Седмичен хороскоп 27 март- 2 април 2017

НЛ 28 3 17Новолуние в Овен във вторник

от петък

Юпитер и Плутон в квадрат в четвъртък

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Астрологичната седмица отново е доминирана от зодиакалния знак Овен. В първия знак на зодиака се движат четири космични тела, а във вторник стават пет с Луната в Овен. В първия огнен знак е и срещата на светилата. Във вторник, 28 март, очакваме новолуние в 7 градуса Овен.

Новолунието в Овен е чудесен повод за ново начало във всички сфери на живота. Импулсивният огън възпламенява новаторския дух, прави хората мотивирани и дръзки, настъпателни и упорити в изпълнение на намеренията си. Периодът е добър за ново начало, за стартиране на бизнес, за започване на проекти, които изискват повече физическа сила, предприемчивост и инат.

През първата половина на седмицата Меркурий, се разделя с Уран и отива към тригон със Сатурн, аспект който в сряда става точен. Новаторските идеи и мъдростта, младостта и старостта намират допирни точки и стигат до средната линия на взаимния интерес. Стелиумът от Уран, Луна и Меркурий в Овен в сряда генерира схващания и намерения, които срещат ограничаващата но в същото време усмиряваща излишния ентусиазъм фигура на Сатурн. Всичко това на фона на напрегнатия аспект между Юпитер и Плутон, който в четвъртък става точен. Сблъсък между правото и закононарушители, неетични постъпки, претенции за власт и прилагане на насилие, там където ръката на закона не стига, или не е достатъчно ефективна.

В петък вечер Меркурий преминава в Телец. В общуването между хората острите нотки намаляват, появява се стремеж за извличане на повече ползи от създадените ситуации, отколкото да се прибягва до конфронтации. В земния знак Телец ще започне и ретроградната фаза на Меркурий, от 10 април.

Много усмивки и чувство за хумор в седмицата на първоаприлските шеги!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои отново забележителна седмица. Този път заради новолунието във вашия знак. Съвпадът на светилата на ваша територия е важен момент от личната ви година – време, в което се чувствате енергични и ентусиазирани, готови за активности, които изискват влагането на повече физическа и емоционална енергия. Помислете за начина, по който се представяте пред другите. Обърнете внимание на външния си вид, на промяната в поведението и някои лични навици по такъв начин, че да предизвикате повече доверие към себе си. От петък Меркурий преминава в съседния знак Телец. Оттам планетата на комуникациите, заедно с планетния управител -Марс ще ви помага да намирате нужните хора и средства, за обезпечаване на проектите си.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, събота и неделя.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои емоционална седмица. Новолунието в сродния по стихия знак Овен бележи важен етап в живота ви. То може да стане отправна точка за реализация на планове свързани с чужбина – пътешествия, командировки, обучение или обмяна на опит. Някои от групата, през тази или в следващата седмица, ще имат възможност да сключат изгоден договор за популяризиране на свой творчески проект- издаване на книга, песен, филм, участие в изложба или модно ревю. Други ще участват активно в организиране на курс за обучение, семинар, конференция, конгрес. Пътуванията, срещи с хора, различни от обичайната ви среда, желанието за опознаване на други страни и култури ще внасят съществено оживление в живота ви. Бъдете обаче сдържани и дискретни относно плановете и намеренията си.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, събота и неделя.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои успешна седмица. Съвпадът на Слънцето и Луната в сродния ви по стихия знак Овен, е стартов момент за някои ваши начинания, които ще бъдат подкрепени от най-близките ви хора. Излезте на авансцената и застанете под светлината на прожекторите. Активността на огнената стихия ви прави силни, готови за нови предизвикателства, изпълнени с ентусиазъм и позитивна енергия, която завладява и привлича околните към вас. Децата ще бъдат във фокуса на вниманието, техните радости и грижи ще заемат значителна част от времето. За необвързаните, Новата Луна идва с обещанието за запознанство с интересни хора, за нова връзка, за нова любов.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и събота.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, астрологичната обстановка предполага дистанциране и заемане позата на наблюдател на случващото се. Новолунието в предходния зодиакален знак е време за разчистване на обстоятелства, които задържат напредъка, които ви поставят в условия на подчиненост и зависимост. Периодът е отличен за съставяне на планове, за работа по проекти, които ще се реализират в бъдеще. Ако все пак решите да предприемете нещо важно, трябва да сте готови да вложите много амбиция и ентусиазъм, за да бъде то реализирано бързо, в кратки срокове. В това отношение се притичва на помощ Меркурий, който в петък ви идва на гости за един относително дълъг период от време, общо 42 дни, през април, май и юни, както директен, така и ретрограден. Имате много възможности за проби и грешки, както и за тяхното поправяне.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, четвъртък и събота.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои страстна седмица. Новолунието в огнения Овен отгръща нова страница в интимните отношения. Бъдете честни пред себе си за това, което наистина ви прави щастливи. Не правете излишни компромиси. Темата за споделените финанси е също актуална. Общите спестявания, съвместните инвестиции, семейната собственост, могат да станат обект на сериозни разговори с партньора и намиране на решения на възникналите проблеми. Планетният управител сменя знака в петък. Меркурий навлиза в Телец в петък. В сродния по стихия земен знак той ще ви подканя да отправите поглед надалеч, зад хоризонта, да мечтаете и планирате пътешествия по далечни земи, да превърнете мечтите си в реалност в най-скоро време.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък, петък и събота.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои семейно ориентирана седмица. Новолунието в Овен във вторник поставя в центъра на вниманието ви всичко онова, което ви кара да се чувствате сигурни. Активността в огнения знак с присъствието на няколко планети в него придава голямо значение на отношенията с родителите, с най-близките. Някои обстоятелства ще изискват от вас по-сериозен анализ, и вникване в подробностите, а други ще ви въвлекат в дейности на чисто физическо, битово ниво. Моментът е добър за планиране, за реконструкция и реорганизиране, за преподреждане на жилищното пространството, с оглед на бъдещи промени в семейството. Вашите идеи, проекти и планове имат нужда от повече свобода, а вие – от повече лично пространство. Правете необходимото за укрепване на тила си, за получаване на доказателства за вярност и подкрепа, които да ви дават усещане за стабилност.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, четвъртък и събота.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои динамична седмица. Новолунието в Овен във вторник ви поставя в средата на хора, които се интересуват от вас, от вашите интереси, работа, хобита. Кръгът от познати ще се разширява в следващите дни, седмици и месеци, било то индиректно в социалните мрежи, или директно чрез лични контакти и срещи. Това ви поставя в позиция да се интересувате повече за мнението на околните, за техните предпочитания, там където имате допирни точки или общ път, професионален или личен. В петък планетният управител сменя знака. За един относително дълъг период, докато преминава през Телец, Меркурий ще ви кара да обръщате повече внимание на материалната страна на живота, да преценявате ползата от действието или бездействието. Записвайте си идеите и прозренията, които ви идват насън, или в полубудно състояние.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, събота и неделя.

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, седмицата е забележителна с новолунието в срещуположния знак. Срещата на светилата във вторник в първия знак на зодиака прехвърля фокуса на вниманието ви върху интимния партньор или партньорите в служебен план. Ще ви се наложи да се съобразявате с мнението и изискванията на другите. Справедливото разпределение на задълженията е важен фактор за функционирането на връзката ви. Моментът е добър да поставите личните си отношения на нова основа, да проведете смислени разговори, прилагайки принципите на дипломацията, да търсите заедно решения на проблемите и да начертаете общи планове за бъдещето. В професионално отношение периодът е също толкова важен. Бъдете активни в търсене на нова работа, нови работодатели или нова професионална среда.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, четвъртък, събота и неделя.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои подвижна седмица. Новолунието във вторник, в най-комуникативната зона на слънчевия , е катализатор на умствените способности, и предизвикателство към вашия интелект, който търси нови хоризонти. Новата Луна в Овен задава подходящ период за работа върху текстове, преводи, редактиране, изготвяне на учебни планове и програми, за посредническа и комисионерска дейност. Нов приятел или нов бизнес контакт може да играе значителна роля в живота ви през следващите няколко месеца. Подобрете своята мобилност с намирането на по-ефективни начини за придвижване. Периодът е добър за купуване на кола или мотор.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, събота и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои успешна седмица. Новолунието в Овен във вторник бележи особен момент в кариерното ви развитие. Бъдете с отворени сетива за съдбовни знаци. Резултати от вложените сега усилия можете да очаквате много скоро. Навлизате в период, в който ще ви бъде по-лесно да печелите обществено внимание и признание. Обръщайки се към висшестоящ или към институция,сега можете да разчитате на даване на съгласие, на подкрепа или на разрешаване на важен за вас проблем, да бъде даден ход напред на нещо, върху което работите от много време – проект, изделие, книга или песен, всичко в което са вложени вашата творческа мисъл. От петък нататък Меркурий от Телец ще ви помага да намерите повече съмишленици и да привличате подкрепата на подходящите хора.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, събота и неделя.

 

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои натоварена с ангажименти седмица. Новолунието в Овен във вторник и нарастващата Луна в следващите дни вероятно ще ви отворят очите за някои промени, можете да направите в работната си среда. Работите в условия на силна конкуренция. Затова, за да повишите ефективността -вашата и на хората, които работят за вас, ще трябва да бъдете по-критични и взискателни, да направите съответните проучвания, и да намерите подходящите стимули. От петък, когато преминава в Телец, Меркурий добавя своята неспокойна енергия към тази на Марс в полза на активиране на партньорските взаимоотношения. Обърнете внимание на здравето си, редуването на работа и почивка, както и здравословното хранене, са част от начините да се чувствате балансирани и работоспособни. Не се претоварвайте с ангажименти, намерете начин да починете сред природата и с приятна компания.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, вторник и събота.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, седмицата започва с Луна в Риби. Вашата лична активност и настойчивост в понеделник ще ви осигури успешно справяне с комуникационен проблем. Новолунието във вторник поставя в центъра на вниманието паричните дела. Основната тема са личните ви доходи, начина на печелене на парите ви, ефективността на труда, умението да си правите добре сметката и да „се простирате според чергата си“. Новата Луна дава шанс за намиране на нов източник на доходи, за увеличаване на приходите, за промени, които да ви поставят в позиция да имате основания да искате увеличаване на заплатата, или на финансовата подкрепа, която получавате от друг човек, или институция. В петък, когато Меркурий навлезе в земния знак Телец, навлизате в период на подобряване на комуникативните умения, на повече подвижност в общуването. Добър период също така за закупуване на превозно средство.

Благоприятни дни през седмицата от понеделник до петък.

Дати на някои астрологични събития

На 28.03.2017 / 5:57 ч., новолуние в 7°Овен.

Меркурий в тригон със Сатурн на 29.03.2017/ 21:16 ч.

Юпитер в квадрат с Плутон на 30.03.2017 /21:20 ч.

През тази седмица Луната се движи между знаците Риби и Рак, през четвърта и първа четвърт.

Луната е без курс на:

27.03.2017 / 13:19 – 27.03.2017/ 17:11

29.03.2017 /15:07 – 29.03.2017 /18:48

31.03.2017 / 2:12 – 31.03.2017 /19:40

2.04.2017/ 17:43 – 2.04.2017/ 21:27

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии