Седмичен хороскоп 27 март- 2 април 2023

2023 3 27аbМарс в тригон със Сатурн

Венера в съвпад с Уран

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

В последната седмица на месец март и първата за април астрологичната картина е спокойна. Има три важни аспекта и квадрат на светилата. Луната е нарастваща, движи се от Близнаци до Дева.

Сряда, денят в който Луната и Слънцето правят кардинален квадрат, за много хора може да бъде ден на взимане на важно решение. Той се развива на фона на по-продължителния аспект- тригонът между Марс и Сатурн. Обединяването на марсовата войнстваща енергия с мъдростта на Сатурн, и с благословията на лунните възли, прави този аспект водещ при образуване на перспективни дългосрочни формации.

В знака на Марс са Слънце, Юпитер и Меркурий, последните в съвпад, а и Луната е нарастваща, всичко накуп подканя за действие.

Другата планета на страстта- Венера се сближава с Уран. В средата на Телец този съвпад прилича повече на флирт, отколкото на желание за дългосрочно обвързване. Венера в Телец е твърде прагматична и от всяко сближаване очаква за себе си ползи, придобивки, полезни връзки и облагодетелстване по всякакъв начин.

Почивните дни са под знака на огнения тригон на светилата.

Луната в Лъв подхранва честолюбието. Прави ни мотивирани да отстояваме своето.

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои подвижна седмица. Нарастващата Луна в Близнаци ви прави неспокойни, готови да се включите във всяка дискусия и спор, за печелите симпатии и приятели. Марс от Рак ви мотивира да се захващате с промени и ремонти в дома, да се ангажирате с неща, които преди сте избягвали. Венера също се включва в начинанията ви. Съвпадът и с Уран в зоната на доходите създава условия за неочаквани приходи или такива от източник, на който не сте разчитали. В сряда взимате важно решение. В събота обстоятелствата работят във ваша полза.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои седмица на приятелите. Подкрепата,която очаквате от познати и приятели ще бъде важна за вас в понеделник. С включването на Лилит от знака ви е възможно да сте предизвикали в повече несъгласие и противопоставяне, които са скрити от очите, но витаят във въздуха и ги улавяте със сетивата си. Следете за знаци, които да ви подскажат какво се случва зад гърба ви, в сряда. Вземете инициативата в свои ръце в петък, когато Луната влезе във вашия знак.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, седмицата започва с Луна в срещуположния знак. Няма да имате време за себе си, внимание и енергия ще дърпат от вас околните. Темата запазване на спестявания и дългосрочни инвестиции ще ви занимава в следващите дни, та и месеци. В марсовия период на личната година ежедневието е динамично и времето не стига да свършите всичко, с което сте се захванали. В личния живот настъпват позитивни промени. Избор имате. За някои предстои интересна среща в работната среда.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои динамична във финансово отношение седмица. Ще ви се налага да взимате бързо решения, в движение, на път, или при намесата на много хора. В сряда не трябва да се колебаете, а да бъдете категорични в преценката си. Особено,ако ви се налага да сключвате договор, да подписвате документи пред длъжностни лица. Венера и Уран правят съвпад в знака ви в петък, на 31 март. Ден изпълнен с много емоции, рационалната ви преценка може да е занижена. Не бързайте, отлагайте за събота и неделя.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои седмица на професионалната изява. Чудесен период за напредък в кариерата. Нарастващата Луна от Близнаци ви насочва към хора и места свързани с професионалните ви интереси. За учащите, периодът е добър за кандидатстване за стипендия, за продължаване на образованието в чужбина. Имате шанс да печелите всякакъв вид подкрепа на намеренията си. Добър период за инвестиции, за сделки с имоти, за покупка или продажба на жилище, за наемане или отдаване под наем. Неделя е вашият ден от седмицата. Луната е във вашия знак. Бъдете инициативни и следвайте собствения си план.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои ангажирана седмица. Марс в полето на партньорството ви държи в очакване за реакция и съпротива. Отделяйте повече време, комуто е нужно, за обяснения, разясняване и намиране на точки на съгласуваност и единомислие. Добри условия за договаряне настъпват в края на седмицата. В личния живот предстои неочаквана промяна. Съвпадът на Венера и Уран в полето на сърдечните дела е знак за новости, за нови интересни запознанства, за необичайни обстоятелства.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, седмицата започва с нарастваща луна в Близнаци. Чудесен период да покажете лидерските си качества, да привлечете внимание и подкрепа. Във вторник планетният управител е в съвпад с Юпитер. Ще ви радват новини отдалеч, добър момент да искате повишаване на заплащането. В сряда е възможен сблъсък на мнения. В петък обаче шансът е отново на ваша страна. В края на седмицата при някои се появяват възможности за пътувания.

За родените под знака на Вeзни, или с асцендент във Везни, седмицата започва с нарастваща Луна в другия въздушен знак Близнаци. Обещаващо начало. Във вторник и сряда преминаването на Луната през зоната на кариерата,когато прави съвпад с Марс там, може да провокира амбициите и честолюбието, карайки ви да заемете твърда позиция по важен въпрос. Планетният управител е в интересна ситуация, когато прави съвпад с Уран. Има условия за разгръщане на интрига, която касае вас, колега или партньор. В петък търсете съмишленици и подкрепа от приятели. В неделя бъдете дискретни.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои емоционална седмица. Нарастващата Луна в другия въздушен знак Близнаци ви води през полето на сърдечните дела, творчеството и децата. Не стойте настрани от срещи, общуване с близки по възраст хора и приятели от детинството. Свободните сърца имат шанс да срещнат някой от онези години на безгрижие. За обвързаните домът става зона за експерименти с вътрешни промени, дребни ремонти и преобзавеждане.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, предстои изпълнена с преживявания седмица. В понеделник бъдете на закрито, настрани от там, където има много хора. Във вторник следобед,когато Луната прекрачи прага ви, настъпете газта. Марс е при вас и няма да ви остави безразлични и безучастни. Добър период за напредък в кариерата. Избирайте добре накъде да насочите силите си. Повярвайте в себе си и бъдете смели.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои изпълнена с вълнения седмица. Докато в понеделник много неща са ви неясни, предизвикващи притеснения, то във вторник идва проясняване. Здравето е основна тема. Вашето или на близък човек здравословно състояние, прегледи, диагноза, развитие във времето ще са в центъра на вниманието на мнозина. Промените в работната среда, идването на нови хора, преоборудване, премествания, всички те са предстоящи. В партньорството има нови моменти, интересен човек, нов съдружник, неочаквано предложение.

За родените със Слънце, или асцендент, в зодиакалния знак Риби, предстои седмица на грижата по дома и най-близките. Нарастващата Луна в Близнаци ще укрепва оптимизма ви и очакването всичко да се развие добре и да има позитивен завършек. Срещата на Венера с Уран ви носи нови пирятелства с интересни хора. Възможни са и някои обрати в новините за близки хора. Очаквания за добри доходи и материална стабилност носят обединените енергии на трите планети в зоната на личните притежания.

Дати на някои астрологични събития

Меркурий 0 Юпитер в 18Овен на 28.03.2023 в 8:50

Марс 120 Сатурн в 2Риби на 30.03.2023 в 21:03

Венера 0 Уран в 16Телец на 31.03.2023 в 0:25

Луната е без курс на:

28.03.2023 4:39 – 28.03.2023 13:22

30.03.2023 16:45 – 31.03.2023 1:31

2.04.2023 9:03 – 2.04.2023 13:57

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии