Седмичен хороскоп 23-29 август 2010 г.

във вторник

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен и предстоящата седмица ще премине под знака на голяма активност в полето на личните взаимоотношения. По един или друг начин човекът до вас ще бъде обект на внимание, грижа или чувствено желание. В дните на пълнолунието ще се опитвате да внесете яснота по някакъв важен за вас въпрос. Намесата на приятел е от голямо значение и при някои от вас дадена ситуация може да стане пробен камък за приятелските взаимоотношения. Не оставяйте важни дела за петък, денят носи напрежение в служебните взаимоотношения за родените в първата декада на знака. За някои от тази група има риск за здравето.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв в предстоящата седмица обещава добро развитие на материалните дела и по-специално паричното възнаграждение за положен труд. По пълнолуние някои от вас ще се радват на добри приходи, а други ще могат да осребрят по един или друг начин добра идея или творчески проект. Ретроградният Меркурий може да ви притесни със забавяне на писма, документи или колетни пратки. За родените в средната декада на знака съвпадът Венера-Марс работи усилено и в четвъртък може да зарадва някого със “случайна” среща с подходящ човек.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната седмица носи позитивни послания. По-голяма активност в социалните контакти, срещи,разговори, ангажименти с хора, на които държите, ще наситят ежедневието ви с положителни емоции. Някои от вас ги очаква интересно предложение за работа с добро заплащане, други ще получат финансова подкрепа за свой проект. За петък не си насрочвайте решаване на финансови въпроси. Дните на пълнолунието могат да напрегнат атмосферата в дома ви, но бъдете разумни и далновидни, както обикновено, и пожарът ще бъде погасен.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица обещава позитивни емоции и реализация на неща, върху които е работено дълго време. Ретроградният Меркурий може да обърка някои планове свързани с летния отпуск или със служебни ангажименти, но с навлизането на Слънцето в имате силна подкрепа и с лекота ще преодолявате препятствия и недоразумения. Избягвайте участието в интриги и заговори, а също така подлагайте на проверка казаното от ласкатели и клакьори. Седмицата е добра за тръгване на пътешествие, а и по-голямо физическо натоварване ще ви подейства ободряващо.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата създава особено състояние на напрежение породено от неясноти, неразбирателства или недоразумения предимно в служебните взаимоотношения. Слънцето влиза във вашия знак в понеделник и за част от вас започва поредната лична жизнена година. Ретроградният Меркурий слага своя отпечатък в годишния хороскоп, което за мнозина ще значи напредък по модела “две крачки напред, една назад”. Това изисква много внимателно пристъпване към сериозни ангажименти било в служебен, или пък в личен план. През тази седмица към вас могат да бъдат отправени различни предложения, за работа,за връзка.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои резултатна седмица. Навлизането на Слънцето в Дева дава подкрепа на усилията ви за свършване качествено и в срок на поет ангажимент. Трябва да отчитате влиянието на ретроградния Меркурий, което може да ви накара да поправяте или прекроявате нещо, но като цяло тенденцията е позитивна. Родените в първата декада могат да получат много изгодни предложения, но бъдете внимателни и не прибързвайте с взимането на окончателно решение, особено в петък. Родените във втората декада, в края на седмицата ги очаква емоционален сблъсък, ако не се въздържат от неуместни критични забележки.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата носи предизвикателства към неспокойната им природа в сферата на имотните дела. Ако искате да продадете или да купите недвижима собственост, през следващите дни може да се появят интересни предложения. Бъдете внимателни обаче към твърде атрактивните, защо вероятността за подвеждане и съзнателна измама е твърде голяма през тази седмица. В служебните взаимоотношения също може да настъпят недоразумения от неясно казано, недобре чуто или криво разбрано. Периодът е добър за ремонти, за оправяне на течове и подмяна на ВиК инсталация.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през следващите дни продължава позитивното влияние на съвпада Венера и Марс. Той ви поставя в привилегировано положение, дава ви възможност да се представите с най-добрите си качества и да печелите с лекота симпатиите на околните. Моментът на истината настъпва и сега можете, с цената на известно лично усилие, да постигнете яснота по важни за настоящето и бъдещето ви въпроси. В четвъртък и петък е важно да заемете определена позиция в служебен спор, дори ако е нужно за това да преоцените предишни постъпки и да промените лично становище.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица предлага интересни моменти, в които вашата активна роля е много важна. Проблем на ваш приятел ще изисква намесата ви и заемането на определена позиция. В първата половина на седмицата, в дните на пълнолунието, някои от вас ще се радват на добри новини …за отпуснат кредит или за възможност да получат финансова подкрепа от заможен човек. За да върви всичко добре, в личните взаимоотношения ще трябва да проявявате повече такт и дипломатичност, избягвайки негативните оценки.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица започва с новини отдалеч,които ще ви създадат приятно еуфорично настроение и покачване градуса на емоциите. За някои от вас сбъдване на дълго спотайвано желание и постигане на цел, макар и по обиколен път, ще бъде в центъра на вниманието през следващите седем дни. Пълнолунието носи резултати за учащите, но в част от информацията може да има неточности. Петък е неблагоприятен ден за решаване на важни служебни въпроси, предполага рискове от емоционално пренапрягане за родените в първата декада на знака.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата е изпълнена с емоции. Приключва служебен ангажимент, който е отнемал голяма част от времето и енергията ви. Към вас могат да бъдат отправени нови интересни предложения. Сега можете да погледнете с повече изразена емоционалност към света, към което ви подтиква съвпадът на Марс и Венера. Една съдбовна среща преди време очаква да има развитие и то с по-голяма активност от ваша страна. Пълнолунието през тази седмица дава тласък на планове по ремонт и преустройване в домашната среда, за което вече сте имали поредица от напомняния.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби астрологичната обстановка през тази седмица слага акцент върху личните стремежи и планове. Позитивните тенденции ще ви карат да бъдете по-взискателни във връзката си, може би да ревизирате някои страни на отношението си към близкия човек ,и да сложите в ред чувствата си. Това едва ли ще стане нито сега, нито лесно, но усещането да контролирате ситуацията си струва усилията. Някои от вас ще получат предложения за работа, върху които трябва добре да помислят и да не бързат с подписването на документи.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 23 август 2010 година, понеделник, в 8:26 часа, Слънцето навлиза в зодиакалния знак Дева.
На 24 август 2010 година, вторник, в 20:04 часа, Слънцето и Луната са в точна опозиция в 1 гр. Дева-Риби.
На 26 август 2010 година, четвъртък,в 8:12 часа, Слънцето е в точен тригон с Плутон.

Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей и Телец, през втора и трета четвърт (фаза).

Етикети: , ,

6 коментара so far »

  1. Chiara каза,

    Писа на август 23, 2010 @ 19:30

    Здравейте.г-жо Дачева:)
    Скоро ще имам рожден ден и това.че меркурий е ретрограден.ще повлияе ли. по различно. новата ми жизнена година?Моят рожден меркурий е ретрограден също.Благодаря!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на август 24, 2010 @ 10:02

    Chiara,
    Меркурий се появява ретрограден в годишния хороскоп (солара) през 5-6 години. При вас вероятно за последен път това е било през 2004 г.
    Какво е влиянието зависи от това какво владее в наталната карта и къде се появява в годишния хороскоп. Обикновено е в същия натален дом или в някой от съседните. Съсредоточава вниманието върху темата информация, образование – собствено или на децата, ако ги има, възобновяване на работа върху стара тема, може да даде съсредоточаване в писане, изследвания.

  3. nina каза,

    Писа на август 24, 2010 @ 19:48

    Здравейте,по принцип съм родена на 25.09 но при записа е станала грешка и като рождена дата е записана 24.09. .Скоро имам рожден ден и ви моля да кажете нещо за новата ми житейска година .Благодаря предварително.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на август 25, 2010 @ 8:56

    nina,
    Личните години са описани подробно в книгата ми “Номерологичен календар”

  5. Ния каза,

    Писа на август 27, 2010 @ 17:06

    Здравейте, г-жо Дачева, искам да ви попитам следното – докога ще се усещат ефектите на опозицията Сатурн-Уран, която продължи доста дълго? Нали в края на юли беше поредното им точно противостоене? Разпада ли се вече то?
    Поздрави, желая ви всичко най-добро.

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на август 28, 2010 @ 12:36

    Ния,
    в края на август, т.е. тия дни, опозицията навлиза в намаляваща силата зона, извън орбиса от 5 градуса, при разходящ аспект. Така че ще за почне да се усеща постепенно отслабване на ефекта и в сферите, които е повлияла.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии