Седмичен хороскоп 20-26 декември 2010 г.

Лунно затъмнение във вторник

Коледа в събота!

Весели празници!

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен кратката работна седмица може да изглежда по-дълга заради наситеността и със събития. Още от понеделник трябва да сте готови за изненади и да се въоръжите с търпение. Предстоящото  пълнолуние, във вторник, съчетано с лунно затъмнение, е на границата между подвижните и кардиналните знаци, и ще предизвика напрежение както в служебните,така и в личните ви взаимоотношения. Немалка част от хората около вас ще ви се стори,че се държат странно и неадекватно, не се включвайте в скандали, защото там всички са губещи. Сряда е по-спокойна, а в четвъртък можете да се порадвате на хубаво време, усмихнати хора и успешно развитие на делата ви.

Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази кратка работна седмица ще бъдат поставени в ситуация да избират между личния си интерес и този на друг човек, или на други хора. Пълнолунието и лунното затъмнение провокират негативни емоции и напрягат нервната система на много хора, но ако успеете да си наложите себеконтрол, ще можете да постигнете голяма част от целите си. За активност по нови начинания моментът не е подходящ, но това не пречи да обмисляте и планирате, нещо което най-добре ще ви се получи през тази седмица в сряда и четвъртък. В петък има вероятност да бъдете подведени в очакванията си към друг човек,но затова пък в събота и неделя шансът е изцяло на ваша страна.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец трудният период все още не е отминал. Пълнолунието, което засяга последният градус на Стрелеца може да ескалира напрежение, провокирано от ваше действие или бездействие. В понеделник и вторник ще ви е трудно да взимате правилни решения за каквото и да било. Някои обстоятелства лесно могат да ви изкарат от равновесие, но се постарайте да контролирате емоциите си и още по-важно приказките, докато трае ефекта на квадрата на Меркурий и Юпитер, до вторник включително. От сряда нататък навлизате в благоприятен период, в празничните дни ви очакват приятни изживявания.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец са в отлична позиция през тази седмица. Много от вас ще се радват на добри доходи, а някои ще получат и своите бонуси за добре свършена работа. Пълнолунието във вторник може да ви зарадва и с допълнителна работа и съответно с допълнителни средства за празниците. Четвъртък е чудесен ден за покупки, макар че е възможно Луната в Лъв да ви подтикне да похарчите повече, отколкото сте планирали. Затова пък ще ви хрумнат отлични идеи за оригинални подаръци, с които да зарадвате близките си,а тъй като сте сръчни и с отличен вкус, част от тях бихте могли да изработите, или поне да опаковате красиво сами.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева началото на седмицата е доста напрегнато. Пълнолунието засяга зоните на вашите работни взаимоотношения, затова в понеделник и вторник част от вас е възможно да попаднат в конфликтна ситуация, дори без да имат някакво отношение към причините, които са я породили. Заради квадратурата на ретроградния Меркурий към Уран ще ви е трудно да мислите логично и да взимате правилни решения. Така че, каквото не е спешно, го отложете за сряда след 15 часа или за четвъртък. Сатурн от Везни ви приканва да бъдете по-пестеливи в предколедните харчове. В неделя се вслушайте в мъдър съвет, който би могъл да ви влезе в употреба в следващите седмици.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог кратката работна седмица изисква добра организация и работа на бързи обороти. Пълнолунието във вторник ще извади наяве някои слабости в техниката и оборудването, което използвате за дейността си. Възможно е да ви се налага да търсите помощта на техници, бъдете внимателни към кого се обръщате, не подавайте информация в повече на непроверени хора. Сряда и четвъртък са благоприятни дни за работа и за пътуване. Използвайте празничните дни да се разтоварите пълноценно и да се заредите с позитивна енергия от общуването с обичащи ви хора.

ВЪЗДУШНИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци тази седмица е още по-неспокойна от предходната. Още в понеделник ще бъдете въвлечени във взаимоотношения, в които ще ви е трудно да намирате верния тон. Много често ще ви се струва, че общувате посредством „развален телефон“ и трудно се разбирате, а още по-трудно се придвижват нещата ви напред. Пълнолунието, в съчетание с Лунно затъмнение и предстоящата предпразнична суматоха напрягат нервите на всички. Ще се наложи да бъдете много по-гъвкави от обикновено, за да се измъквате от неудобни положения. Но в сряда по обяд обстановката се успокоява, а в четвъртък даже можете да постигнете и висока степен на задоволство от себе си.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни началото на седмицата е обещаващо. Ще имате поводи за радост от събитие или негово ехо, което в някаква степен ви засяга. Във вторник обаче много от нещата ще ви се изплъзват, вероятно ще имате трудности с комуникациите, особено с хора, които са надалеч. Най-силният ви ден е сряда и то в късните следобедни часове. В четвъртък ще имате много поводи за радост. Част от тях са свързани с получаване на пари и подаръци, но не само това, някои от вас ще получат добри новини, които очакват от доста време.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей следващите дни са проверка на приятелството и подкрепата, която могат да получат от тези, с които имат еднакви интереси или обща кауза. Пълнолунието във вторник ще извади на показ цели и намерения, които вероятно се различават от вашите собствени и ще ви провокират да заемете определено становище. На разумна преценка се оповавайте в четвъртък, за тогава насрочвайте и важни предстоящи делови срещи. В празничните дни вероятно няма да почивате много, някои от вас ги очакват интересни срещи и запознанства.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак ,като лунни хора, напрегнатите аспекти на Слънцето и Луната, влияят силно и през тази седмица това отново ще се случи. Пълнолунието, съчетано с лунно затъмнение, съвсем близо до първия градус на Рак, ще предизвика рачешката ви природа,но не позволявайте това да развали празничното ви настроение. В понеделник и вторник ще са ви нужни повече усилия, за да убедите околните в правотата на вашата позиция. Рискувате да бъдете неразбрани, или направо погрешно разбрани, затова внимавайте какво и как говорите, а също така какво и как правите. В сряда вече можете да разчитате на подкрепата на повече хора, или поне на тези, които са важни за вас. В четвъртък и петък ще ви зарадват с по-високо заплащане, подарък и похвала.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица задава като основна тема финансовата страна на живота. И това не е само заради предновогодишното пазаруване. Пълнолунието във вторник, което е съчетано и с лунно затъмнение, ще постави остро този въпрос. Решение има и най-ясно ще го видите в четвъртък, затова не прибързвайте с крайни заключения в началото на седмицата. В празничните коледни дни се радвайте на вниманието на близките си, а неделята ще ви зареди с много позитивни емоции.

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби дните около пълнолунието, което в допълнение е съчетано с лунно затъмнение, могат да предложат много напрежение и емоционални сривове. Поводът най-вероятно е някой роднина, но бихте могли да намалите градуса на емоцията съзнателно като подминете накриво казани приказки или съзнателно провокативно поведение насочено към вас. В сряда и четвъртък имате възможност да постигнете вътрешна хармония, да се настроите и подготвите за пълноценно изживяване на Святата нощ сред обичащи ви близки хора. До края на седмицата ви очакват спокойни и радостни дни.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 21.12.2010 г , вторник, в 10:16 часа, Лунно затъмнение, опозиция на Слънце и Луна в 29Стрелец-29Близнаци.

На 22.12.2010 г , сряда, в 1:38 часа, Слънцето преминава от Стрелец в Козирог.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Близнаци и Дева, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

21.12.2010 г. в 10:13 ч. – 21.12.2010 г. в 11:22 ч.
23.12.2010 г. в 9:25 ч. – 23.12.2010 г. в 14:51 ч.
25.12.2010 г. в 11:28 ч. – 25.12.2010 г. в 17:14 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

7 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на декември 24, 2010 @ 23:25

    Честита Коледа Муси:)
    Желая ти много здраве,щастие,успехи и любов!!!!

    Кога ще можем да прочетем твоите хороскопи за 2011г?

  2. емилия стефаножа миткова каза,

    Писа на декември 25, 2010 @ 6:33

    Четита Коледа! Желая много сдраве, любов и късмет!
    Бих искала да ми направите личен хороскоп за 10.10.1957

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 25, 2010 @ 14:02

    moon_in_taurus,
    Благодаря от сърце! Весело изкарване на празниците!
    Хороскопите ми за 2011 ще качим в първите дни на новата година.

  4. moon_in_taurus каза,

    Писа на декември 25, 2010 @ 14:35

    Благодаря Муси:)
    Весело изкарване и на теб и цялото ти семейство.

    Ще чакам с нетърпение:))

  5. наталия кабакчиева каза,

    Писа на декември 26, 2010 @ 13:17

    Госпожо Дачева!Честита Коледа,желая исккренно:жива,здрава,много обичана,лично удоволетворена и много кусмет!Благодаря,че Ви има и неуморно ни помагате живота ни да е по-добър!Успешна и щастлива Нова Година!

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 27, 2010 @ 16:53

    наталия кабакчиева,
    много ви благодаря за пожеланията :)
    Изпълнени с радост дни през 2011г !

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 27, 2010 @ 16:53

    емилия стефаножа миткова,
    за лични хороскопи ми пишете на mussydacheva@abv.bg

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии