Седмичен хороскоп 28 май-3 юни 2018

ПЛ 29 5 2018Пълнолуние в Стрелец на 29 май

Меркурий в Близнаци от сряда

Голям воден тригон

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Седмицата има интересни астрологични акценти. Първият е пълнолунието в Стрелец. Точната опозиция на светилата е на 29 май 2018 година, вторник, в 17:19 часа, вСтрелец. Пълнолунията носят реализация на плановете, задават добра бизнес среда, повишават амбицията и волята за успех у хората, при които се случват в подходяща зона на рождените хороскопи. Противопоставянето на светилата повишава градуса на емоциите, прави всички по- ярко, по-цветно и драматично. Пълнолунието в юпитеровия знак е удачен момент за изпълнение на планове свързани с пътувания, повишаване на образованието, узаконяване на съюзи, за сключване на договори и сделки.

Под влияние на пълната Луна в Стрелец, в началото на седмицата ще припламват пожари тук-таме, но с излизането на Уран от Овен, на 15 май, огнената стихия остава в сянката на останалите три. Почти един месец затишие, докато на 13 юни Венера премине в огнения знак Лъв.

В сряда, 30 май, Меркурий преминава на своя територия, където ще бъде до 12 юни. От Близнаци планетата на комуникациите дава своя принос към общия благоприятен тон на седмицата. Меркурий от Близнаци увеличава ролята на въздушните знаци и изравнява силите с тези на водните и земните. Но Меркурий в Близнаци отива също така към съвпад със Слънцето, който съвпад става точен през следващата седмица, на 6 юни. Меркурий с включва към хармоничния аспект тригон между Слънцето и Марс в петък. Активността във въздушните знаци увеличава възможностите да комуникации и диалог, за изясняване на позиции и постигане на сближаване на мнения, които доскоро са били твърде различни.

Втората половина на седмицата, от четвъртък включително, е емоционално оцветена от Голям воден тригон. Хармоничният аспект между Юпитер и Нептун е продължителен, както вече писах, а през тази седмица се допълва неговото влияние с благоприятното разполагане на Венера към двете далечни планети. Венера, движейки се през Рак, прави точен тригон с Юпитер от Скорпион в петък, а с Нептун от Риби в събота. Така дните от четвъртък нататък носят много емоции, добро разположение, готовност за сътрудничество и разбирателство, толерантност в стария смисъл на понятието, отзивчивост, съпричастност, вяра в Доброто. Големият воден тригон се развива в средата на водните знаци Рак, Скорпион и Риби. Той повлиява в по-голяма степен връзките най-напред, но и живота като цяло, на хората с рождени планети във втората декада на водните знаци.

Успешна седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои емоционално активна седмица. Пълната Луна в другия огнен знак Стрелец ви намира един път в годината. Чудесно време да се огледате за нови възможности. Излезте извън досегашните си рамки, или ако щете извън „зоната си на комфорт“, както напоследък е модерно да се казва, разчупете стереотипите, търсете нови начини за комуникация, и за изразяване на себе си. Пътешествайте физически, ментално и емоционално, реално или виртуално, търсете нова среда, ново поле за лична изява. Периодът е добър да станете по-мобилни, да смените превозното си средство с по-добро, по-бързо, по-екологично, по-адаптивно към средата ви на живот и работа. Големият воден тригон, който се развива през тази седмица, повлиява благоприятно взаимоотношенията с най-близките. При някои ще стане реалност очакването за финансова подкрепа и успешното развитие на бизнес начинание.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда, петък и неделя.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, седмицата започва с Луна в зоната на семейните отношения. Така началото на седмицата изисква много внимание към проблемите у дома, или свързани с неговото устройване и подобрение. Пълнолунието в другия огнен знак Стрелец дава изключителна подкрепа на усилията ви. В зоната сте на реализация на проект, на сключване на сделка, на разрешаване на проблем, с който се занимавате от дълго време. Вашата съзидателна енергия е силно поощрена от аспектите през тази седмица, затова не жалете сили, а творете. Ще получите подкрепа от приятел/и, но от партньора е възможно и да сте донякъде разочаровани в очакванията си. Марс е в срещуположния знак, и се придвижва към ЮЛВ, нужно е много търпение и време ,за да се излезе от старите модели на поведение. В края на седмицата ще и се иска да сложите по-категорични ограничения за някои хора, които злоупотребяват с добротата и отстъпчивостта ви.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда и четвъртък.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои забележителна седмица. Пълнолуние във вашия знак се случва веднъж годишно,като сега опозицията на светилата е в 8-я градус. Пълната Луна в Стрелец ви носи усещане за добре свършена работа, за изпълнена мисия, удовлетворение от добър замисъл последван от успешна реализация. В сряда Меркурий преминава в срещуположния знак Близнаци, внасяйки раздвижване в партньорската сфера. С участието и на Марс от Водолей, определено няма да скучаете в меркуриевия период на личната година. Големият воден тригон през тази седмица внася много емоции и съпричастност от близки хора, но също така силно желание за несподеляне и скриване на определена информация от очите и ушите на неподходящи хора.

Благоприятни дни през седмицата –понеделник, вторник, сряда, петък и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои страстна седмица. Пълнолунието в Стрелец активира зоната на силните страсти, споделената емоционалност, секса, но също така и общите финанси. В което и поле да се изрази, емоцията е подчертана, ярката изява на чувствата- подкрепа или порицание. Препоръчително е за важните неща, за намерения, планове или очаквания, да спазвате известна дискретност. Афиширането, хвалбите, самонадеяното поведение, е по-вероятно да обърне обстоятелствата срещу вас. Големият воден тригон от своя страна,през втората половина на седмицата, създава предпоставки за активна комуникация, разширяване кръга на хората, с които имате общи интереси и бихте работили успешно за в бъдеще. Моментът е добър да намерите най-преданият партньор, най-добрият работодател, най-подходящият съдружник.

Благоприятни дни през седмицата – от четвъртък до неделя.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои резултатна седмица. Пълната Луна огрява домашното огнище и всичко свързано с него. А също така осветява проблемите на домашната среда, и начините по които можете да ги решите. Има раздвижване и промяна, които ще ви насочат към удачните стъпки и решения. Възможно е да сте изпълнени с премного енергия и това да ви прави твърде категорични в някои ситуации, които се нуждаят от търпение и дипломатичност. Планетният управител навлиза в другия меркуриев знак и това влияе силно върху способността ви да мислите и да бъдете гъвкави. Някои нови възможности в кариерата ще ви карат да се определите бързо и да дадете отговор. Големият воден тригон влияе благоприятно на умението ви да общувате, и да изразявате словесно намеренията си. Подкрепата от близки роднини ще дойде в подходящия момент. В края на седмицата самотните сърца ще получат още един шанс.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, четвъртък, петък, събота и неделя.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои пълнолуние в предходния знак. Възможно е да се чувствате преуморени и отегчени от излишните ангажименти и задължителното общуване с определени хора. Изпитвате потребност от отдръпване и усамотяване, да останете в сянката, за да имате достатъчно време за наблюдение и анализ. Това едва ли ще ви се случи, или поне не така, както го искате. Големият воден тригон задейства най-комуникативните зони в слънчевия . Това значи и възможности за сдобиване с повече актуална информация, както и запознанство с, подходящи за вашите цели, хора. „Когато ученикът е готов, Учителят идва“ е за подобна ситуация. Има добрата вероятност през тази седмица да попаднете на вашия учител и наставник, с когото да продължите пътя си.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, четвъртък, петък, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои седмица на пълнолуние в срещуположния знак. Пълната Луна в зоната на партньорството е предизвикателство към връзките ви – лични и професионални. Поставя ви в условия да вземете важно решение, да прекъснете отношения, или да продължите,но на друго ниво. При всички случаи промяна трябва да има. В сряда планетният управител ви идва на ежегодна визита, която ще трае до 12 юни. За това време Меркурий ще направи съвпад със Слънцето и това е чудесно време, зареждащо с много позитивна енергия, и голяма доза самодоволство, заради подкрепата на Марс от Водолей. Време за смели идеи и работа по тяхното реализиране. Големият воден тригон през втората половина на седмицата съсредоточава вниманието върху уреждане на професионални взаимоотношения, договаряне за конкретни условия на труд и параметрите на заплащането му.

Благоприятни дни през седмицата – от сряда до неделя.

 

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои комуникативна седмица. Пълнолунието в Стрелец ви прави активни в сферата на социалните дейности, общуването в близкия кръг от приятели от детинство, съседи и съученици, братя и сестри. Можете да срещнете сродна душа на най-невероятно място, да създадете нужния ви контакт с подходящ човек. Меркурий от другия въздушен знак Близнаци ви прави активни с думите, но давайте възможност и на отсрещната страна да се изкаже, ако искате да се получи удовлетворителен и за двете страни диалог. Големият воден тригон обещава обезпеченост. Можете да се чувствате сигурни,че финансовите възможности покриват желанията и амбициите ви. Периодът е добър за купуване на превозно средство, за смяна на старото с ново, или намиране на алтернативен начин а придвижване.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и неделя.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои ангажирана седмица. Пълнолунието в зоната на приятелите ви се случва веднъж годишно и винаги през пролетта. Пролетното настроение влияе върху комуникациите. Така те са по-емоционални и ангажиращи като пълната Луна осветява противоречията и неуредиците с различните приятелски кръгове, от най-външния до най-вътрешния. Дори интимните отношения, които са започнали като приятелски, влизат в тази категория. Ще ви се иска да подредите приоритетите си в тази сфера. Големият воден тригон ще ви помага да постъпите по възможно най-дипломатичния начин, без да накърнявате нито своите, нито чуждите чувства. Реализацията на IT проект ще донесе дивиденти на всички, така включени в екипа ще имате възможност за изява и удовлетворение от общия успех.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и неделя.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

Ra12За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, предстои романтична седмица. Големият воден тригон обединява три зони от слънчевия хороскоп,свързани с личната изява, любовта и вдъхновението. На неговия фон се развива пълнолунието в огнения знак Стрелец, което ви насочва към темите здраве, ежедневие и ефективност. Излезте от стереотипните модели за здравословен начин на живот, търсете своя начин, това, което е най-добро за вас. Ако сте приложили вече нова система, отказали сте медикаменти или неефективни диети, вслушвайки се в повика на тялото ви, то сега ще се радвате на резултата от личното си решение. Венера от вашия знак е задействащ фактор в Големия воден тригон, правейки ви привлекателни и магнетични, но също така и удовлетворени от добре свършена работа, или от намирането на едно, макар компромисно, но удачно решение на важен за вас проблем,касаещ близки на сърцето ви хора. За някои от групата, добри предложения за работа в края на седмицата.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, петък, събота и неделя.

 

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, седмицата започва с Луна в Скорпион. Имате възможност да проявите лидерските си способности, особено в сферата на финансите, където е фокуса на пълнолунието в Стрелец. Пълната Луна свързва по специфичен начин работа и доходи, колкото по-сериозно се отнасяте към задълженията си, толкова по-добре се получава с приходите. Но в същото време, убедете се, че сте подписали коректен трудов договор, ако не, сега е момента да внесете корекции. Големият воден тригон обединява енергиите на най-динамичните и съзидателни зони на слънчевия хороскоп. По този начин през тази седмица имате пълното съдействие на планетите да внесете баланс там, където той е нарушен. Особено важно е в сферата на личните доходи и притежания. Положете усилия да намалите потока, който изнася, и да увеличите този, който внася активи.

Благоприятни дни през седмицата от понеделник до събота.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои успешна седмица. Пълнолунието е в зоната на професионалната изява. Случва се веднъж годишно и затова цената му е висока. Пълната Луна дава възможност за бърз напредък, основан на достатъчно вложен труд и търпение. Някои нови възможности могат точно сега да се видят, и да развиете в следващите седмици и месеци. Големият воден тригон, който включва и вашия знак, с движещия се в него Нептун, е катализатор за вашата интуиция и креативна природа. Много нови идеи очакват да се докоснете до тях и да ги разработите. Втората половина на седмицата е доминирана от водата и романтични жестове могат да ви бъдат приятната изненада.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, четвъртък, петък, събота и неделя.

 

Дати на някои астрологични събития

На 29.05.2018/ 17:19/ Пълнолуние 8°Стрелец

На 30.05.2018/ 2:48/Меркурий преминава в Близнаци

Венера тригон с Юпитер на 1.06.2018/17:28

Венера тригон с Нептун на 2.06.2018/11:26

През тази седмица Луната се движи между знаците Скорпион и Водолей, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

28.05.2018/20:25 – 29.05.2018/1:29

30.05.2018/9:26 – 31.05.2018/12:26

2.06.2018/6:37 – 3.06.2018/1:06

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: 
www.temura.net

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии