Седмичен хороскоп 26 май – 1 юни 2014 година

Новолуние в Близнаци в сряда

Венера в Телец и Меркурий в Рак от четвъртък

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Предстои ни меркурианска седмица, тя ще премине под знака на Новолунието в Близнаци. Срещата на светилата става в 7 градуса Близнаци и всички, които имат рождено Слънце, асцендент, МС, Луна, Меркурий, Марс, Венера в тази точка на зодиака ще бъдат повлияни от менталната енергия на съвпада. А това предполага за мнозина движение, много говорене, бързо обсъждане на важни въпроси, бързо взимане на решения, преминаване от тема на тема и леко излизане от сложни ситуации с обръщане на позицията на 180 градуса.

Дните на последната фаза на Луната, до сряда, са време за приключване на започнати неща, за слагане на точката под договор, за изпълнение на последната доставка, за затваряне на страницата. Новата Луна в Близнаци,през втората половина на седмицата ще бъде подкрепена от хармоничната връзка на Слънцето в Близнаци и Марс във Везни. Тригонът на вече директния Марс със Слънцето е аспект подкрепящ начинанията на въздушните и огнените знаци, и на всички, които имат важни астроточки в първата декада на въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей, а също така в огнените Лъв и Овен.

До четвъртък по обяд Меркурий ще подпомага за лекота във всяка форма на общуване и обмен на информация. На 29 май той преминава в Рак и всичко става много по-лично. За това допринася и навлизането на Венера в собствения и знак – Телец. В средата на седмицата Слънцето се конфронтира с Нептун, заставайки в квадрат към него. Сряда може да се окаже твърде лъжовен и манипулативен ден за родените в първата половина на знаците от подвижния кръст – Близнаци, Стрелец, Дева и Риби.

Както в предходната, така и в тази седмица, има предпоставки за стигане до съгласие, за намиране на компромисни формули и сключване на дългосрочни договори. Каквото е назряло,трябва да се отработи сега, през тази, и най късно до края на следващата работна седмица, преди Меркурий да стане ретрограден.

Успешна седмица и много слънчеви усмивки!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, седмицата отправя поредица от предизвикателства. Новолунието в Близнаци в сряда ви поставя пред необходимостта да бъдете в центъра на информационния поток. Всяка ваша стъпка трябва да е съобразена с изискванията на момента. Вашите знания по даден въпрос са спешно необходими както за вашите лични дела, така могат да бъдат и в голяма полза на някой друг. Можете да бъдете успешен консултант, експерт в дадена област или просто приятел-съветник, който идва на помощ в подходящия момент. Времето няма да ви стига за всичко планирано, следвайте стриктно графика си. За да вървите напред, ще трябва да се откажете от някои ваши предразсъдъци и стари схващания, към които сте се придържали досега. Новата Луна ви дава нова посока и по-ясна перспектива, а Марс,съвместно със Слънцето, ще ви подкрепят по най-добрият възможен начин през тази седмица. Моментът е добър за започване на обучение- в школа, в курс, в колеж или във висше училище, за намиране на подходящата литература, за попадане в среда,подкрепяща новите знания. Понеделник и вторник са благоприятни за решаване на финансови въпроси, но в сряда бъдете внимателни и не се предоверявайте на непроверена информация.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, петък и неделя.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, продължава добрата тенденция от предходната седмица. Очакват ви похвали и високо оценени заслуги към общо начинание. Новолунието в сряда ви дава шанс да постигнете удовлетвореност посредством другите, като част от колектив, независимо дали сте лидер или редови член. Някои, в началото на седмицата, в понеделник и вторник, са финала на важен проект, в готовност да разчистят поето ангажименти и задължения към хора и институции. Новата Луна, която тръгва от Близнаци в сряда, в следващите две седмици ще ви подкрепя в желанието да се включите към определена група хора, с които имате общи интереси и сходни възгледи. Венера, която в четвъртък навлиза в Телец ще ви помага в хармонизирането на служебните взаимоотношения и привличането на съмишленици в работното обкръжение. Някои самотни сърца ще намерят „изгубената духовна половинка“ сред колегите. Избягвайте прекаленото фамилиарничене и излишното споделяне на лични планове в сряда и четвъртък.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, четвъртък, петък и неделя.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, седмицата предполага активна комуникация с околния свят. Новолунието в сряда се случва в противоположния ви знак Близнаци, в меркуриевия период на личната ви година. Това прехвърля фокуса на вниманието ви върху интимния партньор или партньорите в служебен план. Ще се наложи да се съобразявате с мнението, вижданията, преценките и изискванията на другите. Моментът е добър да поставите личните си отношения на нова основа, да проведете задълбочени разговори, да търсите общи решения на проблемите и да начертаете общи планове за бъдещето. Моментът е подходящ, ако имате нужда от нова работа, бъдете активни и търсете. Астрологичната обстановка в рамките на тази и следващата седмица е благоприятна за устройване на ново работно място, за подписване на нов трудов договор и поемане на дългосрочен работен ангажимент. В това отношение ще ви помагат Меркурий и Венера, които сменят знаците си в четвъртък. Можете да разчитате на финансова подкрепа от близък човек, както и на добър прием в нова работна среда.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, петък и неделя.

Комплект

НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

+ ПОДАРЪК Лични календари за 5 години

+ НОМЕРОЛОГИЧЕН ИМЕННИК в електронен вариант

на цена 17 лв.

+ доставната такса до адрес или удобен за вас офис на ЕКОНТ

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката.

Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес.

Заявка направете във формата за поръчка  on line.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, акцентът на седмицата е идването на Венера на гости. Управителката на знака ви „ще се появи на вратата“ с целия си блясък в четвъртък сутринта и ще ви радва с присъствието си до 23 юни. Венера ще ви прави още по-чаровни и привлекателни за околните. В четвъртък, почти едновременно с нея, Меркурий навлиза в нов знак – Рак, откъдето „зачеква“ темата за материализиране на вашите знания и умения. Новолунието в Близнаци, слага акцента върху темата за личните ви доходи, начина на печелене на парите, ефективността на труда, умението да си правите добре сметката и да „се простирате според чергата си“. Новата Луна дава шанс за намиране на нов източник на доходи, за увеличаване на приходите, за промени, които да ви поставят в позиция да имате основания да искате увеличаване на заплатата, или на финансовата подкрепа, която получавате от друг човек или институция. В понеделник и вторник Луната е във вашия знак, така всичко зависи от вашата инициатива и предприемчивост. В сряда не доверявайте на „приятел“ паричните си дела. В събота бъдете внимателни на път.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и петък.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, продължава благоприятната майска серия. Седмицата започва динамично, с активна комуникация и ангажираност по важни дела. Новолунието в сряда, в Близнаци, може да стане за вас отправна точка на нови професионални постижения, за „разработване на терен“, но също така и за заемане на по-висока служебна позиция. Срещата на светилата в зоната на професионалната изява е особен момент в кариерното ви развитие. Възможностите за успешна изява, за печелене на обществено внимание и признание са големи в следващите дни и седмици, от четвъртък нататък. В четвъртък управителят на знака – Меркурий сменя знака си като преминава в практичния и семейно ориентиран знак Рак. Той ще ви подтиква да обръщате повече внимание на близките си, да се вслушвате в техните искания, претенции и предложения, както и да намирате най-добрият начин да им бъдете полезни. Пак в четвъртък Венера преминава в Телец, зона от която, съвместно с Меркурий в Рак ще ви помага в усилията да правите бизнес, да си сътрудничите или да печелите от работата си с хора отдалеч.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

Родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, продължават да се радват на благосклонната астрологична обстановка през втората половина на месец май. Новолунието в сряда и нарастващата Луна в Близнаци през втората половина на седмицата вероятно ще ви отворят очите за някои промени, които можете да направите в работната си среда. За да приведете в изпълнение мерките за повишаване на ефективността – вашата лична и тази на хората, които работят за вас, ще трябва да бъдете по-критични и взискателни, да направите съответните проучвания, и да намерите подходящите стимули. По нов начин е необходимо да подходите и към здравето си. Профилактиката, редуването на работа и почивка, както и здравословното хранене, са част от начините да се чувствате балансирани и работоспособни. В личните взаимоотношения настъпва оживление, предизвикани от смяната на знаците на двете лични планети – Меркурий в Рак и Венера в Телец. Меркурий ще ви прави по-комуникативни и готови за обмен на мисловна и физическа енергия с околните. А за покачването на емоционалния тонус ще се погрижи Венера, която ще внася повече романтика в ежедневието.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и петък.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои забележителна седмица. Най-важното астрологично събитие, което ви засяга пряко, е новолунието във вашия знак, което се случва един път в годината. Съвпадът на светилата е в 7 градуса Близнаци, откъдето тръгва да расте Луната. Новата Луна във вашия знак ви подканя да се съсредоточите върху свой личен проект, и да вложите повече енергия в неговото осъществяване. Обърнете внимание на себе си, на това как изглеждате, моментът е добър да направите промени във външния си вид – в облекло, визия и маниери, и да се откажете от някои вредни навици. Всички усилия, вложени за подобряване на имиджа ви, ще дадат съвсем скоро резултати. В понеделник и вторник се постарайте да разчистите задълженията си, да изпълните поетите ангажименти, за да си разчистите пътя за новото, което ви очаква от четвъртък нататък. В личния живот ситуацията се променя, изискванията на момента са да бъдете по-сериозни,определени и постоянни в предпочитанията си. Меркурий, управителят на знака, в четвъртък навлиза в практичния домошар – Рак и това ще ви кара да бъдете по-ангажирани с материалните дела. В сряда и в събота бъдете внимателни с финансите си.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък и петък.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, продължава успешния период. Въодушевлението, което ще бъде надежден спътник и през тази седмица, ще привлича към вас нови енергии, нови идеи и съответно нови върхове за покоряване. Новолунието в сродния по стихия знак Близнаци дава старт на планове свързани с чужбина – пътешествия, командировки, обучение или обмяна на опит, работа. Някои ще постигнат изгоден договор за популяризиране на свой творчески проект- издаване на книга, песен, филм, участие в изложба или модно ревю, други ще участват в организиране на курс за обучение, семинар, конференция, конгрес или др.подобно. В четвъртък, управителката на знака – Венера преминава на своя територия. За вас това е тайнствената зона на Телеца, откъдето ще придава повече романтика и чувственост на личните взаимоотношения, потребността от физическото присъствие на любимия човек, ще се чувства по-силно, по венериански осезаемо. В един ден с Венера, Меркурий също сменя знака си и преминава в зоната на вашата професионална изява. Оттам влиянието му върху професионалните взаимоотношения е благоприятстващо комуникацията и обмена на информация в следващите няколко седмици.

Благоприятни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои емоционална седмица. Съвпадът на Слънцето и Луната в сродния ви по стихия знак Близнаци, е отправна точка за някои ваши начинания, които ще бъдат подкрепени от най-близките ви хора. Желанието да доставите радост на някого ще бъде в центъра на вниманието ви в следващите дни. До деня на новолунието в сряда се старайте да приключите важни ангажименти, за да се освободите за нови, и по-перспективни. Амбициите ви за успех и себедоказване ще срещат разбиране, затова позволете си повече представителност и лукс. Премногото ментална енергия в дните на новолунието, в марсовия период на личната година, ви правят склонни към импулсивни реакции и повече критичност към хората,с които работите. Децата, техните радости и грижи, ще заемат значителна част от времето. За необвързаните, Новата Луна от четвъртък нататък идва с обещания за запознанство с интересни хора, за нова връзка, за нова любов. Венера в Телец от своя страна ще ви подтиква към повече романтика и много внимание към най-близките ви хора.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, четвъртък и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, акцентите на седмицата са два. Новолунието в предходния знак Близнаци в сряда е хронологически първият. То дава препоръка за дистанциране от активно включване в проблемни ситуации, за повече съзерцателност, наблюдение и анализ на случващото се около вас, за преоценка, преразглеждане и пренастройване на нова вълна. Намирате се в сатурновия период на личната си година, когато не виждате пълната картина. Добър момент за прошка и освобождаване от негативните мисли. Промяната е във въздуха, затова е необходима фина настройка на сетивата, за да си изясните личните перспективи и това, което е важно за вас през следващите месеци. Периодът е отличен за съставяне на планове, за работа по проекти, които ще се реализират в бъдеще. В това отношение ще ви помага вторият акцент на седмицата – навлизането на Меркурий във вашия знак, което се случва в четвъртък. Меркурий ще ви кара по-често да излизате от черупката си, да бъдете по-комуникативни и гъвкави в общуването си с околните. А Венера от Телец, от четвъртък нататък, ще ви настройва на романтична вълна и ще ви прави още по-привлекателни за приятели и познати.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, четвъртък, петък и неделя.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои динамична седмица. Новолунието в сряда отваря пред вас врати за умели решения в сферата на бизнеса. Някои ще намерят подходяща сфера за инвестиции или за влагане на спестяванията си в перспективни начинания. При някои интимната страна на живота може да измести тази свързана с кариера и професионална реализация. Нуждата от подкрепа и съпричастност ще ви постави в особено положение, от което ще бързате да излезете, стъпвайки на здрава основа. В това отношение ще ви помага Меркурий, насочвайки вниманието ви към нещо ново и авангардно, към разширяване на познанията в определена област, по един практичен и видим начин. Обмисляйте внимателно инвестиционните си стъпки. В това отношение средата на седмицата, сряда и четвъртък, са рисковани. Венера, която навлиза в Телец, от четвъртък нататък ще ви помага да намирате нужните ви партньори, да разширите социалните си контакти с полезни и сериозни хора. Събота е неблагоприятен ден за пътуване.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, четвъртък, петък и неделя.

.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои семейно ангажирана седмица.С нещо или с някого ще трябва да се разделите в началото на седмицата. Това може да са стари схващания, предубеждения, закостенели традиции или друго, което ви прави статични и непредприемчиви. Новата Луна ще постави в центъра на вниманието ви проблеми от бита, и всичко онова, което ви кара да се чувствате сигурни. Отношенията с родителите, с децата, с най-близките, с хора, на които държите, ще изпълват времето ви в следващите дни. Някои обстоятелства ще изискват от вас по-сериозен анализ, и вникване в подробностите, а други ще ви въвлекат в дейности на чисто физическо ниво с изпитание на издържливостта. Моментът е добър за планиране на ремонтни дейности и такива свързани с реконструкция и реорганизация. Всяка промяна на външно ниво, която води до баланс на вътрешно ниво, е в хармония с настоящата астрологична обстановка.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, четвъртък, петък и неделя.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

На 28.05.2014 г., в 21:40 ч. Новолуние в 7°Близнаци

Слънце в квадрат Нептун на 29.05.2014 г., в 2:43 ч

На 29.05.2014 г., в 4:45 ч. Венера навлиза в Телец, където ще се движи до 23.06.2014 г.

На 29.05.2014 г., в 12:11 ч. Меркурий преминава в Рак.

Слънце в тригон с Марс на 31.05.2014 г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Овен и Рак, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

27.05.2014 г., в 12:10 ч. – 28.05.2014 г., в 7:47 ч.

29.05.2014 г., в 1:46 ч.- 30.05.2014 г., в 17:13 ч.

1.06.2014 г., в 9:32 ч.- 2.06.2014 г., в 4:43 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии