Седмичен хороскоп 21-27 юни 2010 г.

temenuj 1

Лунно затъмнение

и Голям космичен кръст в събота

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои напрегната работна седмица. Трябва да бъдете максимално организирани и съсредоточени, в това което правите, за да постигате желания резултат. До петък Меркурий се движи в Близнаци и ви помага да намирате верният тон и точният подход в трудни ситуации. Някой, който е служебно свързан с вас, е изпаднал в тежко положение, и се нуждае от подкрепата ви. Ситуация, започнала от предната седмица, сега ще поеме в някаква по-определена посока. Краят на седмицата е зареден с напрежение, затова не планирайте важни неща за почивните дни. Родените в първите градуси на знака, през март, да избягват рисковите ситуации. Бъдете внимателни при работа с механични или електрически технически средства.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв продължава тенденцията от предходната седмица. Ще ви залива поток от емоции, ярки преживявания, част от тях … приятни. През тази седмица се очаква проясняване на небосклона – уточняване, изясняване на отношения, навлизане в период на по-голяма определеност по важни въпроси както в емоционалния живот, така и в служебните взаимоотношения. Четвъртък е успешен ден, в петък и събота обаче внимавайте да не ви въвлекат в интрига или в такава ситуация, в която можете да пострадате. Внимавайте при шофиране по натоварен път или в планината.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица е в голяма степен ситуационно продължение на предната. Нещо, което се е случило преди, сега ще намери своя логичен финал. Можете да разчитате на добро развитие на обстоятелства свързани с финансовата страна на живота ви. Ще имате материална подкрепа за ваша идея в първите дни на седмицата. В дните около пълнолунието обаче е важно да премервате добре приказките си, за да не си “отрежете сами клона”. Не ползвайте неща, които не са ваши, не взимайте нещо, за което нямате разрешение.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица носи противоречиви тенденции. Напрегнатата обстановка в небесата има вероятност да мине край вас и да не ви засегне, ако сами “ не се навирате между шамарите”. Пълнолунието може да ви донесе богат урожай от емоции и придобивки от труд, който сте влагали в последните месеци. Важни срещи насрочвайте за сряда. През тази седмица някой ще иска да ви помага, а може и да получите добри предложения за съвместна работа.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои неспокойна седмица, в която управителят на знака – Меркурий навлиза в и попада в трудна астрологична ситуация. Придвижвайки се през първите градуси на , към края на седмицата, той се включва в големия космичен кръст. Енергията му оказва влияние както на материално, така и на психическо ниво. Може да бъде засегнато чувството ви за сигурност като бъдете предизвикани да вземете решение за нещо,свързано с жилище. При някои може да има промяна в наемни условия, или в суми, плащани по кредит. Може към този момент да ви бъде отказан заем или да започне процедура за отнемане собственост, заради неизплатени вноски. Ситуацията е по-благоприятна за родените в първата половина на знака.


За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата предлага развитие на нещо, което е започнало преди дни. Подкрепа имате от някой, който е надалеч. Усложнената обстановка в края на седмицата предупреждава да бъдете внимателни към здравето си, пазете се от травми. Също така избягвайте претоварването и конфликтите с по-млади хора, особено ако рожденото ви слънце е в първите градуси на знака. В четвъртък и петък ще получите информация и достатъчно аргументи, за да си изясните дадена ситуация и да определите позицията си.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през тази седмица ще се срещнат с предизвикателства, които в по-голямата си част са очаквани и за тях имат надежден модел за справяне. Слънцето и Меркурий напускат знака ви през тази седмица, но затова пък оттам,където отиват, ще дадат импулс в друга важна за вас област – финансовите ресурси, които са ваши лични или тези, върху които имате контрол. Понеделник и вторник са силните ви дни, когато можете да направите крачки, които да ви карат да се чувствате стабилни. По пълнолуние се пазете от крадци.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои седмица на взимането на решения. На прага сте да направите решителна крачка. Ще трябва да се откажете от нещо или от някой, да разрушите взаимоотношения или да скъсате договор, защото отваряте нова страница. Това, което търсите, е яснота и по-голяма стабилност, и точно сега не ви се играят игрички, и не ви се плетат интриги. Понеделник и сряда са ви силни дни. По пълнолуние бъдете внимателни в отношенията си с околните, избягвайте конфликти, които могат да влошат състоянието на близък човек. Петък и събота са критични за родените в първите градуси на знака и за тези, които имат сърдечни проблеми и нарушена функция на бъбреците.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица е ориентирана в голяма степен към проблемите на околните. Напрегнатата астрологична ситуация в края на седмицата е встрани от вашето рождено Слънце в неподвижен знак, но и двамата управители – Сатурн и Уран са участници в Големия кръст, намирайки се все още един срещу друг. Многото квадрати през следващите дни ще ви карат да бъдете още по-категорични по темите, които ви вълнуват. Някой се нуждае от вашите съвети и напътствия, а също и от безкористната ви помощ. До четвъртък можете да преговаряте с този, от когото зависи,с голяма вероятност за успех за по-добро заплащане, или по-добри условия на труд.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои забележителна седмица. Пълнолунието в събота е в 4-я градус на вашия знак и затова родените в първата декада на знака може да се чувстват пренапрегнати, раздразнителни, малко тромави и не на мястото си в определени ситуации. Понеделник и вторник са сравнително благоприятни, но от четвъртък нататък бъдете внимателни какво и къде говорите и правите. Може да ви бъдат стоварени отговорности за които нямате готовност. Каквото можете… отложете за следващата седмица. Дните около пълнолунието са рискови за здравето на тези, които имат проблеми със сърдечната дейност и стомаха.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица поставя на изпитание силата на характера и волята за справяне с трудностите. Марс, управителят на знака, е в позиция, от която дава подкрепа и ви прави жилави и издържливи. Слънцето навлиза в Рак и също ви подава ръка и жизнена енергия. Ще трябва да взимате важни решения, провокирани отвън, от други хора и обстоятелства. Може да водите дело и решението да не е във ваша полза, но не се отказвайте да търсите справедливост. Бъдете внимателни, ако в почивните дни ви се налага да пътувате, приемайте по-спокойно нещата и избягвайте конфликтните ситуации.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица, подобно на предходната ще бъде изпълнена с емоции и взимане на трудни решения. Но сега Слънцето е вече в Рак и оттам ви подкрепя с повече кураж и жизнена енергия. Понеделник, вторник и сряда могат да бъдат много успешни. Четвъртък и петък обаче са трудни за родените в последните градуси на зодията. Пълнолунието може да ви направи по-нападателни, физически и вербално, което да създаде здравословни проблеми както на вас, така и на близките ви.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 21 юни 2010 година, понеделник, в 13:28 часа, Слънцето преминава в Рак.
На 25 юни 2010 година, петък, в 12:31 часа, Меркурий преминава в Рак.

На 26 юни 2010 година, събота, в 13:30: часа, Пълнолуние,съчетано с Частично Лунно затъмнение.
Слънцето и Луната са в точна опозиция в 4 гр. 46 мин. 12 сек. на Рак -Козирог.
26 06 10 Големият кръст от планети, активиран от Луната през миналата събота, на 19 юни, сега се разгръща, като към него се присъединява и Меркурий. Сега в Големия кръст са включени Луна-Плутон в съвпад, в опозиция със Слънце-Меркурий в съвпад, в квадрати към опозицията Сатурн срещу Юпитер-Уран.
Лунното затъмнение, макар и частично, противопоставя Слънцето и Луната в кардиналните знаци Рак и Козирог.
Напрегната астрологична обстановка води до повишена агресивност у част от хората през цялата седмица, склонност към насилие, незачитане правата на другите. По пътищата е вероятна по-голяма от обикновеното инцидентност, единични или групови терористични действия. Аварийност на техниката, поражения от гръмотевични бури, ураганни ветрове или градушки.
Кулминацията е в събота по обяд, когато Луната прави едновременно съвпад с Плутон и опозиция със Слънцето. Денят е рисков за родените в първите 5 градуса на кардиналните знаци и за хората с хронични заболявания, високо кръвно, аритмия, с предразположеност към инсулти и инфаркт.

Луната през тази седмица се движи между знаците Везни и Козирог, през втора и трета четвърт (фаза).

Етикети: , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии