашия знак, още в понеделник преминава от Водолей в Риби, в една много подкрепяща добрите му страни зона, от което за вас произтичат редица хубави неща. Очакването е да се засили способността ви да се пренасяте напред във времето, да виждате с вътрешното си зрение развитието на всяка ситуация, което разбира се ще ви дава предимства пред другите. Ще имате и повече шанс да понапълните, изтънелия от сатурновата криза, личен, семеен или фирмен джоб. За четвъртък не планирайте важни неща, може да бъдете вкарани в конфликтна ситуация.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица ще се радват на подкрепата, на която са разчитали. Венера преминава от Козирог във Водолей и застава в хармоничен аспект с техния управител Сатурн. Това обстоятелство създава добро очакване както за социалния,така и за личния ви живот, където могат да настъпят благоприятни  промени. Можете да разчитате на повече хора, които да поемат част от ангажиментите, за да успеете да се справите с всичко планирано. Краят на работната седмица обещава успех. Моментът е добър за сключване на брак и (или) начало на съвместен живот, т.е. събиране в едно домакинство.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица носи изясняване в много от ситуациите, създадени с участието на ретроградния Меркурий. Постепенно той набира скорост и създава онази динамика в ежедневието ви, на която сте свикнали.  Преминаването на Слънцето, Венера и Юпитер в нови знаци, задава и нови цели, нови насоки в плановете ви и мобилизация за тяхното изпълнение. Бъдете активни, гъвкави и настойчиви, обединявайте усилията си с други хора, разширявайте кръга от контакти, което ще се отрази благоприятно на бъдещата ви работа. В четвъртък бъдете внимателни в това, което говорите, за да не засегнете неоснователно човек, който ви обича, или поне ви харесва.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица носи позитивни послания и тези,които се настроят на вълната им, ще спечелят добро настроение и лекота в справянето с всички пречки в ежедневието. Господарят на вашия знак – Сатурн, е ухажван и добре приет от няколко планети, което привнася романтика в личните отношения и хармонизира служебните такива. През тази седмица можете да завържете сериозни връзки, да си създадете контакти, от които да черпите идеи и вдъхновение,а също така и материални облаги, в следващите седмици и месеци. Седмицата, с изключение на четвъртък, е благоприятна за сключване на брак или за обвързване под каквато и да е друга форма.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица е не по-малко натоварена от предходната. Ще ви е нужна голяма мобилизация на психически и физически сили, за да сте в ритъма на бързо течащите събития. Преминаването на Слънцето от земната във въздушната стихия, към която е Водолей, е знак за благоприятни промени и нови възможности. От сряда нататък очаквайте добро развитие в ситуации, в които са намесени хора, живеещи надалеч, добри новини от чужбина и предложения за съвместна работа с чужденци. Тези от първата декада на знака,за да имат успех, ще трябва да бъдат по-умерени и дипломатични в отношенията си с колеги и партньори.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои интересна седмица, изпълнена с нови надежди и очаквания за повече красота и хармония в живота. Слънцето навлиза в сроден по стихия знак-Водолей и заедно с Венера, която също е там, внася в ежедневието ви любов и романтика в личните ви отношения. Бъдете инициативни и настойчиви, не пестете нито време, нито енергия, защото сега е момента да направите хубаво впечатление и да завладеете сърцето на харесвания от вас човек. В четвъртък обаче бъдете внимателни и не препредавайте стигнала до вас клюка, за да не усложнявате допълнително обстановката.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей се очертава изключителна седмица. В понеделник Венера, а в сряда Слънцето, навлизат във вашия знак и насищат със светлина и любов вашето ежедневие. Сега е момента да бъдете инициативни и настойчиви в личните отношения и там, където това е необходимо, да внесете раздвижване и позитивна промяна. Седмицата е подходяща да предложите брак, да организирате годежа  или сватбата си. Юпитер през тази седмица също ви подава ръка и макар да излиза от вашия знак и да отива в Риби, то той и от там ще продължава да ви закриля и подкрепя като ви съдейства да подобрите материалното си състояние и да се почувствате стабилни.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица получават жокер от съдбата. Юпитер навлиза в Риби и с това слага началото на добър период през тази година, който ще продължи поне до месец юни. Още през тази седмица някои от вас могат да получат изгодни предложения за работа. Обърнете по-голямо внимание на новините отдалеч. Стари приятели, заминали за чужбина, може да са се сетили за вас и да ви пращат поздрави или покана да им гостувате, или да участвате във важно за тях събитие. Ако търсите финансова подкрепа за свой проект, то вторник и сряда са подходящи за целта.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица създава възможност за изясняване на поредица от недоразумения, насложили се от ретроградното движение на Меркурий в последните три седмици. За някои от вас ще се разкрие истина, която е била скривана от близките ви по разбираеми причини, най-малкото, за да не бъдете тревожени.  При други ще излезе наяве интрига, завъртяна от “доброжелатели” или заради откровените лъжи на родственик. През тази седмица добре могат да се сложат ситуации,свързани с придобивки за дома, създаващи по-добра и уютна атмосфера. Четвъртък и петък не са добри дни за пазаруване.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата е забележителна с това, че Юпитер навлиза във вашия знак, нещо което се случва веднъж на 12 години. И това става на фона на растяща Луна ,след слънчево затъмнение, една чудесна комбинация, която гарантира успех в голяма част от начинанията ви. За целта ще ви е  нужна подкрепата и на други хора, които да ви помогнат с решаването на конкретен проблем.
Привеждайте в изпълнение планове, свързани със здравето ви, дали като профилактика или като лечение, то сега вероятността да попаднете на подходящ терапевт е много добра. Бъдете внимателни обаче за една негативна страна в движението на Юпитер по Риби и тя е в прекаляването- може да е с храна, с напитки, с медикаменти и др .подобни.

На 18.01.2010 г., в 4:11 соф.вр., Юпитер преминава от Водолей в Риби.
На 18.01.2010 г., в 16:35 соф.вр., Венера преминава от Козирог във Водолей.
На 20.01.2010 г., в 6:27:46 соф.вр.,Слънцето преминава във Водолей.
Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей и Телец, в  първа и втора четвърт (фаза).

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии