Седмичен хороскоп 20-26 януари 2014 година

Слънце във Водолей

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Седмицата започва с навлизането на Слънцето в знака Водолей. Слънцето започва своя ход през въздушния знак рано сутринта в първия ден на седмицата и ще се движи през него до 18 февруари. Водолей е символ на вдъхновение и хуманизъм, на вяра в новото и прогреса, на новите технологии и благотворителността, на отдаването на общи каузи в името на високи и идеалистични цели.

В общия случай да, но сега,през тази година, в началото на въздушния Водолей, Слънцето застава в квадрат към лунните възли. Позиция, която иска преразглеждане, пренастройване, ревизия и трансформация.

В следващите дни ретроградният Юпитер напредва към точните аспекти с разположените на квадрат Уран и Плутон, нещо което ще се случи през следващата седмица. Ефектът на тази тао- квадратура ще се усеща още през тази седмица, най-вече в обществените отношения и ще се увеличава с всеки изминал ден.

Предстоят да излязат наяве много тайни, компроматната война е вече в ход, ще се търси сметка за свършено и несвършено, за дадени и неизпълнени обещания, за проблемите в съдебната система, в законотворчеството, в бизнес проектите и социалните такива.

В сряда Луната активира Голям кардинален квадрат на планети в зоната от 9-я до 15-я градус на кардиналните знаци. Така средата на седмицата е неблагоприятна за родените в тази зона на Овен, Козирог, Рак и Везни, както и с асцендент или лични планети там. Възможни са невъздържаност в публичните изяви на някои хора и изпадане в крайности в поведението.

Астрологичната обстановка става по-спокойна в края на седмицата, когато тригонът на Меркурий и Марс във въздушните знаци ще наклони везните в полза на разума и контрола над емоциите.

Нека Слънцето във Водолей ни прави по-човечни и толерантни!

Успешна седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, навлизането на Слънцето в зоната на Водолея е в голяма степен вдъхновяващо. То носи подкрепа, от която в този момент имате нужда. Напрежението в кардиналните знаци няма да утихне скоро. Формиращият се тао квадрат на Уран от вашия знак, Плутон от Козирог и Юпитер от Рак поддържа висок градус на емоциите предимно на тези от първата половина на знака. Квадратът на Венера и Марс обаче, който е все още е в силата си в понеделник и вторник, допълнително изостря сетивата на тази част от знака. За тези от втората половина на Овен Марс е подготвил подаръци. Тригонът му с Меркурий до средата на седмицата влияе организиращо и позитивно мисловния процес. Ще намирате решение на важен за вас въпрос. Ще печелите от това да приобщавате към своята кауза повече хора, толкова повече, колкото отчитате интересите на другата страна. Егоцентризмът през тази седмица не носи дивиденти, дори напротив. Работете в екип, създавайте екип, насочвайте усилия в общите дела.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и неделя.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, седмицата поставя нови предизвикателства пред връзките. С навлизането на Слънцето във Водолей сте в най-променливия период на личната си година- меркуриевият. Тази и следващите две седмици са подходящ период да разширите кръга на хората, с които имате професионални взаимоотношения, да си потърсите нов работодател, да направите съдружие, да предприемете разширение на фирмата си. Бъдете взискателни към това, което ви се предлага, направете равносметка и разчети, доколко можете да приемете дадена възможност и предизвикателство. Обсъдете вариантите с партньора си. Личните доходи са в центъра на вниманието в първите дни на седмицата. Сряда е неблагоприятен ден за пътуване, бъдете внимателни като участник в движението – било то пешеходец или водач на МПС. Избягвайте конфликти на работното място. Важните си срещи насрочвайте за четвъртък.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и четвъртък.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои подвижна седмица. С навлизането на Слънцето във Водолей в понеделник, ще ви остава все по-малко време за мързелуване. Предстоят ви срещи, спешни пътувания, много контакти, повече писане, активна кореспонденция, размяна на мнения, спорове, динамично общуване с околните. Някои ще успяват да се справят сами, други ще трябва да потърсят помощ или да си наемат сътрудници. Периодът е добър за повишаване на квалификацията, за учене на нещо ново и полезно, за придобиване на умения, подобряващи физическата и психическа кондиция. Сближаването със съседи, намирането на нови приятели, с които имат общи интереси, ще разнообрази живота на мнозина. По-интензивни ще станат контактите с близки родственици като братя и сестри, братовчеди и племенници. Седмицата е добра за смяна на автомобила, за продаване на старата и за купуване на по-добра кола, както и за записване в шофьорски курс, или смяна на шофьорската книжка, ако срокът и е изтекъл.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник,вторник и четвъртък.

ЗИМНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ !

Комплект

НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

+ ПОДАРЪК Лични календари за 5 години

+ НОМЕРОЛОГИЧЕН ИМЕННИК в електронен вариант

на цена 15 лв.

+доставната такса до удобен за вас офис на ЕКОНТ

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката, и обезателно ваш телефон за връзка.

Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес. Отново, необходим е телефон за връзка.

Заявка направете във формата за поръчка  on line.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, седмицата предлага много възможности за изява. С навлизането на Слънцето във Водолей в понеделник пред вас се отварят врати, които досега са били затворени. В период сте на активна комуникация, на интерес на висшестоящите към това, какво и как го правите, към постиженията и перспективите за професионално развитие. Но правете всичко с мярка, особено що касае хора отдалеч. Прекаленото изхвърляне, даването на големи обещания и внушаването на невъзможни очаквания може да ви донесе разочарования в следващите дни и седмици. Обръщайте внимание на дребните неща и на хората, на които разчитате за осигуряване на техника и надеждна информация. За някои е настъпил момента да сменят групата си по интереси, да си създадат нов приятелски кръг, да привлекат нови хора за каузата си. Това определено води и до някои промени в личния живот, пренастройване, опознаване на нови лица и характери.

Благоприятни дни през тази седмица – Понеделник, вторник и петък.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстоящата седмица предлага интересни преживявания. В понеделник и вторник Луната е във вашия знак, което ви прави водач, център и обединител. В период, когато Слънцето навлиза във Водолей, колективните начинания и обединените усилия са гаранция за успех. Можете да налагате свои правила, да изисквате от тези, с които работите, или тези,които работят за вас, да бъдат по-организирани, и да работят по-ефективно, да спазват графика,да се придържат към предварителния план. Навлизате в период, в който е добре да обърнете повече внимание на здравето си, да преминете към гъвкав, но и щадящ режим на хранене и движение. Някои планове и проекти ще трябва да подложите на щателен преглед, оценка и трансформация. Сряда е неблагоприятен ден за решаване на финансови въпроси, за купуване на скъпи вещи и правене на големи разходи. Важни срещи насрочвайте за четвъртък или петък.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник,вторник, четвъртък и петък.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, продължава тенденцията от предходната седмица. Ретроградният Юпитер отива към точна опозиция с Плутон и точен квадрат с Уран, нещо което ще продължава да „мъти водата“ в партньорските взаимоотношения. Претенциите към вас на хора, с които имате общ бизнес, ще нарастват. Венера и Плутон от вашия знак „скъсяват дистанцията“ и това донякъде носи очакване, че при проява на отстъпчивост и разбиране, ще постигате споразумение там, където това е необходимо. С навлизането на Слънцето във Водолей, темата за личните ви доходи ще придобие особена значимост. Идеите, които сте генерирали, сега могат да намерят своето материално обезпечение. Намирате се в слънчевия период на годината си, време за изява и реализация на натрупания потенциал, за успешно съчетание между полезно и приятно. Планирайте пътуване или кратка почивка в края на седмицата.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник и вторник.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, седмицата носи обещания за успех. С навлизането на Слънцето в зоната на Водолей пред вас се очертават добри перспективи както в професионален, така и в личен план. Понеделник обаче не е вашият ден. Меркурий, управителят на знака „е спящ“, пасивен. На него можете да разчитате от вторник до петък,включително, когато застава в тригон с Марс. Марс във Везни ви дава самоувереност и амбиция,които сега ще бъдат подкрепени и с умни решения и адекватни постъпки. В сряда няма да срещате разбиране, независимо колко си вярвате и какви стабилни аргументи имате. Бъдете внимателни във финансовата сфера, не предприемайте нищо свързано с големи суми. От сряда до края на седмицата сте в период на равносметка. Ще давате пред себе си или пред друг отчет за свършеното, ще разнищвате грешките си и ще търсите път за справяне с належащите проблеми.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, четвъртък и неделя.

 

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои празник на годината, когато Слънцето навлиза в сродния по стихия знак Водолей. Много от проблемите, породени от напрегнатата астрологична обстановка в кардиналния кръст, ще отпаднат, други ще намерят своето естествено и бързо решение през тази и през следващата седмица. Във вторник по обяд Луната влиза във вашия знак. Бъдете на ниво и ще имате последователи, хора, които ще ви повярват и ще ви следват. Това, което е ваша идея, план, проект ще намира прием и подкрепа. В сряда обаче ще срещнете остра съпротива, денят не е добър за налагане на собствената воля, бъдете отстъпчиви, толерантни и важните дела отложете за следващия ден- четвъртък, когато обстановката се успокои. През втората половина на седмицата обстоятелствата работят за вас, но трябва да си направите точните разчети и да имате готовност да направите кардинални промени.

Благоприятни през тази седмица – вторник, четвъртък и петък.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, Слънцето „изгрява на тяхната улица“. С навлизането на Слънцето във вашия знак, всичко става по-лесно, отпадат част от ограниченията и задръжките. Ако рождения ви ден не е през тази седмица, то намирайки се в сатурновия период на личната си година, е възможно да се чувствате донякъде отпаднали и без настроение. Но сега е подходящ момент да приключите с нещо, което сте планирали, да си разчистите задължение и да си напишете новия план за следващата лична година. Направете го в понеделник или вторник. Сряда се очертава много ангажирана и провокативна. Избягвайте пътуване надалеч, бъдете внимателни при придвижване сред много хора. Желанието ви за повече свобода ще бъде осъществимо от четвъртък нататък. В почивните дни се освободете от ангажименти и намерете време за старите си приятели.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, седмицата започва динамично. С навлизането на Слънцето във Водолей от понеделник, пред вас се очертава период на трансформация. Колкото по-добре се настроите към новото в живота си, толкова по-лесно ще преминете през тази част от личната си година. В емоционално отношение сте все още под влияние на напрегнатия аспект на Марс от Везни и Венера в зоната на връзките и партньорството. Приятелите и тези,които са свързани с вас по роднинска линия, ще оказват влияние в една или друга посока, като съответно ще ви помагат или ще ви пречат в осъществяване на намеренията. Отчитайте и влиянието на кардиналния тао-квадрат, който се развива през тази и следващата седмица. Юпитер във вашия знак ще подтиква към големи очаквания, самодоволство и себенадценяване, което ще има своя седмичен пик в сряда. До края на седмицата ще трябва да обърнете сериозно внимание на финансите, вашите собствени и тези,в които участват брачен партньор или съдружници. Реалистичната оценка ще ви помогне да намерите път за излизане от трудна ситуация. Петък е добър за любовна среща, запознаване с интересни хора и разговорка с приятели.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник и петък.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои седмица на промените. С навлизането на Слънцето във Водолей, приоритетите ви се променят. В центъра на вниманието застават домашните дела, семейните въпроси, всичко онова което ви прави да се чувствате сигурни, защитени, стабилни и на мястото си. Отношенията с най-близките придобиват особено значение. Грижите по здравето на родител навлизат в нова фаза. Вероятно ще трябва да смените лекар, лекарство, лечебно заведение,където ще се грижат по-добре за нея (него). Някои от групата ще планират смяна на местоживеенето, свързано с промяна в работните условия. Нови хора ще навлязат в най-близкото ви обкръжение, ще посрещате гости, нови роднини и приятели. Увеличаването на семейството ще бъде по-честа тема за разговор, както и придобиването на собствен дом. Периодът до обръщането на Меркурий на 7-ми февруари, е добър за сключване на договор за покупко-продажба.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник и петък.

.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, Слънцето, което навлиза във Водолей в понеделник, открива „сезона на мечтите“,които стават реалност. Намирайки се в сатурновия период на личната си година, можете да направите много неща, които сте планирали, но не сте намерили време за тях. Периодът е подходящ за по-добро синхронизиране с вибрацията на текущата лична година. Ако сте в лична година 1, търсете новите възможности. Ако сте в лична година 2, разширявайте се търсете жилище, привличайте нови хора към бизнеса си, ако сте в лична година 9 настъпва време за слагане точка, за приключване. В понеделник и вторник времето ще ангажира близък човек. В сряда бъдете внимателни по финансови въпроси, търсете съвет, не взимайте прибързани решения. В петък не отказвайте среща с приятен човек, дори ако става дума за непознат, не знаете „ от коя туфа ще излезе заек“. Не се претоварвайте с ангажименти в почивните дни.

Благоприятни през тази седмица – понеделник и петък.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

На 20.01.2014 г., в 5:51 ч., Слънцето навлиза във Водолей.

Слънцето прави квадрат към лунните възли, СЛВ и ЮЛВ, 23.01.2014 г., в 0:47ч.

Меркурий в тригон с Марс на 24.01.2014 г.

Меркурий в квадрат със Сатурн на 25.01.2014 г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Дева и Стрелец, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

20.01.2014 г., в 22:55 ч. – 21.01.2014 г., в 14:43 ч.

23.01.2014 г., в 5:50 ч.- 23.01.2014 г., в 23:43 ч.

25.01.2014 г., в 15:55 ч.- 26.01.2014 г., в 5:13 ч.

 

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

4 коментара so far »

  1. Илиян Димитрoв каза,

    Писа на януари 20, 2014 @ 4:33

    ех да му се невиди тъкмо си мислех ,че всичко съм предвидил и нагласих спецйялно пътуването до Лондон от по-рано и Луната не е без курс и лунния ден е добър и виж сега как Изрично се препоръчва да не се пътува надалече – хем и колегата е Водолей….

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 21, 2014 @ 22:33

    Илиян Димитров,
    планетите сега подкрепят мисълта и особено много писането.
    Използвайте съчетаното влияние на Меркурий и Марс, за да понаучите българския правопис.
    Ще ви бъде полезно, когато и ако пътувате за Лондон, и обратно.
    Пример: думата “спецйялно” се изписва правилно специално.
    В нашия език текстовете се формират от изречения, които започват с главна буква и завършват с точка.
    :)

  3. Илиян Димитров каза,

    Писа на януари 27, 2014 @ 1:02

    извинявам се много – аз не съм в България от половин година и текста на български е преведен с Гугъл преводач – така и не успях да поправя тази дума в транскрипция , а ползвам служебен компютър. За напред ще копирам думи от интернет статии на български за по сигурно…

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 27, 2014 @ 11:14

    22 януари 2014, 08:30

    Сидеров се отказа от имунитета си с подигравки
    От имунитета си се отказаха и всички депутати от парламентарната група на “Атака”
    Лидерът на партия “Атака” Волен Сидеров се отказа от депутатския си имунитет, който му бе поискан от главния прокурор Сотир Цацаров заради скандала на летище “Варна”.

    От имунитета си се отказаха и всички депутати от групата.

    Те подадоха заявленията си директно на председателя на парламента Михаил Миков.

    Преди това обаче лидерът на “Атака” не си спести подигравателна тирада от трибуната на Народното събрание.

    “Виждаме, че всичко в България вече е наред, това правителство осигури дори и топло време през януари, имаме много добър стандарт на живот, демографският въпрос е решен, чуждите монополи са изгонени, на първо място сме по човешко щастие. Има само един проблем – заради моя имунитет нещата в България не вървят”, заяви Сидеров.

    “ЕС е пред разпадане, дори има опасност да ни изключат, защото аз си поддържам имунитета. Нещо повече, може да стане и междугалактически проблем – извънземните бавят своя контакт със Земята, защото Волен Сидеров имал имунитет”, продължи той.

    Сидеров декларира, че ще си подаде заявлението, с което се отказва от имунитета, и го връчи на председателя на парламента. Последваха го депутатите от “Атака”, които също дадоха заявленията си на Михаил Миков.

    След тази пречка, която стоеше пред българската правораздавателна система, сега тя ще заработи като швейцарски часоник и ще започне да ликвидира престъпността, коментира Волен Сидеров. Той се обърна към прокурорите с апел както светкавично са реагирали на инцидента на летище “Варна”, да реагират и на някои подадени сигнали като този за Бойко Борисов.

    Той се обърна към депутатите от ГЕРБ и ги призова те също да заявят, че се отказват от своя имунитет. Сидеров заяви още, че няма да се случат очакванията на тези, които си мислят, че ще превърнат България в някаква джамахирия или колониална територия. Докато има български патриоти, това няма да се случи, а те се умножават, коментира той и допълни, че от омразата и плюнката се раждат още български патриоти.

    “Нека някой ми покаже кадър, в който аз удрям полицая, както е описано в неговата лъжа – просто такъв кадър нямаше. Този полицай аз никога не съм го удрял, това момче излъга, някой му каза да излъже и това ще стане ясно един ден”, каза малко по-късно на брифинг в парламента лидерът на “Атака” Волен Сидеров.

    По думите на Сидеров “върху тази лъжа се гради цялото искане на главния прокурор за посегателство върху служебно лице”.

    За новия доклад на ЕК за България Сидеров коментира: “Тези доклади са обикновено едни бюрократични текстове, в които с много думи нищо не се казва, така че не знам защо трябва да чакаме с тръпка поредния доклад на ЕС. Смятам, че Евросъюзът поначало е грешно конструиран и не би трябвало да е в този вид, в който е.”

    Според Прокуратурата има достатъчно данни, че Сидеров може да бъде обвинен в две престъпления – хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда на полицай. Тя обаче не можеше да повдигне обвинение срещу лице, което се ползва с депутатски имунитет.

    Варненският скандал със Сидеров имаше и дипломатическо измерение, тъй като в самолета за морската ни столица лидерът на “Атака” се държал агресивно с френската дипломатка Стефани Дюмортие.

    Френското посолство поиска извинение, а Сидеров на свой ред заяви, че няма за какво да се извинява и сам поиска извинение от посолството.

    Вчера Дюмортие, която ръководи Френския център във Варна, отново е била притеснявана – от екип на телевизия “Алфа”, орган на националистическата партия.
    http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/siderov-se-otkaza-ot-imuniteta-si-s-podigravki-6003523

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии