Седмичен хороскоп 26 октомври-1 ноември 2015

Es014Пълнолуние в Телец във вторник

Слънце в тригон с Нептун в петък

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Астрологичната седмица е интересна с пълнолунието в Телец. Опозицията на светилата е във вторник в 3° Телец-Скорпион. Навлизаме в седмица на резултатите. Не само изборни. Там където сте вложили много енергия и очаквания,в следващите дни предстои да събирате плодове. Който е сял – ще жъне. Каквото си посял – това и ще пожънеш. Пълната Луна в Телец ни насочва към земната,практична страна на живота, задоволяването на насъщните потребности, особено в подстъпите на най-трудния сезон, зимата.

За земните знаци седмицата е чудесна не само заради пълнолунието в Телец. Стелиумът в Дева на Венера-Марс-Юпитер, продължава влиянието си и през тази седмица. От точния съвпад с Юпитер,който ще владее до средата на седмицата, планетата на любовта отива към точен съвпад с Марс през следващата седмица.

Така през първата половина на седмицата ще се радваме на Голям земен тригон, засягащ първите две декади на знаците Дева, Телец и Козирог. Който има Слънце, Венера, Марс, Луна, АС, МС и други важни астроточки в наталната си карта в тази зона ще усети благодатното влияние на тази прекрасна астрологична конфигурация.

Хармоничното звучене на седмицата се допълва от тригона на Слънцето и Нептун в края на месеца, на границата между петък и събота. Слънцето прави тригон с Нептун два пъти в годината. Откакто мистичната планета се движи във водния знак Риби, това се случва при слънчево преминаване през знаците Рак, през лятото, и през Скорпион,през есента. Точният тригон е в 7-я градус на знаците Риби и Скорпион. Неговото благотворно влияние ще усетят най-вече хората с духовна нагласа, с развити сетива за по-високочестотните вибрации, сензитиви, поети и писатели, художници и музиканти, хора на изкуството и такива занимаващи се с духовни практики.

Тъй както рядко има пълно щастие, така и сега. Понеделник е под влияние на опозицията Меркурий-Уран в 17-я градус на кардиналните Везни-Овен. Това повдига градуса на емоциите на кардиналните знаци, при които словесните пререкания могат да преминат във физическа саморазправа. Сатурн навлезе в орбисата на влияние на квадрата му с Нептун, който ще се развива през следващите четири седмици, и в края на ноември ще стане точен. Това е силен кармично ориентиран аспект,който сега е като фон на случващото се. Засяга подвижните знаци Близнаци,Стрелец, Риби и Дева.

В събота, когато Луната навлезе в Рак, ни очаква втори за тази седмица Голям тригон с нейно участие. Водният голям тригон ще донесе благополучие на тези от първата декада на знаците Риби, Рак и Скорпион.

 

Успешна седмица!

 

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои резултатна работна седмица. Стелиумът от планети в работливата Дева и през тази седмица ще ви помага да постигате добра и дори висока ефективност в работата си, в това с което сте се захванали, каквото и да е то. Правете нещата с удоволствие и така удовлетворението ви ще се умножава. В понеделник Луната е във вашия знак и това ви прави център на вниманието на околните, но правейки съвпад с Уран, тя активира сложна напрегната конфигурация между него, Меркурий и Плутон. Може би ще се говори повече за вас, ще бъдете обсъждани какво и как сте правили, или не сте направили, което да ви прави по-нервни и докачливи от обикновено. Оценката, която и дават околните може да се разминава донякъде с вашата собствена, особено в дните на пълнолуние. Проявата на упоритост и неприемане на чуждо мнение може да ви постави в изолация. В сряда следвайте своята кауза, отстоявайте принципите си, борете се за личните права и собствена територия. В четвъртък и петък имайте готовност да пътувате. В почивните дни обаче бъдете сред близките си, избягвайте конфликти.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда и събота.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои успешна седмица. В понеделник много неща ще зависят от умението ви да взимате бързи и адекватни решения. Някои трябва да отговорят на отправено предложение в предходната седмица. Други ще са заети с довършване на нещо започнато, което изисква финални щрихи. Не бързайте, премисляйте добре какво говорите и правите. Пълнолунието повлиява благоприятно резултат от усилията вложени в последните месеци. Ще получите похвала, и обещание за повишение, или поне ще разберете, че някой разчита на вас и това ще подобри настроението и ще повиши самочувствието ви. Имайте куража да се изправите с лице срещу предизвикателствата. Предстои ви сатурнов подем, засега на родените в първите градуси на знака, но подкрепа от тежката планета имат всички лъвове. Обръщайте внимание на близките си, от семейната среда идва най-силната ви подкрепа в този период.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, сряда и събота.

 

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, началото на седмицата е неспокойно. Напрегнатите аспекти на Меркурий, планетата на комуникациите, ви сварва неподготвени за някои ситуации. Неща свързани с деца и приятели, ще изискват бърз синхрон и намиране на адекватно решение. Пълнолунието изостря сетивата и ви кара да реагирате по-остро на предизвикателствата. Както и да си дадете сметка за това, какво липсва в живота ви, или в обкръжението на близките, или в работната среда. Тази липса ще се стремите да запълните или компенсирате в следващите седмици. Някои промени могат да ви се отразят добре. Отказът от вреден навик, или избягването на „отровен човек“ ще внесат здравословна промяна в живота ви. Промяна в дневния режим, в хранене, в ритъма работа-почивка също влияят тонизиращо и благотворно.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда и събота.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои забележителна седмица. Един път в годината е пълнолунието във вашия знак. Сега то се случва във вторник след обяд,когато светилата застават едно срещу друго в 3-я градус на вашия знак и този на Скорпиона. До средата на седмицата, когато пълната Луна огрява знака ви, емоциите ще ви бъдат в повече. Те ще доминират над разума, нещо което се подсилва и от емоционално активните планети Марс, Венера и Юпитер в сродния по стихия знак Дева. Тази чувствена енергия мнозина ще насочат към близкия човек. Времето за изразяване на чувствата може да не е достатъчно, но ценете миговете и не пропускайте шанса си. Най-силният ден през седмицата е сряда, когато Луната е във вашия знак, а Големият земен тригон е в силата си. Подходящ период за важни житейски стъпки, за договори и сключване на сделки, за купуване и продаване, за активна и целенасочена работа. В почивните дни предстои пътуване, бъдете внимателни и толерантни на пътя.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и събота.

 

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, добрата тенденция продължава. Изключение прави понеделник, когато планетният управител Меркурий е в опозиция на непредсказуемия и провокативен Уран. Избягвайте конфликтите, както и хората, които знаете, че ги провокират. Стелиумът от планети във вашия знак е все още активен. Нещо повече предстои точен съвпад на Венера и Марс, който не само ви активира, но също така ви прави много по-амбициозни и мотивирани. Повече сила и подкрепа през тази седмица идва от пълнолунието в сродния по стихия знак Телец. Пълнолунието е време на реализация на поставена цел, на постигане на своеобразен връх в определена област, както и преминаване към нова, по-висока такава. Моментът е подходящ да попълните една празнина в живота си, да се освободите от някои предубеждения, да навлезете в ново знание. Авантюризмът заложен в него ще подтикне някои към планове за пътешествия и стъпки за тяхното реализиране. Важните си срещи през тази седмица насрочвайте за сряда.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и събота.

 

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, добрата астрологична картина се задържа и през тази седмица. В понеделник обаче, ще трябва да преминете през опъваща нервите ситуация, тъй като Меркурий е в опозиция с Уран в кардиналните Везни-Овен, аспект, който тръгва от предходната неделя. Пълнолунието в сродния по стихия знак Телец ще възвърне душевното ви равновесие. А Големият земен тригон в сряда ви изстрелва високо, там където не сте и очаквали да стигнете. Вашите собствени успехи, но също така и тези на вашите деца и възпитаници, ще бъдат в центъра на вниманието. Доброто планиране и строгото следване на изготвения график, ще ви помогнат да намерите достатъчно време за всички и за всеки. Дайте си обаче време за почивка, за разтоварване, за забавление. Отделете време на приятелите си, участвайте по-активно в социални дейности с благотворителен характер.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и събота.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои мистична седмица. Пълнолунието в предходния знак кара нощното светило да стимулира интуицията и чувствителността към фините влияния върху вашата психика. Някои ще имат вълнуващи запомнящи се сънища в дните на пълнолуние, а други ще сънуват наяве, в очакване мечтите им да се превърнат в реалност. Понеделник е напрегнат ден за част от групата,заради опозицията на управителя Меркурий към експлозивния Уран. Това,което се обърка в понеделник,можете да поправите в сряда, по време на Големия земен тригон. Отстъпка, прошка, търсене на баланс и сътрудничество, но в никакъв случай задкулисни игри. В четвъртък Луната влиза във вашия знак и ще се движи през него до събота. Имате шанса да заявите своята позиция, да предявите претенциите си. Подкрепата от най-близките е подсилена от продължаващия своето действие стелиум Венера-Юпитер-Марс за цялата седмица, и дори през следващата.

Благоприятни дни през тази седмица – от сряда до събота.

 

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, началото на седмицата може да е твърде изнервящо. В понеделник много рано сутринта е точната опозиция на Меркурий,който ви е на гости с Уран от срещуположния знак Овен. Мнозина са усетили влиянието му още в неделя като безпричинна раздразнителност и остра реакция към казано или направено от някого. Пълнолунието в Телец, във вторник, ще постави на дневен ред финансовото обезпечаване на вашите планове, свързани с инвестиционни проекти, закупуване или строеж на жилище. Разчистете си задълженията. Имате шанс да сключите изгоден договор за кредит, както и да получите финансова подкрепа за проект, ангажиращ хора отдалеч. Рекламирайте се, привличайте внимание към свое изделие, идея, творба, Меркурий ще ви бъде все така полезен до края на седмицата, преди да премине в следващия знак.

Благоприятни дни през тази седмица – от сряда до събота.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, началото на седмицата е въодушевено и изпълнено с огромни очаквания. Макар за вас астрологичната картина да е в голяма степен добра, то основната подкрепа на планетите отива в друга посока – към земните и водните знаци. Пълнолунието в Телец във вторник, както и Големият земен тригон в сряда, насочват вниманието предимно към финансовата страна на живота – материалната подкрепа, паричното обезпечаване на дома, семейството, близките. Отделете време за разчистване от непотребни неща, освободете пространство за новите си идеи и намерения. Периодът е добър за преустройване на жилищното пространство, за преместване в нов дом. Някои очаквания свързани с покупката или продажбата на имот могат да се сбъднат, да се появи подходящо предложение, или сериозен клиент.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, четвъртък и събота.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, седмицата започва напрегнато. В понеделник планетният ви управител Луната, движейки се през кардиналния Овен, активира двойна квадратура с Уран-Плутон-Меркурий. Така в зоната на отношенията ви с най-близките може да има експлозии от възмущение, гняв и агресия дори. Ако не поставите под контрол емоциите си, или не намерите подходящ начин безболезнено да ги изразите навън и да ги разпръснете, ще си навлечете нервно напрежение и здравословни проблеми. Пълнолунието в Телец, във вторник, фокусира вниманието върху резултатите от колективен труд, нещо с което ще можете да се похвалите и от което да изпитате истинско удовлетворение в сряда. Почивните дни се очертават много динамични за вашата група. В събота Луната е във вашия знак,включена в множество аспекти, хармонични и напрегнати. Това ви прави естествен лидер в средата, в която живеете и работите. Бъдете себе си, но също така оригинални и открояващи се, поемете инициативата в свои ръце особено що се отнася до личния живот.

Благоприятни дни през тази седмица – от сряда до неделя.

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои динамична седмица. Пълнолунието в срещуположния знак Телец, ви прави чувствителни към всичко, касаещо партньора ви. Неговите успехи или поражения ви носят преживявания,които оставят следа в емоционалната ви памет. Вашите собствени дела са поставени на кантар, и в зависимост от личните мотиви, постъпки, действие или бездействие в последните няколко месеца, ще наклоните везните в едната или в другата посока. Вашият планетен управител Плутон и през тази седмица ще се радва на подкрепата на стелиума от планети в прагматичната Дева. Активността на приятелите ви е много важна за вашата кауза, дори те да са виртуални, а не реални, нещо в което ще се убедите в сряда. Втората половина на седмицата е твърде мистична за някои от групата, на други обаче тя ще донесе важни прозрения. Слънцето от вашия знак застава в тригон към Нептун, което е тонизиращо интуицията, дава ви духовна подкрепа и увереност в себе си,нещо което се затвърждава от водния тригон в неделя.

Благоприятни дни през тази седмица – от сряда до неделя.

Ri12Родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, в понеделник трябва да внимават във финансовите дела. Наливането на средства в чужди проекти в един момент може да се обърне срещу вас. Пълнолунието в Телец във вторник ще приземи някои ваши идеи,като им придаде определена форма и ги изпълни с ярко съдържание. В сряда някои ще събират богат урожай. Същинският акцент на седмицата е тригонът на Нептун, вашият планетен управител и Слънцето, който аспект става точен в петък. Последван от Голям воден тригон в събота,той определя втората половина на седмицата като много успешна за повечето хора от групата. Бъдете включени в събитията около вас, не пропускайте шанса си.

Благоприятни дни през тази седмица – от сряда до неделя.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Меркурий в опозиция с Уран на 26.10.2015 година в 0:59 часа.

На 27.10.2015 година в 14:05 часа Пълнолуние в 3°Телец.

Слънце в тригон с Нептун на 30.10.2015 година в 23:06 часа.

Луната през тази седмица се движи между знаците Овен и Рак, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

26.10.2015/14:25 – 27.10.2015/8:07

28.10.2015/17:20 – 29.10.2015/8:24

31.10.2015/4:52 – 31.10.2015/11:09

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

7 коментара so far »

  1. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 26, 2015 @ 11:56

    Волен Сидеров пак нахлу в НАТФИЗ, опит за саморазправа при извеждането му (видео)
    Лидерът на “Атака” обграден от полиция и с окървавено лице, отведен е в I-во РПУ
    България
    Инциденти 25 октомври 2015, 22:28, oбновена на 26 октомври 2015, 06:20
    Лидерът на “Атака” Волен Сидеров бе отведен с линейка от Първо-РПУ. Той не коментира пред медиите случилото се пред НАТФИЗ.

    Лидерът на партия “Атака” Волен Сидеров отново нахлу снощи в Националната академия за театрално и филмово изкуство “Кръстьо Сарафов” и предизвика пореден скандал, а Нова ТВ предаваше от мястото на събитието.

    По думите на политика той влиза в академията, за да потърси сметка от човек, който го е ударил. Въпросният мъж – Емил Георгиев, категорично отрече да е посягал на депутата. На мястото имаше и засилено полицейско присъствие, а студентите скандираха: “Молим ви да напуснете Академията”.

    Сидеров пък обвини пристигналите на място полицаи, че защитават “побойника”, когото не спря да пита дали не е приятел на премиера Бойко Борисов.
    Членове на “Атака” влязоха в пререкания с ректора на НАТФИЗ проф. Любомир Халачев и с актьора Христо Мутафчиев, който преди 5 години претърпя инсулт и оттогава се подкрепя с бастун.

    Ректорът на НАТФИЗ, който като всеки ВУЗ има академична автономия, прикани хората на Волен Сидеров да напуснат сградата, а в пяркото излъчване се виждаше как те реагираха към него с въпроси: “Ти да не си собственик на сградата”.
    В епицентъра на скандала имаше много полицаи, но те не се намесваха, а за момента само наблюдаваха.

    В НАТФИЗ отиде и министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова, както и шефът на СДВР Младен Маринов.

    Волен Сидеров и още двама депутати от “Атака” бяха изведени от полицаите от сградата на НАТФИЗ. Органите на реда пазеха лидерът на “Атака” от над 100 души, които се бяха събрали пред сградата на Академията и искаха да се саморазправят с политика…
    http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/volen-siderov-be-otveden-s-linejka-ot-pyrvo-rpu-6044380

  2. Варта каза,

    Писа на октомври 29, 2015 @ 6:32

    Този самозабравил се индивид, трябва да бъде изведен от Парламента и първоначално въведен за лечение в някоя психиатрия, защото излъчването му се изроди съвсем – от това на луд, вече на зомбиран човек. Той се превръща в заплаха дори за близките си, а … със срама ние българите вече сме претръпнали.
    В духа на този сайт – Сидеров /на гръцки/ означава Желязков, но явно съдържанието на тази метал в кръвта и нрава му е в повече и той се превърна в срам за войнствения Марс.

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 29, 2015 @ 10:53

    Проблемът е,че все по-малко нормални хора искат да се занимават с политика.

  4. Варта каза,

    Писа на октомври 30, 2015 @ 7:51

    Аз винаги експериментирам! Тази година мотивирах една моя млада съседка да кандидатства за кметица и ТЯ УСПЯ! За три месеца на нейна страна застанаха близо половината жители на едно малко /запустяващо/ село, което ме окрили! Само тя не раздаде дори стотинка и не им обеща нищо невъзможно, но честните хора й гласуваха доверието си. Но, както се досещате, “загуби”, защото и двамата й опоненти доведоха по 100-на непознати, на които бяха плащали, заплащали и т.н
    ЕРГО – виновни са законите, които позволяват това да се случва и всичко онези 240 души в НС, които одобряват “купуването и продаването на гласовете”, въпреки, че го напомнят на нас!

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 30, 2015 @ 10:28

    Така е Варта, браво на вас,че сте подкрепили достоен човек. Нищо че не е успяла, натрупала е опит. В едно село хората се бяха вдигнали и не позволиха на такива туристи да гласуват,направиха кордон пред общината и ги спряха. Законите ни не са лоши, но се прилагат лошо.

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 30, 2015 @ 23:40

    Листи, пълни с престъпници…
    Има известен проблем във факта, че за кметове и властимащи се кандидатират хора с тъмно минало, не мислите ли?

    Че партиите си редят листите с хора с криминални профили. Без преувеличение.

    Вземете, случаят Пиже.

    Добре, че някак медиите се разшумяха за въпросния Трайчо Василев, та ЦИК да разреши да го задържат и обвинят, та на Пиже да му бъде свален имунитетът като кандидат за общински съветник, в Самоков.

    Истината е, че това е въпрос на случайност. Някой неподходящ да бъде спрян от властта. Защото Пиже-тата са плъзнали из цялата страна.

    Просто този път, не му издържаха нервите и реши да бие журналисти. Журналистите имат камери и хоп – ето ти скандал. Но, ако биеше някой без камера, нямаше да знаем, нали се сещате…

    Така, както, ако не бяха хората с камерите нямаше да знаем за организирането на частно енерго в ромската махала, например.

    Ей с такива работи се занимават хората от партийните листи. Които се редят да ни управляват.

    Най-смущаващото е, че извън столицата, из цялата страна са се разпрострели едни МЕСТНИ ЧУДОВИЩА. Колят и бесят, уреждат своите, притискат чуждите, правят си, каквото си искат, бай Ганьо би им завидял на далаверите.

    Друг пример ще ви дам.

    Какво е на път да се случи в Павел Баня…
    http://www.lentata.com/page_8120.html

  7. Варта каза,

    Писа на октомври 31, 2015 @ 7:22

    Прочетох целия материал за Павел баня, но откривам, че има нюанси, защото докато нашенци са безскрупулни бандити, хората на ДПС са отявлени врагове на Българщината! И този проблем също е разрешим, но трябва непрекъснато да бъде напомнян на нашите “управници” – просто ДПС е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА партия и като такава трябва да бъде забранена у нас. Тя съществува в противоречие на 2 члена на Конституцията и затова е много уязвима, но няКОЙ я крепи, но още по-гадно е нашето безразличие към едно такова явно престъпление към всичко родно!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии