Седмичен хороскоп 27 септември – 3 октомври 2010 г.

и в

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои натоварена с ангажименти работна седмица. Основната тема са парите, тяхното заработване, увеличаване и спестяване. Вторник е силен ден, в който можете да направите успешни крачки за подобряване на финансовото си състояние. Четвъртък и петък са неблагоприятни за тези от първата декада на знака. Не насрочвайте за този ден важни срещи, освен ако не са свързани с разчистване на стари сметки. В почивните дни ще ви дойдат добри идеи за справяне с належащ за разрешаване проблем.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои натоварена в много отношения седмица. На прага сте на нов цикъл, в който навлизат Слънцето и Сатурн, и който се отключва със съвпада им през тази седмица. Предстои да преминете през отбягвани досега препятствия, да застанете „очи в очи“ с проблем и да осъзнаете необходимостта да се изправите пред страховете си и да ги преодолеете. Във вторник и сряда разчитайте на подкрепата на покровител или стар приятел. В четвъртък и особено в петък си налагайте въздържане от остри реакции и спокойно приемане на случващото се.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящите дни предлагат решаването на важни дела, които имат отношение към бъдещето. Седмицата минава под знака на съвпада на Слънцето и Сатурн, който активира сложните космични взаимоотношения на управителя на знака- Юпитер. Предизвикателства ще имате от различни страни и част от тях целят да се освободите от някои предразсъдъци, задръжки и страхове. Важни неща насрочвайте за вторник, в сряда ще бъдете поставени пред избор и нека разумът наклони везните в правилната посока. В четвъртък не решавайте нищо, стойте настрани от активни действия, избягвайте провокациите. Петък следобед и в почивните дни ситуацията се хармонизира.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата започва успешно. Луната се движи във вашия знак и ви дава подкрепата, от която се нуждаете. Във вторник бъдете бързи и умели, ще можете да изтъчете платно на два стана и да се подсигурите за дълъг период напред. В сряда шансът е на ваша страна и можете да спечелите от нечия разсеяност. Но четвъртък е неблагоприятен ден в много отношения, бъдете внимателни на път и избягвайте попадане в конфликтна ситуация и компанията на агресивни хора.

ДЕВА
Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева до края на седмицата, когато Меркурий излиза от вашия знак, могат да свършат куп неща по своя си начин. Бъдете бързи, находчиви и помагащи, дори там където другите не осъзнават нуждата или не оценяват помощта ви. Отношенията ви с хора, живеещи надалеч придобиват важно значение. До сряда договаряйте условия за работа и заплащане. В четвъртък ще се изправите пред служебен проблем, който не търпи отлагане, а в петък ситуацията може да стане още по-заплетена и напрегната заради включването на Меркурий в негативни аспекти. Ще ви е трудно да постигнете справедливост и удовлетворение, разчитайки на логика и праволинейност.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои запомняща се седмица заради съвпада на управителя Сатурн със Слънцето в петък. До сряда периодът е добър за решаване на въпроси от служебен характер, привеждане в действие на намерения свързани с хора, които работят за вас или са ви в подчинена позиция. На прага сте да направите важни крачки в професионалния си път. Не планирайте нищо важно за четвъртък и петък до обяд, в този период е заложен силен разрушителен момент и нищо смислено и градивно не бихте постигнали. Четвъртък и петък са рискови за здравето на родените в първата декада на Козирог. В почивните за други дни – събота и неделя, вие можете да свършите много работа.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящите дни носят много възможности. Шансът е на ваша страна в дните до сряда. Бъдете активни, ако искате да прокарате своя идея и план, ще имате подкрепата на нужните ви хора, стига да намерите подходящия подход. Личното ви участие, чар и аргументирано слово са много важни за успеха ви. От четвъртък нататък Меркурий застава в неблагоприятна позиция и претенциите към вас ще нараснат. Бъдете внимателни в това, какво говорите и как реагирате на казаното от други.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица отбелязва важен етап в живота. Съвпадът на Слънцето и Сатурн във вашия знак, полага началото на нов цикъл за някои в професионалната сфера, за други в личните взаимоотношения, а за трети и в двете. Макар Слънцето и Сатурн да се срещат всяка година, то за родените в първата декада на Везни, това е уникално събитие за последните три десетилетия. В следващите дни може да постигнете успех след продължителна битка или да се предадете, ако силите не ви достигат. Бъдете активни във вторник, не жалете усилия и усмивки, за да постигнете своето. Петък е неблагоприятен за родените в първата декада на знака.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей в началото на седмицата може да бъдат подведени да кажат или направят нещо, което е в разрез с личната етика. Вторник, сряда и сутринта на четвъртък са силни дни, в които шансът е на ваша страна. Може да получите дългочакан резултат, да сключите изгодна сделка или да се представите в отлична форма, там където трябва. В четвъртък след обяд и петък сутринта се настройте на непукистка вълна, за да не разширите конфликтна ситуация, която макар и ярка, е краткотрайна. В почивните дни бягайте в планината или по морския бряг, движете се и радвайте на дребните неща в живота.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои ангажирана предимно със семейни дела седмица. До сряда голяма част от енергията ви ще бъде насочена към справяне с въпроси, в центъра на които са ваши близки. Вашите знания и уменията ви да общувате ще бъдат оценени високо от хора, които са надалеч, и от своя страна ще ви донесат ползи в бъдеще. Ще получите дълго чакана информация,която може да внесе промяна в някоя страна от живота ви. Разчитайте на интуицията си и записвайте по-ярките сънища. Родените в първата половина на знака да бъдат внимателни в четвъртък и петък, когато малка искра може да запали голям огън в домашното огнище.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоят напрегнати работни дни. Имате възможност да сключите изгоден трудов договор или съглашение за съвместна работа. Защитавайте собствените си интереси, но оставете място и за другите, за да бъде справедливо разпределението на правата и задълженията. В петък, когато някои се вайкат, при вас може вятърът да задуха в много добра посока и да се появят невероятни възможности. Бъдете активни, целенасочени и последователни в намеренията си. Почивните дни използвайте за движение, спорт и пълноценно разтоварване от грижите.

РИБИ
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби започват успешно седмицата, с обещание за решаване на проблемите им и добри приходи. Добрата тенденция ще се задържи до сутринта в четвъртък, затова бъдете активни и съсредоточени в това, което искате да постигнете. През втората половина на четвъртък и сутринта в петък е важно да не си позволявате разсеяност и невнимание, които могат да ви костват пари и здраве. Събота е любовен ден, посветете го на човек, когото обичате. В неделя отделете време да обмислите добре плановете си за близкото бъдеще.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 1 октомври 2010 година, петък, Слънцето прави точен съвпад със Сатурн в 7-я градус на Везни.
На 2 октомври 2010 година, събота, в 0:35: часа, Меркурий прави точна опозиция с Юпитер, а в 16:23 часа с Уран.

На 3 октомври 2010 година, неделя, в 17:03 часа, Меркурий преминава от Дева във Везни.

Луната през тази седмица се движи между знаците Телец и Лъв, през трета и четвърта четвърт (фаза).

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: , , ,

1 коментар so far »

  1. libra каза,

    Писа на септември 27, 2010 @ 13:40

    Госпожо Дачева,
    при мене този съвпад на сатурн и слънце в петък прави точна опозиция с луната ми в 7д., а сатурн ще направи точен съвпад с рожденото ми слънце във 2д. чак на 12 октомври, въпреки че съм първа декада везни(9градуса е първа декада или греша?) Значи ли това, че написаното сега за съвпада на слънце и сатурн при мене ще се случи тогава или останалите планети вече ще са на друга позиция и общите тенденции няма да са същите?
    Благодаря Ви и успешна седмица!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии