Седмичен хороскоп 2-8 юли 2012 г.

Марс преминава във Везни

и Пълнолуние в Козирог във вторник

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои неспокойна седмица. Тя ще мине под знака на пълнолунието в кардиналните знаци. Опозицията на Луната и Слънцето е по оста Козирог-Рак и задейства отново тао квадрата Слънце-Уран-Плутон. Преминаването на Марс, управителят на знака, на територията на кардиналния кръст-във Везни, е допълнителен активиращ астрологичен фактор. За родените в първата половина на Овен, или с асцендент в тази зона, се очертават напрегнати дни. Навлизате в период на интензивни отношения с околните, като по-голяма тежест придобиват професионалните ангажименти. Вашите технически умения, и способността ви да намирате най-рационалното решение на проблема, ще ви помагат в следващите дни. Силни дни са понеделник, четвъртък и петък.

На родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои емоционална седмица. Пълнолунието в кардиналните знаци Рак-Козирог още от понеделник ще внесе повече динамика в отношенията с околните. Някой член на семейството ви във вторник ще изиграе съществена роля в решаването на важен за вас проблем. Обръщайте внимание на техническата изправност на уредите и съоръженията, с които работите, или тези, които използвате в ежедневието. Очакванията ви за получаване на висока оценка или похвала за нещо направено,особено в последните две седмици, ще се оправдаят и то до края на седмицата, най-вероятно в четвъртък. Сега е моментът да обърнете внимание на личния си автомобил, или ако сте с намерение да го сменяте, то да го направите в рамките на следващите две седмици, преди Меркурий да стане ретрограден. Благоприятни дни -понеделник, четвъртък и петък.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои активна седмица. Пълнолунието в кардиналните знаци зарежда определени сфери от живота ви с много енергия, която може да бъде съзидателна или разрушителна, в зависимост от това накъде и как насочвате вниманието, и усилията си. При вас нараства необходимостта от повишаване на квалификацията и сега възможностите за това са налице. През следващите дни се очертава благоприятно стечение на обстоятелствата в посока на увеличаване на приходната част в личния счетоводен баланс. Моментът е добър да вложите известна сума в подобряване на техническото си оборудване. Благоприятни дни за тази цел са четвъртък и петък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои противоречива седмица. Пълнолунието във вторник дава “зелена светлина” за реализацията на важен за вас проект. Влиянието е по-силно изразено за родените в първата половина на знака. Вашите знания, сръчност, умение да намирате точния подход към определен човек, или към група хора, ще бъдат важно условие за успеха ви. Ако не сте си взели отпуска, имайте нагласа за много, и в пъти повече рутинна работа. Вероятно през следващите дни ще имате опоненти, които няма да са съгласни с вас, или хора, които поради ревност, завист, или заради друг подобен мотив не са готови да ви подкрепят. Благоприятни дни  за вас са вторник, сряда и неделя.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои забележителна седмица. Понеделник може да бъде доста напрегнат като ден, който е част от пълнолунието в кардиналните знаци, но астрологичната обстановка работи във ваша полза. В следващите дни настъпва време за оценка на труда ви за последните няколко месеца. Вашето трудолюбие, търпение и всеотдайност ще получат съответното полагащо се материално и морално възнаграждение. Ще бъдете мотивирани да отстоявате позицията си и да защитавате гледната си точка, независимо от мнението на другите. Някои ще получат „2 в 1“-повишение и по-висока заплата, а други само второто. Пълнолунието през тази седмица, може да донесе радостна, или не, според конкретните условия, вест за настъпила бременност.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои напрегната седмица. Пълната Луна във вашия знак вероятно ще ви подтикне да предявите своите претенции, да изисквате повече внимание за себе си. Но „вятърът духа в друга посока“ и искате или не, ще трябва да дадете предимство на нуждите и предпочитанията на другите. Ако искате да имате за в бъдеще подкрепата на ваши подчинени, колеги, партньори, то не се скъпете на похвали и високи оценки, щом те са заслужени. В случай, че в следващите дни се налага да взимате важно решение по финансови въпроси, особено до сряда, бъдете внимателни за „капани“ и опити за измама. Подвеждане може да се очаква и от някой, който е от близкото ви обкръжение. Благоприятни дни са четвъртък и петък.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои динамична седмица. Напрежението в кардиналния кръст, заради активирането на тао квадратурата Слънце-Уран-Плутон от пълнолунието, на вас ще донесе повече позитиви от очакваното. Можете да се възползвате буквално на принципа „двама се карат-трети печели“ , или да подходите много по-интелигентно като обедините своите интереси с тези на другите и заедно да постигнете повече. Във вторник Марс навлиза на територията на другия въздушен знак-Везни. Оттам, от сега та до последната седмица на месец август, планетата на волята и мъжката енергия, ще ви дава своята подкрепа. Марс ще ви кара да бъдете инициативни, дори понякога ще ви подтиква да рискувате, с единствената цел да укрепите вярата в себе си, в собствените си възможности. Благоприятни дни-вторник,четвъртък и петък.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои натоварена седмица. Пълнолунието в кардиналните знаци поставя пред вас много проблеми за разрешаване. Някои от тях сте отлагали досега по различни причини, но вече настъпва момент за активни действия. Усилията вложени в професионалната сфера, дават своите плодове. Но личният живот, семейството, близките също искат да им отделите време и внимание. През тази седмица по-остро от всякога ще усетите нуждата да намерите баланс между професионалните и семейните ангажименти. Моментът е добър за излизане в отпуска или за тръгване на пътешествие. От вторник Марс влиза във вашия знак, нещо което се случва веднъж на 2 години и малко повече. Планетата на волята и физическата енергия ще ви гостува до последната седмица на месец август. През това време ще усещате нейната подкрепа в това да отстоявате себе си и да налагате волята си над околните.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои забележителна в много отношения седмица. На вашата,стремяща се към новости, разнообразие и оригиналност природа, се дава „зелена светлина“. В следващите дни можете да покажете на всички как се намира най-прекият път за решаването на даден проблем. Ще спечелите овации и възхищение. Високите резултати радват и мотивират, но умората неусетно се натрупва, затова отделете време за почивка и възстановяване на силите. От вторник Марс преминава в сродния ви по стихия знак Везни, като в рамките на почти два месеца ще ви зарежда с позитивна енергия, висок жизнен тонус и воля за успех. Благоприятни дни -четвъртък и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои напрегната седмица. Има най-малко две астрологични причини за това. Първата е в пълнолунието, което във вторник противопоставя Слънцето и Луната в 12-я градус на Рака и срещуположния му знак- Козирог. Поради съпътстващата го квадратура Уран-Плутон, това оказва съществено влияние върху тези, които имат рождено Слънце или асцендент в първата половина на знака. Някои може да се чувстват „разпънати на кръст“ заради личната необходимост да свършат нещо по най-бързия начин, но с най-добро качество, или заради претенциите на хора, които не знаят какво точно искат, но го искат веднага. Второто основание за напрежение в делника идва от Марс, който преминава в кардиналните Везни и ще създава неспокойствие в домашната среда през следващите близо два месеца. Ще се налага да решавате някои технически задачи, в които уменията ви да намирате рационално решение, ще ви бъдат от помощ. А, ако подхождате с по-малко емоции, разчитайки повече на разума си, успехът ви няма да закъснее.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои ползотворна седмица. Напрежението в кардиналните знаци, което е провокирано от пълнолунието в Козирог и други съпътстващи астрофактори, минава покрай вас и не би ви засегнало, ако преднамерено не се включите в някоя от конфликтните ситуации, възникнали на работното място, или в дома ви. Запазвайки неутралитет обаче, заставате в добра позиция като давате повод, и възможност, на някоя от страните да види във ваше лице арбитър на спора. За едно ваше лично притеснение, търсете помощ и съвет от специалист. Моментът е добър за подмяна на офис техника и закупуване на по-съвременно оборудване.


За родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои резултатна седмица. Пълнолунието по оста, включваща сродния ви по стихия знак Рак, обещава успех в начинанията и добри резултати от вложен в последните седмици труд. Но всичко това е според вашите лични предпочитания и семейно планиране. Към предложения за промени, отправени отвън, които са в ущърб на семейството ви, гледайте със скептицизъм и проверявайте детайлно за коректност. Договаряне на строителни, дърводелски или други ремонтни услуги насрочвайте за четвъртък или за петък. В неделя оставете настрани работните ангажименти и отдайте цялото си внимание на най-близките хора.

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 3.07.2012 г., в 15:31 ч., Марс преминава във Везни,през който знак ще се движи до 23 август 2012 г..

На 3.07.2012 г., в 21:51 ч., Пълнолуние в 12° Козирог.

Луната през тази седмица се движи между знаците Стрелец и Риби, през втора и трета четвърт.

 

Луната е без курс на:

На 3.07.2012 г. в 1:21 ч. – 3.07.2012 г. в 1:51 ч.

На 4.07.2012 г. в 15:25 ч. – 5.07.2012 г. в 3:26 ч.

На 6.07.2012 г. в 18:48 ч. – 7.07.2012 г. в 7:29 ч.

На 8.07.2012 г. в 14:00 ч. – 9.07.2012 г. в 15:14 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

5 коментара so far »

  1. viva каза,

    Писа на юли 5, 2012 @ 11:51

    Здравейте,госпожо Дачева,може ли да кажете какво е влиянието при съвпада на Юпитер със Южен Лунен възел в 11 дом по наталната карта?

  2. viva каза,

    Писа на юли 5, 2012 @ 15:43

    “Най-силно податливи на влиянието на Лунните възли са Лунните хора. Това са тези,които имат добре изразено лунно влияние в наталната си карта, като рождено Слънце, Асцендент, Луна в Рак, и(или) лично име, което е с лунна вибрация Ключ 2″.
    Сега прочетох отново статията за лунните възли, аз съм Луна в риби, асцедент рак , зодия близнаци . Затова съм чувствителна при влиянието на Лунните възли ,прекалено съм чувствителна и депресирана тези дни.

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 6, 2012 @ 9:20

    viva,
    съвпадът на Юпитер и Южния възел е противоречив, заради противоположните тенденции, обединени в него. Юпитер е експанзия, разгръщане,разширение, а Южния (низходящ)възел е задръжки и предубеждения. Всичко това в сферата на идеите, каквато е територията на Близнаци. В 11 натален дом, ако е чисто проявлението,би повлияло отношенията с приятелите, с колективите,партиите, общностите,където човек намира съмишленици. А също така и децата на другите. Този съвпад изисква добро балансиране между искания и етични норми, между претенции и спазване на правилата.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 6, 2012 @ 9:59

    viva,
    депресивните настроения са от Слънцето,което в момента се движи през 12 -я ви дом, заради асцендента в Рак.
    Но към 20 юли то ще пресече асцендента и това е основа за повече позитивизъм.
    Още повече,че предстои Юпитер да премине през слънчевата ви позиция, да ви зарадва с нови приятели, и интересни преживявания.
    Горе главата!
    Радвайте се на всеки хубав слънчев ден!

  5. viva каза,

    Писа на юли 6, 2012 @ 18:06

    Благодаря Ви за отговора.Весело лято!!!!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии