Седмичен хороскоп 28 юни – 4 юли 2010 г.

kantПразнуваме Петровден във вторник

Муси Дачева


ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои динамична работна седмица. Доверете се на опита, който имате и на усета ви към хората, с които работите. Ще се сдобиете с информация, която ще ви помогне да вземете правилното решение в нужния момент. Не се жалете, бъдете инициативни и действени. В четвъртък една ваша идея ще намери подкрепа. В почивните дни родените в средата на зодията да не се включват в излишни спорове и да избягват конфликтни ситуации,които могат да доведат до рязко покачване на градуса на емоциите.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица е наситена с интересни изживявания. На добрите стари идеи ще можете да вдъхнете живот, но само ако вложите достатъчно количество енергия  и постоянство. Венера е във вашия знак и ще ви помага в добрите намерения особено що касае промени в личния ви живот. На разположение може да имате информация, която е важно как и за какво ще използвате така че да бъде ефективна и да донесе добро някому.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка през тази седмица обещава активност в служебните дела. Вашите знания и умения ще бъдат високо оценени. В понеделник отделете време за да уточните нещо, в което не сте много сигурни, преди да продължите напред. Във финансово отношение периодът е добър . Силни за вас са четвъртък и петък, но също така и в почивните дни можете да разчитате на успех и придобивки.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица насочва вниманието към приятната страна на живота. Стига да влиза в плановете ви, следващите дни са благоприятни да пристъпите към сделка за купуване на ценна вещ, с която да украсите себе си или дома си. За закупуване на автомобил също е добър момента, особено в четвъртък. Почти през цялата седмица подкрепа за явяване на изпити имат учащите се.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои забележителна седмица, изпълнена с много движение, контакти и неочаквани обрати. Съвпадът на Меркурий, управителят на Дева, със Слънцето осветява определена страна от живота ви, като я прави приоритетна през следващите месеци. Имате идеи и енергия,с която да ги направите реално осъществими. Мислете за себе си като част от цялото, от група хора, екип, колектив, и тогава ще имате подкрепата да реализирате набелязаното.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка през тази седмица обещава пълни джобове. В понеделник и вторник имате “зелена светлина” да решите успешно финансов въпрос. Ваша уникална идея може да намери подкрепа и да бъде реализирана в близко време. Бъдете действени и настоятелни. Ако учите или обучавате, до четвъртък имате подкрепата на учителя Хермес (Меркурий).

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през тази седмица трябва да постигнат вътрешна убеденост какво искат и да набележат различни варианти как да го постигнат. В това нелеко начинание ще ви помагат Меркурий, управителят на вашия знак и енергичният Марс, които в средата на седмицата застават в хармонична позиция един спрямо друг. Четвъртък е благоприятен за договаряне на финансовата страна на работен ангажимент.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои седмица на промените. Още в понеделник, ако не сте в отпуска, може да бъдете изненадани от нови неща на работното място, нови хора или промени в правилата. Някой е взел инициативата в свои ръце и ви е поставил пред свършен факт. Сряда и четвъртък са силните ви дни през тази седмица, в които можете да обърнете ситуацията във ваша полза. В почивните дни избягвайте конфликтни ситуации върху които нямате контрол.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица обещава разнообразие от контакти и много движение. Внимавайте “с кой крак ще тръгнете” в понеделник, защото така ще ви върви до края на седмицата. Много зависи и от вас самите, от това колко енергия и ентусиазъм ще вложите в делата си, от вашето постоянство и лоялност към тези, с които си партнирате. Четвъртък е ден за материализиране на добрите идеи.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои седмица на изясняване, уточняване, избистряне на ситуации, в които има заплетени стари взаимоотношения. Още в понеделник, когато Слънцето и Меркурий си правят среща във вашия знак и са в точен съвпад, направете нужното да уточните графика си и да планирате добре действията си през останалите работни дни. В четвъртък и петък ви идват новини отдалеч, които могат да внесат значима промяна в живота ви.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион астрологичната обстановка през тази седмица обещава резултати и заслужени постижения. Сега не е време за почивка, а за активна и целенасочена работа. Имате на разположение информация, която други нямат. Бъдете внимателни как боравите с нея, защото тя е нож с две остриета и може както да ви донесе полза, така и да ви създаде неприятности след време. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои успешна седмица. може да ви дойдат в повече ангажиментите и претенциите, които отправят другите към вас. Добър период за договаряне на условия по трудов или граждански договор. Сряда и четвъртък са силните ви дни,когато радост може да ви споходи покрай деца или по-млади хора. Отделяйте повече време за релакс, за почивните дни не отказвайте покани за пътувания и развлечения.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 28 юни 2010 година, понеделник, в 15:07: часа, Меркурий е в точен съвпад със Слънцето.

На 1 юли 2010 година, четвъртък, в 15:15 часа, Меркурий и Марс са в точен секстил.

Луната през тази седмица се движи между знаците Козирог и Овен, през трета и четвърта четвърт (фаза).

Етикети:

8 коментара so far »

  1. Алекс каза,

    Писа на юли 8, 2010 @ 20:47

    Г-жо Дачева, седмичният хороскоп 5-11 юли беше публикуван в началото на седмицата, а сега го няма. Имаше доста интересни интерпретации в него, във връзка с предстоящото слънчево затъмнение. Е ли възможно да го върнете?

    Благодаря!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 8, 2010 @ 21:16

    Алекс,
    не разбирам :)
    Седмичният хороскоп 5-11 юли си е на мястото, най-отгоре на челната страница

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 10, 2010 @ 11:37

    Ако при някой друг не излиза Седмичен хороскоп за 5-11 юли, моля да пусне съобщение.

  4. Злати каза,

    Писа на юли 19, 2010 @ 11:38

    Муси, липсваш ни! :)
    Надявам се, че повода за отсъствието ти е добър.

  5. Злати каза,

    Писа на юли 19, 2010 @ 11:40

    Едва сега, когато написах мнението си видях и коментарите. И при мен не излиза хороскопа 5-11 юли, и коментарите не излизаха преди да съм написала своя.

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 26, 2010 @ 12:13

    Злати,
    мноооого добър :) :) :)

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 26, 2010 @ 12:14

    Злати,
    надявам се проблемът да е решен, ако не, пуснете пак съобщение.

  8. piperoni_ каза,

    Писа на юли 26, 2010 @ 17:28

    При мен също не се появяваше седмичният хороскоп, но ако влезаш в профила си – всичко е ок.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии