Седмичен хороскоп 25-31 януари 2010 г.

във Водолей-Лъв,

съчетано с квадрат на Сатурн и Плутон

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица предлага динамика в личните и  служебни взаимоотношения. Вашето действие или бездействие предизвиква противоречиви по характер, но еднакви по сила реакции. Възможно е да бъдете въвлечени в капан от интриги, в които вашата марсова природа трудно би се оправила, ако няма подкрепа от приятели. Хубавото е, че ще излязат на светло хора, които не ви харесват. Родените в първата декада на знака в края на седмицата могат да попаднат в трудни и дори опасни ситуации, причината за които е квадрата на Плутон и Сатурн,случващ се в началото на кардиналните знаци.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица  имат да решават важни дела, които засягат отношенията с интимния приятел (ка) или брачния партньор. Марс във вашия знак стимулира амбицията ви да налагате мнението си по общи въпроси. В дните около пълнолунието  обаче ще ви се наложи да вземете под внимание и аргументите на отсрещната страна. В работните взаимоотношения очаквайте промени, които могат да ви изведат на една по-висока и по-стабилна позиция. Тези, които са без работа, сега могат да разчитат на една добра възможност.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата обещава много нови контакти, част от които могат да прераснат в дългосрочни професионални взаимоотношения. Можете да получите добри приходи от посредническа или консултантска дейност. Някой стар приятел е изпаднал в нужда и ще ви потърси за финансова или морална подкрепа. Моментът е подходящ за договаряне на наем или закупуване на жилище.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица е наситена с ярки и запомнящи се изживявания. Причината е в интересната позиция на Венера,която движейки се близо до Слънцето застава в опозиция на Марс. В началото на седмицата ще ви трябва голяма подкрепа от шефовете ви, за да издържите на претенциите, отправени към вас и да излезете от трудното положение, в което сте попаднали. Решаването на много служебни въпроси, ще зависи от вашето поведение и умението ви да владеете ситуацията. Бъдете внимателни при финансови операции с чужди пари.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоят натоварени с ангажименти дни. Част от работата разчитате да бъде поета от други хора, но с повечето от задълженията, ще трябва да се справяте сами. Не разчитайте на по-високо от договореното възнаграждение. Приведете разходите си в разумни граници, защото ще ви трябват налични средства. Бъдете внимателни, ако ви се налага да пътувате в почивните дни. Меркурий сега се движа през сериозния Козирог и обещава успех на  учащите се, стига  да са положили достатъчно усилия за това.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица може да донесе много позитиви особено във финансовата сфера. Ще ви бъде много натоварено през следващите дни, и не всичко ще върви гладко, но в крайна сметка обещанието е за добри резултати в последните работни дни. Имате обаче административни задължения, с които трябва да се справите. някои от тях са отпреди години, но не подценявайте проблема, а търсете начин да го решите. За родените в първите градуси на знака Козирог, седмицата е критична  за здравето. Избягвайте конфликтните и рискови ситуации.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица носи очакване за промени в много страни от живота ви. Активната кореспонденция или телефонно общуване с човек от далече може да бъде от важно значение за работата ви. Бъдете внимателни при пътуване. Пълнолунието и негативните аспекти на някои от планетите през следващите дни напрягат нервната система и могат да ви въвлекат в опасни ситуации.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица обещава раздвижване в емоционалната сфера. Слънцето и Венера във Водолей стимулират интимните контакти и повишават възможностите за зачеване на дете. За необвързаните сега е момент, в който могат да срещнат подходящ човек. Родените в началото на зодиакалния знак Везни обаче в края на седмицата,в дните около пълнолунието трябва да бъдат внимателни и да избягват рискови ситуации. Напрежение в отношенията с близките ви може да се отрази неблагоприятно върху авторитета ви.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои предизвикателна седмица. Пълнолунието сега  включва вашия знак,което се отразява на общото ви психофизическо състояние. При тези от Водолеите, които имат остра реактивност, пълнолунието отправя предизвикателства във взаимоотношенията с околните. Претенции към вас ще отправят различни хора- в дома или на работното място, но от вас зависи дали ще дадете ход на поредния скандал. Решаването на административни въпроси ще изисква повече търпение и хладнокръвие. Силното раздразнение може да предизвика рязко влошаване на здравето.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица усещат приливна вълна от енергия, зададена от разположението на планетите и предстоящото пълнолуние. Имате подкрепа за много от вашите планове, още повече ако те са свързани с ефективна и добре заплатена работа. Можете да разчитате и на чужда финансова подкрепа. Не бъдете обаче прекалено неотстъпчиви по въпроси, в които решаваща дума има партньора ви. Напрежението ще нарасне в края на седмицата и препоръката е за по-голям себеконтрол и уважение към правата на другите. За родените в първите градуси на знака седмицата е критична за здравето.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица насочва по-голямата част от вниманието към домашните дела. Отношенията с родителите, грижи по тях или във връзка с наследственост, ще ви държи в напрежение в следващите дни. В средата на седмицата бъдете внимателни при преговори с хора отдалеч.  Неделята е ден благоприятен за покупки на ниски цени, от разпродажби, но там, където има много хора,се пазете от кражби.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата е заредена с емоционална енергия, причината за която могат да бъдат хора, които се намират далеч. Активното взаимодействие, необходимост от помощ или съдействие по важен въпрос, могат да ви въвлекат в ситуация с важно значение за бъдещето ви. Проблеми със здравето на ваш или на партньора ви близък, излизат на дневен ред. В работната ви среда предстоят промени, на които в дните около пълнолунието ще бъде даден ход. Възможно е да имате шанс за добро устройване и подписване на дългосрочен договор за работа.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 29 януари 2010 година, петък, в  22:43 часа, соф.вр. Слънцето и ретроградният Марс са в точна опозиция, в 9-я градус, на зодиакалните знаци Водолей и Лъв.

На 30 януари 2010 година, събота, в 9:17 часа, соф.вр. е първото за 2010 година Пълнолуние. Слънцето и Луната  са в опозиция, в 10-я градус, на зодиакалните знаци Водолей и Лъв. Дните около пълнолунието са благоприятни за ефективно прилагане на Лунната диета.

На 31 януари 2010 година, неделя, в  23:27 часа, соф.вр. Плутон и ретроградният Сатурн са в точна квадратура, в 4-я градус, на зодиакалните знаци Козирог и Везни. Аспектът е съпътстван от аварийност в техника и в транспортни средства. Има вероятност за повишена сеизмична и вулканична активност. Отразява се неблагоприятно на хората с хронични заболявания, може да предизвика инциденти на мозъка или на сърцето. Активира криминогенния контингент и организациите занимаващи се с тероризъм.

Луната през тази седмица се движи между знаците Телец и Дева, във втора и трета  четвърт (фаза).

Етикети: ,

3 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на януари 29, 2010 @ 21:23

    Тежко време,тежки транзити.
    Муси,20 дена преди да навляза в сатурнов период от твоята книга,загубих най-скъп човек:(
    Съчетано с навлизането на тр нептун в 8мият дом,същият ден:(
    Квадратурата на тр сатурн и тр плутон на 31ви,са ми в съвпад с нат планети.
    Тр.Сатурн съвпад с нат плутон,а тр плутон с юпитер.
    Нищо лошо повече не мога и не искам да понеса:(((

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 30, 2010 @ 12:45

    moon_in_taurus,
    моите най-искрени съболезнования!
    Да, изпитала съм това влияние на свой гръб. Когато Нептун навлизаше в моя 8 дом,а то е всъщност процес, който се проточва дълго време,заради дългата ретроградност на планетата, починаха майка ми и баща ми. Но Сатурн също имаше участие, като в този период премина от 12 в 1 дом.
    Мислех си,че няма да имам сили да издържа 2 години да ги гледам и двамата болни, но издържах.
    Човек има невероятно количество резервни сили,които се включват в нужия момент. Когато Нептун влиза в 8 дом ни кара да осмислим принципа на смъртта и нейното участие в живота ни. Разбира се освен да приемаме нещата такива каквито са,нямаме друг избор, но важно е и как ги приемаме.
    Кураж мила!

  3. moon_in_taurus каза,

    Писа на януари 30, 2010 @ 20:03

    О,много ти благодаря Муси.
    Трогната съм,че сподели това с мен.Това е положението.
    Добре,че я има духовната страна на живота ,защото тя много помага.
    Хубаво е че мога да споделя с духовни хора болката си,хора преживяли и лошо и добро.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии