Седмичен хороскоп 19-25 април 2010 г.

Слънцето влиза в във Вторник

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен астрологичната обстановка през предстоящата седмица изисква активно включване в това, което се случва около тях. Понякога ще ви липсва нужната информация, за да знаете как да постъпите. В други случаи ще бъдете съзнателно подвеждани от “загрижени” хора, но не губете своя позитивизъм, той ще ви помага да излезете от всяка ситуация. В понеделник и вторник имате грижата за някой от дома ви. До края на седмицата събирайте даденото на други, прибирайте каквото ви дължат, а също така обърнете внимание на спестяванията си.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои оживление в работната среда. Вдъхновение ще ви следва навсякъде, а оттам и успехите няма да закъснеят, стига да позволите доброто ви настроение да се предаде и на околните. Недоразуменията с колеги, забавянето на поръчките, объркването на някои точки от графика ви отдайте на ретроградния Меркурий. Гледайте над конкретната ситуация и ще отбележите новите възможности, които се появяват,съсредоточете се върху тях.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои седмица на бързите решения и спонтанните действия. За последното е добре да си дадете малко време да помислите преди това, защото ретроградният Меркурий може да си направи шега и да ви подложи “динена кора”. Обръщайте внимание на подробностите, и особено на това което е написано със ситен шрифт, ако ще поемате сериозен ангажимент. Периодът е добър за придобиване на нещо по-голямо в дома ви. В края на седмицата е удачно да договаряте условия за ремонт или преместване в ново жилище.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои динамична седмица, изпълнена със срещи, разговори, пътувания и много нови впечатления. Ретроградният вече Меркурий може да обърка някои от плановете ви и да ви принуди да правите промени в движение. Сряда и четвъртък са силни дни и не ги пропускайте, защото можете да натрупате активи, които да в топлят дълго време. В края на седмицата Венера напуска комфортното си ложе в Телеца и отива на гости на волнодумния Меркурий. Това ще ви донесе много нови идеи, както и вдъхновение за по-задълбочена работа по текущите проекти.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица изисква повече усърдие и търпение поради поне две причини. Меркурий се движи назад и то в зоната на вашето обучение, самообучение и усъвършенстване. Някои от плановете ви тази сфера изискват прекрояване. Сатурн се върна във вашия знак и за тези от последната декада тече последният тур на сатурновата криза.  Разтоварвайте се с повече движение и общуване с приятни хора. Слънцето навлиза в Телец и оттам ще ви се усмихва все по-често,подкрепяйки добрите ви намерения.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица обещава разнообразие и размествания в иначе подреденото ви ежедневие. Слънцето навлиза в знака Телец, откъдето пък излиза Венера. Това за вас носи наситени с емоции дни и очакване за практически резултати от вложените усилия. В личния ви живот могат да настъпят позитивни промени. При някои може да се стигне до предложение за брак и годеж, но в такъв случай е добре да се изчака Меркурий да тръгне в права посока. Четвъртък носи вероятност за финансови машинации,които да се отразят на бюджета ви.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през следващите три седмици трябва да отчитат факторът “ретроградност” при управителя на знака – Меркурий. Това значи да проверявате по два-три пъти и повече, ако трябва, текстове, които съставяте, документи, които подписвате, още повече ако имат характер на договор. Не се разстройвайте, ако срещите ви не се състоят, ако пътуванията ви се провалят или когато другите не разбират правилно това, което искате да им кажете. Новата Луна ви подкрепя в начинанията, а в неделя и Венера ви идва на помощ, навлизайки във вашия знак.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица ще изкара на преден план противоречие в отношението ви към семейните задължение и професионалните ангажименти. Дали труда, който полагате съответства на възнаграждението, което получавате? Вашите доходи, както и тези на брачния ви партньор ще са предмет на обсъждане и съпоставка. В сряда се въоръжете с търпение и добри намерения, за да не подпалите фитила на семеен скандал. Събота и неделя носят на неангажираните възможност за интересни запознанства.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей в началото на тази седмица има вероятност да получат не особено добри новини или отказ на молба до институция. Меркурий е ретрограден и това е в реда на нещата. Проблемът е, че се намесва и Прозерпина, която допълнително внася объркване в комуникациите. Повече внимание в сряда и четвъртък към кой, какво и най-важното защо го казва, ще ви спести нерви и конфликти с колегите. Наложете си и пестеливост в края на седмицата, сега не е момента да демонстрирате щедрост.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак настъпват промени, които в голямата си част ще са в областта на личните взаимоотношения. навлиза в знака Риби и ви приканва да тръгнете на път в преносен, а за някои и в буквален смисъл. Има поводи,които ви карат да планирате пътуване, което може да не е точно през тази седмица, но пък ще възбуди въображението ви и ще смути съня ви през следващите дни. В работната среда имате подкрепа и можете да привеждате в изпълнение плановете си, ще постигнете повече, ако държите по-мека линия на поведение.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящите дни носят противоречиви тенденции. Имате шанс да постигнете,това което сте си набелязали да свършите през тази седмица. Но нещата няма да вървят толкова гладко и ще се налага да се връщате назад, да правите промени и компромиси. Все пак, макар и бавно, стъпка по стъпка, се придвижвате напред. Проверявайте информацията, която стига до вас, преди да й се доверите и да я използвате за собствени цели.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата започва много добре. Някои мога да получат известие за получаване на суми,други предложения за добре платена работа. От вас се иска да бъдете във добра физическа форма и да не се страхувате да рискувате. Растящата Луна ви подкрепя в начинанията, само бъдете внимателни с това, което е под влияние на Меркурий- договарянето. Не се предоверявайте на хора, които слабо познавате, особено в четвъртък. Избягвайте и физическото претоварване, възможни са травми.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  20 април 2010 година, вторник, в   06:30 часа, Слънцето преминава в знака Телец.
На  20 април 2010 година, вторник, в   08:32 часа, Хирон преминава в знака Риби.
На  25 април 2010 година, неделя, в  07:05 часа, Венера навлиза в знака Близнаци.

Луната през тази седмица се движи между знаците Близнаци и Дева, в първа и втора четвърт (фаза).

Етикети: , ,

8 коментара so far »

  1. valentina каза,

    Писа на април 19, 2010 @ 11:06

    Здравейте Муси,да попитам ,аз коя декада съм ,родена съм 14.09.76г в 12 ч обяд Видин.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на април 19, 2010 @ 12:44

    valentina,
    вашето рождено слънце е в 21 градус на Дева, което значи – в началото на третата декада на знака.

  3. valentina каза,

    Писа на април 19, 2010 @ 15:24

    Муси това значи ,че съм в сатурнова криза в момента и до 21.07.ли, и не мога да очаквам положителни развития в нито една област общо казано?!?

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на април 19, 2010 @ 16:04

    valentina,
    вероятно да, докато Сатурн е ретрограден. Когато тръгне в права посока, възможностите се появяват.

  5. valentina каза,

    Писа на април 19, 2010 @ 16:33

    Муси много ти благадаря за отговорите,а кога Сатурн тръгва в права посока ,след 21.07.10г ли е това?

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на април 19, 2010 @ 23:26

    valentina,
    след 31 май :)

  7. Анна каза,

    Писа на април 22, 2010 @ 19:20

    Здравейте, Муси! Докога Меркурий е ретрограден?

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на април 23, 2010 @ 10:54

    Анна,
    до 11 май

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии