Седмичен хороскоп 20-26 септември 2010 г.

Слънцето преминава във Везни

Пълнолуние в четвъртък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои активна работна седмица с много видими резултати. Голяма част от нещата, които сте планирали за следващите дни, ще успеете да реализирате сами или с подкрепа отстрани в подходящия момент. Имате възможност да проявите благородство, доколкото ви е присъщо, и толерантност към някой, който не е добронамерен към вас. В дните на пълнолунието предстоят силни емоции, които за родените в първата декада на знака могат да бъдат далеч над контролирания максимум. Пълнолунието, в съчетание със слънчевите изригвания, може да окаже неблагоприятно влияние върху здравето ви и затова препоръката е: повече позитивизъм и чувство за хумор.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоят дни, в които принадлежността към група, формирование, колектив излиза на преден план. За кратък период от време е важно да загърбите честолюбивите си амбиции, да мислите и действате от позицията „ние“. Заставайки зад обща кауза, ще постигнете повече и за себе си. Някои от вас ще поемат нови отговорности, други ще получат добри пари за свършена работа, а тези, които са търсили настойчиво, в седмицата на пълнолунието, могат да намерят нещо по мярка- работа според изискванията им. В средата на седмицата избягвайте конфликтни ситуации и не се гневете за щяло и нещяло. Сегашното пълнолуние носи риск за тези, които имат проблем със сърцето, хипертония или уязвими места по гръбначния стълб.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец началото на седмицата е обещаващо. В понеделник и вторник ви очаква активна комуникация,в резултат на която може да понапълните джобовете си. Дните на пълнолунието обаче крият рискове както за здравето, така за социалните ви изяви и резултатите от положени усилия в дадено направление. Налагайте си умереност в мисли, намерения и постъпки, избягвайте конфликтни хора и рискови ситуации, особено ако рожденото ви слънце е в последните градуси на знака. Почивните дни са благоприятни за вас и могат да ви донесат късмет и печалби.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои резултатна седмица. Във вторник разчитайте на подкрепа и събирайте с радост всички позитиви, които ви предлага обкръжението ви. В дните на пълнолуние се подгответе да посрещнете поредните предизвикателства към професионалните ви умения. Конкуренцията също работи усилено и ще ви трябва силна мотивация и голяма издържливост, за да задържите позициите си. Имате големи шансове да отбележите поредния си успех. В почивните дни не се заседявайте в затворено помещение, а излезте сред природата с близки и приятели.

ДЕВА

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои напрегната седмица. Пълнолунието в четвъртък подтиква към агресия много хора, дори и на тези, които имат силен себеконтрол, ще им бъде трудно да сдържат реакциите си. Най-конфликтен може да се окаже вторник, затова опитвайте се да не обръщате внимание на дребните предизвикателства, а за едрите предварително обмислете как да отработите така,че да извлечете полза. Амбициите ви в сферата на образованието срещат разбиране и подкрепа. Имате шансове за добри приходи в следващите дни, а за разходите бъдете по-премерени. Пълнолунието във Везни-Овен, повлиява неблагоприятно хроничните заболявания, а също така действа дисхармонично на работата на сърцето и бъбреците

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата започва с непривична активност, която подтиква към взимане на решения в движение. Може би някой се нуждае от вашата помощ, под каквато и да е форма, но е важно тя да бъде навременна и от сърце. Дните на пълнолунието, от сряда до петък, са напрегнати в много отношения, добър съветник би била вашата умереност и прагматизмът характерен за вашия зодиакален знак. Изборите, които правите сега, са основополагащи за бъдещето ви. Пълнолунието, а също така съпътстващото го силно слънчево изригване, са неблагоприятни за здравето на родените в първата декада на знака, през декември.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица е наситена със събития,които могат да внесат съществена промяна в начина им на живот. Пълнолунието в кардиналните знаци Везни-Овен е отправна точка за реализация на ваши идеи, планове и намерения,обмисляни в последно време. Едно от условията, е да не действате на своя глава, а да взимате предвид и мнението на тези около вас. Родените в последните градуси на знака може да бъдат поставени в кръстопътна ситуация на взимане на трудни решения. Емоционалното напрежение може да предизвика здравословен проблем в дните сряда, четвъртък и петък.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои изпълнена със събития седмица. За да имате успех в това, което сте планирали, не реагирайте прибързано. Пълнолунието и навлизането на Слънцето във вашия знак поставят като приоритет отношенията ви с околните, тяхната сила към настоящия момент и потенциалът им за развитие в бъдеще. Вторник е добър за решаване на назрели въпроси от служебен характер, и свързани с разход на средства. В четвъртък и петък може да бъдете въвлечени в служебна интрига и замесени в конфликт против волята ви. В почивните дни някои от вас ще се занимават с въпроси за наследство и ангажименти с недвижима собственост. Тези, които искат за продават имот, вероятно ще имат надежден клиент.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата започва с активност провокирана от движението на Луната във вашия знак. Бъдете инициативни и предприемчиви, но също така готови да посрещнете предизвикателствата на пълнолунието в кардиналните знаци,което значи решителност и отговорност приложени в подходящ момент. Сега можете да получите финансова подкрепа на ваш проект, макар че тя няма да е безвъзмездна, затова трябва добре да претеглите плюсовете и минусите. Напрежението в четвъртък може да ви подтикне към прибързани и неразумни решения. В почивните дни емоционалният градус спада и ще можете на спокойствие да обмислите следващите си действия.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои напрегната в много отношения седмица. На първо място причината е в пълнолунието по кардиналната ос Везни-Овен, което създава онази неспокойна и конфликтна в голяма степен среда, в която за да се стигне до определен резултат, трябва да се премине през адреналинен шок. Слънчевите изригвания допълнително напрягат ситуациите във вторник, сряда и четвъртък и могат да ви докарат главоболие, ако не си създадете необходимите позитивни мисловни защити. Вторник и сряда са много успешни и за голяма част от вас могат да донесат дългоочакваните резултати -реални и осезаеми, най-вече в сферата на личните взаимоотношения, но също така могат да бъдат под формата на придобивки и заплащане на положен труд.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица изисква мобилизация на силите и включване дори на резервните лични енергийни мощности. Един от ключовете за успешност е да бъдете определени и постоянни в намеренията си. Умението ви да се включвате активно в решаването на чужди проблеми сега има поле за реализация. Бъдете колкото можете по-всеотдайни и безкористни, вашето не се губи и ще си дойде в подходящия момент. Някои от вас са на прага да се включат в сериозен проект, който ще окаже силно влияние в живота им в следващите дни и месеци. Седмицата е благоприятна за решаване на финансови въпроси. В четвъртък и петък обаче грижи могат да ви създават деца.

РИБИ

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои заредена с енергия седмица. В дните преди настъпващото пълнолуние Луната се движи през вашия знак и прозвънява готовността ви за отработване на предстоящите предизвикателства. Това в някаква степен може да ви направи самонадеяни и отхвърлящи вниманието на хора, които имат добри намерения. Пълнолунието обаче ви дава шанса да постигнете нещо желано и да почувствате удовлетворение. Може да получите добри приходи, да сключите изгодна сделка, да направите отлично впечатление на важен за вас човек. Не влизайте в пререкания с близък човек, това може да се отрази неблагоприятно на вашето или на неговото здраве.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 21 септември 2010 година, вторник, в 13:35 часа, Слънцето прави точна опозиция с Юпитер, а в 18:58 часа с Уран.
На 23 септември 2010 година, четвъртък, в 5:09 часа, Слънцето навлиза в знака Везни.

На 23 септември 2010 година, четвъртък, в 11:17 часа, Слънцето и Луната в опозиция, в 0 Везни- 0Овен.

На 26 септември 2010 година, неделя, в 2:25 часа, Слънцето прави точен квадрат с Плутон

Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей и Телец, през втора и трета четвърт (фаза).

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии