Седмичен хороскоп 26 юли-1 август 2010 г

Пълнолуние в понеделник

Муси Дачева


ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица предлага много възможности за изява и постигане на набелязани цели. Можете да разчитате на приятелска подкрепа и успех в първите дни на седмицата, особено в понеделник. В четвъртък и петък обаче ви очаква отпор, който може да бъде много силен, ако позволите на опонентите да обединят силите си срещу вас. При родените в началото на зодията, 20-24 март, може да настъпи спад на жизнения тонус и да се появят стари болежки, активирани от променливото време и от навлизането на Марс в опозиционния знак Везни. Има вероятност за инциденти, затова бъдете внимателни, избягвайте рискови ситуации, влизането в словесен или физически конфликт.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои забележителна седмица. Пълнолунието в понеделник със Слънцето в началото на Лъв поставя на преден план взимането на важни решения,които са пряко свързани с бъдещето. Контактите с хора отдалеч могат да бъдат обещаващи и да ви дадат перспективи, които не сте очаквали. По организацията на пътуване много вероятно да настъпят някои промени и това да ви създаде грижи в края на седмицата.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка е много подкрепяща в почти през цялата седмица. Най-силен е обаче понеделник,когато пълнолунието Лъв-Водолей се съчетава с тригон на Юпитер и Слънцето. Стрелците от първата декада ще имат шанс за успех, ще получат предложение -някои за постоянна работа, други за изгоден ангажимент, на което трудно биха отказали. Жизненият тонус ще се подобрява. Родените в последните градуси на знака обаче трябва да бъдат внимателни с физическите натоварвания. В петък и почивните дни има вероятност за травми.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата предлага разтоварване и настоява за почивка независимо от това, че метеорологичната обстановка не е благоприятна. Това се отнася най-вече за тези от втората половина на знака, които е добре да отделят повече време за себе си. За останалите, родените в първата половина на Телец, домашните и служебни ангажименти изискват повече енергия и настойчивост. Не оставяйте без контрол финансовите си дела. Бъдете внимателни при пътуване в петък, и в почивните дни.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица носи информация за неща, които умишлено или не са били скривани. На границата между вторник и сряда Меркурий навлиза във вашия знак и ще се придвижва през него до 3 октомври. В собствения си знак, той ще ви дава подкрепа в реализация на планираното, изисквайки по-голяма определеност в позициите и категоричност при взимането на решения. До края на седмицата имате подкрепата също така на Венера и Марс,което дава лек превес на емоционалните над рационалните подтици. Бъдете внимателни във финансовите си дела. За родените в края на зодията петък и почивните дни са критични за здравето.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка предполага благоприятно развитие на ситуация, свързана с финансова подкрепа отвън. Пълнолунието може да ви донесе разрешение за кредит, подарък или допълнителни средства от близък – родител или брачен партньор. Родените в първите градуси на знака  могат да изпитат неудовлетвореност и напрежение, да предизвикат или да бъдат въвлечени в конфликт на работното място. В това отношение втората половина на седмицата е по-предизвикателна.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои период на изчистване на стари ангажименти, на поемане на отговорност за дадени обещания,които засягат интересите на други хора. Загърбването на проблемите и надменното поведение няма да ви помогнат, а напротив ще влошат ситуацията. Понеделник и вторник са силни дни, в които имате подкрепата, от която се нуждаете. В сряда бъдете готови да чуете критики по свой адрес или оценки за вас и вашата работа, които се разминават с вашите собствени. Петък и събота са критични дни за родените в последните градуси на Близнаци.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни астрологичната обстановка през тази седмица изисква определеност както в мнението, така и в постъпките. Колкото и неясна да е ситуацията,ще трябва да положите усилия и да предвидите нейното вероятностно развитие и на тази основа да планирате бъдещите си ходове. В четвъртък и петък се пазете от хора, които не умеят да сдържат емоциите си и да контролират гнева си. Втората половина на седмицата е критична за родените със Слънце в първите градуси на зодията.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата, която започва с пълнолунието във вашия знак, обещава предизвикателства в полето на взаимоотношенията – било то лични или служебни. Избягвайте натоварването с твърде много ангажименти, особено ако са свързани с голям разход на физическа енергия или отнемат твърде много от времето ви. Имате нужда от свобода,за да осмислите настоящето и за да планирате в основни линии близкото бъдеще. В петък и в почивните дни не предприемайте пътуване, избягвайте рискови преходи в планината и шофиране в противоречие с правилника за движение по пътищата.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои напрегната седмица. Фокусът на емоциите ще бъде по линия както на работните, така и на личните взаимоотношения. Не си позволявайте отпускане, бъдете в готовност да реагирате навреме и да вземете правилното решение. Началото на седмицата ви носи придобивки под формата на финикийски знаци или вещи,някои от които със сантиментален характер. Петък и събота са критични дни за родните в първите градуси на знака.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица,която започва с Пълнолунието Лъв-Водолей, поставя на дневен ред решаването на важни въпроси от професионално естество. Сега не е време за почивка и не планирайте излизането в отпуск, ако това е възможно. Избягвайте конфликтите, защото те ще задълбочат проблеми, създавани от някои, които смятате за приятели. Имате подкрепа да постигнете своето, разчитайте на хора, по-млади от вас.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби астрологичната ситуация постепенно се разведрява. Все повече стават хората,които искат да ви подкрепят и това само по себе си ви прави по-убедени в собствената правота. Седмицата с пълнолуние в началото, за някои Риби ще отвори врати за желаната работа, а при други възможности за изгодни сделки. Зад гърба ви е труден период и много научени уроци. В края на седмицата обаче родените в последните градуси на знака е добре да избягват попадането в рискови ситуации.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 26 юли 2010 година, понеделник, в 3:36 часа, Пълнолуние, Слънце и Луна в опозиция във 2 гр Лъв-Водолей.
На 27 юли 2010 година, вторник, в 23:42 часа, Меркурий преминава в Дева.
На 30 юли 2010 година, петък, в 1:46 часа, Марс преминава във Везни.

Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей и Овен, през трета четвърт (фаза).

Етикети:

4 коментара so far »

  1. лоли каза,

    Писа на юли 29, 2010 @ 2:46

    здравейте!искам да попитам авторката на хороскопите,1 въпрос разискван милиони пъти-а именно-как може да се даде обща прогноза за дадена зодия?
    въпросът ми е породен от любопиттство,тъй като аз често чета хороскопи.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 30, 2010 @ 11:31

    лоли,
    “как може да се даде обща прогноза за дадена зодия?”
    има различни астрологични методи :)

  3. лоли каза,

    Писа на август 3, 2010 @ 2:04

    ами мисълта ми е че давате общ седмичен хороскоп за зодия стрелец наприер-ние четем и вярваме.
    ако не може да се даде такава обща характеристика ,както ви е казвате,каква е целта на общите хороскопи за седмицата за дадена зодия…,,очаквайте към петък травми..или нова любов…”
    Сайтът ми изглежда сериозен а тези въпроси ме вълнуват и затова еи попитах.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на август 3, 2010 @ 8:44

    лоли,
    ,,очаквайте към петък травми..или нова любов…“ сте го взели от друго място
    А това е от нашия хороскоп за седмицата.
    “СТРЕЛЕЦ
    За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка е много подкрепяща в почти през цялата седмица. Най-силен е обаче понеделник,когато пълнолунието Лъв-Водолей се съчетава с тригон на Юпитер и Слънцето. Стрелците от първата декада ще имат шанс за успех, ще получат предложение -някои за постоянна работа, други за изгоден ангажимент, на което трудно биха отказали. Жизненият тонус ще се подобрява. Родените в последните градуси на знака обаче трябва да бъдат внимателни с физическите натоварвания. В петък и почивните дни има вероятност за травми.”

    Астрологията не изисква вярване, а разбиране. И общите, и конкретните хороскопи разглеждат вероятности. По-важното не е да се хванете за точното събитие, очаквайки да получите травма, а да разберете, че ситуация предполага такава, и да се пазите.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии