Седмичен хороскоп 20-26 август 2012 г.

Слънце и Нептун в опозиция

Слънце в Дева от сряда

Марс в Скорпион от четвъртък

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои напрегната седмица. В понеделник някои обстоятелства в работната среда могат да ви накарат да вземете кардинално решение. В следващите дни е възможно да се чувствате подведени в очакванията си и излъгани от някого, на когото сте разчитали. Не планирайте делови срещи в сряда и четвъртък. За тези,които почиват край морето или други водни басейни, през тази седмица, препоръката е да бъдат внимателни за себе си и за близките си. От четвъртък Марс е в знака на своето владичество-Скорпион. До 7 октомври, от тези дълбоки води, той ще ви кара да бъдете по-целенасочени и активни в постигане на планираното. През тази и следващата седмица, вашата планета управител, заставайки в хармонични аспекти с противостоящите Слънце и Нептун, ще засилва интуицията, ще ви помага да разбирате намеренията на околните и да избягвате капаните на некоректни хора. Благоприятни дни-петък вечерта, събота и неделя.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои относително спокойна седмица. Като се изключи финансовата тема, където може да има някои притеснителни ситуации. Някои могат да направят добра сделка в сряда. Или да си мислят, че е така, защото има очаквания за подвеждане и измами, заради включването на Слънцето, управителят на знака, в сложна астроконфигурация с Нептун и лунните възли (виж най-долу). Проверявайте добре документи, ако трябва да подписвате, не приемайте на доверие казано и речено от случайни хора и се погрижете за безопасността на жилището си. Липсата на дискретност от ваша страна или от страна на ваш близък,може да ви създаде неприятности. Уговорки с майстори за ремонт в дома могат да претърпят промяна по количества и цени. Благоприятни дни през седмицата-петък,събота и неделя.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои динамична и успешна седмица. Не пропускайте да проведете важните си разговори в понеделник,за да си планирате добре следващите дни. Това е важно, защото астрологичната обстановка е подвеждаща в някои аспекти на ежедневието. Не разчитайте на точни уговорки с шефа, не приемайте за чиста монета обещания свързани с кариерата. Особено значение това има за родените на 23-25 ноември. Набележете си различни варианти за действие на принципа „ ако той така…, аз така…“. През втората половина на седмицата, от четвъртък нататък, ще съумявате да бъдете по-съсредоточени и целенасочени,което ще окаже влияние и на резултатите от усилията ви. Благоприятни дни-вторник, сряда, събота и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, навлизат в благоприятен период. От сряда Слънцето е в Дева, сродния ви по стихия знак, а това значи,че сте в марсовия период на личната си слънчева година. Моментът е подходящ за крупни начинания, влагане на повече енергия в лични проекти и раздвижване в емоционалната сфера. Новата Луна ще ви дава рамо през тази и през следващата седмица, а Марс в Скорпион,макар да ви поставя в силно конкурентни условия, ще ви мотивира за победа. В сряда и четвъртък обръщайте достатъчно внимание на постъпващата информация, не приемайте казаното едно към едно. Благоприятни дни-сряда и неделя.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои динамична седмица. До сряда все още ще бъдете зависими в голяма степен от плановете на други хора. Ще ви е нужно търпение и съобразяване с претенциите, изискванията и дори капризите на някой друг, в името на добрия тон и съвместната работа. Вторник е благоприятен ден за делови срещи. Вашата работа ще получи висока оценка, както в морално,така и в материално изражение. В сряда и четвъртък бъдете нащрек за фалш, подвеждане с документи или измама под друга форма,като това важи в по-голяма степен за родените в първите градуси на Девата. Петък е неблагоприятен ден, не си планирайте важни дела и не очаквайте много от околните. Неделята е ден за пълноценна почивка,по начина който предпочитате.

Родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, през тази седмица се намират в много добра астрологична позиция. Сатурн, управителят на знака, черпи енергия от хармоничните аспекти с останалите планети. Това ви дава сила, мотивация, амбиция и увереност да планирате живота си по свое усмотрение. От сряда Слънцето преминава в сродния ви по стихия знак Дева. Така,в юпитеровия период на личната си година имате шанса да постигнете познание за нещо или някого, да разширите кръгозора си и обогатите впечатленията. Моментът е добър за пътешествия, но не и по вода. В понеделник грижа могат да ви създадат някои служебни неуредици, във вторник избягвайте задълбочаване на конфликт с близък човек. Срядата е добра за среща със стари приятели или далечни роднини. В четвъртък и петък много неща не са такива каквито изглеждат. Неделята обещава хармония и спокойствие.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои неспокойна седмица. Опозицията на Слънцето и Нептун в подвижните Дева и Риби, в квадрат към оста на лунните възли, низходящият от които е във вашия знак, създава нестабилност в някои сфери на живота ви. Най-забележимо ще бъде в областта на комуникациите, там където имате уговорки, планове, очаквания,като най-податливи са родените в първите градуси на Близнаци. Обръщайте особено внимание на информацията, с която боравите, при делови срещи във вторник и сряда. Можете да спечелите от липсата на опит, знания и находчивост у някой друг,но също така съществува вероятност да попаднете в нечий капан. Благоприятни дни-понеделник и вторник.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои една по-спокойна седмица,в сравнение с предходната. В понеделник, вторник и сряда до обяд, Луната се движи през вашия знак,което ви прави привлекателни за хорското внимание. Вести от чужбина могат да внесат известен смут в предварителните ви планове и да ви накарат бързо да се пренастройвате. Периодът е добър за почивка, за разтоварване от грижите, за обръщане внимание на обикновените неща в живота. За тези,които могат да си го позволят. На останалите, планетите обещават резултатен труд и добри приходи. Благоприятни дни-сряда, четвъртък и неделя.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои динамична седмица. Напрежението от предходната седмица ще напомня за себе си и в понеделник. Но вторник и сряда са вашите дни. Планирайте си за тогава важните срещи, разговорите, от които очаквате резултат за себе си или за хората, с които работите. Ще ви се наложи да вложите повече енергия и много търпение, за преодоляване на бюрократичните пречки и постигане на желаното. Навлизате в период на отправяне на повече очаквания към вас в професионалната сфера и от тези,които са по-високо в служебната йерархия. В четвъртък и петък бъдете внимателни към информацията, с която разполагате, особено ако се отнася за финансови и имотни дела. В почивните дни ще ви радват срещи с приятели.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, навлизат в период на активни комуникации. Раздвижване настъпва както в служебните дела, така и в личните. От вас се иска да бъдете готови във всеки момент да реагирате, да вземете отношение, да се включите по един или друг начин в обстоятелства, които засягат близки за вас хора. Това може да са братя, сестри, братовчеди или племенници, съседи или приятели от детинство. Някои ще се преместват в ново жилище, други ще сменят населеното място с нещо по-добро. През тази седмица избягвайте пътуване по вода и бъдете внимателни при плуване в необезопасени водни басейни. В четвъртък Марс навлиза в територията на водните знаци,което е добра новина,защото ще внесе повече енергия в емоционалния ви живот достатъчно дълго време, до 7 октомври,ще ви кара да бъдете по-предприемчиви и ангажирани в личните си дела. Благоприятни дни-сряда, четвъртък и неделя.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои седмица на добрите възможности. До четвъртък обаче оставете нещата да се случват около вас,защото не всичко е така,както изглежда. Ще усетите фалша и лицемерието у някои хора, ще ви бъде неприятно от пренебрежението,демонстрирано от други,но такъв е живота. В сряда грижите за друг човек, придобиват важно значение. От четвъртък нататък обстоятелствата около вас се променят значително. Марс, съуправителят на вашия знак, идва на ваша територия. Той ще ви зареди с нужната енергия и мотивация да отстоявате мнението си и да следвате собствените си цели. Благоприятни дни-четвъртък и неделя.


За родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои предизвикателна седмица. Слънцето застава в опозиция на управителят на вашия знак-Нептун, а това отправя изисквания към вас за обръщане на по-голямо внимание към другите, към нуждите, проблемите плановете и мечтите на тези,които са ви близки на сърцето и с които имате общ житейски път. Намирайки се в меркуриевия период на личната си година, около вас е нормално да има голяма подвижност на хора и ситуации. Големият кръст, описан по-долу, в подвижните знаци може да ви създаде усещане за нереалност на случващото се, да внесе известно разочарование от казано или постъпка на друг човек,но това е за няколко дни. С навлизането на Марс в Скорпион пред вас се очертават седмици на активни, и позитивни, промени най-вече в личния живот. Благоприятни дни-сряда, четвъртък и неделя.

Най-интересното през тази астрологична седмица

Голям квадрат, макар и не в чист вид, защото не всички участници са планети, в началото на подвижните знаци, между опозицията Слънце-Нептун и лунните възли. Той ще оказва,в някаква степен, влияние на всички през цялата седмица, но още по-силно на тези,които имат рождени слънца, асцендент, Луна в първите градуси на подвижните знаци-Дева,Риби,Стрелец и Близнаци. На 23.08.2012 г., в 07:54 ч., е Слънцето застава в квадрати към оста на лунните възли, а на 24.08.2012 г., в 15:41 ч., е точната опозиция на Слънцето и Нептун.

Периодът е свързан със самозаблуди или активна външна намеса в личното пространство. Не е благоприятен момент за медитация и работа с фините полета. В отношенията с околните може да има в повече неискреност, лицемерие и съзнателно подвеждане. Енергията на опозицията Слънце Нептун, и на квадратите към лунните възли се отвежда и намира своята цел, от позицията на Марс, навлизащ в Скорпион, който прави тригон с Нептун и секстил със Слънцето.

Влиянието на този Голям квадрат е много специфично по характер и някои хора може изобщо да не го усетят. Но, голяма е вероятността от инциденти във вода, има опасност, по-голяма от обикновено, за удавяния. Седмицата не е добра и за предприемане на пътешествия по вода, възможни са инциденти с плавателни съдове.

На 22.08.2012 г., в 20:06 ч. Слънцето навлиза в Дева.

На 23.08.2012 г., в 18:24 ч. Марс навлиза в Скорпион, през който знак ще се движи до 7 октомври.

На 26.08.2012 г., в 09:53 ч. Точен тригон на Марс и Нептун.

Луната през тази седмица се движи между знаците Дева и Козирог, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

19.08.2012 г., в 2:26 ч. – 20.08.2012 г., в 7:45 ч.

22.08.2012 г., в 10:13 ч. – 22.08.2012 г., в 10:54 ч.

23.08.2012 г., в 12:34 ч. – 24.08.2012 г., в 13:50 ч.

26.08.2012 г., в 9:39 ч. – 26.08.2012 г., в 16:58 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

 

Няма етикети.

4 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на август 20, 2012 @ 7:03

    Чудесна статия!

  2. veronka каза,

    Писа на август 20, 2012 @ 12:57

    Радва ме преминаването на Марс на моя територия, дълго чаках упоритост и неотстъпчивост, които напоследък бяха заместени от снисходителност и благосклонност.И въпреки изгряващата Дева, надявам се заблудите да се разкрият най-накрая.Наистина чудесен преглед на настъпващата седмица!

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на август 25, 2012 @ 15:09

    Въпреки предупрежденията,че това е измама:

    “24.08.2012
    78-годишен дядо даде 3000 лв. на телефонни измамници
    Мъж се обадил на дядото и му казал, че внучка му е убила дете в катастрофа. Какви са другите най-често срещани сценарии за измами – разказват от МВР
    Новини

    78-годишен дядо даде почти 3000 лева на телефонни измамници, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

    Сигналът за измамата е бил подаден вчера по обяд в РУП Берковица.

    Възрастният човек е разказал, че във вторник в 11:00 ч. неизвестен мъж се обадил на домашния му телефон, като се е представил за майор от полицията.

    Съобщил му, че близък роднина е претърпял катастрофа, при което е убито дете.

    По време на разговора дядото разбира, че става въпрос за внучката му, като за освобождаването й е необходимо да предаде сумата от 8000 лв.

    Той се договаря да предаде 3000 лв. на хора, които ще бъдат пратени пред дома му.

    Пенсионерът бил предупреден да не затваря телефона.

    За по-голяма достоверност на сюжета, дядото чува женски глас и плач.

    Малко по-късно пред дома на стареца спира лек автомобил, сив на цвят, наподобяващ “комби”, с две лица в него, на които той предава 2920 лв. По-късно извършителите се оттеглят в неизвестна посока…”

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на август 27, 2012 @ 10:57

    http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5086911
    Фалшиви профили в “Туитър” вдигат популярността на политици и звезди
    Оказва се, че 70 на сто от близо 19-те милиона последователи на президента Барак Обама са недействителни или са вече неактивни от доста време
    Новини
    Политици, знаменитости и всякакви кандидати за слава прибягват до милиони фалшиви регистрации в “Туитър”, за да увеличат популярността си, пише в. “Дейли телеграф”.

    Така например броят на последователите на Мит Ромни в платформата скочи с над 100 хил. за един уикенд.

    От предизборния щаб на републиканския кандидат-президент обаче отричат да са правили нещо нередно – като купуване на последователи например.

    Увеличаването на последователите в “Туитър” става по няколко начина – купуване на фенове, създаване на фиктивни профили, с което се занимават и създателите на спам, или набиране на хора със сходни интереси чрез софтуер, който ги “преследва” с цел те да откликнат.

    Базираната в Лондон компания за управление на социалните медии “Ню стейтъс пийпъл” е създала програма, която проверява колко последователи в “Туитър” са истински и колко фиктивни.

    Оказва се, че 70 на сто от близо 19-те милиона последователи на президента Барак Обама са недействителни или са вече неактивни от доста време в социалната мрежа.

    За Лейди Гага програмата е установила, че 71% от нейните 29 млн. последователи също са “менте” или неактивни.

    Един от сайтовете, който върти търговия с туитърови последователи, се нарича BuyFollowersTwitter.co.uk.

    Той е бил създаден преди два месеца от безработен бивш счетоводител от Уорингтън, Чешър.

    В сайта се предлага възможност за купуване на пакет от 500 последователи в “Туитър,” който бил идеален за дебютанти в социалната мрежа. Цената е 13 британски лири.

    Най-голямата оферта е за пакет от 200 хил. фенове за 79 британски лири.

    В САЩ сайт, който се занимава с подобен бизнес, е FanMeNow.com, като на ден си докарвал 10 хил. долара.

    През април “Туитър” внесе иск в САЩ срещу петима производители на спам, в това число и един, който създавал фалшиви акаунти в социалната платформа.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии