Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2016

ПЛ 22 2  16Пълнолуние в Дева в понеделник

Слънце и в съвпад в неделя

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

През тази седмица астрологичната обстановка е по-раздвижена. Имаме два акцента в астрологичната картина. Първият е пълнолунието в понеделник в Дева. Светилата ще застанат едно срещу друго в 3-я градус на Риби-Дева.

Пълнолунието е време за реализация на надежди и планове,за разгръщане на потенциал, за въвеждане в действие, за „завъртане на колелото“. Пълнолунието в Дева допълнително изисква всичко това да се прави в строг ред, по график и прецизно, но най-вече обърнато към себе си, към собственото здраве и психо-физическа кондиция. Ако искаме да сме здрави, трябва да се погрижим за това. Да се откажем от нещата, които ни вредят, да се научим да разбираме нуждите на тялото си и да го поддържаме в добро състояние,защото то е храмът на нашата Душа.

Радостен завършек на седмицата прави съвпадът на Слънцето и Нептун. Тази ежегодна среща сега се случва в 9-я градус на Риби. Тя носи идеята за осветяване на неяснотите, за извеждане на светло на нашите съкровени желания и стремежи, за вглеждане в настоящия момент, тук и сега, но без „розовите очила“.

Успешна седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, астрологичната обстановка съсредоточава вниманието най-вече в личните дела. Пълнолунието в Дева е удачно време за подобряване на тонуса с повече физическа активност и изгаряне на излишните мазнини. Здравословното хранене, отказване от някои вредни навици, и придобиването на полезни такива, могат да станат част от целенасочени усилия. Ако го облечете в подходящата форма и го правите с желание, това може да се окаже приятно и полезно начинание, да ви привлече към интересна среда, към нови хора и нови възможности. Сегашното пълнолуние бележи време за изпълнение на нещо пожелано през есента на миналата година. През втората половина на седмицата колективният дух може да даде нова посока на целите и стремежите ви. Включете се в екип, обединете усилията си с други хора, работете с повече страст и амбиция и резултатите ще бъдат на лице съвсем скоро. В края на седмицата добри новини ще ви въодушевят и настроят позитивно за следващата седмица.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък, събота и неделя.

 

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои емоционална седмица. Опозицията на Луната към Слънцето напряга сетивата, изостря чувствителността ви за всичко, което касае вашите предпочитания. Пълната Луна в Дева ще ви кара да бъдете критични и взискателни към всичко свързано с вашите лични доходи и притежания. Моментът е добър да изразите недоволство, ако заплащането не съответства на количеството и качеството на вашия труд. Искайте повече, вероятността да получите утвърдителен отговор не е малка. Защитете правата си и в полето на личните взаимоотношения. В края на седмицата ще научите нещо, което ще ви помогне да отхвърлите опитите за манипулация и контрол.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък и събота.

 

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои успешна седмица. Пълнолунието в началото на седмицата придава на вашата работа по-голямо значение, като я слага в центъра на вниманието на повече хора. Сега е момента да си дадете сметка дали точно това искате. Ако да, продължавайте смело напред. Ако не, сменяйте целта, и дори посоката. Пестете ресурсите си, не ги разпилявайте по безмислени или фалшиви цели. Вашият планетен управител Юпитер е ретрограден и това донякъде може да омаловажи успеха ви, или да забави жестовете на оценка. Някои вероятно ще се почувстват разочаровани от отношението на човек, за когото са полагали грижи. Не прекалявайте с грижите, не правете непоискано добро.

Благоприятни дни през седмицата – четвъртък, петък събота и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои романтична седмица. Пълнолунието в сродния по стихия знак Дева активира зоната на любовта и романтичните преживявания. Присъствието на Юпитер и СЛВ там подчертават темата и придават по-силно звучене на всяко емоционално преживяване. Ако преди няколко месеца, на едно от есенните новолуния, сте си пожелали да намерите своята сродна душа, то сега е настъпил подходящия момент това да се случи. Не се осланяйте на случайността, планирайте всяка своя стъпка, предвиждайте вариантите и следвайте предварителния план. Това гарантира повече внимание към личността ви и успех в начинанията. Още повече, ако си подсигурите подкрепата на подходящите хора.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, четвъртък и събота.

 

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои забележителна седмица. Пълнолунието във вашия знак се случва един път в годината. Това е времето, в което ви се иска да бъдете по-често и за по-дълго време във фокуса на вниманието на околните. Вероятно има причини да се чувствате подценени и ощетени, в полза на друг. Но това е само привидно. Пълната Луна в Дева ще ви покаже колко сте ценни за определен човек, или за група хора. Радвайте се на вниманието, приемете ролята на лидер и се докажете като такъв. Поработете върху себе си, върху имиджа си, почистете, поизлъскайте, придайте му блясък. Имате нужда от подобряване „на фасадата“, на това, което виждат другите във вас. През втората половина на седмицата не се отказвайте от присъщата ви критичност и наблюдателност. Те ще ви потрябват, когато трябва да приемете едно добро предложение, или да го отхвърлите.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и събота.

 

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои резултатна седмица. Пълнолунието в сродния по стихия знак Дева е чудесен момент да се порадвате на резултатите от своя труд, да получите признание и нови перспективи. Също така да преформулирате някои свои цели, като ги приведете към променените условия. Имате подкрепа за всичко свързано с образование, и себеобразоване, с наука и проучвания, с преподаване, с издаване на книги или други печатни произведения. В средата на седмицата чувството ви за справедливост може да бъде провокирано, а в края на седмицата да ви зарадват новини, свързани с близък човек.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, и събота.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои напрегната седмица. Пълнолунието в Дева подчертава важността на това да направите своите избори, да се определите по важен за вас въпрос, да уточните приоритетите си. Пълната Луна съсредоточава вниманието ви в собствения дом, жилището, което обитавате, хората с които го споделяте, човекът или хората, за които се грижите. Взаимоотношенията с членовете на семейството ще бъдат важни, но също така и сигурността на дома, както и някои мерки за неговото подобряване. Някои очаквания свързани с покупката или продажбата на имот през тази седмица, или през следващите две, могат да се сбъднат, да се появи подходящо предложение, или сериозен клиент. В работната среда могат да се появят някои подвеждащи възможности, за което да си дадете сметка през следващата седмици.

Благоприятни дни през седмицата – четвъртък, петък и събота.

 

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои относително спокойна седмица. Пълнолунието в Дева дава основания за повече емоции и по-ярки преживявания, но умората си казва думата. Имате потребност от повече спокойствие и оттегляне „зад кулисите“, за да премислите, претеглите и да намерите баланса, който ви е необходим. Също така да се настроите на творческа вълна и да получите нужното ви вдъхновение. Подходящо време за търсене и намиране на скритите мотиви и причини за важни за вас събития. Необходим ви е страничен поглед, друга гледна точка, друга перспектива. Вероятно ви трябва помощник, или по-прецизно направен работен график. Ако не сте го направили вече, включете в него и време за почивка, релакс, медитация, всичко, което може да ви доведе до вътрешен баланс.

Благоприятни дни през седмицата – четвъртък, петък и събота.

 

Vo12За родени те под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои активна в емоционално отношение седмица. Пълнолунието в понеделник насочва вниманието към всичко, което ви свързва с партньора. Това са както семейни или фирмени сметки, инвестиции, имоти, общи собствености, така и всички аспекти на партньорството, които ви карат да се чувствате сигурни. Ако се нуждаете от кредит,сега е подходящ момент да направите крачка в тази посока. Можете да получите нещо повече от финансова подкрепа от приятели, в точния момент, нещо което не се купува с пари.

Благоприятни дни през седмицата – четвъртък, петък и събота.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, опозицията на светилата в началото на седмицата са катализатор на ярки преживявания. Значителна част от тях са свързани с активната комуникация с околните, или с невъзможността такава да бъде осъществена. Работата с документи ще изисква повече внимание и прецизност. Имат възможност да се справите с важен административен въпрос, да „излезете от точката на замръзване“ и да продължите нататък. Периодът е добър за формализиране на работни ангажименти, за сключване на сделка, за подписване на трудов договор, като резултат на предишни уговорки и уточняване в подробностите. Пълнолунието обещава и развитие в личния живот. Не ограничавайте контактите си, напротив, дайте възможност на привидно случайни срещи да прераснат в нещо повече.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, четвъртък, събота и неделя.

 

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои подвижна седмица.

Пълнолунието в Дева ви прави чувствителни към настроенията на околните, подтиква да не бъдете равнодушни към случващото се около вас. Отношенията с приятели могат да бъдат подложени на критична оценка. Както и участието в група, в която имате общи интереси, било то от общ характер или чисто материални. Пълнолунието дава отговор на желанието да бъдете в определен кръг от хора. Сега могат да излязат резултатите от колективен труд, нещо с което ще можете да се похвалите и от което да изпитате удовлетворение. Обърнете внимание на техниката, с която работите, може би имате нужда от подобрения или смяна. Комуникациите в интернет и социалните мрежи ще ви бъдат необходими за затвърждаване на отношения както работни, така и лични.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, четвъртък, събота и неделя.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои емоционално активна седмица. Пълнолунието в срещуположния знак Дева поставя някои обстоятелства от партньорските взаимоотношения да придобият по-голямо значение към настоящия момент. Ще са необходими повече разсъдливост и решителност, за да намерите верния тон и да направите правилната стъпка. В професионален план седмицата е добра за договаряне и намиране на взаимоизгодни решения, за постигане на разбирателство по спорните въпроси. Или да обедините силите си и да работите заедно, де юре, и де факто.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък, събота и неделя.

Дати на някои астрологични събития

На 22.02.2016/20:19 часа Пълнолуние в 3°Дева

Меркурий в секстил със Сатурн на 25.02.2016 /10:05 часа

Меркурий в секстил с Уран на 27.02.2016 /1:02 часа

Солнце в съвпад с Нептун на 28.02.2016 / 17:47 часа

Луната през периода се движи между знаците Лъв и Скорпион, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

22.02.2016 /3:17 – 22.02.2016 /13:24

24.02.2016 /16:22 – 25.02.2016 /0:41

26.02.2016 /13:18 – 27.02.2016 /13:26

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии