Седмичен хороскоп 24-30 септември 2018

ПЛ 25 9 2018 във вторник

Слънце и Сатурн в квадрат

Слънце и Марс в тригон

Хирон се връща в Риби от сряда

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Работната седмица започва с пълнолуние в Овен. Във вторник, преди изгрева, Луната застава в опозиция на Слънцето от 1-я градус на кардиналния знак Овен. Тъй като Сатурн е в началото на другия кардинален знак – Козирог, в астрологичната картина се оформя двоен квадрат, тао квадрат. Влиянието засяга родените в началото на кардинален знак Овен, Везни, Рак и Козирог, както и ако имате в тази зона АС, МС или рождена планета.

Пълнолуние в Овен ни прави по-смели и предприемчиви. Ще казваме нещата директно, „право куме в очи“. Предпазливите ще имат куража да се изправят срещу по-силен съперник, да отстояват правотата си, да получат надмощие там, където са били в слаба позиция. Пълнолунието в Овен подтиква към категоричност в мнения и оценки за хора и обстоятелства. Това от своя страна води до по-голяма конфликтност и неотстъпчивост, до разпалване на конфликти по дребни поводи. Засилва се борбата за първото място, за „авансцената“ в театъра на живота.

В социалните отношения, двойната квадратура Слънце-Луна-Сатурн е катализатор на силни противоречия между управляващи и управлявани. Също така назрява напрежение вътре в структурите, които движат основните процеси в обществото-президентство, парламент, граждански организации и др.

На 26 септември, в сряда, Хирон се завръща в Риби, а ретрограден допълнително увеличава чувствителността на хората към несправедливост, некоректност, подвеждане и измами. Почти до края на тази година Хирон се движи назад в Риби, като ще направи възвръщане в рождената позиция на мнозина, родени преди 50 години.

Уравновесяване на енергиите настъпва през втората половина на седмицата, когато Слънцето застава в хармоничен аспект към Марс, във въздушните знаци Везни-Водолей. Противоречията дори и да не могат да бъдат изгладени, може да се постигне временно примирие, в името на запазване на цялото, на статуквото, на сегашната форма, посредством поемането на лична отговорност.

Синьо небе и топло слънце в последната седмица на септември!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, работната седмица започва с Луна в Овен. И нещо повече, с пълнолуние в Овен. Опозицията между сетилата е във вторник. Пълната Луна в знака ви прави много самоуверени и смели. Можете да се справите с всеки проблем, да намерите решение на всяка сложна ситуация, но при условие,че запазите ума си хладен. На дневен ред са неща, които сте започнали преди няколко месеца, и които сега са във фаза пълно изразяване, или приключване. Двойният квадрат на светилата със Сатурн ви поставя в условия на тест за издържливост, и за готовност да поемете по-голяма отговорност в професионалната сфера, или в личните взаимоотношения. Тригонът на Слънцето с планетния управител, който се случва веднъж на 2 години, работи във ваша подкрепа. Засилва индивидуализма и вътрешната мотивация за постигане на набелязаната цел. За да имате успех, ще ви се наложи да намерите баланса между личните си интереси и тези на другите.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, събота и неделя.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои динамична седмица. Пълнолунието в сродния по стихия знак Овен е катализатор на амбициите ви за социален възход. Не се страхувайте да правите грандиозни планове и да пристъпвате към тяхното изпълнение. Но внимавайте в говоренето, даването на оценки и разнасянето на клюки, това ви връща много стъпала надолу. Родените в първите градуси на знака трябва да са по-внимателни с екстремни спортове, бързо шофиране, минаване напряко, предизвикателно поведение и рискови начинания в дните на пълнолунието. Възелът Марс-ЮЛВ-Лилит е здраво стегнат в зоната на другите, партньорът и конкуренцията. В средата на седмицата една конфликтна ситуация очаква своето разумно решение, както и научаването на важен житейски урок.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, събота и неделя.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, работната седмица започва с пълнолуние в другия огнен знак Овен. Пълната Луна в най-емоционалната зона на слънчевия , където са любовта, страстта, съзидателният потенциал, дарбите и влеченията, гениалните идеи и бурните аплодисменти, децата и др., задава очакване за позитивни преживявания и романтични жестове. Навлизате в период благоприятен за приключване на нещо започнало отпреди няколко месеца. Реализацията на вложения труд и надежди ще ви радва, но и ще отправя нови предизвикателства към огнената ви природа. Организирайте си добра реклама, влагайте всичко от себе си и следващите резултати няма да закъснеят. В четвъртък може да попаднете на удачно решение как да финансирате новите си планове. В личния живот пълнолунието в Овен носи силно влечение и желание за продължение на рода.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, четвъртък и събота.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои неспокойна седмица. Пълнолунието в предходния знак ви припомня да обърнете внимание на здравето си, да забавите темпото, да търсите най-доброто за себе си като среда и възможности за подкрепа. Време е да бъдете по-решителни и да се освободите от това, което ви задържа или открито ви пречи да вървите по пътя си, или според разбиранията си. Направете крачка назад, опитайте да се погледнете отстрани и да прецените какво ви е нужно тук и сега. В четвъртък някои от групата ще имат интересна среща, ще попаднат на интересен човек или в ситуация,която ще им даде прозрение и отговори на въпроси, но също така и импулс за важна житейска промяна. Тригонът на Марс и Слънцето работи във ваша полза през втората половина на седмицата, ако искате да напреднете в кариерата, да направите първи стъпки в нова област, или да изкачите наведнъж няколко стъпала в йерархичната стълба.

Благоприятни дни през седмицата – сряда,четвъртък, събота и неделя.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои изпълнена с предизвикателства седмица. Пълнолунието в зоната на тайните, скритите амбиции, финансовата подкрепа и трансформиращите преживявания задава неспокойни дни и взимане на важни решения. Финансовата сфера е на преден план, като там имате възможност да промените някои обстоятелства. Искането на кредит или материална подкрепа ще бъде удовлетворено, но при сериозни ангажименти от ваша страна. Сатурн от Козирог следи да не разхищавате излишно, да не се подлъгвате по лъскавото и лукса, да разсъждавате хладнокръвно, когато става дума за дългосрочни ангажименти. С интимния партньор навлизате в период на по-голяма взискателност и обвързаност един с друг. През втората половина на седмицата мнозина ще пътуват. Бъдете внимателни, запазвайте спокойствие в проблемни ситуации, очакват ви интересни срещи на път.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, четвъртък, петък, събота и неделя.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои напрегната седмица. Пълнолунието в другия кардинален знак – Овен е активатор на всичко, което иска да ви дестабилизира. Това може да са реални хора, но също така и вашите вътрешни конфликти, безпокойства, задръжки, предразсъдъци и ограничения. Пълната Луна ги осветява и обилно напоява, а Сатурн от вашия знак играе важна роля в случващото се. Ще ви се наложи да влезете в конфликтна ситуация и да отстоявате собствената си позиция, преборвайки се за надмощие, което сте имали, или искате да имате. Ще постигнете успех, стига да имате добра предварителна подготовка, да се придържате към правилата и законността, да проявявате достатъчно дипломатичност и такт, да сте адекватни на конкретната ситуация. Четвъртък ви носи добри идеи и подкрепата на важен за вас човек.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, четвъртък, петък, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои седмица на сбъдване на желания. Звучи оптимистично, и е така. Вашият въздушен знак получава подкрепа от няколко астрологични обстоятелства. Пълнолунието в Овен ви прави активни и стремящи се да разширите приятелските контакти, да станете център на важни за вас събития, да привлечете съмишленици, нови хора в екипа си, като паралелно се освободите от тези, които ви задържат, или пречат. Луната в Овен ви мотивира за действие. Голяма подкрепа имат работещите в IT сферата. Жизненият тонус е висок, градете големи планове и се впускайте в тяхната реализация. В средата на седмицата бъдете внимателни с хора отдалеч, и такива, които ви предлагат работа, сътрудничество, протекция, но при неизгодни условия. Целете се високо, моментът е подходящ да направите скок.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, събота и неделя.

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои пълнолуние в срещуположния знак Овен. Пълната Луна в зоната на партньорството е добро обещание за съществени промени в живота. Силно е влиянието на пълнолунието върху личния живот и връзката. Тригонът на Слънцето и Марс във въздушните знаци, който се разгръща през тази седмица, подкрепя инициативата, правенето на първата крачка към заздравяване на връзката, издигане на по-високо ниво, като предложение за съвместен живот, годеж или брак. Тези от първата декада на знака е възможно да срещнат съпротива от домашната среда, от най-близкия кръг от хора, или заради предразсъдъците на някой от рода. За самотните сърца седмицата е подходяща за начало на връзка. В четвъртък се пазете от измами, не разпилявайте талант и материални ресурси.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, петък, събота и неделя.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои подвижна седмица. Пълнолунието в огнения Овен задава безпокойство в близката среда от роднини, приятели,съседи и съученици. Възможно е да ви се наложи внезапно пътуване, или непредвидени срещи с човек в движение, или посредством други хора. Тези, които се занимават с посредничество, ще имат повод за празнуване. Добър период за подписване на договори за консултантски услуги, за логистика или само транспортиране на стоки. Попадането в нова учебна среда, особено ако е в чужбина, може да бъде свързано с бюрократични проблеми. Ще ви се наложи промяна в някои цели, търсене на най-удачната форма за реализация и намирането на най-подходящата среда за обучение и себеусъвършенстване.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, четвъртък, събота и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Ra12За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, седмицата започва с Луна в другия воден знак Риби. Но продължава с пълнолуние в другия кардинален знак Овен. Родените в първите градуси на Рак вероятно ще се чувстват пренапрегнати и раздразнителни в дните на пълнолунието. Избягвайте конфликтните ситуации, прибързаното взимане на решения, касаещи трудов договор и отношения с работодател. Физическото натоварване ще ви помага да изкарате негативните емоции навън, но претоварването на тялото може да доведе до травми. Пълнолунието в зоната на кариерата бележи отлично време за напредък в професията. Имайте готовност да посрещнете предизвикателствата. На път сте да реализирате на практика ваш замисъл, проект, разработка, да финализирате сделка. Или да станете самостоятелни, да започнете свой бизнес. Със съдружията обаче бъдете внимателни, избирайте си партньор прецизно и отговорно. В личния живот на част от групата предстоят промени, които ще станат явни след около месец.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, петък, събота и неделя.

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, седмицата започва с Луна в другия воден знак Риби. Пълнолунието в другия марсов знак-Овен е добър момент да погледнете по-сериозно на работната си среда. Отношенията с колегите, коректността на работодателя, работното време и заплащането са важни обстоятелства,които правят работното място привлекателно, или не. Тази и следващата седмица са подходящ период от време за важна промяна в ежедневието, за намиране на най-здравословната диета, или най-ефективния хранителен режим, който да поддържа тялото ви в добра кондиция. Можете да направите удачни подобрения по отношения техниката, която ви заобикаля, да си закупите нужните устройства, които да облекчават бита. Ще ви се наложи да проявите по-голяма твърдост и взискателност към хора от дома ви, от най-близките, с които имате разминаване по основни житейски позиции. Четвъртък е ден на изненадите.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, вторник, сряда и неделя.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, седмицата започва с Луна в Риби. Пълнолунието в Овен активира зоната на финансите, и те стават най-важната тема за седмицата. Ако сте търсили нов източник на доходи, нови начини да подобрите материалното си състояние, пълната Луна в Овен дава надежди да постигнете успех. Възможно е да получите подкрепа от неочаквано място, или от човек, който е бил в сянка, или далеч от мислите ви. Отношенията с някой от приятелите може да излязат извън добрия тон, като ви накарат да се задълбочите в плюсовете и минусите на взаимоотношенията. Пълнолунието в Овен ви прави готови за смели решения и късане на веригите. Четвъртък ви носи прозрения, помнете сънищата си, доверете се на интуицията.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, четвъртък, петък, събота и неделя.

Дати на някои астрологични събития

На 25.09.2018/ 5:52/пълнолуние в1°Овен

Слънце в квадрат със Сатурн на 26.09.2018 / 2:50

Марс в съвпад с ЮЛВ на 26.09.2018 / 8:17

На 26.09.2018/3:11/ Хирон се завръща в Риби

Слънце в тригон с Марс на 28.09.2018 / 2:35

През тази седмица Луната се движи между зодиакалните знаци Риби и Близнаци, през трета четвърт.

Луната е без курс на:

24.09.2018 / 8:25 – 25.09.2018 / 2:03

26.09.2018/ 13:28 – 27.09.2018 /10:15

29.09.2018 / 1:36 – 29.09.2018 /16:26

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени. Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени.

2. Посочен Автор: Муси Дачева.
3. Даден е активен линк с Източник: 
www.temura.net

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии