Седмичен хороскоп 25 ноември-1 декември 2013 година

Меркурий в съвпад със Сатурн

Слънце в тригон с Уран

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

В следващите дни се случват няколко важни астрологични аспекта, които правят седмицата интересна.

Във вторник Меркурий отново е в съвпад със Сатурн. Заради ретроградната фаза на Меркурий в Скорпион, съвпадите му със Сатурн са три, на 8 октомври, на 29 октомври и сега през тази седмица на 26-ти ноември, вторник.

Съвпадът на Меркурий и Сатурн подтиква към взимане на сериозни решения. Това, което е обмисляно и планирано при предишните срещи на двете космични тела, сега трябва да изкристализира като убеждение и да бъде поставено като цел. Близостта на Прозерпина може да помогне да бъдат възобновени и приложени на практика някои „стари“ модели, похвати, схеми, които да доведат до по-бързо стигане до целта.

Меркурий прави още два мажорни аспекта тази седмица. В четвъртък застава в позицията на арбитър при противопоставянето на Венера и Юпитер в знаците Козирог и Рак. Под влиянието на Меркурий общуването, вербализирането на проблемите, ще помогне много там, където отношенията са зациклили.

На меркурианските идеи обаче Сатурн слага рамки и ситно сито, там където инфантилността е в повече, ще се намесва законът и прагматичния подход. В подкрепа на свежите идеи на Меркурий в края на седмицата идва тригонът на Слънцето и Уран. Този вдъхновяващ аспект ще бъде усетен от хората с нестандартно мислене, иновативните и креативни представители на свободомислещия човек. Много добри бизнес идеи, които досега не са намирали разбиране и подкрепа, ще бъдат оценени и поставени на масата за обсъждане. Новини в сферата на новите технологии, неочаквани съобщения за научни открития или интересни и странни явления ще развълнуват обединеното мисловно поле на много хора.

Астрологичната обстановка е ведра и предразполага към взаимноразбиране и договаряне.

Много слънчево настроение в следващите дни!

ЗИМНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ !

Комплект

НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

+ ПОДАРЪК Лични календари за 5 години

+ НОМЕРОЛОГИЧЕН ИМЕННИК в електронен вариант

на цена 15 лв.

+доставната такса до удобен за вас офис на ЕКОНТ

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката, и обезателно ваш телефон за връзка.

Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес. Отново, необходим е телефон за връзка.

Заявка направете във формата за поръчка  on line.

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои успешна седмица. Намирате се в юпитеровия период на личната си година, време за разгръщане, за голяма делова активност, за създаване на много полезни контакти и строене на бизнес планове. Понеделник обаче не е добър ден за договаряне. Пазете се от свръхнадценяване и ангажиране с неща, които не са по силите ви или по джоба ви. Вторник е относително по-благоприятен в това отношение. Но като цяло седмицата е добра за обмисляне и планиране, а каквото решите да правите, го приведете в изпълнение през следващата седмица след новолунието. Обръщайте внимание на идеите, които ви хрумват, или някой ви подава в почивните дни. Вероятно ще попаднете на интересен събеседник или ще научите нещо важно и полезно, ще намерите подкрепа, ще направите впечатление и ще съберете овации.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда,събота и неделя.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, седмицата предлага успешно решаване на домашен проблем. За пореден път сте изправени „лице в лице“ със ситуация, която създава напрежение в средата на живот, в бита и във взаимоотношенията с човек или хора, с които живеете или работите под един покрив. Интересите на децата са на първо място. До края на седмицата ще сте в състояние да намерите най-рационалното решение, което задоволява в голяма степен претенциите на различните страни. Ако нечии услуги ви излизат твърде солено, вероятно е дошъл момента да се откажете от тях. Моментът е подходящ да предявите своите претенции, да отправите искане към някой, който ви е задължен. В почивните дни бъдете със семейството си.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник и сряда.

На родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, седмицата носи някои предизвикателства към позитивната им природа. Чути оттук-оттам думи ще ви карат да се чувствате като опитно зайче, наблюдавани и коментирани. Може в списъка на вашите „доброжелатели“ да има нови попълнения, или пък на вас така да ви се струва. Каквото и да се мъти зад гърба ви, в крайна сметка ще излезе наяве, през тази седмица или през следващата най-късно. Ще имате ясни знаци, защото сте станали по-сензитивни и умели в разчитането им. Ще трябва да вземете трудно на пръв поглед решение, но в същото време токова естествено за позитивния ви характер. Да простиш и да продължиш напред показва сила на духа. Очаквайте изненади от децата си.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник и сряда.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстоящата седмица задава интересни и практични идеи, както и начините за тяхното изпълнение. Повечето обаче са в сферата на пожеланията. За пореден път ви предлагат привлекателна оферта. Загрижени хора около вас искат да ви помогнат или просто да ви включат в своите планове. Ако имате средства за инвестиране, сега е момента да им намерите подходящото място. Ако имате да погасявате кредити, през тази седмица е удачното време да намерите начин за справяне със задълженията. В емоционален план седмицата е далеч от показната сантименталност. Ако нещо не върви във връзката ви, потърсете причината и действайте, дори това да ви коства повече средства, защото след три седмици Венера тръгва назад и вече ще бъде късно. В почивните дни бъдете отворени за умни слова и мъдри съвети.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник и сряда.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, се възлагат големи надежди в следващите дни. От понеделник по обяд до сряда, включително, Луната е във вашия знак. Това ви прави естествен център на внимание. Може да изглежда твърде себично за околните, но сега вашите планове и намерения, чувства и надежди, са най-важни. Поредният съвпад на Меркурий, управителят на знака, и Сатурн изискват точност, конкретност, определеност на исканията, и коректно отношение към поетите ангажименти. Вашата дума сега има тежест, затова премервайте внимателно това, което казвате. Можете да бъдете успешен лектор през тази седмица, да сформирате група за обучение, да напишете много убедителен доклад, реч, отлично аргументирана защита, поредната глава на книга или каквото и да е обемно и умно слово.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник и сряда.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, седмицата предлага разнообразие от възможности. Това е така, заради поредния съвпад на управителя на знака – Сатурн и пъргавия Меркурий. В следващите дни отново ще се върнете към въпрос, който изисква задълбочено разглеждане и взимане на решение или поне излагане на лично становище. Вероятно ще трябва да прокарате разграничителна линия между приятелство и партньорство, между общите и личните интереси. Във вторник и сряда отстоявайте своята позиция,бъдете ясни и категорични. В четвъртък и петък бъдете готови да срещнете отпор. В събота и неделя астрологичната обстановка е най-приятелски е настроена към вас. Бъдете готови да изслушате разумни съвети и споделяне на личен опит.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник и сряда.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои динамична седмица. Меркурий, управителят на знака, влиза в контакт с няколко планети и това задава подвижност както в служебните, така и в личните дела. Мнозина ще подновят опитите да стартират своя идея, да раздвижат от „точката на замръзване“ план, който може да бъде много успешен в следващите месеци. По-интензивни са взаимоотношенията с хората, с които споделяте едно работно място. Към вас проявяват интерес и може да получите достъп, предложение, интервю за нова работа. В сряда ще трябва да се справяте с финансова дилема или да решите нечий паричен спор като постъпите по възможно най-разумният начин. Втората половина на седмицата е значително по-приятна, стига да си запазите доброто настроение и чувството за хумор.

Благоприятни дни през седмицата – четвъртък и петък.

 

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои седмица на трудните избори. В следващите дни по-често от всякога ще се люшкате между желания и възможности. Това, което искате, не е по възможностите ви, това което е достъпно – не харесвате. От понеделник до сряда ви се дава време да „уравновесите везните“ и да вземете твърдо решение. В четвъртък Луната е вече във вашия знак, и това ви поставя в позицията да вземете еднолично решение. Имате цялата планетарна подкрепа да изберете най-краткия път, и да вземете най-разумното решение, адекватно на настоящата ситуация. Това, което в петък изглежда непреодолимо, непосилно или невъзможно, в събота и неделя ще получи небесна благословия.

Благоприятни дни през седмицата – четвъртък.

 

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои въодушевена седмица. Акцентът в нея е тригонът на управителят на знака – Уран и Слънцето в събота в огнените знаци Овен и Стрелец, който дава тон на цялата седмица. В началото обаче е уравновесяващият и оздравяващ съвпад на Меркурий и Сатурн,който ще ви подтикне за пореден път да направите решителна крачка в професионалната сфера,да вземете важно решение, касаещо работните условия и взаимоотношенията с колегите. В четвъртък или петък към вас може да подходят по не много почтен начин, ако сте засегнали нечии интереси. Бъдете готови да отстоявате правата си. В почивните дни се съберете с хора, от които можете да научите нещо ново и да получите ценни съвети.

Благоприятни през тази седмица – вторник.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои седмица на осъзнаването. Меркурий и Сатурн отново се срещат, този път за последно, в най-емоционалния сектор на вашата слънчева карта. Това, което в началото на октомври е изглеждало като добра възможност, а в края на октомври по съвсем различен и неопределен начин, сега трябва да придобие конкретни очертания. Привличане, флирт, връзка, какво точно е, настъпва момента сами да си дадете точен отговор. Вашата кардинална природа изисква определеност, яснота и категорично становище по личните дела. В служебните имате възможност да блеснете с находчив ход, с най-рационалното решение на наболял въпрос, с техническите си познания и модерно мислене от четвъртък нататък, и в почивните дни.

Благоприятни през тази седмица – вторник и сряда.

Родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, отново са в центъра на събитията. Във вашия знак за пореден път има интересен съвпад – този на Меркурий и Сатурн. Той ви връща отново към важен за вас проблем. Може да е свързан с оцеляването ви – физическо, професионално или емоционално, да изисква от вас отказ от нещо старо, в замяна на нещо ново. Изправени сте пред труден избор. Но не и невъзможен. Във вторник на помощ се притичва приятел, а в сряда вече сте наясно какво и как трябва да направите. В четвъртък и петък стойте в сянка. В почивните дни ще получите помощ, съвети и удовлетворение.

Благоприятни през тази седмица – вторник и сряда.

.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, астрологичната обстановка предлага много позитивни емоции. Това е така заради съвпада на Меркурий и Сатурн, макар той сам по себе си да не е носител на емоции, а по-скоро на сериозни умозаключения. Но случвайки се в сродния по стихия воден знак Скорпион, провокира и емоционална компонента. В професионално отношение е назрял момента за качествен скок, за важна промяна в основно работно направление, ангажиране с нещо по-мащабно и сложно. Дошло е време да заявите лично присъствие, да изискате свободата, която ви е нужна, за да разгърнете способностите си. Авторитетът ви е на много високо ниво и от това можете да ползвате дивиденти.

Благоприятни през тази седмица – вторник и събота.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Меркурий в съвпад със Сатурн на 26.11.2013 г в 3:54 ч.

Меркурий в секстил с Венера на 28.11.2013 г в 4:45 ч.

Меркурий в тригон с Юпитер на 28.11.2013 г в 9:23 ч.

Венера в опозиция с Юпитер на 28.11.2013 г в 14:01 ч.

Слънце в тригон с Уран на 30.11.2013 г в 20:25 ч.

Луната през тази седмица се движи между знаците Лъв и Скорпион, трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

24.11.2013 г., в 10:59 ч. – 25.11.2013 г., в 14:11 ч.

27.11.2013 г., в 13:44 ч. – 28.11.2013 г., в 0:00 ч.

29.11.2013 г., в 13:14 ч. – 30.11.2013 г., в 6:03 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

8 коментара so far »

  1. цвета каза,

    Писа на ноември 26, 2013 @ 22:29

    Здравейте,
    а по какъв начин ще се отрази аспекта”слънцето в тригон с уран” за хора,които имат “слънце в квадрат с уран”в рождената карта?

  2. Сиси каза,

    Писа на ноември 27, 2013 @ 11:05

    Муси, тези вулкани дето изригнаха сега имат ли връзка с квадрата на Уран и Плутон?

  3. Миленчето каза,

    Писа на ноември 27, 2013 @ 11:12

    Искам да си сменя лаптопа.Бихте ли ме посъветвали дали е добър момента,аз съм зодия Риби.Благодаря за отдленото време!

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 27, 2013 @ 13:33

    цвета,
    рожден квадрат Слънце-Уран може да се проявява по различен начин в зависимост от цялата структура на натала,но най-често е свързан с по-голяма екстровертност в поведението. Периодите на тригон Слънце -Уран носят успокояване и хармонизиране, внасят известна доза умереност в мислене и поведение. Отделно от това водят до някои прозрения.

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 27, 2013 @ 13:34

    Сиси,
    определено да, очакваше се такъв ефект от този квадрат, още повече, че сега сме в центъра на цикъла.

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 27, 2013 @ 13:37

    Миленчето,
    да, седмицата е добра за тази цел, с изключение на петък до обяд.

  7. Дора каза,

    Писа на ноември 28, 2013 @ 11:19

    Здравейте г-жо Дачева,
    подходящо ли е да кандидатстваме за работа във времето когато луната е без курс?

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 28, 2013 @ 12:44

    Дора,
    зависи какво разбирате под “кандидатстваме за работа”. Ако е само подаване на документите, то риска не е голям. Ако обаче отивате на второ интервю за работа, Луна без курс, но и Луна без аспекти с ваши астроточки,може да отклони предпочитанията към някой друг.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии