Седмичен хороскоп 29 ноември – 5 декември 2010 г.

Новолуние в Стрелец, в събота

Марс и Уран в квадрат, в петък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ


За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен забележителното на предстоящата седмица е новолунието в Стрелец, в неделя, след което ще насити живота им с много енергия. В дните преди това можете да подготвите условията за разрешаване на важен за вас въпрос от административно естество. В сряда ви предстои делова среща с облечен във власт човек. Можете да извлечете ползи за себе си, и в същото време да подсигурите работа за хора, към които имате ангажименти. В четвъртък ще ви бъде обещана подкрепа и към този момент тя ще е искрена. Петък и събота обаче са заредени с експлозивната енергия на квадрата на Марс и Уран, затова наложете си себеконтрол, пазете се от неприятели, избягвайте рискови ситуации, не предприемайте пътуване по въздух.


За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв динамичният мрсов период на личната жизнена година е в разгара си. Ще продължавате да полагате усилия да бъдете начело и с още по-голяма страст да убеждавате околните в своята правота. В сряда някой ще се опита да ви помогне с мъдър съвет или с връзките си. В четвъртък ще трябва да давате обяснения на близък човек. В петък не рискувайте да вземете решение по финансов въпрос, за който нямате достатъчно пълномощия,има вероятност да попаднете в конфузна ситуация. Новолунието в неделя ви обещава нови неща- нова любов, нов творчески ангажимент, възможност да промените нещо важно в живота си.


За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец първите два дни на настъпващата седмица са натоварени. Добрата организация и правилното разпределяне на времето и ресурсите ще ви бъдат от голяма полза. Новолунието през този месец е във вашия знак и това е сигнал, че някаква промяна трябва да настъпи било около вас,било в самите вас. Променете нещо в себе си или в това, с което се идентифицирате – работата, домът ви, отношенията ви. В сряда може да дадете нова форма на ваша стара идея, или да подновите приятелство с някой,с когото не сте се виждали отдавна. В петък може да ви изненада близък човек, но също така има вероятност и за неприятни случки, така че бъдете внимателни с непознати.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ


Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица отново навлизат в зоната на дълбоките страстни води. Натам ви повежда Венера, която в сряда е отново в Скорпион но този път без очакване за обратен ход. В четвъртък ви очакват важни срещи и разговори, ще можете да разчистите стари сметки. Бъдете настойчиви и не отстъпвайте от позицията си, за да можете в дните на последната фаза на Луната, преди новолунието, да затворите страницата и от следващата седмица да започвате на чисто, с възможност за договаряне при нови условия.


Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева през тази седмица ще се занимават предимно с домашни дела. Ако имате имот за продаване, то през тази седзмица може да се стигне до сделка. Реализирайте намерението си да се разделите с нещо старо и непотребно, да приключите нещо започнато и недовършено.Сега е момента за измитане на пътеката в очакване на нещо ново – нов дом, нов офис или нова работа.В понеделник и вторник, когато Луната е във вашия знак,може да се чувствате натоварени и обременени от грижи. В сряда някои ще получат финансова подкрепа, а други обещание за такава,четвъртък „дава рамо“ на учащите.Меркурий ще ви дава сила и мъдрост, навлизайки в сродния ви по стихия -Козирог. От петък до неделя обаче може да има изненади около вас, избягвайте места, където има много хора.

За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог настъпва благоприятен период. Във вторник Меркурий навлиза във вашия знак и ще стимулира както мислене, говорене и писане, така и социалните ви контакти. До сряда ще трябва да решавате сложни задачи за малко време и да давате отчет на някого. За четвъртък насрочвайте деловите си срещи, особено ако са с жени. В петък е вероятно да има срив в системата за комуникация, токов удар или друго неприятно събитие, което да внесе суматоха около вас. Новолунието в събота може да бъде,за част от вас, начало на дълъг път към самопознанието. Други пък може да искат да останат насаме със себе си, встрани от шума и суетата.

ВЪЗДУШНИ


За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци в предстоящата седмица има две важни астрологични събития. Първото е преминаването на Меркурий, вашият управител, от некомфортната зона на Стрелец в улегналата и подкрепяща земна среда на Козирога. Положителният ефект е в това,че ще поутихне „огънят в главата“ ви, ще мислите и планирате по-трезво и прагматично. Сряда е ползотворна, насрочете си важните срещи за този ден,особено ако имате проблем с чиновници.В четвъртък ви предстои изясняване на лични взаимоотношения,ще трабва да определите становището си по важен въпрос. Петък е зареден с много енергия, част от нея е разрушителна и засяга по-силно родените в последните пет градуса на знака. По новолуние някой ще отправи към вас предложение, или ще ви поканят за участие във важно събитие.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица носи емоции,провокирани от преминаването на Венера в съседния знак – Скорпион. Може да усетите промяна в импулсите и поведението си, да ви се иска да бъдете по-нападателни от обикновено, да се стремите да налагате волята си там, където условията ви не се приемат „а приори“.Четвъртък е подходящ ден да внесете хармония, там, където тя е нарушена. Новолунието в Стрелец може да ви накара да осъзнаете необходимостта от задълбочаване на знанията в някаква област и да ви подтикне да се запишете на курс за повишаване на квалификацията през следващите седмици. Периодът е добър за продаване на кола, но ако планирате купуване, отложете го за следващата седмица.

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей .седмицата започва обещаващо. Можете да разчитате на подкрепата на шефовете си за ваша идея или текущ проект и то не само словесно, но и финансово. Вашите усилия вложени в организацията на обществено мероприятие сега дават резултат. Новолунието в Стрелец стимулира социалния ви живот, ще получите покани за срещи и тържества.Може да бъдете приети в кръга на хора, към които сте се стремили. Петък носи риск от аварии, инциденти, катастрофи и ако професията ви е рискова, или свързана с техника, бъдете внимателни и дръжте под око уредите.

ВОДНИ ЗНАЦИ


За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак последната от четирите лунни фази е най-.трудна. Може да се чувствате отпаднали и апатични, да усещате умора дори само като си помислите колко работа ви чака. А сега и новолунието при вас засяга зоната на здравето. Затова е добре да се опитате да промените нещо в ежедневния си стериотип на работа или на хранене. Промяната ще ви подейства добре особено ако я правите по свое убеждение, а не под чужд натиск.В сряда имате среща, разговор,уточняване с възрастен роднина. В четвъртък вечерта не отказвайте покана за купон, намерете начин да разпуснете и да се забавлявате.

Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през следващите дни ще се радват на гостуването на Венера в техния дом. Под нейно влияние ще се чувствате различно, по-чувствителни ще бъдете към това дали околните ви харесват или не, ще ви се иска да внесете баланс в личните си взаимоотношения. Ако имате нужда от консултация с лекар, насрочете я за сряда. Новолунието в Стрелец може да ви даде нови възможности за работа и съответно -доходи. Петък обаче е критичен за финансите ви, не рискувайте да купувате или продавате в големи количества стоки, пари, ценни книжа.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата започва не особено приятно, с претенции които някой отправя, основателно или не , към тях. Последната четвърт на Луната както обикновено изисква повече усилия и нагаждане към другите. Новолунието в Стрелец обаче за вас може да се окаже много обещаващо и да ви даде надежда за работа, или по-висока и по добре платена позиция.Периодът е добър за уточняване условия за пътешествие в чужбина,за резервация на полети. Но не и за пътуване със самолет, особено в петък. Почивните дни се очертават динамични, отново някой има нужда от вас и вашите умения.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 30.11.2010 г, вторник, в 2:33 ч , Венера преминава от Везни в Скорпион.

На 1.12.2010 г , сряда, в 2:10 часа, Меркурий преминава от Стрелец в Козирог.

На 3.12.2010 г ,петък, в 15:47 часа, Марс и Уран са в точен квадрат. Аспектът влияе на всички хора като  вероятност за аварии, битови инциденти, катастрофи, терористични актове.

На 5.12.2010 г, неделя , в 19:36 часа , Новолуние в 13 Стрелец.

Луната през тази седмица се движи между знаците Дева и Стрелец, през четвърта и първа четвърт

Луната е без курс в следните периоди от време

30.11.2010 13:17 ч – 30.11.2010 14:15 ч

2.12.2010 10:08 ч – 2.12.2010 16:44 ч

4.12.2010 14:13 ч – 4.12.2010 19:59 ч

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

2 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на ноември 29, 2010 @ 15:27

    Много хубаво ново оформление:) Браво Муси!!!

  2. Ния каза,

    Писа на ноември 29, 2010 @ 18:56

    Наистина, сайтът звучи някак ново и много приветливо. Поздрави и успех, г-жо Дачева!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии