Седмичен хороскоп 22-28 март 2010 г.

Слънце в квадрат с , в петък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен се очертава динамична и ползотворна седмицата. Господарят на вашия знак Марс набира скорост и през следващите дни е насърчаван от хармоничните аспекти със Слънцето, Уран и Сатурн.  С подкрепата на новата Луна,това ще ви даде възможност да приведете в изпълнение намеренията си. В сряда ще имате яснота по важен за вас въпрос. Бъдете коректни в отношенията с близките си. Четвъртък и петък могат да се окажат трудни за родените в първата декада на Овен, родените през март. 

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои силна седмица. Вниманието на много хора ще бъде насочено към вас. Възможно е това да не ви ласкае особено, защото ви интересува един определен човек и как ще се развият отношенията ви с него. Шансът е на ваша страна, действайте! За някои от тази група е добре да се отделят за известно време от работния колектив, да попътуват, да се запознаят с нови хора и да видят нови места. Петък, носи вероятност за проблеми със здравето за тези,които имат болно сърцето или високо кръвно налягане.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица обещава успех в повечето от начинанията. Имате висок жизнен тонус и желание да свършите всичката работа, която ви се е натрупала, колкото се може по-бързо. Хора, на които разчитате, обаче могат да ви подведат във вторник. Това е рисков ден и за всякакви финансови операции, особено с пари, които не са ваши собствени.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец и тази седмица предлага приповдигнат емоционален тонус е богат набор от чувствени изживявания. За бизнес делата си имате подкрепа, с успех можете да реализирате набелязаното и да насочите очакванията си към други по-високи цели. Не отказвайте покани, особено в петък, когато имате шанс да създадете полезни връзки.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица ще е изпълнена с интересни преживявания. Част от тях ще имат емоционален, а други финансов характер. Във вторник или сряда някой може да предяви претенции към вас за по-високо възнаграждение или за заплащане на по-висока цена за стока, услуга, лихва или наем. Вземайте решение и се договаряйте в четвъртък.

КОЗИРОГ
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през следващите дни ще трябва да отделят повече време за решаване на финансови въпроси. Много е важно да разчитате на себе си и да не позволявате намеса и още повече зависимост в това отношение. Вторник носи риск за служебните ви взаимоотношения. Възможно е да бъде провокирано вашето чувство за собствено достойнство и да ви бъдат отправени безпочвени обвинения. Разчитайте на подкрепа от близките си в четвъртък. Петък е рисков за родените  през декември.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица обещава подкрепа на всичко онова, което е ориентирано в полза на повече хора. Обръщайте внимание на информацията, която стига до вас по различни пътища. Част от нея може да се окаже изключително полезна в момент, когато се чувствате неуверени. във вторник е важно да сте наясно с финансовите си възможности и докъде може да се простирате в харченето. Сряда е силен ден, в който можете да разчитате на подкрепа от близките ви хора.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои напрегната седмица. Имате да решавате важни делови въпроси,срещайки сериозна съпротива от хора, които се считат за засегнати и недооценени. Стремейки се да запазите мира, може да поемете ангажименти, които не са ви по силите  да изпълните. Вторник е напрегнат ден, в който е много вероятно да счупите нещо ценно или да приключите стара връзка. В четвъртък ще успеете да позагладите недоразуменията. Петък е рисков за родените  през септември.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои динамична, наситена със събития седмица. Възможно е внезапно да се наложи да пътувате надалеч. Постарайте се това да не става във вторник и петък.  В сряда имате шанс да постигнете съгласие с партньорите си и да сключите изгоден договор. Обръщайте внимание на хората, с които ви среща съдбата през тази седмица,някой от тях може да се окаже много ценен за вас в бъдеще.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои натоварена делова седмица. Очакват ви промени в основни направления на дейността ви, нещо което  сте предвиждали, но без да отчитате някои особености. Нови хора навлизат в приятелското ви обкръжение и ще играят, значима или не, роля в близко бъдеще. Не бързайте да режете “клона, на който седите”, защото новото не винаги е по-добро. Разчитайте на подкрепата на по-възрастни хора. Петък е рисков за родените  през юни.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица изисква активни и решителни действия. Трябва бъдете настойчиви и да не разчитате на голяма подкрепа отвън. Даже е добре да отказвате помощ от неблагонадеждни хора. Някои от тази група ще имат нужда от лекарски съвет за себе си или за близък човек. Във вторник бъдете резервирани към оценките на лекар, не вярвайте на поставена диагноза, търсете второ, ако трябва и трето мнение.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои интересна седмица. Успехът в следващите дни зависи от това доколко добре сте се подготвили предварително, т.е.  дали и как сте си “написали домашното”. Удачно време за пътуване и за трупане на нови впечатления. Втората половина на седмицата обаче може да ви натовари с по-големи от предвиденото разходи. Има риск  и от подвеждане от странични хора.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  26 март 2010 година, петък, в  5:45 часа, Слънцето прави точен квадрат с Плутон в 5-я градус на Овен-Козирог.

Луната през тази седмица се движи между знаците Близнаци и Дева, в първа и втора четвърт (фаза).

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии