Седмичен хороскоп 27 октомври-2 ноември 2014 година

Zodii zdrБисекстил Марс-Слънце/Венера-Нептун

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои силна седмица. Марс, управителят на знака навлезе в зоната на вашата професионална активност, и ще се движи през нея до 5 декември. Марс влива енергия и амбиция във всичко свързано с професията, кариерата, бизнеса, личните планове, дългосрочните цели. Ще се повиши вашата чувствителност към оценката на хората,които имат отношение към социалната ви изява. Може би ще обръщате повече внимание на признанието на вашите постижения, на даването на определени знаци за това, било то похвала, предложение за по-добра служебна позиция, оказване на доверие и предоставяне на права, които досега не сте имали. С навлизането си в Козирог Марс застава едновременно в хармонична връзка със Слънцето и с Нептун,която ще продължи през тази и частично през следващата седмица. Периодът е отличен за постигане на съгласие с хора по много въпроси, можете да „влезете под кожата“ на важен за вас човек. Вашата харизматична личност в следващите дни ще привлича внимание и възхищение. Ще ви бъде трудно обаче в дълбоките води на тайни преговори и задкулисни уговорки, бъдете внимателни да не ви повлече течението.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и четвъртък.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, хармоничната астрологична картина през тази седмица повлиява най-вече близките взаимоотношения. Хората от семейството, ще бъдат в центъра на вниманието, под някаква форма това ще повлияе всички сфери на живота ви, ще внася успокоение и доверие в бъдещето. На дома си, в много по-голяма степен, ще гледате като на сигурно убежище от проблемите във външния свят,стремейки се да запазите това усещане за по-дълго време. Директното и индиректно (чрез интернет) общуване с близък човек ще бъде разтоварващо и успокояващо за двете страни. Марс обаче влезе в зоната на вашата ефективна работа и няма да ви остави да пилеете енергията си напразно. Неговото добро разположение през тази и следващата седмица ще ви помага да бъдете много по-организирани от обикновено, да се справите с повече работа за относително по-кратко време, както и да включвате повече уреди, технически съоръжения, в полза на това.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и четвъртък.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои мистична седмица. На мнозина ще се струва, че случващото се около тях, не подлежи на контрол или на логично обяснение. Тези, които имат силна интуиция, да се водят по нея, тя ще им подсказва правилният подход във всяка ситуация. Хармоничната астрологична картина подкрепя добрите намерения и коректното отношение към другите. Отправяйте ясни послания към околните, бъдете директни, но и тактични. Убедете се, че са ви разбрали точно, ако не, изяснявайте недоразуменията навреме. Сега няма място за грешки, защото ви предстоят важни дела. Имате енергия за всичко, още повече за неща, свързани с материалната ви сигурност. Периодът, тази и следващата седмица, е добър за сключване на сделки за придобиване на собственост- движима, или недвижима.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои романтична седмица. Венера, планетният управител прави съвпад със Слънцето и тригон с Нептун. Тази относително рядка астрологична конфигурация ще бъде в силата си почти през цялата седмица и повлиява благотворно връзката ви. Нежност, вдъхновение, обич към конкретен човек или към всички хора, ще ви подтикват да казвате или да правите необичайни неща. В тази връзка моментът е добър да организирате пътешествие за двама или да планирате свое пътуване до далечни места. Едно виртуално запознанство сега може да се превърне в сериозна връзка след време. Творческият потенциал на астрологичната обстановка в следващите дни може да ви насочи към среда,където дарбата ви ще бъде оценена. Някои ще се чувстват на „гребена на вълната“ и могат да изразят в пълна степен лидерските си качества,бидейки убедителни, като в същото време оказват влияние с думи и постъпки върху повече хора.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и четвъртък.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои седмица на пръв поглед спокойна. Хармоничната астрологична картина подкрепя мирното разрешаване на спорните въпроси, постигането на съгласие с помощта на добре аргументирани доводи, но и посредством повече разбиране и вникване в дълбочината на проблема. Задушевните разговори ще ви носят отговори на въпроси, но и вътрешно равновесие. На вашия импулс да бъдете полезни ще бъде даден ход, още повече, че имате в достатъчно количество енергия и желание за действие. Марс в полето на любовта може да ви прави по-активни, готови да направите „първата крачка“ към някой, когото харесвате. Повече движение, повече физическо натоварване, включване в танцова школа, активно спортуване, са препоръчителни сега, на прага на зимата.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и четвъртък.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои резултатна седмица. Нараства вашата самоувереност, и причини си има в реалния ви живот. В астрологичната картина силата ви идва от Марс, който ви дойде на гости, нещо което прави веднъж на близо две години. Марсовата енергия в случая има свойството да мотивира, да мобилизира всички налични ресурси и да влага амбиция в тяхното практическо реализиране. Имате на разположение отлични възможности през тази, и през следващата седмица, за организиране и привеждане в действие на нещо важно, върху което работите от известно време. Във ваша подкрепа е и хармоничната водна конфигурация – съвпадът на Слънце-Венера в тригон с Нептун, която ви води подкрепа от приятели и съмишленици. Бъдете отворени към нови контакти, нови идеи, нови възможности.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, в тази седмица се пренася духът на предходната, по темата съпричастност към общите дела. Всичко което касае другите, касае и вас, и обратно. Тази свързаност с хората около вас, с тези, с които работите, или тези, с които споделяте и общо жилищно пространство обхваща предимно материалните дела. Общите сметки, съвместните начинания,свързани с инвестиции от по-висок порядък, договарянето за това как да се изплащат общи задължения или как да се разпределят общи приходи ще бъдат предмет на обсъждане и спорове през тази и през следващата седмица. Ефективността на работата ще ви вълнува повече от всякога, защото не искате да пилеете време и ресурси напразно. Астрологичната картина е хармонична и предполага съгласуваност на действията и еднопосочност на целите. В сряда и в петък са възможни повече противоречия и трудно постигане на намеренията.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и четвъртък.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои успешна седмица. Разковничето е във вашето умение да намирате средната точка между личните си интереси и тези на другите. Меркурий тръгна в права посока през вашия знак и предстои да се срещне със северния лунен възел до края на седмицата. Това обещава попътен вятър на нови начинания, на запознанства с интересни хора, на включване в ситуации с перспектива, в които можете да научите нещо ново и да демонстрирате вашите най-добри качества. Съвпадът на Слънцето и Венера в дома на доходите е отлична възможност да намерите начини за тяхното увеличаване и по-важното,стабилизиране. Повече енергия обаче ще ви се наложи да влагате през тази и през следващата седмица в дома си, като се ангажирате повече с проблемите на близък човек, и с тяхното решаване. Сряда е конфликтен ден.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, петък и събота.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои интуитивна седмица. Помнете и си записвайте сънищата, търсете отговори на въпроси по метафизичен начин, навлизайки в глобалното информационно поле. Сега вашите канали са отворени и можете да се свързвате с висшия си Аз много по лесно. Имайте доверие в интуицията си, но бъдете предпазливи към подсъзнателните си стремежи, защото там може да има някои стари похвати, с които преди време не сте се справяли успешно, и сте губили. Бъдете коректни с партньорите си и изисквайте това от тях. Имате подкрепата на хора, които са по-високо в служебната йерархия, а това обещава работа и ангажименти занапред.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, петък и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, или с асцендент в Рак, добрата серия продължава. Намирате се в забележителен период от личната си година, на който ще се радвате и през следващата седмица. При вас Слънцето и Венера са в съвпад в зоната на личните взаимоотношения, и в допълнение в тригон към мечтателя Нептун. Предстоят ви приятни изживявания, признания в любов, жестове на внимание. Марс, който навлезе в срещуположната зона на зодиака, сега е много добре разположен и готов да ви помага в партньорските дела. Имайте готовност за сътрудничество, договаряйте се по важни за вас въпроси, искайте, но и давайте, търсете баланса, избягвайте дисхармонията, така ще се възползвате пълноценно от момента. Не позволявайте обаче да ви включват в манипулативни схеми.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои седмица на сбъднатите желания. Е, поне така е в идеалния случай. Обещание за това дава съвпадът на Слънцето и Венера във вашия знак, подсилен от тригона на Нептун в Риби. Обединената водна енергия може да направи много за това да се чувствате добре в кожата си, удовлетворени от нещо важно, което сте направили, или предстои да направите за близък човек. Всичко през тази седмица ви касае лично, всичко се пречупва през собствената призма, през която гледате на света. Този силно личностно ориентиран момент се разчупва донякъде от Марс, навлязъл в строгите земи на Козирог, който вкарва и външни интереси. Така той ви подтиква към повече прагматичност, активност на информационно ниво, но и много голяма взискателност и критичност към знанието, което получавате по някакъв конкретен повод. В сряда и в петък не взимайте важни решения.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, събота и неделя.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, добрата тенденция, започнала с новолунието в Скорпион се пренася и дори усилва през тази седмица. В следващите дни се случва една рядко срещана конфигурация, точно по този начин, и с тези участници. Слънцето прави съвпад с Венера, планетата на любовта, в сродния по стихия знак Скорпион, и отправят загадъчни усмивки към вас посредством тригона с планетния ви управител, и гост – Нептун. Така много от това, което се случва около вас през тази седмица ще изглежда донякъде нереално и фантастично. Общият тон е любов, хармония и подкрепа. И то демонстрирана по необичаен начин. Признание в любов, обещания за нещо желано от вас, сбъдване на желание, тиха радост и удовлетворение от моментната ситуация. Тези неща са обикновено краткотрайни, затова не пропускайте мига, и му се насладете. Не се учудвайте на потребността си в този момент да правите нещата достояние на повече хора, да привличате внимание и подкрепа.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, събота и неделя.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Венера в тригон с Нептун – 27.10.2014/21:48/

Слънце в тригон с Нептун – 28.10.2014/12:49/

Меркурий в съвпад със СЛВ – 31.10.2014/ 4:56/

Меркурий в секстил с Юпитер -1.11.2014/ 15:44/

Марс в секстил с Нептун – 2.11.2014/2:43/

26.10.2014 /7:39/ Луна в Стрелец

28.10.2014/12:03/Луна в Козирог

30.10.2014/15:51/Луна във Водолей

1.11.2014/18:36/Луна в Риби

През тази седмица Луната се движи през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

27.10.2014/18:18 – 28.10.2014/12:03

30.10.2014/5:01 – 30.10.2014/15:52

1.11.2014/8:22 – 1.11.2014/18:37

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии