Седмичен хороскоп 22-28 октомври 2012 г.

Слънце в тригон с Нептун

Слънце в Скорпион

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Предстоящата астрологична седмица отново е изпълнена с хармонични аспекти. Във вторник е точният тригон на Слънцето и Нептун. В тригон, спрямо Нептун, Слънцето застава два пъти в годината, но сега това се случва заедно, в съвпад със Сатурн, който се движи през Скорпион. Тригонът на Слънцето и Нептун отваря духовните ни сетива, прави ни свързани с всички хора и животни, с цялата жива, проявена по един или друг начин, природа, със Земята като наш настоящ дом. Той но прави по-чувствителни към болката на другите, по-съпричастни към съдбата на цялото човечество. Участието на Сатурн придава повече определеност, конкретност и форма на тригона Слънце-Нептун, и ни подтиква към осъзнати действия.

Към този многопланов аспект, се добавя и секстила на Венера към съвпада на Меркурий и Северният лунен възел, подкрепящ точните, на място казани думи или извършени постъпки.

Така цялостната астрологична обстановка до петък, стимулира инициативата и креативността в личните дела, но също така и в полза на добруването на хората, и на природата. Творчески импулс ще зарежда с идеи и съвсем реални планове даровитите хора с професии, изискващи идеи, въображение, сръчност, но също така реализъм и прагматизъм в голяма степен. Най-силно повлияни от хармоничните аспекти между планетите ще бъдат поети и певци, художници-приложници, скулптори, а особено много – архитектите и строителите,за които „циганското лято“ предлага златно време за работа.

На чувствителните и интуитивните, в следващите дни, астрологичната обстановка носи информация и съдбовни знаци, посредством духовни практики, сънища и срещи с подходящите хора.

В края на седмицата,в петък, е Денят на строителите и Димитровден.

Честито на именниците!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстоящата седмица предлага много движение и разнообразни контакти. В понеделник някои уговорки със стари приятели ще претърпят корекция, и уточняване. Вторник е благоприятен ден за сключване на сделки, особено такива, свързани със собственост. Моментът е подходящ за роднински делби на наследствени имоти, за купуване и продаване на земя и жилища. Успешно окончателно решение могат да имат спорни казуси с държавни институции, данъчни, застрахователни дружества. Приятелството и любовта на близки хора ще ви подкрепят в начинанията. В събота и неделя ви очакват приятни изненади.

На родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои седмица на предизвикателствата. В понеделник ще ви бъде трудно да влезете в ритъма на деня, да отговорите на нечии претенции, и в същото време да запазите достойнството си. Във вторник ще ви трябва спешна помощ от приятел и вероятно ще я получите. Някой друг, близък човек, има належаща нужда от вашата подкрепа. Съвместната работа с родственик може да бъде успешно финализирана в средата на седмицата. Бъдете внимателни при по-крупни финансови сделки в четвъртък. В почивните дни, особено в неделя, ви очакват радостни преживявания.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои натоварена с ангажименти седмица. От вас се изисква да вложите повече енергия и ентусиазъм, за да излезете от затрудненото положение, в което сте. Наложително е да се освободите от някои стари вещи или стари схващания, които ви спъват да вървите напред. Голяма част от времето и вниманието ви в следващите дни ще заемат домашни грижи, или семейни ангажименти. Избягвайте физическо претоварване в четвъртък. Благоприятни дни-вторник,сряда, събота и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои творческа седмица. Вашата креативна природа и естетичен вкус са стимулирани от текущата астрологична обстановка. На някои ваши стари идеи, или забравени проекти, сега ще бъде обърнато нужното внимание и ще им се вдъхне живот. Бъдете активни в общуването, търсете подходящата за вас среда, където можете да покажете на какво сте способни. Вашата увереност в собствените сили и умението ви да привеждате убедителни аргументи,ще бъдат оценени и взети под внимание от когото трябва. Намерете начин да отдъхнете сред природата в почивните дни.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои хармонична седмица. Повечето от вас ще се отзоват, и ще помогнат на някой изпаднал в беда. При други, творческият импулс ще даде криле на даровитата им природа. Предстоят ви много срещи, можете да смените средата, в която се движите, или в която прекарвате свободното си време. Периодът е подходящ да се включите в школа или курс за обучение, да придобиете ново умение. Някои подобрения по личния ви автомобил или неговата смяна са на дневен ред. Благоприятни дни през седмицата-сряда, петък и събота.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои плодотворна седмица. Съвпадът на Слънцето и Сатурн, управителят на знака ви, бележи началото на нов цикъл,което означава много новости да влязат в живота ви. Ще трябва да загърбите някои стари и изживели времето си методи на работа, да се ориентирате към съвършено нова сфера на дейност или поне да смените нещо важно в работната си среда, нещо на което сте придавали твърде голямо значение досега. Благоприятни дни през тази седмица-вторник,сряда и петък.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои динамична седмица. Някои ваши притеснения сега ще намерят своето най-добро разрешение. Можете да направите нещо, да постъпите по определен начин, с цел на дадете урок на някого. В понеделник такъв подход не би дал добри резултати и вероятно ще ви разберат погрешно. Но вторник, да, моментът е добър да демонстрирате свои умения, знания, сръчност, дарба,всичко онова, което ви прави уникални. В сряда обръщайте повече внимание на възрастните хора около вас, давайте им подкрепа и надежда. В четвъртък и петък имайте готовността да се изправите срещу ваш опонент, съперник, конкурент,а също така и да давате отчет за изпълнението на обещание, или ангажимент.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои седмица на добрите идеи и тяхното успешно реализиране. Но бъдете внимателни с финансовото подсигуряване на плановете си. Възможно е да бъдете подведени за цена и качество. Бъдете отзивчиви на отправени към вас молби за помощ. Във вторник имате шанс да постигнете споразумение и да се договорите за нов ангажимент, за добра цена на ваш продукт, за представяне на изложба или модно дефиле. Разчитайте на опита си и на старите изпитани вече методи.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои седмица на сериозните решения. В професионално отношение има от какво да се откажете и какво да загърбите, очакват ви нови територии, в които да насочите енергията си. На някои ваши инвестиции сега можете да погледнете от друг ъгъл. Търсете съдействие от други хора, ако намерите убедителни доводи, ще получите нужната ви подкрепа. До средата на седмицата е важно да бъдете не само инициатор, но и активен участник в случващото се. В сряда и в четвъртък има вероятност да бъдете подведени във финансово отношение. Благоприятни дни-вторник, събота и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои емоционална седмица. През този период вашето желание да зарадвате определен човек, ще ви създава хубаво настроение и ще изпълва дните със светлина. Успешно ще се справяте с всякакъв вид документи, чертежи, дизайнерски проекти, с изработване на изделия, които изискват сръчност на ръцете и отлично въображение. През тази седмица можете да срещнете някой, който да почувствате като сродна душа, или да попаднете на подходящия наставник. Някои от групата ще се свържат с човек отдалеч, с който могат да изградят трайни отношения- служебни, но е възможно и лични. Благоприятни дни-сряда и четвъртък.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои ангажирана седмица. Стари задължения очакват да им обърнете внимание. Едно ново приятелство ще ви зареди с вдъхновение и ще ви даде тъй нужната ви подкрепа. Към вас също така има отправени очаквания за съвет и помощ. Отнесете се с присъщите ви компетентност и отговорност. Първата половина на седмицата е подходяща за уреждане на имотни дела. В четвъртък може да попаднете в неприятна ситуация, заради дете. Събота е неблагоприятен ден за купуване на техника. Благоприятни дни през тази седмица-вторник, сряда и неделя.


На родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои емоционална седмица. Пред вас се откриват нови възможности за напредък в професията, а също така и да попаднете в среда, която е близка на вашите стремежи и интереси. Ангажирането с грижите на други хора ще ви товари, но едновременно с това ще ви носи удовлетворението, че сте полезни и тяхната благодарност. Навлизате в период благоприятен за пътувания и разширяване на кръгозора с нови знания, и практики. Благоприятни дни през тази седмица-вторник,сряда и петък.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

На 23.10.2012 г в 2:13 ч., Слънцето навлиза в Скорпион.

Слънце в точен тригон с Нептун на 23.10.2012 г, вторник, в 14:15 ч.

Слънце в съвпад със Сатурн на 25.10.2012 г ,четвъртък, в 11:32 ч

Меркурий в съвпад със СЛВ на 25.10.2012 г ,четвъртък, в 13:03 ч.

Венера в секстил към СЛВ и Меркурий, и в тригон към ЮЛВ на 25.10.2012 г. ,четвъртък, в 13:54 ч.

На 28.10.2012 г., в 15:03 ч. Венера навлиза във Везни.

Марс в точна опозиция с Юпитер на 28.10.2012 г. ,в 15:55 ч.

Луната през тази седмица се движи между знаците Козирог и Овен, през втора четвърт.

Луната е без курс на:

22.10.2012 г., в 3:32 ч. – 22.10.2012 г., в 5:02 ч.

24.10.2012 г., в 1:27 ч. – 24.10.2012 г., в 11:00 ч.

26.10.2012 г., в 15:04 ч. – 26.10.2012 г., в 19:31 ч.

28.10.2012 г., в 1:32 ч.- 29.10.2012 г., в 6:15 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

1 коментар so far »

  1. Нели Б, каза,

    Писа на октомври 22, 2012 @ 18:28

    Здравейте Муси,

    Как се тълкува,ако предстоящият съвпад Слънце/Сатурн е точно в/у Асцендента? Транзитните Нептун/Хирон са в/у наталния Юпитер 4ти дом.

    Благодаря Ви !
    Нели

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии