Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2010 г.

Пълнолуние в неделя

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен в дните преди пълнолунието е важно да съхранят енергията си за полезни дела. Надценяването на собствените сили и претоварването, било то физическо или психическо, може да ви отведе в погрешна посока. Желанието ви да доказвате на всяка цена своята правота ще среща сериозен отпор. Тайно от вас се прегрупират сили, които могат да попречат на някои ваши проекти и да ви накарат да промените плановете си.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв последните дни на месец февруари са вдъхновяващи и перспективни както за личните, така и за служебните дела. Наближаващият съвпад на Слънцето с Юпитер в Риби е зареден с позитивни очаквания. Получаване на висока оценка, похвала, награда или успех на ваш проект може да ви отвори пътя за напредък в професията. Обръщайте по-голямо внимание на предложения, свързани с пари,защото там може да има подводни камъни, на които да се натъкнете в бъдеще.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица е забележителна с възможностите за професионален успех, които дава. Можете да решите важен въпрос, да се договорите за условията на съвместна работа с други хора, да подпишете договор. Приходи в личната сметка очаквайте между вторник и петък. Внесете в дома си нещо ново, направете подарък на близък човек, зарадвайте роднина с похвала и блага дума.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица носи радост от добре свършена работа. С подкрепата на приятели и колеги можете да постигнете успех в лично или общо начинание. Втората половина на седмицата е благоприятна за решаване на важни въпроси и приключване на голям обем работа. Отношенията ви с близките са в добър период, като момента е подходящ за посрещане на гости и постигане съгласие по важни семейни въпроси.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои интересна в много отношения седмица. Можете да получите неочакван шанс за успех, да установите контакт с подходящи  хора, които да ви окажат съдействие. В последните дни на февруари всеки ваш стремеж за изява, ще получи навременна подкрепа. Отнасяйте се с внимание към мнението и инициативите на човека до вас. Възможно е в следващите дни да положите началото на сериозно и дългосрочно партньорство.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог последната седмица на февруари е наситена с очаквания за подкрепа на вече започнати проекти. Вашата решителност да отстоявате собствените си виждания играе важна роля в преговорите с партньори. Пестеливостта ви ще бъде подложена на изпитание заради належащ разход. Отделете време и средства за профилактика на здравето си.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои динамична седмица. Успехът е на ваша страна и можете да се радвате на подаръци от Съдбата.  По неочакван начин може да бъде разрешен отдавнашен проблем, да ви се даде зелена светлина на ваша идея или да ви похвалят по забележителен начин. Наслаждавайте се на активна и добронамерена  комуникация с околните. Възможно е неочаквано пътуване в приятна компания в края на седмицата.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои активна работна седмица. Общият тон е позитивен и  в началото на седмицата можете да се поздравите с успешно решаване на важен административен въпрос. В интересен период сте, когато могат да се появят,заслужаващи вниманието ви предложения за работа. Последните дни на февруари са успешни за вас. В личния си живот обаче бъдете по-внимателни към новостите.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица ще премине под знака на решаване на финансови въпроси. Астрологичната обстановка в това отношение дава основания за оптимизъм. Можете да увеличите приходната част на бюджета си, ако положите повече усилия. Сега е момента и за повече реклама на дейността ви и на собствената ви личност.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои седмица, в която добре планирани неща претърпяват неочаквана промяна и дори обрат. Може да се чувствате разсеяни и да ви е трудно да се съсредоточите върху преките си ангажименти. При повечето от вас се засилва интуицията, сънищата ви носят информация, която ви помага да постъпите по един или друг начин. В средата на седмицата ще трябва да се занимавате с финансови въпроси, пазете се от подвеждане.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои  вълнуваща седмица. Сега можете да пожънете успеха на усилията, вложени в създаването на нещо значимо. Имате подкрепата на партньори и съдружници, на приятели и близки познати. В края на седмицата шансът е на ваша страна и в състезания с хазартен привкус. В личния живот настъпват промени – пораждане на нова любов или там, където тя е налице, навлизане в нов етап, с повече перспективи.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби  последната седмица на февруари е наситена с важни събития. Астрологичният фон е позитивен и подкрепящ решителните действия за справяне с важен личен проблем. Разбира се това трябва да става по един лек, ефирен и щадящ чуждото честолюбие начин. Вслушвайте се в съветите на интуицията си и разчитайте знаците, които ви дава Съдбата, за да не изпуснете добрия шанс.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  23 февруари.2010 година, вторник, Венера и Плутон са в секстил
На  27 февруари.2010 година, събота, Меркурий и Нептун са в съвпад.
На  28 февруари.2010 година, неделя, в 13:47часа сф.вр., Слънцето и Юпитер са в точен съвпад.
На  28 февруари.2010 година, неделя, в 18:37 часа сф.вр., Пълнолуние в Риби-Дева.
Луната през тази седмица се движи между знаците Близнаци и Дева,във втора четвърт (фаза).

Етикети:

3 коментара so far »

  1. libra каза,

    Писа на февруари 23, 2010 @ 2:01

    пише за везни “В интересен период сте, когато могат да се появят,заслужаващи вниманието ви предложения за работа.”
    а в една по-стара статия четох тук, че когато марс е ретрограден не е подходящо да се започва нова работа, сега нали е ретрограден марс до 12 март някъде…

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 23, 2010 @ 12:29

    libra,
    ретроградният Марс не пречи човек да получава и обмисля предложения за работа. Марс по-скоро влияе на мотивацията и енергията, която човек може да вложи на новото работно място, за да се представи добре. Знаете,че обикновено се започва със срочен договор, в рамките на който човек е оценяван става или не за предложената му работа.Дотогава Марс ще се движи в права посока. Затова е важно Марс да е директен, а както е в Лъв още по-добре, защото ще зарежда с ентусиазъм и амбиция.

  3. Violette каза,

    Писа на март 1, 2010 @ 0:04

    Аз съм “дева” с аксцедент “везни” и наистина настъпи промяна в служебното ми положение, което ме притеснява – документите са подготвени и подписани от ръководството , но аз все още не съм.Трябва ли да се тревожа от факта , че събитието е настъпило когато Марс е бил ретрограден и да очаквам лошо развитие на ситуацията.Има ли значение ако аз подпиша документите след 12 март.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии