Седмичен хороскоп 2 – 8 август 2010 г.

Юпитер и Плутон в точен квадрат

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои напрегната седмица. На работното място или като ползващи годишния си отпуск, ще ви се наложи да отстоявате правата си в сложна ситуация. Не си позволявайте непочтени ходове, защото след време всичко ще ви се върне с обратен знак. За неща, които преди сте правили с лекота, сега ще се наложи да положите повече усилия. Ако успеете да запазите досегашната позиция и да защитите реномето си – това си е направо победа. Събота е критичен ден за родените в първата декада на знака.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои бурна седмица. Градусът на емоциите може далеч да надхвърли летните температури и да насочи вниманието ви в неочаквана посока. Възможно е да сте пропуснали възможност, “да сте изтървали влака” и сега да се налага да наваксвате. Ако ви предстои пътуване, подгответе се за изненади и непредвидени ситуации. И у нас, и в чужбина, във втората половина на седмицата, пазете се от измами. В събота е рисковано да се пътува, особено ако вие трябва да шофирате.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка и през тази седмица е като цяло позитивна и подкрепяща.  Поне в голяма степен в понеделник. Във вторник и сряда Юпитер, управителят на знака Стрелец, прави точни напрегнати аспекти с Плутон и Марс,което създава условия за физическо и емоционално пренапрежение,както и за конфликти най-вече с марсови хора. Ще се радвате на висок жизнен тонус и желание за движение, което може да ви вкара в рискови ситуации в края на седмицата. Събота е критична за родените в последните градуси на знака.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица може да внесе редица неочаквани моменти и трансформации, които да объркат предварителните планове. Във вторник ще се сдобиете с информация, която ползвайте по позитивен и максимално градивен начин. За сряда насрочвайте срещи с жени,които могат да ви подкрепят. В събота Венера навлиза във Везни и ще донесе хармония в работните ви взаимоотношения за малко повече от месец напред.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица залага основите на промени, които засягат важни страни от живота ви и могат да ви накарат да пренаредите приоритетите си. Бъдете внимателни с разходите през тази седмица, не се подвеждайте по обещания за бърза печалба и не влагайте средства, нито ваши лични, нито общи в несигурни начинания. Не планирайте за събота пътешествия, особено с участието на деца. За родените в последните градуси на знака, събота през нощта и до обяд крие опасности от инциденти.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои напрегната седмица. Ако сте на работното си място, усещате спад на жизнените сили и нужда от почивка. Но момента е подходящ за решаване на важни въпроси от професионално естество. Позитивни тенденции ще се усетят през следващата работна седмица, когато Венера ще се установи във Везни. В края на тази обаче ще трябва да си наложите повече толерантност и разбиране на нуждите на партньора и съдружника. Сравнително добри дни са вторник и сряда. Събота е критична за родените в първите градуси на знака.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои предизвикателна седмица. Вероятно ще ви допадне бързината, с която се променя ситуацията,но това изисква също така бързина на реакциите и взимане на адекватни решения без време за обмисляне. Сряда е ден,в който можете да получите подкрепа от неочаквано място. За почивните дни не оставяйте важни неща да решавате и не планирайте екстремни пътешествия. За родените в последните 2-3 градуса на знака, съществува риск за травми.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица носи значими промени, част от които са под знака на преминаването на Венера във вашия знак. Понеделник и вторник са благоприятни за решаване на финансови въпроси. В сряда и четвъртък ви очакват вести от някой, който е надалеч. Не планирайте пътуване с близките си в края на седмицата, когато неблагоприятните аспекти между планетите стават твърде много и вещаят проблеми. Критичната зона за вашия знак са първите градуси на Везни, т.е за родените през септември.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата носи изненади и неочаквано развитие на ситуация. Опитите ви да се измъкнете от отговорност няма да се увенчаят с успех. Имате сили и енергия да се справите с по-сериозни ангажименти, а сега ще получите и нужната свобода на действие. Четвъртък е силен и ползотворен ден. В петък и събота обаче не планирайте далечни пътувания и трудни преходи в планината. Почивните дни са заредени с конфликтност, която е препоръчително да избягвате.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои емоционална седмица, в която много хора ще имат нужда от вашата съпричастност и реална помощ. Във вторник ще ви потърси човек, към когото не сте безразлични. А сряда е ден за любовни срещи. Събота може да внесе напрежение в отношенията ви с роднини. Изчистете си задълженията към близките. Денят е рисков за родените в първите градуси на знака-през месец юни, не се претоварвайте с емоции и физически усилия.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица е заредена с напрежение, което се усилва към почивните дни. Във вторник ще получите информация, която ви е много необходима, за да вземете важно решение. Моментът не е благоприятен за консултация с лекар, Има голям вероятност диагнозата да е поставена прибързано, без да се основава на достатъчно изследвания. Планирайте нещо леко и ненатоварващо нито емоционално, нито физически, за събота и неделя.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби престои натоварена в много отношения седмица. Много неща са останали недовършени и срокове ви притискат. Във въздуха витае напрежение и неяснота, което ви пречи да се съсредоточите върху главното. Тревожите се за голям разход на средства, който сте направили или предстои да направите. Сряда е добър ден за финансовите ви дела, но от четвъртък нататък бъдете по-предпазливи. Събота е критичен ден за родените в края на знака.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 3 август 2010 година, вторник, в 8:26 часа,Юпитер е в точен квадрат с Плутон .
На 4 август 2010 година, сряда, в 6:34 часа, Марс е в точна опозиция с Юпитер.
На 7 август 2010 година, събота, сутринта, Голям кръст в кардиналните знаци с участието на Луна и Плутон в опозиция, Венера-Сатурн -Марс в опозиция на Юпитер-Уран. Петък след обяд и събота преди обяд са рискови за родените в първите 5 градуса на Кардиналните знаци- Овен,Рак, Везни и Козирог, и в последните 5 градуса на Подвижните знаци- Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.
На 7 август 2010 година, събота, сутринта, в 6:50 часа, Венера преминава във Везни.

Луната през тази седмица се движи между знаците Овен и Рак, през четвърта четвърт (фаза).

Етикети:

5 коментара so far »

  1. Весела каза,

    Писа на август 2, 2010 @ 9:48

    “събота през нощта и до обяд крие опасности от инциденти.”
    Муси, до обяд в неделя ли?
    Мерси и лека седмица

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на август 2, 2010 @ 15:41

    Весела,
    тау квадрата ще влияе продължително време, но големият кръст, който се заформя с Луната, се развива в петък -събота.

  3. Ния каза,

    Писа на август 2, 2010 @ 19:55

    Здравейте г-жо Дачева, благодаря за чудесните напътствия. Бих искала да ви попитам: има ли някакво особено значение фактът, че и Юпитер, и Плутон са ретроградни в момента, в който се образува точната квадратура между тях? И още – докога продължава ретроградното им движение?
    Поздрави и приятно лято!
    С уважение: Ния

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на август 4, 2010 @ 16:28

    Ния,
    знаете,че ретроградната фаза на Юпитер и Плутон е продължителна, на Юпитер е около 3 месеца, а на Плутон -около 5. В квадрат и ретроградни могат да повлияят неблагоприятно областите в рождения хорокоп ,които управляват. Това най-често са два съседни дома, разположени в Скорпион и Стрелец. Точната квадратура е сега, но влиянието на аспекта продължава през цялата 2010 година. Може да се изрази като тенденция, а също така и като конкретни събития. Това,че и двете планети са ретроградни влияе по-значимо при хората родени с ретроградни Юпитер и Плутон, и то при положение,че са неблагоприятно поставени в наталната карта.

  5. libra каза,

    Писа на август 7, 2010 @ 21:56

    слънцето ми е везни 9гр., но луната ми овен 7гр. и този голям кръст ме държа на легло последните 24ч.
    до октомври сатурн е в моя 1 дом, последните 3г. бяха доста тежки :(

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии