Седмичен хороскоп 27 май-3 юни 2012 г.

Меркурий и Венера

в съвпад

в петък

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои напрегната седмица. Марс, управителят на знака, навлиза в труден период, в който ще се конфронтира със Слънцето, с Меркурий и с ретроградната Венера. Очертава се период на трудности както с тези, които са над вас в служебната йерархия, така и с тези, за които отговаряте или които ръководите. Ще ви е нужно много такт и дипломация, за да успеете да не задълбочавате конфликтите, възникнали около вас, и да придвижвате делата си напред. При някои от групата, в центъра на вниманието ще са работа с документи, писане на служебни писма, отчети, обяснения, молби, жалби, доклади, оферти, проекти, компютърни програми и др. В понеделник това ще ви се удава най-добре, като може да проявите в голяма степен изобретателност, с която умело да се измъкнете от капаните на бюрокрацията, и да намерите най-удачното решение.

Родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, навлизат в период на постепенно усилване на емоционалния градус в ежедневните дела. Причината е в предстоящия квадрат на Слънцето, управител на знака, и Марс. Вашата огнена природа ще бъде провокирана от много страни. Ще ви бъде трудно да сдържате импулсите, недоволството и гнева си, но е препоръчително да го правите. Вашата роля в този момент не е да водите, а да намирате общото във вашите идеи, възгледи, намерения и тези на другите, да работите заедно, за една цел, за една кауза. Седмицата може да мине в решаване на финансови въпроси, при което е добре да бъдете внимателни, защото са възможни измами под някаква форма. За вас четвъртък и петък са благоприятни дни.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, началото на седмицата може да се окаже твърде напрегнато. И причината ще бъде в някой, на когото сте разчитали и който не си е свършил работата. Но решение ще намерите и даже може да влезе в ход поговорката „всяко зло-за добро“, при някои. Усилията ви да наложите правила и да упражните контрол могат да доведат до добър резултат. Избягвайте конфликтните ситуации с колеги или с брачен партньор. Не бързайте да разваляте договор, само заради една накриво казана дума. Поводи за раздразнение и недоволство ще има както през тази, така и през следващата седмица. В четвъртък следобяд и в петък обстановката е по-спокойна.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, през следващите дни ще имат много поводи за проверка на силата на характера, на способността да  отстояват мнението си, но също така и на късмета си. Телецът е известен със своята упоритост и в някакъв аспект това ще ви бъде от полза през тази седмица. Не пропускайте да си направите реклама, моментът е подходящ. Във вторник някои от вас ще имат възможност да докажат по категоричен начин своята правота. На ход ще бъдат стари и изпитани методи, обаче приложени по нов, усъвършенстван начин. Препоръчителна е пестеливостта на думи, на реакции и на пари до сряда, включително. Четвъртък е благоприятен ден, в който ще успеете да изгладите недоразуменията и да намалите натрупаното напрежение от предходните дни.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстоящата седмица носи разнообразие от ситуации, по-голямата част от които не подлежат на предварително планиране. Астрологичната обстановка подкрепя тези, които имат кураж да отстояват собственото си мнение. Но, това няма да преминава гладко през тази седмица, особено в понеделник след обяд и във вторник. Меркурий, управителят на знака, в следващите дни застава в квадрат на Марс, който се движи през Дева, нещо което обещава конфликти на работното място. В сряда обстановката е по-мека, затова отложете сериозните разговори за тогава. В четвъртък също ще ви бъде трудно да постигате съгласие, още повече ако става дума за финансови въпроси, за заплата, за разплащане на вече извършена работа или за договаряне на нови условия. Петък и събота са благоприятни дни, но неделята е напрегната.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои интересна седмица. Ще имате възможност да докажете своята правота по някои въпроси, но по други ще трябва да приемете разумните доводи на отсрещната страна, ако искате да постигнете съгласие и да работите заедно. Работни взаимоотношения с хора отдалеч са подложени на изпитание. Темата за финансовата страна на предложение, договор, сделка или друго подобно, ще бъде на дневен ред през следващите дни. Най-неблагоприятни за взимане на важни решения по парични въпроси са понеделник и вторник. От четвъртък до събота ситуацията е по-ведра и предразполага към споразумения. Неделята е неблагоприятна, бъдете внимателни при пътуване.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, и тази седмица ще поддържа висок градус на емоциите. До средата на седмицата ще се налага да вложите много усилия, нерви и убеденост в собствената правота, за да се движат нещата в желаната от вас посока. За да се справите с това, което внася нестабилност в ежедневието ви, ще трябва да правите някои компромиси, да смените позиция и гледна точка, без това да нарушава доверието във вас. Обръщайте внимание на идеите и на решенията, които ви идват наум, в понеделник, там има рационални моменти, които ще ви бъдат от голяма полза. Четвъртък и петък са благоприятни дни.

На родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои напрегната седмица. В понеделник ви очаква новина, която може да ви развълнува и да ви накара да пренаредите плановете си за близкото бъдеще. Вероятно ще се чувствате объркани и в затруднение да вземете веднага решение. Оставете си време да премислите спокойно, да разгледате всички възможни варианти и тогава да определите посоката, в която да поемете. През тази седмица се активират сили, които действат задържащо и ограничаващо способността ви да мислите и действате рационално. Дори изражението може да е съвсем буквално и персонализирано, в лицето на определен човек. При някои се отварят отлични възможности за пътешествие. От сряда нататък, до събота, включително, астрологичната обстановка е по-благоприятна.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, тази седмица е не по-малко интересна от предходната. В понеделник ще има точен секстил на Уран, управителят на знака със Слънцето и Меркурий. Ако се настроите на вибрациите на този хармоничен и интелектуален, в голяма степен, аспект, ще стигнете до оригинални идеи, рационални решения и ценни прозрения. Това ще ви даде предимство пред други хора в една ситуация на конкуренция и противоборство. На шанс, който ви е бил даден по време на новолунието, сега можете да придадете конкретно съдържание. Всичко това може да е свързано с децата около вас. Благоприятни са дните четвъртък и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои активна седмица. Належащи задачи ще ви дърпат в различни посоки и няма да ви оставят много време за сладки приказки с приятели. Вторник се очертава да бъде доста напрегнат, бъдете внимателни и много съсредоточени в това, което правите. През тази седмица обръщайте внимание на хората около вас, предстои ви среща с интересен човек, която не бива да пропускате. От вас ще се иска оценка, мнение, становище, по важен въпрос, което да наклони везните в една или в друга посока. Разчитайте на опита си, натрупан от попадането в предишни подобни ситуации. Моментът е подходящ за решаване на имуществени въпроси.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои противоречива седмица. Около вас ще цари напрежение и ако му се поддадете, губите контрол над ситуацията. А това е важно в моментите, когато трябва да вземете важно решение. През тази седмица ще има такива. Ако сте сигурни в добрата си работа, в това което сте направили, отстоявайте позицията си, но също така си оставете време и шанс да направите промени. Проверявайте достоверността на информацията, и през тази седмица има вероятност за подвеждане в преценките, основани на недостатъчно надеждни изходни данни Приятелите повече ще ви пречат, отколкото да ви помагат. В сряда и в четвъртък доверете се на интуицията си.


На родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстоящата седмица предлага различни възможности. В понеделник една новина може да стопли сърцето ви и да внесе успокоение, заради вероятността да намерите решение на финансов въпрос. Неспокойствието около вас обаче ще набере скорост в следващите дни. Възможни са конфликти както в дома, така и в работната среда. Раздразнението, което предизвиква партньорът ви, с думи или с постъпки, ще намери изражение във вторник и в сряда. Отложете сериозните разговори за четвъртък или за петък. Събота е ден за опрощение.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 28.05.2012 г., секстил на Меркурий и Слънцето с Уран.

На 31.05.2012 г., квадрат на Меркурий и Марс.

На 1.06.2012 г., съвпад на Меркурий и Венера.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Лъв и Стрелец, през първа  и втора четвърт.

Луната е без курс на:

28.05.2012 г. в 2:54 ч. – 28.05.2012 г. в 9:06 ч.

30.05.2012 г. в 8:50 ч. – 30.05.2012 г. в 13:46 ч.

1.06.2012 г. в 4:31 ч. – 1.06.2012 г. в 15:31 ч.

3.06.2012 г. в 12:29 ч. – 3.06.2012 г. в 15:32 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. katia.georgieva каза,

    Писа на май 28, 2012 @ 8:16

    БЛАГОДАРЯ ВИ госпогжо ДАЧЕВАрвинаги се ръководя от Вашите астрологини и нумерологични разчети и ппрепоръкири никога не съм сбъркала,защото се съобразявам с тях,както и с познанията от Вашите книги.Сега азсъм в Атинарно и тук се съобразявам с Вас.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на май 28, 2012 @ 12:15

    katia.georgieva,
    радвам се :) и ви Благодаря!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии