Седмичен хороскоп 24-30 май 2010 г.

навлиза в

Пълнолуние в Близнаци-Стрелец, в петък

Сатурн директен

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои интересна работна седмица. Пред вас стоят за решаване стари неща, които са отлагани или не им е било времето. Разчитайте на подкрепата на близки хора, особено на жени- сестри, приятелки, колежки, познати. Четвъртък е ден, в който може да бъдете подведени да вземете погрешно решение, свързано с парични средства. Пълнолунието в петък ви носи новини отдалеч, които могат да бележат финал на етап, в който са заложени големи очаквания.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица имат да решават проблеми най-вече от емоционално естество. Предстоящото пълнолуние ще ви направи по-самоуверени и ще ви даде кураж да действате като по този начин дадете шанс на мечтите и желанията, свързани с конкретен човек, да станат реалност. Новости очаквайте от чужбина, от хора, които са далеч от вас. Ако вече не сте го направили, включете се в някаква форма на духовно обучение и практика. Това ще ви донесе вътрешно равновесие, от което имате нужда.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица поражда позитивни очаквания, които в голяма степен ще се оправдаят. Вятърът на промяната не е набрал скорост и все още можете да плувате по течението без особени усилия. В следващите дни ще трябва да отчитате мнението на други хора и да се съобразявате с обстоятелства, върху които нямате власт. По пълнолуние, тези които са без работа, има вероятност да получат добро предложение.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица предлага богата гама от емоции породени от намесата на разни хора в делата им. Това е причината и за недоразумение с близките, което ще се разрази в средата на седмицата – в сряда и четвъртък. Вместо да се гневите, търсете покой сред природата и в компанията на приятели, които могат а ви разберат и да ви дадат подкрепа. Ако търсите жилище под наем,не бързайте да решавате без да сте разгледали повече възможности. През следващата седмица ситуацията е по-благоприятна.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица е наситена с много любов и внимание. Ще давате и ще получавате. Ще обичате и ще ви обичат. Запечатайте хубавите мигове в страниците на емоционалната си памет и след време, те ще бъдат балсам за наранената ви душа. От новините,които достигат до вас, можете да извлечете полза. Ако учите, седмицата е добра за взимане на изпит. В дните около пълнолунието, четвъртък, петък и събота, бъдете стриктни на пътя, като шофьор или пешеходец.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка предполага работа и ангажименти, но в поносими граници. Трудът ви не отива напразно и скоро ще имате удовлетворяващи резултати. Пълнолунието ви носи постигане на желаното и стига да не прекалявате с изчакването,ще хванете влака в движение. Обръщайте внимание на това, което ви хрумва в събота и неделя, обръщайте внимание на дребните неща и на малките хора.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица отправя значителни претенции за изпълнение на обещаното. Четвъртък и петък са натоварени и съществува риск да ви “изпушат бушоните”, затова не се нагърбвайте с повече от това, което можете да носите. Добрата страна е, че ще видите осезаеми резултати и това ще ви донесе голямо удовлетворение. За родените в последните градуси на Близнаци неделята е рисков ден, избягвайте местата, където се събират много хора.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящите дни ще извадят на повърхността противоречия на работното място или в средата, в която в момента се реализират. Ще ви бъде трудно да защитавате собствената си позиция, ако не отчитате конкретната ситуация и интересите на другите. Желанието ви да се харесате, да се представите от най-добрата си страна среща подкрепа в първата половина на седмицата, когато можете да спечелите преднина пред съперници или конкуренти. По пълнолуние и в почивните дни бъдете внимателни с хората, с които съдбата пресича пътищата ви.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица е забележителна с това, че управителят на знака Уран прави съдбовна крачка, придвижвайки се по своя път около Слънцето. В петък на фона на Пълната Луна в Стрелец, Уран навлиза в знака Овен. За урановите хора настъпва време на промени и в каква посока ще задухат подкрепящите попътни ветрове, зависи от личните избори, които ще правят през тази седмица, този месец и тази година.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак навлизат в интересен и значим период от живота си. На прага сте на нещо интересно, ново и съдръжателно, което може да насочи приоритетите ви оттук нататък в съвсем  различна посока. Разчитайте на помощта на жена, която е наясно с вашите притеснения. Пълнолунието през тази седмица може да внесе напрежение и дискомфорт в тялото ви, затова избягвайте тежките храни и най-добре направете разтоварващата Лунна диета.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион и през тази седмица нивото на емоциите ще бъде високо. Дните преди пълнолунието са наситени с лични ангажименти, които могат да ви създадат проблеми заради неизпълнени служебни дела. Някой от колегите ви вероятно ще извлече полза от ситуацията, но това е само за момента. Ако разчитате на финансова помощ отстрани, от близки или приятели, или пък търсите кредит за ремонт или закупуване на жилище, то през тази седмица астрологичната обстановка е подкрепяща в тази посока.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи позитивни очаквания. Ще се наложи повече да се движите, бързо да отхвърляте ангажиментите, а те хич няма да са малко. Грижите по дома изискват и повече средства, а сега е момента да се сдобиете и с нещо по-голямо, било то къща, парцел за строеж или апартамент. Пълнолунието ви дава рамо да приключите вече уговорена сделка, да подпишете договор и да броите сумата.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 28 май 2010 година, петък, в  1:07 часа, Пълнолуние, Слънцето и Луната  в 6-я град. на  Близнаци-Стрелец.
На 28 май 2010 година, петък, в 3:47 часа, Уран навлиза в Овен.
На 30 май 2010 година, неделя, в  20:09 часа, свършва ретроградната фаза на Сатурн.

Луната през тази седмица се движи между знаците Везни и Козирог, през втора и трета четвърт (фаза).

Етикети: , ,

2 коментара so far »

  1. libra каза,

    Писа на май 27, 2010 @ 22:45

    уфф, да тръгва сатурн напред и да се маха по-скоро от моя 1-ви дом…
    а това овенско уранче ще видим какво ще ми донесе през следващите години :)

    Писали сте “слънцето и луната в съвпад в 6 гр близнаци-стрелец”- това не е ли опозиция или сте имали предвид съвпад по градуси, не по знак?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на май 27, 2010 @ 23:17

    libra,
    по градуси разбира се, но звучи подвеждащо :)

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии